homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia consumatorului...?-3

#39 2010-01-09 15:53:18

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: protectia consumatorului...?

am mers azi la OPC si am facut o reclamatie.
au zis ca dureaza maxim 30 de zile, dar de regula rezolva mult mai repede reclamatiile. sper sa fie asa.
si mi-au mai spus ca cei de la magazin e posibil sa sustina ca l-am lipit eu. totusi pererea lor este ca imi voi lua banii. in plus eu aveam si incuietoarea (sau cum ii spune) stricata putin... deci am "noroc" cu asta smile.

si exact cum ai spus tu December comportamentul vanzatoarei mi-a pus capac, nu asta am vrut sa sesizez, ci calitatea produsului. nici macar nu am amintit la OPC ceva despre asta ca nu isi avea rostul.
iar privind datele firmei nu tb sa scrii mai mult decat este trecut pe bonul fiscal: numele + adresa. asta e tot ce se cere in tipizat/reclamatie.

acum astept. daca se incadreaza in termenul de 30 de zile eu zic ca e ok.
cum lantul era un cadou ce trebuia facut maine a trebuit sa rezolv altfel, asa ca acum am timp sa astept banii inapoi smile.

#40 2010-01-28 21:04:29

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

am primit banii inapoi pe lant smile

#41 2010-01-28 23:20:13

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

bravo lavinia wink)

#42 2010-01-29 00:14:09

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Asa fetelor, nu ii lasati! A zis cineva mai sus, pana la sange luptati pentru banii vostri.

Eu am avut prima 'intalnire' cu reclamatiile cand aveam vre-o 8 ani sau 9 ani si am cumparat role de la metro. L-am intrebat pe tipul de la raion (adica tata a intrebat) daca rolele sunt de silicon si el a zis ca da, pe cutie nu spunea nimic, boon, am cumparat rolele (si nu au fost ieftine, de-aia ai mei chiar au crezut ca sunt de silicon). Evident, cum ajung acasa le incalt, ies in fata blocului si le aud cum zdrangane. Si acum tin minte cum am venit cu ele in casa plangand.

Vre-o 2 ore a trebuit sa ma rog de ai mei sa ma duca inapoi la Metro ca eu vreau banii inapoi, ca nu sunt de silicon cum a zis ala. Ma rog, tata zicea ca acum ce mai conteaza, mama ca nu are sens, eu ca nu si nu. M-am dus si am luat numarul de la OPC (din Libertatea, la pagina din mijloc lol ) si am zis ca eu sun la OPC atunci daca nu ma duc ei pana la magazin rotfl Cand m-au vazut atat de determinata sa iau banii inapoi m-au dus.

Nici acum nu imi vine sa cred ca mi-am facut curaj sa merg la relatii cu clientii. Eu am vorbit cu ei, le-am spus ca tipul (stiam si numele) mi-a spus ca sunt de silicon, si ca nu sunt, ca nu scrie nici macar pe cutie de care sunt. Boon, a chemat tipa pe ala de la raion, ala a zis ca e adevarat, si le-au dat de ales alor mei daca vor sa faca cumparaturi de banii aia sau vor banii inapoi. Mama ar fi vrut sa faca cumparaturi, dar am fost foarte hotarata sa nu mai cumpar niciodata din metro (nu m-am tinut de cuvant la faza asta forgetit).

Oricum, de atunci ai mei cum au problema cu ceva se duc si returneaza si merg pana in panzele albe, mai ales daca sunt vanzatorii magari. Macar daca tot nu iti iei banii inapoi iti descarci nervii pe cineva. Acum ma gandesc ca poate daca eram mai mare si stiam ca oamenii sunt rai si mint nu as fi mers si as fi spus ca ai mei lol.

#43 2010-10-16 12:37:53

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Am si eu o problema care nu stiu daca tine sau nu de OPC. Eu locuiesc in afara orasului (cam la 10 km). Acum 3 ani s-a facut retea de internet si mi-am pus si eu. Problema e ca merge foarte prost, si nu atat din punct de vedere al vitezei cat din punct de vedere al faptului ca o data la 5 minute pica cate 15-20-30 de secunde. Eu in astia 3 ani am luat strict legatura cu cel care mi-a facut contractul si care vine luna de luna sa ii dau banii. Acum de curand mi-am mai facut un abonament pentru care n-am semnat nimic, n-am primit nici o copie de contract nimic. Ideea e ca cel caruia ii platesc refuza sa imi dea informatii despre furnizorul de internet, tot timpul cand ii spun ca nu merge imi zice "sa sun la aia de la care luam noi net". I-am zis k vreau sa ma duc sa fac o reclamatie acolo daca aia sunt de vina. N-am obtinut nici un raspuns k cica nu stie, sa se intereseze, prostii de genul asta. Sunt decisa daca nu rezolva problema sa renunt la contracte da sa ii fac si reclamatii pe unde se poate.
Voi ce ziceti, intra in atributiile opc-ului chestia asta? Eu nhu am decat chitantele si facturile pe care mi le da in fiecare luna, n-am contractul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-10-16 18:28:00

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu cred ca intra..insa nu stiu daca iti trebuie contractul..
ar trebui sa te duci sa vezi ce zic.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#45 2011-04-15 18:22:31

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Azi, ceva mai devreme, am luat o bucata de cascaval, din Carrefour si acasa, cand sa-l desfac sa il gust, am vazut ca e mucegait in 2 locuri  va  va Naiba m-a pus sa iau cascaval la oferta  bang
Vreau sa merg inapoi cu el si cu bonul dar de aici nu mai stiu sigur care e procedura ca nu am mai patit pana acum.
Nu vreau doar sa-mi dea banii inapoi, ci ma gandeam sa le spun ca daca imi dau alta bucata de cascaval de care vreau eu in locul asteia, nu chem OPC-ul pe ei big_smile
(Nici macar nu-mi trebuie cel mai scump cascaval pe care il au acolo)
Daca nu vor sa-mi dea alt cascaval, atunci macar banii inapoi.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#46 2011-04-15 18:28:26

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Te duci inapoi cu cascavalul si cu bonul, si rezolva ei big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#47 2011-04-15 18:43:12

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

da, teoretic ei ar trebui sa rezolve..
eu am patit cu vopsea de par sa ajung acasa si sa constat ca-mi lipseste crema coloranta, m-am dus inapoi si le-am zis si mi-au zis sa ma duc sa-mi aiu alta din raft.. si la alimente nu au cum sa nu zica la fel

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#48 2011-04-15 19:10:23

kathrynn
Hero member

Da, dar eu nu mai vreau alt cascaval de acelasi fel.
Daca a mucegait in vid fiind inca in termenul de valabilitate inseamna ca a fost ambalat in conditii neigienice sau tinut prea la cald, si tot, nu doar bucata mea.
De aia vreau ori banii inapoi ori alt cascaval de la alta marca.

#49 2011-04-15 19:12:39

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kath,te duci cu bonul si cascavalul si iti spui pretentiile  lol  Le spui sa iti dea alt cascaval,daca nu,banii ianpoi,si daca nu vor nicicum le spui ca le faci plangere...si le faci smile
Dar cred ca veti ajunge la un numitor comun.

#50 2011-04-15 21:12:25

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

asa au patit si parintii mei,au cumparat muschi de porc proaspat de la supermarket,iar cand l-au pus la cuptor a inceput sa miroasa a vier...asa ca tata s-a enervat si s-a dus cu el inapoi la supermarket si i-au dat banii inapoi,chiar daca era pe jumatate facut.

#51 2011-04-15 21:33:59

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

eu m as duce direct la opc...  wink

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#52 2011-04-15 22:19:59

kathrynn
Hero member

Am fost acolo si pt ca doamna a fost foarte draguta, n-am facut scandal si nici n-am cerut alta bucata, am zis ca e ok daca imi da banii inapoi.
S-au agitat imediat si au dat pe telefoane sa se verifice tot lotul. Noi apoi am mers la raft sa luam de la alta firma si ne-am uitat si la astea si am mai gasit unul mucegait putin.

#53 2011-04-15 22:40:45

pucca_pucca89
Hero member

pai s-au agitat normal pt ca le era frica sa nu te duci la opc direct si na..isi stricau imaginea..uite asta e greseala..ca toata lumea ii iarta  hmm

#54 2011-04-15 22:52:14

kathrynn
Hero member

Daca mi-ar fi vorbit urat sau nepoliticos, crede-ma ca i-as fi raspuns si eu la fel. sau daca m-ar fi acuzat ca i-am facut eu ceva de a mucegait. In principal imi place sa ma port cu oamenii cum se poarta si eu cu mine: daca ei vorbesc frumos,vorbesc si eu frumos si rezolvam pasmic. daca se rastesc la mine, ma rastesc si eu si facem scandal.
Nici nu mi-e mie foarte clar cand trebuie anuntat OPC-ul, pt orice chestie cat de mica sau doar pt chestii grave sau cand comerciantul e ostil?

#55 2011-04-15 22:54:34

*joy*
Insomniac member

Am auzit de cazuri in care au anuntat OPC si cand au constatat ca gramajul de pe pachet nu corespundea cu ceea ce au cantarit ei acasa...

#56 2011-04-15 23:28:24

pucca_pucca89
Hero member

BiancaElena a scris:

Am auzit de cazuri in care au anuntat OPC si cand au constatat ca gramajul de pe pachet nu corespundea cu ceea ce au cantarit ei acasa...

nici chiar asa  lol
pai automat daca avea mucegai inseamna ca nu era proaspat....cam asta conteaza cel mai mult..termenele de valabilitate,conditiile de depozitare si mai multe..sunt la facultate pe profilul asta si de aia wink

#57 2011-04-15 23:29:48

*joy*
Insomniac member

Vorbesc foarte serios. Dar va dati seama acum ca OPC-ul nu a dat importanta plangerilor de genul asta...dar oamenii au facut totusi plangere lol  Le gente esta muy loca lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.