|
Nu esti logat.
HPV-114#2148 2010-10-31 09:50:40
Re: HPVcred ca stiu ce este..... candida. am citit ca in timpul sarcinii datorita cresterii productiei de progesteron din organism apare riscul dezvoltarii candidozei vaginale. Mamicile care folosesc ovule cu progesteron(utrogestan)au sanse mai mari sa dezvolte candida. o sa fac bai de musetel pana vineri cand merg la urmatoarea eco si atunci ii voi spune doctorei.... ce ma sfatuiti sa fac pana atunci? Offline #2149 2010-10-31 10:01:54
Re: HPVsa stai linistita si sa nu ai initiative de tot felul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2150 2010-10-31 13:03:06
Re: HPVdoctoressa nu stiu..... Offline #2151 2010-10-31 14:12:21
Re: HPVprobabil ca este doar excesiv de precauta Offline #2152 2010-11-04 22:00:00
Re: HPVBuna fetelor, Offline Publicitateloading...
#2153 2010-11-04 22:49:45
Re: HPVeu nu prea inteleg...ai facut tipaj pentru hpv sau doar papanicolau? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2154 2010-11-11 14:49:49
Re: HPVHello Am revenit dupa o scurta absenta cu un nou rezultat si o noua incertitudine . Voi face un mic rezumat : In luna MAI mi-am facut pt prima Papanicolau ( am 23 de ani ) iar rezultatul a fost urm : LSIL asociata cu Hpv , am facut testul HPV iar rezultatul a fost HPV Pozitiv 16, 58 , 73 . La clinica si la doct la care am facut astea mi sa spus sa nu mai stau pe ganduri si sa indepartez rana cat mai repede . Am mers la un alt medic , la sp Fundeni unde mi sa facut o colposcopie mi sa dat sa iau Cervucid iar doct de acolo mi-a spus ca rana nu o sperie atat de tare insa rez de la Hpv da si mi-a recumandat sa mai astept cateva luni pt a repeta Papanicolau iar in cazul in care iese acelasi rez facem o Biopsie si vedem ce si cum . Astazi am mers si am ridicat rez de la Papanicolau si imi scrie Infectii cu : Candida , ASC- US . Intrebarea mea este urmatoarea : De ce nu a mai aparut in acest rez Hpv-ul ? Este posibil ca prima data sa fi fost o eroare sau ce ? Stau si imi bat capul aici si nu inteleg Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #2155 2010-11-11 16:05:06Re: HPVdupa primul rezultat trebuia sa mai mergi si la alt medic. eu am ajuns la al 4-lea medic care este 100% competent. la fel, primii m`au speriat ca am HSIL, ca acusa dau in cancer, bla bla bla. am avut tratament de la al 2-lea, tot cu cervugid si si`a facut treaba foarte bine. nu in totalitate pt ca l`am oprit eu ajungand pe mana celui de-al 4-lea medic si am zis ca sa vad ce tratament imi da. mi`a facut biopsie si acum astept rezultatul. nu este deloc vorba de HSIL, este asc`us, ceva foarte frecvent la varsta noastra (eu am 21). iar legat de hpv a zis sa nu ma agit, la varsta asta e greu de zis daca am sau nu (mie la niciun pap nu mi`a iesit asociere hpv), infectia asta vine si trece..sa vedem ce rezultat am de la biopsie si testul hpv este necesar doar daca dupa vreo 3 pap`uri cred nu se vede nicio imbunatatire. Offline #2156 2010-11-12 08:29:39
Re: HPV
Asta stiu ca nu ies , dar totusi ar fi trebuit sa iasa in Pap suspiciunea ( asocierea ) de Hpv nu ? nu ?cum a iesit si la primul meu pap ... acum la al doilea nu mai mentioneaza nimic de el ci doar de ASC-US Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #2157 2010-11-12 18:36:36Re: HPVpe rezultatul de pap sunt casute de bifat..exista si pe hpv..cumva asociere..suspiciune. Offline #2158 2010-11-12 21:55:48
Re: HPVBuna Offline #2159 2010-11-12 22:13:03
Re: HPVte ajuta medicul tau in principiu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2160 2010-11-13 00:01:12
Eu asa as vrea sa cred ca este o mica imbunatatire fata de primul rezultat , stiu ca odata avut acest virus HPV in corp nu mai pot scapa de el dar pe ici pe colo tot mai sper la alte imbunatatiri ... Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta... Offline #2161 2010-11-13 14:14:53
Urmareste Papanicolaul, la 6 luni sau o data pe an. Dar sa nu il neglijezi! daca apare vreo anomalie e bine sa o tratezi din timp, nu sa treaca ani de zile.
Trebuia sa soliciti si o analiza de cultura din secretia vaginala. Cred ca "relativ frecvente leucocite polimorfonucleare" + "relativ frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacterii" inseamna cel putin o infectie gardnerella, ceea ce nu e deloc grav doar ca trebuie tratata in cazul in care ai ceva de genul asta. Sanatate. Offline #2162 2010-11-14 20:37:18
Re: HPVbuna seara! Offline #2163 2010-11-15 10:27:20
Re: HPVpersonal l-as lasa in pace...si daca face peniscopia cu pricina, sa ne intelegem, hpv practic nu are tratament...isoprinosine-ul te ajuta sa iti intaresti imunitatea si sa lupti cu virusul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2164 2010-11-15 18:49:32
Re: HPVmultumesc doctoressa pentru raspuns! si totusi nu inteleg cum de am acest hpv, daca nici eu nici sotul nu am avut relatii extraconjugale... suntem impreuna de 14 ani. este posibilul ca unul dintre noi sa fi avut virusul inca de acum 14 ani si abia acum sa-l descoperim? asa cum am mai spus nici eu nici el nu avem condiloame. pentru rana de pe col fac tratament cu ovule cervugid timp de 3 luni cate 10 zile pe luna. oare este posibil ca rezultatul de la hpv sa fie gresit? daca spui ca hpv 6 da condiloame, eu de ce nu am? am uneori doar o secretie mai abundenta. Offline #2165 2010-11-15 21:25:56
Re: HPVBuna, revin si eu...cu intrebari. Am folosit pentru prima data timp de 3 zile/2 aplicari, Condyline si mi-a disparut condilomul/condiloamele ce le aveam...a ramas o zona neteda si rosie care mai ustura din cand in cand . Acum am pauza...normal ar trebui sa continui...dar pe ce sa mai dau, ca nu se mai vede.... Offline #2166 2010-11-15 22:36:26Re: HPVcred ca trb sa dai in continuare pe acea pata..ca sa se cicatrizeze de tot.. pe prospect nu scrie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|