|
Nu esti logat.
Protectia consumatorului...?-5#78 2011-09-07 19:08:35
Re: protectia consumatorului...?Da. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #79 2011-09-07 19:12:39Re: protectia consumatorului...?acolo urmeaza sa ma duc insa tre sa ma duc la sigur sa fiu convinsa ca le face ceva... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #80 2011-09-07 19:20:32
Re: protectia consumatorului...?Le face.Stai fara grija.Daca ajunge fiscul la ei in rupe.Daca se duce o sa ii verifice si sigur nu au actele inregula.Fiscul se duce si zice ie zice "ia sa vedem daca ai factura pentru marfa asta".O sa isi ia o amenda, care probabil nu o sa o ia ca o sa negocieze cu aia de la fix.Astia de la fisc sunt ca si capusele.Probabil o sa ii viziteze astia de la fisc mereu ca sa primeasca de fiecare data cate ceva.Daca nu reusesc sa negocieze primesc o amenda incat o sa isi inchida cosmelia pentru o buna perioada de timp daca nu chiar de tot. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #81 2011-09-07 19:27:21Re: protectia consumatorului...?am scris mai sus ca pe timpul noptii nu exista politist de proximitate, teoretic e, practic pauza. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#82 2011-09-08 11:51:12Re: protectia consumatorului...?Emilya, incearca sa vorbesti si cu alti vecini (babe razbnatore , etc.) paote nici lor nu le convin betivii de la parter si deuneti mpreuna plangere la politie si la administratr. daca voi v-ati dat acordul pentru magazin alimentar si ei au alt scop practic aordul vostru nu mai inseamna nimic. Sunt sigura ca se poate face ceva cu asociatia de proprietri mai reede decat politia si alte alea. Offline #83 2011-09-08 11:55:16
Re: protectia consumatorului...?ce asociatie? sunt la tara daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #85 2011-09-08 12:09:22
Re: protectia consumatorului...?e la tara, la casa in plus, asociatiile de proprietari nu prea mai exista nici macar la oras. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #86 2011-09-08 12:20:29Re: protectia consumatorului...?aaaa, am inteles, dra u poti sa iti retragi acordul tinand cont ca magainul si-a schimbat destiatia? Poate e cineva care stie mai multe de legile din domeniul asta. Eu zic ca numai asa sa scapi. Ca la ca de corupti sunt astia, cam greu cu protectia consumatorului. Offline #87 2011-09-08 12:23:40
Re: protectia consumatorului...?
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #88 2011-09-08 12:26:08
Re: protectia consumatorului...?si eu am vrut sa-i propun sa faca un filmulet cu camera ascunsa, si sa-i prinda in flagrant... dar la cate se intampla in tara asta mai nou, nu vad cine ar fi interesat de (inca) un butic de la tara care fura statul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #89 2011-09-08 12:34:03Re: protectia consumatorului...?carmen, daa ai subliniat referitor la gramatica, iti spun ca am scri special soarec pentru a accenta absurdul situatiei. daca ai subliniat referitor la absurdul situatiei, well, ok Offline #90 2011-09-08 12:36:21
Re: protectia consumatorului...?si aia care s-au mutat sub noi au daramat pereti un an... acum de cateva luni au terminat cu "modernizatul", dar din cate am auzit, au primit totusi si-o amenda daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #91 2011-09-08 12:39:21Re: protectia consumatorului...?Stii care e chestia in caz de curemur te stergi la fund cu amenda lor. Imi vine sa e sparg capul prostilor astora. Nu inteleg frate, daca aia atatia bani si vrei sa modernizezi apartamentul du-te si ia-ti o casa si sparge tot peretii din ea daca vrei, eventual lasa doar peretii exteriori si acoperisul dar cat stai la bloc trebuie sa respecti si pe ceilalti. Offline #92 2011-09-08 12:47:50
Re: protectia consumatorului...?eeeh... noi avem asigurare full, si banuiesc ca si ei au fost destul de inteligenti cat sa-si faca... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #94 2011-09-08 13:03:38
Re: protectia consumatorului...?pai primesc bani pe apartament + bunurile distruse... asta bineinteles daca nu-s acasa in momentul ala daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #95 2011-09-08 13:17:38
Re: protectia consumatorului...?
Ma refeream la absurdul situatiei adica mai bine ii prinde cu ceva propriu zis decat sa inventeze. Si da, si eu am in zona un Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|