|
Nu esti logat.
Protectia consumatorului...?-4#58 2011-04-15 23:41:22
Re: protectia consumatorului...?Al meu a avut probleme de vidare, de aia a mucegait. Desi era valabil pana in decembrie. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #59 2011-04-15 23:42:20
Re: protectia consumatorului...?Pana si o sarcina nedorita poate constitui motiv de plangere la Protectia Consumatorului. O femeie din Constanta s-a prezentat la directia ANPC Constanta si a reclamat un ... doua prezervative rupte, din cauza carora a ramas gravida. mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #60 2011-04-15 23:43:37
Re: protectia consumatorului...?
Offline #61 2011-04-15 23:45:04
Re: protectia consumatorului...?
Eu nu cred ca e funny... Offline #62 2011-04-16 09:42:15
Re: protectia consumatorului...?de aia scapa toti comercianti de astfel de "incidente" ca ii iarta lumea patita ... si asa o sa-si permita in continuare sa comercializeze produse expirate, mucegaite, etc . Aici are de castigat si producatorul produsului care s-a alterat datorita unor probleme din linia de productie, transport, etc Offline Publicitateloading...
#63 2011-04-16 10:03:12
Re: protectia consumatorului...?In cazul de fata comerciantul nu avea nicio vina pt ca teoretic produsul nu era expirat, iar kath, daca ar fi anuntat opc-ul ar fi trebuit sa denunte firma care a ambalat produsul, nu comerciantul sau producatorul. Daca produsul ar fi fost ambalat de producator, ar fi trebuit sa denunte producatorul. Acel supermarket era un magazin de desfacere, nu un loc de productie si ambalare a alimentelor. Ei practic si-au facut treaba si nu au pus pe raft produse expirate (tinand cont de faptul ca era valabil pana in decembrie). ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #64 2011-04-16 10:32:40
Re: protectia consumatorului...?dar printr-o sesizare la opc cel care a fost vinovat de acesta problema a produsului ar fi putut sa fie tras la raspundere, ca daca problema e pe linia de ambalare atunci exista posibilitatea ca intregul lot sa fie afectat , sau ca utilajele utilizate in procesul de ambalare sa aibe anumite defectiuni sau mediul de ambalare sa nu fie unul tocmai indicat. Offline #65 2011-04-16 10:48:53
Re: protectia consumatorului...?cornflower, exact... zici ca ai invatat cu mine la facultate mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #66 2011-04-16 11:09:02
Re: protectia consumatorului...?Stiu dar de obicei dau amenzi reclamatlui fara sa mai caute adevaratul mar stricat ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #67 2011-09-07 15:08:22Re: protectia consumatorului...?nu mai deschid alt topic asa ca o sa va povestesc aici ce am de povestit poate reusiti sa imi dati un sfat. Vecinii de langa mine au deschis un magazin alimentar pentru care mi-am dat acordul in calitate de vecin. Numai ca respectivul magazin numai alimentar nu e. Se vand bauturi alcoolice desfacute si la pahar, stau in fata portii permanent cate 2-3 persoane cu bauturi in mana, uneori stau si proprietarii impreuna cu ei, tin deschis pana la 12-1 noaptea si vorbesc tare, injura etc. In plus, vand alimente fara acte de provenienta (pe care nu le tin in magazin, daca vine cineva si cere le aduce din frigiderul propriu), produse animale in sistem vrac, sandwich-uri facute in incinta magazinului, nu elibereaza bon fiscal etc. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #68 2011-09-07 15:27:50
Re: protectia consumatorului...?Em, din ce povestesti... sigur au pe cineva acolo sau au primit amenda, ori au dat ceva mita... din ce spui nu avea cum sa nu gaseasca nicio neregula. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #69 2011-09-07 15:30:23Re: protectia consumatorului...?nu, nu au casa de marcat, cel putin nu la vedere iar bon fiscal nu am primit niciodata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #70 2011-09-07 15:36:42
Re: protectia consumatorului...?fii pe faza si cheama politia cand mai stau la tine la poarta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #71 2011-09-07 15:37:02
Re: protectia consumatorului...?pey asta clar era o neregula... nu se poate magazin fara casa de marcat... pana si in pietele de legume am vazut casa de marcat Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #72 2011-09-07 15:42:02Re: protectia consumatorului...?am sunat o data la 112 yoyo si mi-au zis "Sunati la politistul de proximitate" am sunat la ala, sufletul, n-a raspuns nimeni ... aia de la 112 cica nu e urgenta Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #73 2011-09-07 15:47:58
Re: protectia consumatorului...?pai da, la proximitate tre' sunat... dormea in post probabil nu stiu ce ai mai putea face... garda financiara? din moment ce n-au casa de marcat habar n-am. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #74 2011-09-07 15:48:09
Re: protectia consumatorului...?pey inseamna ca aia clar au dat mita ca altfel primeau macar o amenda ca nu au casa de marcat... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #75 2011-09-07 16:05:09Re: protectia consumatorului...?initial au fost in regula cat au obtinut autorizatiile, apoi au inceput sa aduca legume cumparate de peste Prut, isi iau 2 kilograme din real cu factura ca sa aiba acoperire si ei vand tone de legume. Apoi cu branza de exemplu: cumpara de la ciobanii din zona, fara acte si o vand mai ieftin decat la magazinele din oras (noi suntem la vreo 10 km de oras) si lumea cumpara decat sa dea banii pe microbuz sa se duca in oras sa ia. Si multe multe altele. Nu tin chestii incriminatoare in magazin, toate le tin in casa la ei si le aduc de acolo Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #76 2011-09-07 18:56:28
Re: protectia consumatorului...?@Emilya “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|