homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia consumatorului...?

#1 2008-04-01 20:19:15

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

protectia consumatorului...?

Am o problema si nu stiu ce sa fac. Mi-am cumparat vineri o pereche de balerini de la deichmann(sunt mai multe magazine prin tara), din piele. talpa e mai mica decat forma talpii piciorului(asa e modelul)..nu prea stiu cum sa explic, ideea ca sunt f josi astfel incat dupa ce i-am purtat o singura data, pielea s-a ros in spate,jos. in genul cum sunt acestia(ma refer explicit la talpa):http://img396.imageshack.us/img396/2328/sandaleskechersgizmos36tc4.th.jpg mama mea i-a observat azi (ieri i-am purtat) si mi-a zis sa-i iau fain frumos sa merg cu ei inapoi si daca am probleme, la protectia consumatorului. eu sunt cam sceptica ca nu stiu daca rezolv ceva...din cate stiu nu ofera garantie, stiu ca pot fi returnati numai daca nu-s purtati. imi pare tare rau de ei ca mi plac si plus de asta, chiar de prima oara sa se roada in halul ala!?... de costat au fost 59 de lei...nu-i nush cat dar nici nu-mi convine sa dau banii astia pe o pereche de pantofi care se rup de la prima purtare. in felul asta in 2 sapt o sa ajung sa am gaura in calcai. voi ce ziceti? daca merg apoi la protectia consumatorului voi merge degeaba?e careva de-aici care lucreaza la protectia consumatorului?

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#2 2008-04-01 20:25:07

skumpi
Vizitator

Re: protectia consumatorului...?

pai mergi cu ei `napoi la magazin...nu la protectia consumatorului

#3 2008-04-01 20:26:18

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu stiu daca cineva de pe forum lucreaza la protectia consumatorului.

1. poate asa e modelul..si atunci chiar nu ai ce sa faci.
2. eu as merge cu ei la magazin daca tu chiar vrei sa rezolvi ceva...mai ai bonul???? daca cei de la magazin iti dau cu flit atunci mergi la opc

#4 2008-04-01 20:26:54

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

mergi la magazin si tii schimba dar astea cu talpa asasde subtire toti se rod asa

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#5 2008-04-01 20:27:27

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

ralluka a scris:

2. eu as merge cu ei la magazin daca tu chiar vrei sa rezolvi ceva...mai ai bonul???? daca cei de la magazin iti dau cu flit atunci mergi la opc

si eu sunt de acord cu ce zice Ralluka

Publicitate

loading...

#6 2008-04-01 20:30:07

girlish
Full member

modelul e el asa, adica cu talpa mai mica, cum e cel de la mocasini, numai ca totusi dupa ce i-am luat numai o data in picior sa se juleasca pielea? si nu am mers mult cu ei. am o colega care are exact acelasi model de 2 sapt si i-a cumparat si nu-s asa de juliti ca ai mei...
da, mai am bonul dar asta-i ca nush daca rezolv ceva chiar daca merg la magazin sau opc... atata ca in magazinu cu pricina probabil ca nu o sa mai intru ceva timp dupa asta...

isa, mda...probabil ca asa is astia...mai tampiti facuti...offf, is asa de negajita grater

Ultima oara a fost editat de girlish (2008-04-01 20:31:55)

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#7 2008-04-02 01:07:00

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Nu mi se pare normal sa se intample asta, chiar daca au talpa mai mica...dute inapoi la magazin si cere-le banii inapoi, sau schimba-i, orice magazin care se respecta da la pantofi garantie minim 30 zile, asta inseamna 30 zile de purtare. Deci nu are nimic daca i-ai putrat. Eu orice tzoala sau pantofi imi iau, pastrez bonul 1 luna...ca nu se stie niciodata! Daca aia fac fitze de la magazin, trebuie doar sa mentionezi de OPC si se sperie...nimeni nu vrea control de la OPC!!!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#8 2008-04-02 01:51:11

dizzic
Full member
Inregistrat: 2008-03-16

corect..nu are importanta ca au talpa joasa..eu doar balerini port si nu am avut probleme de genul acesta niciodata...asa ca repede la magazin...tin pumnii big_smile

Ultima oara a fost editat de dizzic (2008-04-02 01:51:33)

#9 2008-04-02 02:05:58

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

du-te cu ei la magazin,vezi ce rezolvi. eventual zi si  d colega ta. nu e corect...pfff,ce mizerie cu faza asta

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#10 2008-04-02 07:26:14

norishorulalb
Banat

eu mi-am luat odata o pereche si le-=a cazut talpa cu totul dupa prima purtare...deci nimic nu ma mai mira

#11 2008-04-02 07:47:13

skumpi
Vizitator

eu cand imi luam inainte cizme din leonardo...de 2 ori le`am dus `napoi big_smile

#12 2008-04-02 07:50:22

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu stiu ca orice incaltaminte,mai ales cele din piele,din magazine (nu de la taraba din obor) este obligat sa iti schimbe perechea in termen de 30 zile. Chit ca sunt purtate,mai ales daca au patit ceva care nu tinea de tine.Eu zic sa iei bonul,si sa te duci inapoi la ei.Si macar,daca nu iti dau banii inapoi,sa iti dea un bon valoric cu care sa iti iei alt ceva.Sau daca nu vor,ameninti cu OPC.Asta merge mereu lol Dar sa ai bonul.Asta e f. important

#13 2008-04-02 09:54:37

girlish
Full member

s-a dus tata-mi-o cu ei acum dimineata si i-a dat banii inapoi. fara scandal lol
ma bucur ca nah, nu-mi convenea sa nu-i mai port dupa nici o luna de zile
ralluka, scuze da-i funny ce-ai patit tu cu balerinii tai rotfl ma gandesc ca ai fost si tu pachet de nervi cand ai vazut...

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#14 2008-04-02 10:03:57

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu stiu ca au garantie o luna la incaltamine daca pastrezi bonul..toti sunt obligati sa acorde o luna garantie...eu am patit cu leonardo de mai multe ori...la o sanda a cazut tocul
si cand am vrut sa schimbe mi-a zis ca nu mai are numarul meu
la victor am avut alta tactica...dupa 2 purtari la un pantof i s-a rupt pielea din dreptul siretului...am mers inapoi am cautat modelul respectiv si am ales si un alt model la acelasi pret si am intrebat : aveti nr 42 si alea cica da...bun atunci schimbati-l pe asta ca s-a rupt si e luat de 1 saptamana...si au inghiti galusca...altfel daca ziceam mai intai sa-mi schimbe ziceau ca nu au nr respectiv...tre sa fii smecher cu comerciantii astia ca-s nesimtiti rau

va mai pot povesti ce am patit la domo ...mari excroci sunt aia...daca doriti va pot spune ca am 2 patanii cu domo nu una..de am ajuns la opc

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#15 2008-04-02 10:11:20

norishorulalb
Banat

ma disperaaa leonardoooo
nu mai iau d'acolo never ever...
girlish ti i-a schimbat sau ti-a dat banutzii??? eee..ce am patit eu cu balerinii aia...si cu cate alte perechi meseriase de pantofi...
bine ca eu sunt obsedata de pantofi...am 124 de perechi numarate aseara...si vreo 23 am dat ca nu maia veau flec la toc.

#16 2008-04-02 10:13:24

vonda
Platinum member

micanarcisa a scris:

si eu stiu ca au garantie o luna la incaltamine daca pastrezi bonul..toti sunt obligati sa acorde o luna garantie...eu am patit cu leonardo de mai multe ori...la o sanda a cazut tocul
si cand am vrut sa schimbe mi-a zis ca nu mai are numarul meu
la victor am avut alta tactica...dupa 2 purtari la un pantof i s-a rupt pielea din dreptul siretului...am mers inapoi am cautat modelul respectiv si am ales si un alt model la acelasi pret si am intrebat : aveti nr 42 si alea cica da...bun atunci schimbati-l pe asta ca s-a rupt si e luat de 1 saptamana...si au inghiti galusca...altfel daca ziceam mai intai sa-mi schimbe ziceau ca nu au nr respectiv...tre sa fii smecher cu comerciantii astia ca-s nesimtiti rau

va mai pot povesti ce am patit la domo ...mari excroci sunt aia...daca doriti va pot spune ca am 2 patanii cu domo nu una..de am ajuns la opc

daaa..asta cu numarul am patit'o si eu la Leonardo lol Dar nu pt ca se rupsesera,ci pt ca acasa am constatat ca mi'a dat aia 2 pantofi drepti lol Si le'am cerut banii inapoi,ca ei incepusera:ca alegeti altceva la aceeasi bani,bla bla

#17 2008-04-02 10:14:13

norishorulalb
Banat

rotfl doi drepti... rotfl

#18 2008-04-02 10:15:37

vonda
Platinum member

ralluka a scris:

rotfl doi drepti... rotfl

rotfl Oricat de funny ar parea,am mai patit'o o data,mai de mult lol Deci am deja vechime in ajuns acasa si vazut ca sunt acelasi picior.Nu de alta,dar nu am rabdare la cumparaturi,ma plictisesc teribil,si dau sa plec cat mai repede.Zic"aduceti perechea" si plec angel

#19 2008-04-02 10:16:07

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

rotfl ce tareeeee

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.