|
Nu esti logat.
INTREABA STOMATOLOGUL!-34#628 2008-06-28 09:37:27
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!Mika, hai sa te intreb si eu ceva, ca tot nu reusesc sa ajung la dentist. In spatele caninilor de sus (sper ca asa se numesc aia mai coltzoshi ) mi-au aparut asa, cum sa-ti zic, ca niste coltishori mici de dinte. Acum ce vreau eu sa te intreb.. mi s-au retras gingiile? (mama are paradontoza si din cate am auzit se cam mosteneste) Sau au crescut din caninii aia? #629 2008-06-28 09:43:05
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!coltisori de dinte? m-ai incuiat Offline #630 2008-06-28 10:53:14
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mika,pun o poza cu zambetul meu....situatia ma complexeaza extrem de tare...te rog s[une-mi ce sa fca...daca se mai poate face ceva si daca merita ! am 30 de ani.si nicio plomba !!!! am dintii super sanatosi...dora aspectul asta de vampir ma termina psihic.... Offline #631 2008-06-28 11:18:49
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!poti sa iti pui un aparat ortodontic A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #632 2008-06-28 11:30:48
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!oare se poate?adica vreau sa spun daca va avea efect si cine stie dupa cati ani...eu avand deja 30 de ani/Mikaaaa????nu imi raspunzi,ca as sterge poza cat mai repoede Offline Publicitateloading...
#633 2008-06-28 13:14:57
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!Se poate pune la orice varsta aparatul ortodontic. Poti merge la un ortodont pt o consultatie si el iti poate spune cam cat ar trebui sa il porti, desi nu e batut in cuie. Mie mi-a zis ca o sa trebuiasca sa il port 2 ani jumate si l-am purtat un an si cateva luni. Depinde de cum raspunzi la tratament. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #634 2008-06-28 13:21:20
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!nu stiu...pt 2 ani jumate si rezultate prea mici nu stiu daca merita chinuiala....si asa peste cativa ani sper sa mi se strice de tot,abia astept sa am si eu dinti pusi, drepti ca la actrite !!!!!! Offline #635 2008-06-28 13:24:55
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!nu e o fericire sa ai dinti pusi Offline #636 2008-06-28 13:26:21
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!dar dupa cate stiu la noi In oradea nu sunt ortodonti...si crezi ca merita? se mai poate face ceva???? sunt extrem de complexata pt asta...eu sunt o fire atat de vesela,si mereu trebuie sa ma batin sa nu rad cu gura pana la urechi...e nasol !e f nasol.... Offline #638 2008-06-28 13:30:19
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!pana in Bucuresti??? a,nu cred... nici asa nu ma mai marit inca odata oricum,Mika mersi tare mult de raspounsuri,nu stiu ce am sa fac...in Oradea am fost la aprox 6 stomatologi pt a cere pareri,si crede-ma absolut toti mi-au raspuns sa nu ma stresez,si ca nu merita sacrificati niste dinti sanatosi doar pt aspectul estetic...pt ca pt a-i indrepta vor trebuie sacrificati cel putin 2,devitalizati adica.... Incerc sa ma calmez ....Pupici Mika @! Offline #640 2008-06-28 14:24:16
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!am fost la dentist. mi-a zis aveam infectie. mi-a si facut cv, a taiat gingia cred, k mi-a facut anestezie...abia astept sa scap de durere Offline #641 2008-06-28 14:34:19
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!parca is proasta... dar trebuie sa intreb... mi-am scos ieri o masea si azi am mancat si au intrat resturi de mancare pe acolo... pot sa ma spal cu periutza de dinti? ce sa fac? o sa doara daca ma spal cu periutza... heeeelp mikaaa... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #642 2008-06-28 15:55:38
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!mara, trebuia sa mananci pe partea cealalta! incearca sa le scoti cu periuta, dar incet...si clateste incet... Offline #643 2008-06-28 16:14:54
Re: INTREABA STOMATOLOGUL! da, mika, pe partea cealalta am mancat... dar nu stiu cum au ajuns acolo... am luat cu niste betisoare de urechi resturile... ce scarbos suna ... multumesc mult mika... dar mie trebuie sa-mi spui de 100 de ori pana ma conving ca e bine sau nu ceea ce fac... Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-06-28 16:28:25) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #645 2008-06-28 17:00:50
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!
multumesc mika... m-ai mai linistit... sper sa mi se retraga cat mai repede umflatura si sa-mi treaca si durerea... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #646 2008-06-28 21:50:57
Re: INTREABA STOMATOLOGUL!da mika..atunci cand mi-a pus plombele a folosit lampa...nu stiu , da' imi doresc atat de mult sa ramana plombitele cat mai albe...sa nu se ingalbeneasca e posibil? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|