homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia consumatorului...?-6

#96 2011-09-08 15:36:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: protectia consumatorului...?

stiti ce mi-au zis cei de la protectia consumatorului? ca daca nu imi elibereaza bon fiscal nu au ce sa le faca pentru ca nu poate nimeni demonstra ca respectivul aliment e cumparat de la ei.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#97 2011-09-08 16:44:17

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Daca nu au acte pe marfa si nu dau bomuri se numeste evaziune fiscala.Pot sa verifice daca ti-au dat bon verificand cantitatile de intrare si cele de iesire.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#98 2011-09-08 16:55:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu uita ca traim in romania, dudu; de la teorie la practica e cale luuuunga.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#99 2011-12-20 12:10:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

na ca ma aflu si eu in situatia asta sad am mancat ieri de la un restaurant de langa munca si am facut toxiinfectie alimentara. daca nu mai am bonul nu am nici o sansa sa dovedesc ca e vina lor nu? sad am trimis acum mail cu reclamatie la anpc insa sigur nu se va intampla nimic.. cine naiba stia ca voi pati asta, ar trebui sa tinem bonurile toate intr-un loc special cand avem ceva sa le scoatem de la naftalina

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#100 2011-12-20 12:12:02

daenarys
Vizitator

cora,nu cred ca trebuie neaparat bon.fa reclamatie si vezi ce se intampla

Publicitate

loading...

#101 2011-12-20 12:14:56

coraline
Addicted member

am facut. prin posta electronica, mi-am dat toate datele de identificare ca nu cumva sa ignore reclamatia. ar trebui sa ma anunte de ceva..? sau isi vad ei de treaba (sau nu) si eu nu mai stiu nimic?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#102 2011-12-20 21:44:27

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Dupa parerea mea - neavizata - cu bonul nu dovedesti ca ai facut toxiinfectie de la mancarea lor, ci doar ca ai mancat acolo. Ei pot sa spuna ca poate ai mancat tu ceva de altundeva de care ti-a fost rau. Cred ca doar daca te-ai duce la un medic care sa-ti dea in scris ca ai facut de la cutare chestie, ai putea dovedi.

Pune-te in locul proprietarului restaurantului - tu ai crede pe orice care vine si zice: "m-am imbolnavit de la gratarul tau"? Ca eu, sincer, nu. 

Dar incearca sa afli si care e procedura exacta in cazurile astea.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#103 2011-12-21 14:21:07

coraline
Addicted member

Si cu bon si cu medic eu tot as fi putut manca din alta parte vreo tampenie.sa le faca control si sa se lamureasca. Sper sa se ajunga la control, o merita nenotocitii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.