homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Din nou...CANCER!-87

#1635 2009-10-18 21:05:08

denisabia
New member
Inregistrat: 2009-02-21

Re: Din nou...CANCER!

Urmaream subiectul din cand in cand si l-am admirat pentru personalitatea lui.Dumnezeu sa il ierte si sa ii impace sufletul.Dincolo de drama lui, ramane familia care are nevoie de atata sprijin.Observ ca are destui prieteni si ar fi un lucru nobil din partea lor s-o ajute pe sotie asa cum au facut cu Armand.Obiectivul este sa netezeasca calea celor doua fetite si sunt convinsa ca va face fata cu brio.In familia mea bunica a ramas vaduva dintr-o boala la fel de necrutatoare, dar a reusit sa creasca doua fetite minunate din care una e mama mea.Ii doresc aceeasi putere si sa nu uite niciodata ca nu e singura.Un inger o va veghea indeaproape.
Sa nu judecam oamenii care au cazut victime unei asemenea boli.Am studiat multe boli, dar cu adevarat le-am inteles si invatat doar alaturi de suferinzi in spital.Sa ne iubim si sa apreciem viata, asa cum a facut-o Armand!

#1636 2009-10-18 21:51:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

"Toti suntem nemuritori. Dar trebuie sa murim ?ntai." (Mircea Eliade)

Armand (Alin) este nemuritor si intr-un loc mult mai Bun decat cel in care suntem noi.

Condoleante familiei sale si celor apropiati!

happy with him...inlove with him...puss

#1637 2009-10-18 22:55:34

bcb72
New member
Inregistrat: 2009-07-22

Iris ,multa sanatate

#1638 2009-10-18 22:58:48

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnesti in pace, Armand ...

Condoleante familiei ...

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#1639 2009-10-18 23:04:00

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Doamne, de ce? grater

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

Publicitate

loading...

#1640 2009-10-19 01:22:53

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

as vrea sa pot scrie vorbe de incurajare pentru sotia lui Alin, dar nu-mi gasesc cuvintele potrivite... de fapt cuvintele sint de prisos...
l-am cunoscut pe el si familia lui doar prin intermediul internetului acum 2 ani, cand luptam si io cu aceasta boala crunta. dar si asa mi-a fost de ajuns sa simt ca este un om bun. mereu a reusit sa ma incurajeze cand ceilalti nu aveau nici o vorba buna de spus catre mine. stateam de vorba si glumeam pe messenger si mai uitam de necaz.
nu pretind ca stiu ce a simtit si cat a suferit Alin, dar il inteleg perfect pentru ca intr-o anumita faza si io am trecut prin asa ceva.

a suferit mult si nu vroia ca cei dragi sa-l vada cum se sfarseste in fata lor fara ca ei sa-l poata ajuta. io cred ca de asta a ajuns sa faca ceea ce a facut, nu din lasitate sau ca sa scape de suferinta.

n-ar trebui sa-l judecam in nici un fel. cine sintem noi sa judecam pe cineva? numai Dumnezeu poate s-o faca!
mai bine sa aprindem o lumanare, sa ne rugam pentru linistea sufletului lui Alin, sa ne amintim de el cu respect si sa luam aminte la cuvintele lui:

"De ce am ales sa scriu despre ce traiesc? Pentru ca ma gandeam ca dispar, ca vreau sa citeasca si altii si sa inteleaga ceva din povestea asta. Am crezut ca am timp sa fac multe, insa timpul nu tine cont de ce vrem noi. Niciodata!
Asa ca :
Dati-i bice si faceti tot ce doriti ASTAZI, nu asteptati ziua de maine....ea s-ar putea sa nu mai vina!...."

"Bucurati-va, sincer va spun, de fiecare raza de soare, fiecare frunza care adie, de orice picatura de ploaie care vi se scurge pe obraji cand ploua.....sunt minuni in viata voastra, credeti-ma. Si nu uitati, nu luati cu voi nimic dincolo si mai ales conteaza doar clipa sa o traiesti, viitorul exista doar in mintea noastra. exista doar clipa de moment."

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#1641 2009-10-19 01:55:14

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

andrasa a scris:

Ar fi bine totusi sa nu inchideti acest topic. In primul rand de la cap la coada ar trebui recomandat sa fie citit de multi altii care cred ca nimeni si nimic nu ii poate invinge. Poate fi scrisa si o carte.... De regula cand aflam asa ceva despre unul dintre apropiati suntem socati, compatimim si cu timpul revenim la ale noastre. Putini sunt cei care astern in scris framatarile si suferinta zilnica intr-o astfel de incercare. Armand a facut-o pentru ca in noi sa renasca sentimentele si atitudinile ce ne impodobesc sufleteste: credința, nadejdea si dragostea. Multi sunt cei care vorbesc despre acestea ca de niste concepte utopice ce tin mai mult de religios si mai putin lumesc. Nimic mai fals! Intr-adevar exista in aceste timpuri o rasturnare a valorilor , banul bogatia materiala primează in detrimentul celei spirituale facandu-ne niste roboti care petrec 80% din viata lor in birou sau la servici, iar cand ajung acasa gandul lor e tot acolo, uitand de cat de putin ne trebuie sa avem in jurul nostru pentru a fi fericiti. Ar trebui ca oricand sa multumim lui Dumnezeu pentru grija Sa si sa nu alergam la El numai cand suferim.
Nu cred ca e vorba de a gasi un preot ... destupat ca sa ii faca o slujba, oricum din cate stiu eu se fac niste rugaciuni simple speciale in astfel de cazuri, spre mangaierea familiei insa deznodamantul ramane .....
Sa ramana in amintirea noastra ca acel ilustru necunoscut care si/a impartasit gandurile si suferinta pentru ca noi sa invatam ceva din ele.

Cu ultimele lui faramite de viata, Armand Alin ne-a lasat niste invataturi de mare valoare, pe care el a avut nesansa sa le traiasca personal.
Sa luam deci aminte la adevarata scara a valorilor.
Sa ne facem timp si sa ne aratam iubirea si tandretea fata de cei dragi.

Si pentru ca s-a sinucis (pacatul considerat cel mai grav in religia ortodoxa), va rog sa va rugati timp de 40 de zile pentru sufletelul lui, sa-l primeasca Dumnezeu la el.
Dumnezeu sa-l ierte!!!!!!!!

Condoleante parintilor, sotiei si tuturor celor ce sufera pentru pierderea lui Alin/Armand.

#1642 2009-10-19 08:15:58

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

f frumos ai vorbit, daiana
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!
Condoleante familiei pt marea pierdere suferita!

#1643 2009-10-19 09:52:36

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu pot sa cred .. am urmarit acest subiect , am scris , am incercat sa ajut , doar ca nu ma pricep sa scriu vorbe frumoase
vineri citeam cum scria armand ca nu ii place ploaia , dar nu mi-am imaginat ..... chiar nu pot sa cred nici acum
CONDOLEANTE FAMILIEI , armand , sa stii de acolo din ceruri , ca ai avut si inca mai ai multi prieteni
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE

#1644 2009-10-19 09:56:06

armand
Full member
Inregistrat: 2008-04-15

sunt sotia lui armand
vreau sa va multumesc din suflet pt tot ajutorul vostru , a contat enorm pt el
am de facut doar cateva remarci:
1. AM HOTARAT sa-i fac tot ce este crestineste necesar pt ca nu peste putin timp (20,50...ani ) EU VREAU sa il pot intalni acolo sus si sa putem continua ce am inceput aici
2. EL a spus "daca ai nevoie de un loc unde sa vii cu fetitele sa-mi aprinzi o lumanare atunci sa ma ingropi...."
3. A fost cel mai bun om de pe acest pamant care a luptat din rasputeri cu aceasta boala nemiloasa
(nici eu si nici fetitele nu-l vom condamna NICIODATA)
4. Am stat cu el minut de minut toata aceasta perioada nu l-am parasit decat 3 zile acum o saptamana pt ca ajunsesem la capatul puterilor si atunci am apelat la mama lui si pt ca a fost in regula atunci am hotarat sa fac acelasi lucru si saptamana asta.......ultima mea  fraza cand am iesit pe usa salonului a fost "VA ROG SA AVETI MARE GRIJA DE EL CA ESTE F CAZUT PSIHIC"
5. Nu o sa-mi iert niciodata ca am plecat de langa el
6. Le rog din suflet pe prietenele lui sa nu-si mai aminteasca aici de trecutul lor cu Armand pt ca tot ce s-a scris aici vreau sa pastrez pt fetitele noastre si pe ele nu le intereseaza decat sa inteleaga de ce ele nu-l vor avea alaturi (fizic pt ca sufeltul lui o sa fie mereu langa noi) pe cel care a fost si va ramane cel mai bun tata si sot
A fost inconjurat de o multime de prietenii care l-au ajutat enorm dar este o persoana pe lumea asta care a facut mult mai mult decat putea face pt a reusi sa-l salveze si nu pot sa-i multumesc altfel decat aici numele lui este CATALIN , tot el este cel care acum face eforturi disperate sa-i salveze si sufletul
Am o mare rugaminte la voi
Daca puteti sa va duceti sa aprindeti o lumanare la biserica si sa va rugati ca Dumnezeu de care el se apropiase ff mult sa se poata lupta ca sufletul lui sa ajunga acolo unde ii este locul
Are nevoie de asta 40 de zile
VA MULTUMESC DIN SUFLET

#1645 2009-10-19 10:00:01

tttttt
Hero member

condoleante , nu trebuie sa te simti tu vinovata , sunt convinsa ca armand nu isi doreste lucrul asta
eu ma voi duce sa aprind lumanarile , timp de 40 de zile , in fiecare zi , nu ?
scuza-ma te rog , ca nu stiu exact cum se face , si nu vreau sa gresesc

sa fii puternica pt fetilele voastre , 2 ingeri

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-19 10:11:20)

#1646 2009-10-19 10:06:20

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

asa e, n-ai de ce sa te simti vinovata.....am sa merg si eu sa aprind o lumanare......Iti doresc putere multa, pt fetitzele tale mai ales........

#1647 2009-10-19 10:23:20

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

sa il odihneasca D-zeu si ii ajute pe cei dragi lui sa treaca peste asta.
Nu am scris niciodata la acest topic dar astazi am zis sa vad ce s-a mai intamplat si m-am intristat foarte tare, am un nod in gat.
Toata povestea asta tragica ma face sa gandesc cu totul altfel. Azi dimineata cand am iestit afara din casa m-a intristat vremea pt ca ploua si este frig dar acum am deschis geamul de la birou sa simt aerul rece de afra si mirosul de ploaie pt ca ma consider norocoasa ca pot face lucrul asta. Armand este o lectie de viata,dupa ce am citit msajele lui am realizat ca viata nu inseamna sa fugi de colo dincolo, sa te gandesti toata ziua ca iti trebuie nu stiu ce chestie de fite, ca nu sti cum sa faci sa ai ceva mai bun decat alti si mai ales CA BANII NU INSEAMNA NIMIC.Am inteles ca trebuie sa ma bucur de putinul care il am , sa apreciez orice vorba si gest bun din partea celorlalti, sa am mai multa bunavointa cu ceilalti, sa ma plimb pe afara sa ma bucur de tot ce se intampla in jurul meu, sa nu mai pierd vremea toata ziua in fata televizorului pt ca cine stie ce va fi maine si nu vreau sa regret.
D-zeu sa il odihneaca pe armand si sa il primeasca langa el pt ca merita din plin!
Iar noi toti ceilalti hadeti sa ne bucuram de tot ce avem si sa nu ne mai plangem pt ca noi avem ceva pt care un bolnav ar da orice: VIATA SI SANATATE!

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#1648 2009-10-19 10:29:58

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

Dumnezeu sa il odihneasca!
Nu imi vine sa cred ca povestea s-a terminat asa...nu e drept...familiei doresc putere pentru a putea trece peste durerea care le macina sufletul acum.
Condoleante!

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#1649 2009-10-19 10:30:16

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

tttttt a scris:

condoleante , nu trebuie sa te simti tu vinovata , sunt convinsa ca armand nu isi doreste lucrul asta
eu ma voi duce sa aprind lumanarile , timp de 40 de zile , in fiecare zi , nu ?
scuza-ma te rog , ca nu stiu exact cum se face , si nu vreau sa gresesc

sa fii puternica pt fetilele voastre , 2 ingeri

mergi si pur si simplu, aprinzi lumnarea iti faci o cruce si rostesti ...,, Pt sufletul lui Alin,,
O sa incerc sa trec si eu pe la biserica si sa aprind o lumanare, am aflat abia ieri dupa amiaza , ieri dimineata ma fost la biserica ,daca stiam deja ma rugam pt sufletul lui, dar cu siguranat ma voi ruga data viitoare.....

9 ani de copilarie ....

#1650 2009-10-19 10:34:14

tttttt
Hero member

da , asta stiu
dar cred ca 40 zile la rand trebuie sa facem asta , pt ca dumnezeu sa il ierte ca si-a luat singur viata

#1651 2009-10-19 10:57:45

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pt sotia lui armand

te rog sa nu te condamni , si sa nu te simti vinovata , cu siguranta armand nu doreste ca in sufletul tau sa incolteasca acest sentiment .
Cu siguranta vom aprinde o lumanare pentru ca sufletulu lui sa isi gaseasca calea in aceste 40 de zile, si ne vom ruga ca D-zeu sa il primeasca acolo unde ii este locul.
Iti doresc multa putere , de a trece peste aceste momente .

Sincere condoleante

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#1652 2009-10-19 10:58:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Sincere condoleante...
nu trebuie sa te simti vinovata pentru ce s-a intamplat, sunt convinsa ca Alin nu vrea asta...

#1653 2009-10-19 11:19:19

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

sincere condoleante! sa stii ca poti sa revii si sa scrii aici oricand vei simti nevoia...noi suntem alaturi de tine si de fetitele tale, asa cum am fost si alaturi de armand, chiar daca doar virtual (uneori si asta ajuta)...nu stiu ce as putea sa spun mai mult in aceste circumstante...cuvintele sunt de prisos acum sad...insa, dupa ce iti vei reveni cat de cat din acest soc...sa stii ca noi vom fi aici, daca vei avea nevoie de cineva cu care sa vorbesti...sau pur si simplu sa te descarci...cred ca armand s-ar bucura sa vada ca iti suntem alaturi kram

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.