|
Nu esti logat.
Sfaturi pt somn:(-3#39 2008-05-05 20:47:32
Re: sfaturi pt somn:(da asa este......stiu cum e cu iubirea asta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #40 2008-05-05 21:31:17
Re: sfaturi pt somn:(mai fetelor, am citit undeva, treaba serioasa, ca daca nu poti sa adormi, ca sa poti pacali organismul, trebuie sa incerci sa stai cu ochii larg deschisi; la mine merge; adica dc nu pot adormi dar vreau sa adorm incerc sa tin ochii deschisi si scrutez intunericul; si cum nu e treaba tocmai simpla pt organism, acesta cedeaza si adorm! nu garantez leacul la insomnii severe, depresii si alte chestii majore; Offline #41 2008-05-11 17:16:15
Re: sfaturi pt somn:(ceaiul ala d care zice isa e super bun. eu adormeam cam la orice ora cand mi-era somn dar ma trezeam frecvent... acum inainte de culcare beau o cana mare si si n-am treaba...dorm ore intregi fara sa ma trezesc. e f k lumea i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #42 2008-05-11 17:17:09
Re: sfaturi pt somn:(ceaiul somn linistit? am baut si eu sapt trecuta si da am adormit...isi facea efectul, acum de 2 zile iar pe la 2:30 adormeam, dar n-am fost obosita...am dormit fara sa ma trezesc deloc 8 ore pana la 10:30 si dupa aia iar am adormit pana la 12:30 Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-11 17:18:19) #43 2008-05-11 17:19:09
Re: sfaturi pt somn:(somn linistit se numeste e chiar bun VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-11 17:20:20
Re: sfaturi pt somn:(da,e f bun. din aceeasi gama mi-am mai luat ceai antistres...o sa-l testez cat d curand i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #45 2008-05-11 18:54:04
Re: sfaturi pt somn:(nush ce sa zic du-te la doctor si vezi ce-ti recomanda. eu la 15 ani beam 2 litri d cola p zi si nu dormeam...dar nu ma gandeam k e de la aia si mi-a dat medicul d familie somnifere...vagostabyl se numeau,erau ok.mai mult pt stari de stres...dar adormeam ok. e si o chestie de subconstient...fenomenul placebo parca ii zice i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #46 2008-05-11 21:05:14
Re: sfaturi pt somn:(
o sa iau si eu ceaiul antistres ca tot o sa intru in stresiune VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2010-09-27 21:35:49
Re: sfaturi pt somn:(subscriu si eu problemelor cu somnul. nu deschid topic nou Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #48 2010-09-27 21:41:26
Re: sfaturi pt somn:(multumesc orangina, am sa incerc si asta sper sa imi regasesc somnul pana la urma Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #49 2010-09-27 22:01:29
Re: sfaturi pt somn:(coraline, insomnia asta se datoreaza probabil stresului, gandurilor care nu-ti dau pace. Te confrunti cu asa ceva, acum? Ai multe pe cap, esti streasata, agitata, suparata ? Te alimentezi cum trebuie? Offline #50 2010-09-27 23:47:27Re: sfaturi pt somn:(si eu am probleme cu somnul de cand stiu de rana mea de col. inchid la 00:00 tv`ul si ma invart pana la 2. si nu dorm pana tarziu x( Offline #51 2010-09-27 23:51:19Re: sfaturi pt somn:(SI saca nu te ajuta sfaturile fetelor, fugi la doctor pentru ca serios, insomnia chiar nu e de joaca. Si incearca sa gaseti un doctor bun. Offline #52 2010-09-28 09:34:18
Re: sfaturi pt somn:(Stiu , ca suna aiurea , dar eu cand nu pot adormi( chiar daca este o ora tarzie) , merg la bucatarie mananc o ceapa, doua ....si in 20 de minute adorm .Sau cand imi propun sa adorm devreme si sa dorm pana dimineata , fara sa ma mai trezesc , mananc ceapa...Imi place foarte mult ceapa...imi da o stare de somnolenta...Incercati si voi , sa mancati seara ceapa.... Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #53 2010-09-28 11:54:48
Re: sfaturi pt somn:(Coraline eu cred ca treci printr-o perioada stresanta si din cauza asta se poate sa nu te odihnesti cum trebuie. Depinde foarte mult si in ce fel esti activa ziua, ca sa ai un somn odihnitor cel mai bine e sa faci si putin sport in timpul zilei. Efortul psihic nu prea garanteaza un somn bun, din contra te streseaza si te si deregleaza, efortul fizic e benefic in schimb. Offline #54 2010-09-28 15:14:42
Re: sfaturi pt somn:(Sportul in general are un efect benefic asupra sanatatii psihice si evident, fizice. Offline #55 2010-09-28 15:19:48
Re: sfaturi pt somn:(atentie, sportul nu chiar inainte de culcare, ci cu minim 2-3 ore inainte... altfel n-o sa puteti dormi Offline #56 2010-09-28 16:06:13
Re: sfaturi pt somn:(Eu de cand ma stiu adorm un pic mai greu... si chiar ma mira cum pot unele persoane sa adoarma la 2 minute dupa ce au pus capul pe perna Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|