homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia consumatorului...?-4

#58 2011-04-15 23:41:22

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: protectia consumatorului...?

Al meu a avut probleme de vidare, de aia a mucegait. Desi era valabil pana in decembrie.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#59 2011-04-15 23:42:20

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

Pana si o sarcina nedorita poate constitui motiv de plangere la Protectia Consumatorului. O femeie din Constanta s-a prezentat la directia ANPC Constanta si a reclamat un ... doua prezervative rupte, din cauza carora a ramas gravida.

In reclamatia depusa, femeia a cerut retragerea de pe piata a unui lot intreg de prezervative "cu probleme", despre care spune ea ca ar fi de proasta calitate.

"Femeia a reclamat ca a cumparat doua prezervative si amandoua s-au rupt: unul lateral si unul in varf. Este o situatie hazlie, nu ne-am mai confruntat cu asa sesizare, noi o sa luam lucrurile in serios si o sa facem verificari, controale", a spus Dionisie Culetu, director ANPC Constanta, la ProTV.

Reclamanta sustine ca a cumparat prezervativele de la doua magazine diferite si pentru ca amandoua s-au rupt a decis sa faca ceva, pentru a salva alte femei de sarcini nedorite.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului trebuie sa trateze serios cazul si vor verifica daca prezervativele sunt sau nu expirate si spun ca, in functie de neregulile pe care le vor gasi, vor cere retragerea lotului de prezervative de pe piata.
rotfl  lol

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#60 2011-04-15 23:43:37

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

rotfl2  rotfl2

#61 2011-04-15 23:45:04

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

pucca_pucca89 a scris:

Pana si o sarcina nedorita poate constitui motiv de plangere la Protectia Consumatorului. O femeie din Constanta s-a prezentat la directia ANPC Constanta si a reclamat un ... doua prezervative rupte, din cauza carora a ramas gravida.

In reclamatia depusa, femeia a cerut retragerea de pe piata a unui lot intreg de prezervative "cu probleme", despre care spune ea ca ar fi de proasta calitate.

"Femeia a reclamat ca a cumparat doua prezervative si amandoua s-au rupt: unul lateral si unul in varf. Este o situatie hazlie, nu ne-am mai confruntat cu asa sesizare, noi o sa luam lucrurile in serios si o sa facem verificari, controale", a spus Dionisie Culetu, director ANPC Constanta, la ProTV.

Reclamanta sustine ca a cumparat prezervativele de la doua magazine diferite si pentru ca amandoua s-au rupt a decis sa faca ceva, pentru a salva alte femei de sarcini nedorite.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului trebuie sa trateze serios cazul si vor verifica daca prezervativele sunt sau nu expirate si spun ca, in functie de neregulile pe care le vor gasi, vor cere retragerea lotului de prezervative de pe piata.
rotfl  lol

Eu nu cred ca e funny...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#62 2011-04-16 09:42:15

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

de aia scapa toti comercianti de astfel de "incidente"  ca ii iarta lumea patita ... si asa o sa-si permita in continuare sa comercializeze produse expirate, mucegaite, etc . Aici are de castigat si producatorul produsului care s-a alterat datorita unor probleme din linia de productie, transport, etc
Iar comerciantul are cel mai mare castig din toata acesta afacere, nu mai plateste acel amenzi specifice , care cu siguranta au o valoare mult mai mare decat un produs "defect"

Publicitate

loading...

#63 2011-04-16 10:03:12

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

In cazul de fata comerciantul nu avea nicio vina pt ca teoretic produsul nu era expirat, iar kath, daca ar fi anuntat opc-ul ar fi trebuit sa denunte firma care a ambalat produsul, nu comerciantul sau producatorul. Daca produsul ar fi fost ambalat de producator, ar fi trebuit sa denunte producatorul. Acel supermarket era un magazin de desfacere, nu un loc de productie si ambalare a alimentelor. Ei practic si-au facut treaba si nu au pus pe raft produse expirate (tinand cont de faptul ca era valabil pana in decembrie).

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#64 2011-04-16 10:32:40

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

dar printr-o sesizare la opc cel care a fost vinovat de acesta problema a produsului ar fi putut sa fie tras la raspundere, ca daca problema e pe linia de ambalare atunci exista posibilitatea ca intregul lot sa fie afectat , sau ca utilajele utilizate in procesul de ambalare sa aibe anumite defectiuni sau mediul de ambalare sa nu fie unul tocmai indicat.
Iar ca si consumator nu ar trebui sa imi bat capul cu alegerea celui care este vinovat pentru situatia creata, in urma sesizarii opc-ul este indreptatit sa faca inspectii atat la comerciant , cat si la producator, ambalator .

#65 2011-04-16 10:48:53

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

cornflower, applause  exact... zici ca ai invatat cu mine la facultate  chicot  puss

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#66 2011-04-16 11:09:02

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Stiu dar de obicei dau amenzi reclamatlui fara sa mai caute adevaratul mar stricat

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#67 2011-09-07 15:08:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu mai deschid alt topic asa ca o sa va povestesc aici ce am de povestit poate reusiti sa imi dati un sfat. Vecinii de langa mine au deschis un magazin alimentar pentru care mi-am dat acordul in calitate de vecin. Numai ca respectivul magazin numai alimentar nu e. Se vand bauturi alcoolice desfacute si la pahar, stau in fata portii permanent cate 2-3 persoane cu bauturi in mana, uneori stau si proprietarii impreuna cu ei, tin deschis pana la 12-1 noaptea si vorbesc tare, injura etc. In plus, vand alimente fara acte de provenienta (pe care nu le tin in magazin, daca vine cineva si cere le aduce din frigiderul propriu), produse animale in sistem vrac, sandwich-uri facute in incinta magazinului, nu elibereaza bon fiscal etc.
Am depus o plangere la Autoritatea Sanitar Veterinara in care am detaliat aspectele de mai sus. Dupa cateva zile am observat ca vecinii incepusera sa care marfa din magazin, baxuri de bauturi, alimente etc. Astazi a venit si raspunsul: au venit in control si nu au gasit nicio neregula. va  Nu stiu de voi dar eu nu cred in coincidente. Probabil au pe cineva in interior care i-a anuntat in prealabil.
Ce pot face in continuare? Cui ma pot adresa?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#68 2011-09-07 15:27:50

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Em, din ce povestesti... sigur au pe cineva acolo sau au primit amenda, ori au dat ceva mita... din ce spui nu avea cum sa nu gaseasca nicio neregula.
Ziceai de bon fiscal, casa de marcat au?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#69 2011-09-07 15:30:23

Emilya
Platinum member
Site

nu, nu au casa de marcat, cel putin nu la vedere iar bon fiscal nu am primit niciodata

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#70 2011-09-07 15:36:42

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

fii pe faza si cheama politia cand mai stau la tine la poarta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#71 2011-09-07 15:37:02

alyush
Platinum member

pey asta clar era o neregula... nu se poate magazin fara casa de marcat... pana si in pietele de legume am vazut casa de marcat
Nu e obligatoriu sa iti dea bon de casa de fiecare data, dar ai putea cere odata cand mergi sa cumperi ceva

#72 2011-09-07 15:42:02

Emilya
Platinum member
Site

am sunat o data la 112 yoyo si mi-au zis "Sunati la politistul de proximitate" am sunat la ala, sufletul, n-a raspuns nimeni ... aia de la 112 cica nu e urgenta bang
pay aly unde sa o tina, in dulap? lol eu zic ca nu au...nu ma mai duc sa cumpar de la ei acum, eu ma chinui sa-i inchid si sa le fac consumatie ce naiba diablo

#73 2011-09-07 15:47:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai da, la proximitate tre' sunat... dormea in post probabil forgetit nu stiu ce ai mai putea face... garda financiara? din moment ce n-au casa de marcat nustiu habar n-am.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#74 2011-09-07 15:48:09

alyush
Platinum member

pey inseamna ca aia clar au dat mita ca altfel primeau macar o amenda ca nu au casa de marcat...
doamne... cum sa ma duc sa cer o pulpa de pui si sa mi- aduca din frigiderul lui...
cum i-au dat autorizatie sa deschida magazinul ala...

#75 2011-09-07 16:05:09

Emilya
Platinum member
Site

initial au fost in regula cat au obtinut autorizatiile, apoi au inceput sa aduca legume cumparate de peste Prut, isi iau 2 kilograme din real cu factura ca sa aiba acoperire si ei vand tone de legume. Apoi cu branza de exemplu: cumpara de la ciobanii din zona, fara acte si o vand mai ieftin decat la magazinele din oras (noi suntem la vreo 10 km de oras) si lumea cumpara decat sa dea banii pe microbuz sa se duca in oras sa ia. Si multe multe altele. Nu tin chestii incriminatoare in magazin, toate le tin in casa la ei si le aduc de acolo

#76 2011-09-07 18:56:28

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

@Emilya
Trimite fiscul pe capul lor.Si o sa ii arda de nu se vad.Astia mereu gasesc ceva lol

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.