|
Nu esti logat.
Din nou...CANCER!-40#742 2009-02-08 08:51:35
Re: Din nou...CANCER!
Nu e bine deloc!!! Nu e frumos sa scrii asa. Judeca la rece si de fapt vei vedea ca intr-adevar in aceste zile esti teribil de irascibil. Intr-adevar suferinta de acum justifica oarecum aceasta atitudine Armand! Dar totusi de rautate multa nu poate fi vorba. Suntem diferiti si putem avea pareri diferite. Nu suntem la fotbal acolo unde cine nu e cu noi e impotriva noastra... Te-ai zbarlit ca un motan gata sa zgarie rau de tot. Nu e cazul, sa nu denaturam mesajul principal: toata lumea e langa tine, te incurajeaza si se roaga pentru tine. Si daca unul sau altul nu e de acord cu unele reactii ale tale, e dreptul lor. Priveste mai detasat ceea ce nu-ti convine in viata aceasta, mai tolerant ca doar nu pierzi nimic. Legea moralei crestine a depasit momentul ochiului pentru ochi. Fiecare dintre noi nu avem momente in care consideram ca nu primim dreptate sau acordul in ceea ce gandim sau in ceea ce facem. Depinde de cum reactionam. Tu aici nu deranjezi pe nimeni, cu atat mai putin pe doctoressa, insa reactia ta seamana cu cea a unui copil imbufnat ca .... oare de ce...... ca nici eu nu mai stiu prea bine. Te-a cenzurat cineva vreodata aici? Eu cred ca nu. Incearca sa lasi deoparte orice afectare si sa gandesti numai frumos. Uite aproape ca vine primavara.. Offline #743 2009-02-08 13:50:05
Re: Din nou...CANCER!de acord.....doar mi-este tare greu acum si ceva in plus care vine din afara pare ca e prea mult. Offline #744 2009-02-08 13:54:49
Re: Din nou...CANCER!Armand nu mai pune la suflet vorbele care te dor si ti se par aiurea...uneori prin intermediul netului se intelege cu totul invers fata de realitate. Offline #745 2009-02-08 15:59:48
Re: Din nou...CANCER!Chiar daca ti-e ingrozitor NU DISPERA! Suntem toti langa tine cu gandul, si cu cuvantul .Incearca sa te odihnesti cat poti si roaga-te sa-ti dea Bunul Dumnezeu putere. Lupta cum poti mai bine. O sa fie bine ai sa vezi. Maine apare iar soarele..... Offline #746 2009-02-08 16:01:29
Re: Din nou...CANCER!In primul rand tinem pumnii armand , o sa fie bine, nu mai ai mult de tratament .... apoi vom dori sa te cunoastem si noi , pana atunci fii tare ... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#747 2009-02-08 16:19:28
Re: Din nou...CANCER!fii tare armand, nu mai pune la suflet nimic din ce nu-ti place...important acum esti tu, sa te faci bine, sa pleci acasa sanatos impreuna cu familia...pa.. Offline #748 2009-02-09 13:05:37
Re: Din nou...CANCER!si still si armand sunt doi oameni foarte inteligenti si destul de incercati...si deci...foarte puternici asa ca era normal sa se iste dispute ....nu-i nimic...orice e constructiv pe lumea asta baby Dragos Offline #749 2009-02-09 14:24:10
Re: Din nou...CANCER!E o diferenta foarte mare intre un cancer descoperit incipient care se trateaza si ai sanse foarte mari sa te vindeci si un cancer care te macina si nu sti daca te va termina pana la urma (cum e cazul lui Armand). Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #750 2009-02-09 14:36:11
Re: Din nou...CANCER!hai sa nu tragem concluzii pripite pe net , nu toata lumea reuseste sa isi exteriorizeze sentimentele si nu toti pot descrie in cuvinte trairile si problemele lor , din cate am inteles still are un caracter total diferit de al lui armand , tot respectul pt ea se vede ca e o luptatoare si ca e un pic mai dura , probabil viata a facut-o sa fie asa , nu cere ajutor Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-09 14:38:24) Offline #751 2009-02-09 14:42:08
Re: Din nou...CANCER!http://www.no-surrender.org/ Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-02-09 14:43:04) Offline #752 2009-02-09 17:01:49
ET, nu ai inteles ce am vrut sa spun,
Din cite vad toti avem o experienta neplacuta in situatia cind am ajuns sa avem nevoie de a face cu personalul medical ( medic, asistenta, se pare ca si femeile de serviciu) - asta se intimpla peste tot in lume.
asta ar trebui discutat inainte, sa stie pacientul care sint sansele de vindecare, chiar daca nu e ce vrea sa auda pacientul. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-02-09 17:11:37) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #753 2009-02-09 18:36:03
Re: Din nou...CANCER!Am gresit ca am spus de blog.....nu voiam sa apara astfel de discutii aici, acum. M-a surprins ca nu s-a inteles din prima postare ce idee am cu acel blog, care poate fi doar o copilarie. Offline #754 2009-02-09 19:30:10
Re: Din nou...CANCER!iti doresc din suflet sa ai putere sa duci tratementul la bun sfarsit cu rezultate maxime.o sa ma rog bunului Dumnezeu sa te ajute,asa cum a facut-o pana acum.in rest sunt lucruri marunte ,rautati cu care nu trebuie sa te mai amarasti. Offline #755 2009-02-09 19:37:12
Re: Din nou...CANCER!iti doresc sa ai puterea de a reveni pe picioare. E o bola grea insa nu e exclus sa te vindeci. Sanatate si capul sus! Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #756 2009-02-09 19:46:05
Re: Din nou...CANCER!Vezi Armand o mie de capete o mie de pareri. Ce ne leaga de fapt de ceea ce scriem aici? Dorinta ca Tu sa invingi. Cunosc oameni care impart aceeasi soarta si care nu scriu aici dar care asteapta cu sufletul la gura castigarea luptei tale cu boala. Asemenea conflicte ii afecteaza si pe ei pentru ca ies la iveala atat rautati cat si caractere. Si asta doar dintr-o banala neintelegere. As fi dorit sa nu se mai reia acest aspect. Sa ne gandim cum sa facem sa te ajutam sa treci si tu si toti cei care au o asemenea incercare, o asemenea cruce grea sa va fie mai usor sa simtiti ca NU sunteti singuri. Maine e Sf. Haralambie care e vindecator si mare rugator inaintea lui Dumnezeu pentru cei bolnavi. Maine te vei simti mai bine pentru ca ne rugam lui si el se roaga pentru noi. Vei vedea ca asa va fi. Multa sanatate si fie ca toate durerile sa ti se ia de la tine! Offline #757 2009-02-09 20:14:23
Re: Din nou...CANCER!apropo de combustibil....sa-ti faci plinul cit mai curind, armand, asta iti doresc acum :k?ra: Offline #758 2009-02-09 20:56:32
Re: Din nou...CANCER!te-asteptam cat mai repede prietene cu vestile bune ... baby Dragos Offline #759 2009-02-09 22:50:49
Re: Din nou...CANCER!Armand eu nu am scris la acest topic pt ca pur si simplu nu pot ! nu pot ! Offline #760 2009-02-09 22:53:27
tu ce intelegi prin "rautatile oamenilor"? Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-02-09 22:53:50) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|