|
Nu esti logat.
INTREABA STOMATOLOGUL!-31#571 2008-06-23 10:06:00
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!sal. am inceput tratamentul cu nistatin si glicerina cu propolis. as zice ca merge. insa am observat altceva, si cred ca am descris gresit ce am eu pe limba. Pe varful limbii am tot acele pct de marimea unui varf de ac. dar in spatele limbii nu am o albeata asa cum am descris initial. am 2-3 pete rosiatice, ce sunt putin ingropate in limba, iar pe langa ele mai sunt cateva pete mici rosiatice, si din ce obs eu pare ca-mi lipseste albeata de pe limba in acele zone.in spate limba este putin mai alba,nu exagerat,insa spre varf culoare revine la normal. nu doresc sa fiu stresant cu atatea mess, dar dupa descrierea initiala mi s-a spus ca e candidoza si din ce am vazut eu pe net nu am nici 1 simptom legat de aceasta boala. nimic din ce am pe limba nu ustora , doare sau secrete vreun lichid,alb sau de alta culoare.nu ma dor gingiile, am pofta de mancare, chiar destul de mare , thx si sper ca azi dupa control sa revin cu niste vesti bune Offline #572 2008-06-23 21:59:34
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mikaaa ms muult pt raspunsul postat! pai, problema e ca medicul meu mi-a zis sa ma duc la periaj profesional o data la trei luni si mie mi s-a parut totusi cam des...acum nu stiu daca are dreptate sau nu...si d-aia te-am intrebat! Offline #573 2008-06-23 22:05:09
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!
eu zic sa mergi la un medic sa vada exact ce si cum...ca asa...nu prea pot sa imi dau seama...parea candidoza dupa descrierea ta... Offline #574 2008-06-23 22:07:55
irisutza, daca ai plombite mai bine renunti la guma si iti iei bomboane mentolate. Offline #575 2008-06-23 22:11:44
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mika, dar detartrajul cu ultrasunete e dureros? se face cu anestezie? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline Publicitateloading...
#576 2008-06-23 22:19:34
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!nu e dureros deloc...cel manual poate fi putin dureros, depinde de cat tartru e, daca e si sub gingie sau nu...corect este sa se inceapa cu detartraj manual si sa se continue cu cel cu ultrasunete. dar daca e putin tartru, se face numai cu us. Offline #577 2008-06-23 22:28:53
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!am sperat si eu la o vindecare miraculoasa peste noapte, dar mai tb sa dorm . oricum azi am fost la stomatolog si mi-a zis,nu sigur, dar ca pare a fi o candidosa facut in urma tratamentului cu antibiotice. raman pe nistatin cel putin o sapt, se pare. e naspha sa fi bolnav, dar sper sa scap cu bine si sa nu evoluieze. din ce vazui azi pare ca da inapoi. doamna doctor mai are timp sa o abserve cum se comporta la tratament pana imi termina lucrarea,mama lor de carii :f?rbannad:. I`ll be back cand scap de ea. Ultima oara a fost editat de florian (2008-06-23 22:30:45) Offline #578 2008-06-23 22:39:54
corect?.....hmmmm Offline #579 2008-06-24 10:47:55
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!buna mika, am fost si eu ieri la dentist...mi-a scos nervul la primul premolar si mi-a pus un stift si mi-a spus ca va trebui sa fac o coronita - pentru ca era foarte distrusa maseaua - atat la premolarul acesta, cat si la cel de alaturi care e in pericol de distrugere... e ok coronita din portelan, chiar daca e mai scumpa? adica si ca aspect si ca rezistenta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #580 2008-06-24 12:47:43
da, e ok din portelan; acesta are proprietati f asemanatoare smaltului dentar, ca aspect si ca rezistenta. Offline #581 2008-06-24 13:10:46
atata vreme cat ceea ce pui este corect, din punct de vedere teoretic si mai ales practic, nu ma supar ca te "bagi" peste mine. Offline #582 2008-06-24 13:40:20
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!multumesc frumos mika! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #583 2008-06-24 14:04:36
cu placere Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-24 14:05:32) Offline #584 2008-06-24 14:20:55
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!multam fain deja is tare bucuroasa ca am fost ieri, aveam o carie tare urata chiar la un canin in fata (am avut o plomba, dar a cazut) si eram foarte complexata cand zambeam...nici nu m-am obisnuit, inca am reflexul de a zambi cu gura inchisa daca rezolv cu toate cariutele si ii si curat un pic...am sa fiu cea mai happy!!! (chiar daca cu banii astia imi cumparam o garderoba ) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #585 2008-06-24 14:24:36
Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-24 14:24:51) Offline #586 2008-06-24 14:30:02
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #587 2008-06-24 16:35:01
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mika..ieri am fost la dentist pt o plomba la maseaua aia sparta..si i-am zis k imi sangereaza gingiile rau si s-a uitat mi-a zis k am pungi nuj de care..a curatat tartrul si mi-a dat cu o solutie cu "metro....ina." nu mai stiu cum..interact cu ac? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #588 2008-06-24 17:12:38
soluita nu interactioneaza, dar ampicilina da Offline #589 2008-06-24 17:27:16
stiam k d-alea k am inceput de parodontopatie din pacte k am dintii s2anatosi.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|