Pentru aspirantele la titlul de Mamica-59
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
o rana pe col stiu ca iti micsoreaza putin sansele daca este o rana cu hipersecretie glandulara. probabil secretia respectiva schimba ph-ul, nu prea stiu...
faceti-va toxoplasma IgG si IgM. daca IgG e pozitiv inseamna ca ati avut infectia si aveti imunitate, nu tb sa va faceti griji. Daca IgM e pozitiv, inseamna ca e infectie in curs. Toxoplasma e f. periculoasa daca este contacta in sarcina asa ca daca aveti pisici macar nu va ocupati de curatarea nisipului cat timp veti fi insarcinate.
si eu am avut toata viata pisici, si am si acum dar nu am facut toxoplasmoza niciodata (am IgG negativ)
Ultima oara a fost editat de gargarita (2008-12-05 12:50:56)
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Stiu doar ca e o rana extinsa... cu secretia stau bine, cu papanicolau de asemenea. Nisipul nu-l schimb, pisi meu umbla p'afara toata ziulica, face f rara acasa, dar chiar si atunci nu-l schimb eu Mc, garga.
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
gargarita, capul sus si sa fie bine cat mai curind. schimba si medicul intre timp. bafta multa. si eu astept barza sa vina. se vedem cat de repede ne aude.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
nici gand sa renunt la pisici, la fel cum ai zis si tu crssy, voi avea pisici toata viata doar ca eu nu ma rezum la pisicile mele -deparazitate periodic, vaccinate si sanatoase- ci am intrat in contact cu destul de multe pisicute bolnave, pe care le-am tratat. acum, oricata grija am avut, nu pot sa zic ca stau calma la gandul ca nu am, e f posibil sa am, dar cred ca e veche si posibil s-au dezvoltat si anitcorpii. crssy, vezi ca nu e ok daca umbla si pe afara, poate fi sanatos al tau, dar sa contacteze diversi paraziti pacatosi eu nu mai curat ladita pisicilor, se ocupa "tatal" lor de problema asta
LE: carra, ai inceput sa iei acid folic? parca asa am citit pe alt topic
Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-05 12:57:04)
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Rruxxy, dar nu ziceai acum cateva zile ca ai acea secretie ca la ovulatie? Eu zic ca ai facut testul prea devreme... testul trebuie facut la 3 saptamani de la contact. Passenger, da-i bataie sa faci un bebel si nu te mai gandi la ce e mai rau :k?ra:
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- gargarita
- Moderator
multumesc! bafta si tie!
deja ma simt mai bine cu atatea incurajari. eram terminata cand am intrat de dimineata.
- passenger
- Addicted member
- sunshine16
- Banat
- Site
Parca vad ca o sa veniti toate dintr-o data Eu sunt mai bine azi, nu ma mai doare gatul, nasul imi curge, dar nu ma plang. Afara e frumos, sunt 20 de grade, cred ca o sa ies la o mica plimbare maine. O sa vezi tu ca daca nu mai stai stresata si nu te mai gandesti asa mult la bebe... o sa vina cand nici nu te astepti
Ultima oara a fost editat de love_t (2008-12-05 13:03:33)
- passenger
- Addicted member
pai nu ma gandesc la bebe, nu imi fac griji ca nu vine daca ma apuc de treaba, doar ca ... sunt atat de des intalnite sarcinile astea implantate anapoda, incat mi-e groaza ca as putea sa o patesc eu am alti pitici pe creier....
editez: nu zic ca raman gravida repede, dar la un moment dat se va intampla, si de acolo incepe stresul meu urias, nu e stres din cauza conceperii :f?rv?nad:
Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-05 13:07:47)
- Crssy85
- Hero member
- Site
Pai cam sta pe afara pisoiu asta si are multi prieteni, dar toti sunt ai vecinilor mei - si stiu ca sunt si ei vaccinati si curatzei... sa speram ca nu vor fi probleme. Love_t, ce simptome mai ai? Lasand raceala la o parte. Cum stai cu kilogramele? Papi mai mult? Pofticioasa? Mofturaosa?
- passenger
- Addicted member
Da chiar, love_t, spune-ne mai multe, suntem si noi mici si aspirante si curioasee! Parca ieri povesteam cu tine despre ovulatii si prestari
edit: crssy, incearca sa tii mai mult in casa pisicul, dar daca e vaccinat si te ocupi de sanatatea lui cat si de igiena , nu vad unde ar fi problema
Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-05 13:11:26)
- gargarita
- Moderator
passenger a scris:pai nu ma gandesc la bebe, nu imi fac griji ca nu vine daca ma apuc de treaba, doar ca ... sunt atat de des intalnite sarcinile astea implantate anapoda, incat mi-e groaza ca as putea sa o patesc eu am alti pitici pe creier....
editez: nu zic ca raman gravida repede, dar la un moment dat se va intampla, si de acolo incepe stresul meu urias, nu e stres din cauza conceperii :f?rv?nad:
nu vreau sa-ti spun tampenii sau sa te ingrijorez aiurea, dar cred ca ar fi bine sa faci si niste dozari hormonale. ma gandesc ca si o insuficienta de progesteron poate duce la o un avort menstrual. cat dureaza la tine un ciclu mediu?
- Crssy85
- Hero member
- Site
Pai eu stau la curte... cum sa-l tin in casa? Iar cu igiena... eu l-as spala si o data pe sapt, dar stii si tu ca nu e bine sa le speli mai mult de 2-3 ori pe an, ca le distrugi nush ce...
- passenger
- Addicted member
cm-ul meu este la 29-30 zile , cam asa.. nu stiu cu exactitate, ca pana acum 2-3 luni nu il monitorizam, stiu ca venea cam la fel . sangerarea tine 5 zile, aproximativ. stiu ca e si asta o cauza, dar daca se va prinde bebe, exista supliment de progesteron pt. a-l putea tine... nu stiu, de asta eram nehotarata, daca sa incerc sa concep si zilele acestea, ca urmeaza sa ovulez, sau sa incep sa ma investighez inainte...
crssy, simplu, nu ii mai dai voie sa iasa in curte. pe bunica mea am educat-o , si are in prispa litiera cu nisip, matzele ies si isi fac nevoile acolo apoi rapid in casa. pisica este animal de apartament, sunt extrem de sensibile si in exterior supuse multor riscuri ( otrava, caini, masini )
Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-05 13:21:19)
- sunshine16
- Banat
- Site
Nu mai sta stresata, passenger!! si pana cand nu vezi ca ti-a intarziat menstruatia, nu mai face teste de sarcina. :k?ra: Nu am varsat pana acum, deloc! Dar am usoare stari de voma. Nu am luat nici un kg in plus dar nici nu am slabit. Mai am pofte din astea ciudate, de slanina afumata sau carnati facuti in casa... sau varza cu ciolan afumat... si aici nu am unde sa gasesc asa ceva, dar o sa dai iama in restaurantele romanesti de aici La inceput, parca nici nu aveam pofta de mancare, sanii ma dureau si sfarcurile erau f sensibile la atingere. Acum nu ma mai dor, dar sunt sensibili la atingere, ce-i drept nu asa de mult cum erau la inceput. Comportamentul meu ste f ciudat si de necontrolat... acum sunt toata un zambet si in urmatoarea secunda sunt gata sa ma cert cu oricine imi iese in cale Si dorm f mult... aaaa si nu mai imi plac diferite mirosuri, acre pana acum imi placeau... nu mai suport parfumurile si nici sapunul... ciudate stari :f?rv?nad:
- gargarita
- Moderator
passenger a scris:cm-ul meu este la 29-30 zile , cam asa.. nu stiu cu exactitate, ca pana acum 2-3 luni nu il monitorizam, stiu ca venea cam la fel . sangerarea tine 5 zile, aproximativ. stiu ca e si asta o cauza, dar daca se va prinde bebe, exista supliment de progesteron pt. a-l putea tine... nu stiu, de asta eram nehotarata, daca sa incerc sa concep si zilele acestea, ca urmeaza sa ovulez, sau sa incep sa ma investighez inainte...
crssy, simplu, nu ii mai dai voie sa iasa in curte. pe bunica mea am educat-o , si are in prispa litiera cu nisip, matzele ies si isi fac nevoile acolo apoi rapid in casa. pisica este animal de apartament, sunt extrem de sensibile si in exterior supuse multor riscuri ( otrava, caini, masini )
faci cum simti tu ca e ma bine. dar macar stii cum stai si ce masuri se impun in cazul obtinerii unei sarcini. decat sa treci din nou printr-o deceptie...
- passenger
- Addicted member
da, gargarita, dar si asta e cu dus si intors cand vor fi toate analizele ok, se va lasa mult asteptat bebele, se intampla atat de des... de asta vroiam sa fie ceva natural, cel putin asa ar trebui sa fie.. love_t, am facut test prima data dupa ce a intarziat a doua oara pt. ca vroiam sa vad daca patesc la fel acum nu mai fac
- Crssy85
- Hero member
- Site
Nush ce sa zic... n-as putea sa-l tin numai in casa, cred ca l-as chinui enorm, mai ales ca are aproape un an si s-a obisnuit asa; plus de asta nu sunt convinsa ca e un pericol pt sarcina, atata timp ca nu umblu la litiera lui, cum ai spus si tu; mai cunosc gravidutze care au pisici. Lasa sa raman eu gravidutza si dupa aia mai vedem Love_t, sotul meu o sa se prapadeasca de ras daca nu voi mai putea suporta parfumurile... cand ne nimerim prin vreun mall, iau toate parfumurile la rand si ies de acolo cu usturimi de nas si gat de la atata mirosit Multumim de informatii si tine-ne la curent!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
passenger a scris:cel mai sigur este sa iti urmaresti semnele pe care ti le da organismul si sa iti calculezi perioada fertila dupa metoda lui Ogino-Knauss, cea pentru cicluri neregulate... pt. ca ce se afla in comert are marja de eroare, cu siguranta si sa faci dragoste in perioada care iti rezulta in urma calculului poti avea ovulatie chiar daca nu ai mucus, jena in ovare.. poti ovula chiar daca testul este negativ eu cred ca e destul de stresant sa monitorizezi ovulatia cu termometru si teste..
crssy, sper sa fie bine!! pentru ca daca as trece iar prin ceva nasol, clar nu as mai incerca multa vreme de acum incolo, ma cunosc foarte bine si stiu ca sunt o gaina fricoasa ...
Fleurette , Juli , adinagrig, carra_verona, ce faceti fete dragi?
eu momentan sunt la serv, astazi mi-a trecut menstruatia, luni merg iaara la pansament, , si sapt viitoare cred ca o sa ma vada doctorita, sa vedem daca ne da acceptul la .bafta multa si tie , poate luna asta ai mai mult noroc.Eu inca sunt socata de ce i s-a intamplat preitenei mele, adica faca cu sarcina fara embrion, si-a facut si ea programare la medicul unde ai fost tu ultima data, joia viitoare merge, si dupa probabil se va hoatari daca face chiuretaj sau avortan natural....
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|