homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pt somn:(

#1 2008-04-02 14:46:19

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

sfaturi pt somn:(

de cateva saptamani aprox 2 nu m mai odihnesc cum trebuie:butter: nu am somn noaptea sau cand am dorm d la 11 l 3 noaptea si dupaceea m trezesc...nu stiu ce se int cu mine...nu beau cafea...suc cu cofeina..voi ce ziceti ca trebuie sa fac?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#2 2008-04-02 14:48:18

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: sfaturi pt somn:(

somnifere? cele mai bune pt mine. dar du-te la medic pt ele.
sau bea un ceai inainte de a adormi,sunt ceaiuri naturiste pt un somn linistit

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3 2008-04-02 14:49:39

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ceai de tei concentrat

#4 2008-04-02 14:51:55

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

sau un pahar de lapte seara nush cat efect are dar eu cand  beau lapte chiar  mi se face somnic ca ma simt mai linistita...e si din cauza emotiilor,grijilor  tre sa fi impacata cu tine si sa ai un patuc bun wink

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#5 2008-04-02 14:52:23

skumpi
Vizitator

si mie mi se intampla mai nou...la 5 si ceva ma trezesc...ma tot invart si apoi intr`un final adorm la loc...bine k eu dorm muuult si sunt odihnita asa calumea dak dorm vreo 10 ore big_smile
incearca cu o baitza fierbinte seara, o cana de lapte si poate o muzica relaxanta smile

Publicitate

loading...

#6 2008-04-02 14:57:42

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

pai baitza fierbinte fac in fiecare seara...of ....ar trebui sa dorm bustean da nu adorm

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#7 2008-04-02 15:09:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu n-as lua pastile decat daca am epuizat toate celelalte variante. ceaiul de tei e, intr-adevar, recunoscut... sau orice ceai de la plafar pt somn. si deconecteaza-te de la tot ce-ai facut in ziua aia... ti-au zis fetele cum.. muzica, baie sau dus (dusul cica "spala" informatiile reziduale pe care le-ai adunat peste zi... cik nu-i bine sa faci dus imediat ce-ai invatat, retii mai greu si pierzi mai multa inf), o plimbare (sau orice alt tip de miscare)....

personal n-am deloc probleme cu somnul, dorma de rup, face iubi ce vrea prin casa si n-aud nik... asa ca n-am testat produse ca sa-ti pot spune. dar singura chestie care ma adoarme garantat e... berea. si nu-i vorba de betie... dupa o singura sticla de bere ma ia cu soooommmnnnn si as adormi imediat. probabil fiindca berea scade tensiunea... nush...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#8 2008-04-02 15:09:08

GreenBubbles
Insomniac member

somnifereeeee

#9 2008-04-02 15:10:25

angelaflory
Hero member

GreenBubbles a scris:

somnifereeeee

punishpunishpunish

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#10 2008-04-02 15:20:18

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu trebuie să iau o cutie de somnifere la ce drac de somn n-am

#11 2008-04-02 15:24:58

GreenBubbles
Insomniac member

don`t punish me angy puss eu le am de la medic,si sunt unele slabe.k le luam la 16 ani cand nu dormeam... nu erau ff strong
la mine numai alea merg...sau nush,uita-te la un film ingrozitor de plictisitor

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-02 15:25:45)

#12 2008-04-02 15:26:05

angelaflory
Hero member

puss greenbubbles
sau citeste o carte wink

#13 2008-04-02 15:26:54

GreenBubbles
Insomniac member

fa sport,si dak alergi in camera pe loc lol dar te oboseste macar

#14 2008-04-02 15:37:52

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

katami a scris:

eu n-as lua pastile decat daca am epuizat toate celelalte variante. ceaiul de tei e, intr-adevar, recunoscut... sau orice ceai de la plafar pt somn. si deconecteaza-te de la tot ce-ai facut in ziua aia... ti-au zis fetele cum.. muzica, baie sau dus (dusul cica "spala" informatiile reziduale pe care le-ai adunat peste zi... cik nu-i bine sa faci dus imediat ce-ai invatat, retii mai greu si pierzi mai multa inf), o plimbare (sau orice alt tip de miscare)....

personal n-am deloc probleme cu somnul, dorma de rup, face iubi ce vrea prin casa si n-aud nik... asa ca n-am testat produse ca sa-ti pot spune. dar singura chestie care ma adoarme garantat e... berea. si nu-i vorba de betie... dupa o singura sticla de bere ma ia cu soooommmnnnn si as adormi imediat. probabil fiindca berea scade tensiunea... nush...

subscriu...si daca ai epuizat toate metodele iti recomand cu caldura reflexoterapia si presopunctura
sa-ti povestesc:
acum 3 ani am avut probleme mari cu spatele de nu puteam sa stau pe scaun...m-a vazut un coleg un om mai in varsta si m-a luat el sa-mi faca ceva...ma pufnit rasul ca stiam ca se ocupa cu din astea si nu credeam boaba...el a insistat si mi-a facut cu un betisor asa de metal cu o bila in capat o chestie..m-a apasat pe dosul mainii undeva untre degetul mijlociu si aratator in sus...pe loc m-a lasat spatele...de nu-mi venea sa cred ca nu mai simt durere...tot el mi-a spus ca se ocupa si cu din aia la talpi relfoxo sau presopunctura ca nu stiu exact...si l-am chemat acasa 10 sedinte in fiecare zi cate una...si imi facea la talpi, ma apasa asa timp de 1 ora...treaba aia m-a reglat fenomenal cu tranzitul...inainte ieseam afara o data pe saptamana...m-a vindecat cu spatele...si incredibil mi-a reglat SOMNUL...nu-mi venea a cred ca nu mai bantui noaptea, nu mai aud cainii latrand, adormeam bustean si ma trezeam fara ceas...Doamne e incredibil ziceam..eu care bantuiam prin casa noaptea nu puteam sa adorm nici cu ochii lipiti cu superglue...si uite sunt 3 ani de atunci si cu tranzitul nu mai am pb iar cu somnul la fel nu mai am pb...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#15 2008-04-02 16:02:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

palpator se cheama "betisorul asa de metal cu o bila in capat" rotfl
sorry c-am ras, dar mi s-a parut comica descrierea... ai dreptate in tot ce-ai zis... eu nu m-am gandit sa-i zic de asta. SU JOK facea cumva omul ala? si esti sigura ca, pt spate, nu te-a apasat intre mijlociu si INELAR?
daca e aceeasi chestie... poti incerca singura (sa nu razi tu acum) cu seminte: pui pe un plasture seminte (de grau - dar nu arpacas din magazin, ci grau cu bobul intreg, din piata) sau hrisca si aplici plasturele pe proiectia pe care o cunosti (numa sa fie buna... mie mi se pare dubios cum ai zis). lasi asa pana a doua zi, timp in care, periodic, mai stimulezi tu prin apasare pe seminte. e foarte eficient.... doar ca arati ca si cum ai avea bube pe mana lol stiu ca odata s-a uitat una tare urat la mine intr-un magazin, aveam un ditamai plasturele "bubos" pe "rinichi" (tot in dosul palmei... ala e unde zici tu, dupa cum am invatat eu). Daca te mai intereseaza sa citesti despre asta gasesti aici inclusiv documentatie :reflexoterapie sujok

Ultima oara a fost editat de katami (2010-02-12 14:24:34)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#16 2008-04-02 16:12:41

micicutza
Banat

da da acolo era intre inelar si mijlociu
si mi-a pus seminte de hrisca acolo si in dosul palmei pe "muntele" ala de sub degetul mare pt fiere mi-a zis...nu stiu daca face su jok..il intreb maine ca nu stiu ce e aia...ma apasam mereu pe plasturele ala si ma intepa hrisca aia...dar ce bine mi-a mai facut...sa-i dea Dumnezeu sanatate !!!...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#17 2008-04-02 16:16:39

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

si eu am probleme cu somnul uneori...abia pot sa adorm...bine ca exista otv:)))rotfl...cand nu iti este este somn sa dai pe otv si ai un somn indelungat garantat.

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#18 2008-04-02 16:19:42

andrutza
Vizitator

nici eu nu adorm rpd sad numai la ora 2 noaptea adorm cu toate ca ma pun in pat de la 12....nu stiu din ce cauza si uneori ma simt asa obosita, eu de fff mult timp numai la 2 noaptea pot adormi, ma si ingrijorez uneori ca ma gandesc sa nu dauneze cumva daca ma culc asa tarziu si nu sunt odihnita f bine.

#19 2008-04-02 16:23:25

micicutza
Banat

da katami face si su jok

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.