|
Nu esti logat.
Menstruatie maronie-2#20 2008-04-18 15:32:46
Re: menstruatie maronieteoretic nu are ce sa aiba...ca doar nu l bagi inauntru...ziceau fetele de ceva de la bioclin (nu gel...ceva spuma de spalat parca) daca vrei sa incerci happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-04-18 15:37:36
Re: menstruatie maroniecu placere happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-04-18 15:41:06
Re: menstruatie maronie
presupun k se gaseste in farmacii nu? am gasit pe net despre el si am observat k nu sota foarte mult...doar 17 ron!! Offline #24 2008-04-18 15:42:38
Re: menstruatie maronieDa, in farmacii si in unele supermarketuri. Bioclin e mai scump, dar am auzit ca e ok. Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-18 17:35:16
Re: menstruatie maronieam vazut lactacyd in gima de exemplu. tre sa fie si in carrefour si altele de genu mami de minuni Offline #26 2008-04-18 18:27:58
Re: menstruatie maroniepoi...o sa caut in cora...cand o sa ma duc sa fac cumparaturile saptamanale;) si dc nu, intreb la farmacie:D Offline #27 2008-04-18 18:30:08
Re: menstruatie maroniesau le comanzi online http://209.85.135.104/search?q=cache:tL … =firefox-a Offline #28 2008-04-18 18:58:25
Re: menstruatie maronieralluka...nu voiam servetele umede...voiam ceva cu care sa ma spal:D k sa nu mai folosesc sapunul...si dc le comand online...mai dau bani si pe transport:D Offline #29 2008-04-29 19:18:09
Re: menstruatie maronieceau fetele, Offline #30 2008-04-29 19:23:29
Re: menstruatie maroniedaca nu e abundenta scurgerea inseamna ca e spotting,,,de la pilule pana se acomodeaza corpul cu ele Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #31 2008-04-29 19:23:52
Re: menstruatie maronieam uitat sa precizez: la mine pe pastile scrie (si asha mi s-a zis si cand am fost la planning acum 4 ani) sa le iau la inceput din prima zi de ciclu si asha am facut si acum. Offline #32 2008-04-29 19:27:01
Re: menstruatie maronieanimalutza, cred ca am trimis mesajul in acelasi timp ca abea apoi am vazut ce ai scris... si eu m-am gandit ca ar fi vreo reactie de la ele si inca mai sper sa fie asha . ma gandeam totusi sa cer sfatul vostru . multumesc de raspuns! Offline #33 2008-04-29 20:16:59
Re: menstruatie maronieGabriela7 ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #34 2008-04-29 23:11:54
Re: menstruatie maroniebuna tuturor, sunt oarecum in oina asta cu intrebarea mea. Spun oarecum pentru ca dupa ce am luat postinor in urma unui contact sexual neprot. am avut in ziua a 29-a de ciclu o scurgere maronie care a durat cam cat ciclul, peste care insa mi-a iesit un test de sarcina pozitiv. Am fost la contol si medicul mi-a prescris Duphaston 5 zile ( spunand ca nu sunt semne de sarcina, cu eco cu tot) A doua zi dupa ce am luat primele 2 pastile de duphaston mi-a venit ciclul ( sau ma rog- a aparut o sangerare normala- asa cum arata ciclul meu de obicei) care a durat vreo 8 zile, cu dureri de burta, balonare, dureri de sani. Au urmat 4 zile cu aceleasi scurgeri maronii si durerile de burta continua si acum. Am mers din nou la control, medicul a fost nemultumit de ceea ce i-am spus... si mi-a mai prescris inca 7 zile de duphaston ptr a lua pana in ziua 26... nu mai inteleg. De ce s-a raportat la alta data decat sangerarea care a parut a fi ciclu normal. ???? Offline #35 2008-04-29 23:54:39
Re: menstruatie maroniesimomaria...primul lucru pe care trebuie sa l faci acum e un test de sarcina...dimineata...cu urina prima...nu inteleg sincer atitudinea medicului...fals negativ mai exista la test...dar fals pozitiv mai greu...iar sarcina nu se vede la eco decat dupa 6 saptamani (si din ce am inteles tu nu aveai atatea cand ai ms la control)... happy with him...inlove with him... Offline #36 2008-04-29 23:57:56
Re: menstruatie maroniehai sa incerc sa redau datele ca sa am sanse la un raspuns bazat pe ele> deci ultimul ciclu normal: 28 febr.. contact sexual neprot. 9 martie- dupa am luat postinor, dupa postinor inca un contact care nu a mai fost - cred acoperit de postinor 0 a fost dupa a doua pastila. Am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv in ziua care trebuia sa fie a doua de ciclu. - am avut patru zile scurgerea maronie de care spuneam- suprapusa pe per de ciclu( inainte am mai avut trei teste slab pozitive- simteam ca ceva nu este ok si am incercat...) Un eco si un control in 9 aprilie mi-au spus ca nu sunt semne de sarcina, si cu un diagnostic de amenoree sec. mi-a dat 5 zile de duphaston. A doua zi de administrare mi-a venit ciclul care a durat 8 zile. Nelamurirea me? astazi am mers la recontrol si mi-a prelungit inca 7 zile duphaston.. si daca nu apare ciclul dupa asta sa ma prezint din nou la control... Care este ciclul real acum?? De ce sa mai iau pastile/?? Multumesc. sper sa ma puteti lamuri Offline #37 2008-04-30 00:01:36
Re: menstruatie maroniecu tuseu si eco, mi-a spus ca nu sunt semne de sarcina, si nu a reactionat nicicum la ce am spus eu ca am un test de sarcina pozitiv la activ. Mi-a trantit o reteta cu diagnosticul amenoree sec. aveam cam 4 saptamani Ultima oara a fost editat de simomaria (2008-04-30 00:02:24) Offline #38 2008-04-30 00:03:45
Re: menstruatie maroniede pe 9 martie pana pe 9 aprilie nu sunt 6 saptamani deci nu avea cum sa se vada o sarcina (daca ar fi existat) la ecograf...din pacate cel de al doilea contact nu prea a fost acoperit de postinor mai ales daca te aflai in perioada fertila happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|