NEGII GENITALI-25
- Kitty29
- New member
- Inregistrat: 2009-05-14
Re: NEGII GENITALI
bbz, la intrebarile 1 si 2 numai medicul e poate lamuri, eu cred ca trebuia sa-ti spuna si ce se poate face pentru cei din interior (apropo, dupa ce il intrebi sa ne spui si noua...). La celelalte 2 intrebari documenteaza-te aici: www.micomi.ro, la sectiunea info pentru paciente, respectiv infectia cu HPV. Din cate stiu eu, orice afectiune tratata in faza incipienta e ca si vindecata... Multa bafta!
Va doresc: sanatate la max!
- Lavi84
- New member
- Inregistrat: 2009-03-14
Medicul mi-a zis sa nu mai fac sex cu el , mi-a zis sa nu ma mai vad cu el dar eu il iubesc ...el a mai avut o partenera de atunci... m-as culca cu el din nou dar protejat... el initial mi-a zis ca a fost la doctor si zice ca nu are nimic dar ma insel...sunt cam neincrezatoare, a calcat stramb mereu, chiar nu stiu ce sa fac...negii mi-au trecut de 1 luna si ceva si chiar nu vreau sa reapara mai ales ca n-am avut decat la exterior...offf
Daca m-as culca cu el din nou nu ar fi o problema...problema e sa nu fi luat nimic de la tipa asta cu care a fost...dar de unde sa stiu eu si el e asa inconstient, cica are 30 de ani ...imi pierd timpul aiurea cred
Ultima oara a fost editat de Lavi84 (2009-05-23 14:38:15)
- Kitty29
- New member
Dap, sanatatea e pe primul plan... Spui ca-l iubesti... Dar, sincer, nu merita... daca nu-i pasa de tine, de sanatatea ta, si a altor fete cu care iese... Deci daca tu erai singura lui partenera, eu sincer as fi incercat... Dar asa... avand in vedere ca s-a mai culcat si cu altele... riscul e cam mare. Partea buna e ca stii ca a mai iesit si cu altele. Multi barbati nu recunosc... si atunci e si mai grav.
Ultima oara a fost editat de Kitty29 (2009-05-23 14:57:13)
- Lavi84
- New member
Mersi ...Am sa decid ce-am sa fac zilele astea, sper sa fie bine si sa nu regret nimic...
- Kitty29
- New member
Cine ma poate lamuri si pe mine? Nu stiu daca a mai fost intrebarea asta, dar am citit pe undeva ca acesti negi se iau prin simplul contact cu pielea afectata... Oare pe degete sau pe mana se pot lua negi, daca am atins zona genitala unde erau negii, sau vaginul? Sau invers, de pe degete sau de pe mana se pot lua in zona genitala? Exista vreo legatura? Si vroiam sa va intreb daca este posibil sa fi luat de la cabinetul de cosmetica unde m-am epilat total... La cateva zile dupa acea epilare au inceput sa apara... Voua vi s-a intamplat?
- complez
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
kitty negii de pe mana sunt alte tulpini decat negii genitali. negii genitali cred ca ii poti raspandi tot prin zona genitala daca te atingi aiurea. dar nu se combina cei genitali cu cei de pe alte parti ale corpului. sincer nu cred ca ai luat de la salonul de cosmetica pt ca virusului ii trebuiesc cel putin 2 luni de incubatie din cate stiu
- Kitty29
- New member
ale_eu a scris: o sa merg la doctor,dar abea saptamana viitoare.m-am uitat din nou la el si e mai mic.ma gandesc ca daca totusi era neg nu incepea sa se micsoreze/sa dispara intr-o saptamana,nu?
Si mie mi s-a intamplat... Totusi, ce naiba sunt aceste "cosuri" de la epilat? ale_eu, ti-au mai aparut dupa aceea? era dureroasa, bubita? poti sa imi zici si mie unde anume ti-a aparut? am mai vazut vreo 2 cazuri ca al tau pe forum... Sunt curioasa ce pot fi bubitele astea, care arata ca niste cosuri (cand sunt inflamate chiar iese ceva din ele daca le storci...)... Sper sa nu fie ceva mai grav... Ce ti-a zis medicul?
- Kitty29
- New member
ALE_EU???
De cand am intrat pe forumul asta cred ca incep sa innebunesc... Inainte nici nu ma gandeam la negii astia... Acum mi-e teama sa mai si privesc... acolo. Ma gandesc ca daca nu-i vad, poate dispar Nici nu stiam ca-i am, pana nu am cautat pe net sa vad cum arata... cand ma uit si eu acolo mai bine... surprise!! Parca, parca seamana... Plus ca am mai avut si bubitele alea dureroase mai demult... Pana la urma cred ca tot de HPV tin... Ca cica negii au mai multe forme de manifestare... Poate la mine s-or fi saturat sa "taca" si au inceput sa zbiere.... "hey... dar pe noi nu ne baga nimeni in seama..."? Inainte nu era atat de obsedata, sa stau sa analizez cum arata zona... Bine, nu stiam de HPV si de negii genitali... Acum ca am aflat, cred ca o iau razna... Pana in septembrie cand ma duc la ginecolog... Problema mea e ca am o teama chiar si de consult... Ceva "tratamente" ptr teama de ginecolog stie cineva? Cred ca le am pe toate... o infectie netratata care poate a provocat o rana pe col, HPV cu negi, poate si niste herpes... Oare ce-oi mai avea? Cancer? Deh, acum imi doresc sa nu fi aflat de toate aceste boli... La fel ca multe alte "usere", am avut un singur partener... Dar pana la mine, cine stie cate o fi avut el... Logic. Istoricul meu este: doar de 2 ori am fost la ginecolog in viata mea... pentru a trata o vaginita mixta, Trichomonas si Candida... Nu stiu daca am urmat cum trebuie tratamentul (m-am poticnit la spalaturile cu irigatorul, damn it!). Dar nu am mai avut simptome, decat o oarecare secretie... dar nu suparatoare, am considerat-o normala. Ultima "vizita": 2002. Muult de atunci, nu? Nici macar un pap nu am facut. In 7 ani de zile. Cine stie ce-o fi in vaginul meu... De fapt, mi-e groaza sa aflu... Am o mare nedumerire, virginele pot avea negi? Eu tin minte ca am avut si cand eram virgina o astfel de bubita dureroasa... Poate m-oi fi nascut cu HPV... Voi ce spuneti, mai e vreo sansa sa scap cu viata, cum s-ar zice? Sau ma asteapta un fel de "iad"?
Apropo, stiu ca erau intrebari pe aci daca negii pot aparea si dupa contact oral, iar eu intrebam daca pt aparea si pe maini, degete... Se pare ca raspunsul este DA!
"Local infectia dispare si pacientul cel putin in acea zona nu mai transmite infectia. Verucile inaparente nu pot fi depistate, astfel ele raman active si infectia se transmite mai departe, fara ca acestea sa poata fi tratate (evident, nimeni nu poate ghici unde in corp se afla cateva celule infectate cu HPV). Insa s-au observat recidivele infectiei dupa distrugerea verucilor sau persistenta rezultatelor pozitive la analizele pentru HPV in urma distrugerii verucilor. Astfel, se considera ca infectia nu poate fi indepartata, insa verucile pot fi distruse limitand astfel transmiterea si autoinfectarea (reinfectarea prin atingerea pacientului a unei verugi, apoi atingerea altei zone din corp unde transmite virusul). Chiar daca suna ironic, analiza organelor genitale ale partenerului (cu tandrete, se poate ca el sa nu stie ca este inspectat) si daca prezinta veruci se recomanda intai tratarea acestora pentru a nu mai transmite infectia apoi contact sexual cu prezervativ (nu uitati ca infectia se transmite si prin simpla atingere a pielii). Evitati sexul oral sau anal neprotejat, infectia putandu-se transmite si la nivel oral. Spalarea frecventa a mainilor si prevenirea reinfectarii, spre exemplu daca prezentati un neg si l-ati atins, spalati-va mainile inainte de a atinge alta zona a corpului." Sursa: Healthy.ro
Cocncluzia mea: these warts suck! Ma cam indoiesc ca se pot vindeca...
- Lavi84
- New member
Adevarul e ca am citit si eu pe foarte multe site-uri despre HPV si mereu descopar ceva nou...Am ajuns la concluzia ca abstinenta e sfanta ...Si se mai zice ca in maxim 2 ani acest virus dispare din corp daca ai grija de tine,tratamente etc, dar parca nu pot crede asta...
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Nu avem de unde sa stim. Trebuie sa mergi la medic sa vada despre ce e vorba.
Fericita mamica de Aida Maria!
- yoyomi
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-03-03
Lavi84 eu cat timp am avut negi nu prea am avut contacte cu el aveam f rar poate 1 pe luna si ala era cu prezervativ, mie de atunci nu mi-a mai aparut nici unu dar tot mai am niste chesti acolo care arata ca negi care i-am tratat cu condiline si nu au trecut deloc nu sa intamplat nici o modificare, am facut si testul hpv si low si high risck si a iesit negativ. si iubi meu a avut negi care ia tratat ba la dermato prin electrocauterizare sau acasa cu condiline, problema e ca la el trec o perioada si apoi apar in acelas loc (cred ca si din cauza ca el fumeaza). la mine a ramas la fel acolo zona in afara de cei care ii aveam pe labia exterioara care au picat singuri. eu sunt de parere ca iam luat din alata parte (cred ca de la ginecologie ca la o saptaman dupa ce am fost mi-au aparut si apoi la o luna si lui) nu de la el sau poate de la el dar de la relatiile lui anterioare pe care le-a avut. daca vreti sa cititi mai multe intrati aici www.micomi.ro sanatate multa tuturor si sper sa scapam cu toti de toate problemele
- Lavi84
- New member
Multumesc yoyomi...fostul meu nu a avut negi deloc,cred ca are sistemul imunitar bun cu toate ca fumeaza destul de mult si bea si cafea dar a calcat stramb de multe ori si de asta nu prea vreau sa ma mai risc sa ma impac cu el...Eu nu mai am deloc, nici macar semne de la negi...simt nevoia de afectiune,asi vrea sa ma culc cu el dar poate doar protejat si daca s-ar mai intampla ceva intre timp l-as da naibii de tot...oricum momentan nu e in oras si mai am timp de gandire...dar cand iubesti nu prea mai gandesti...Sanatate multa iti doresc!
- yoyomi
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-03-03
pai daca a calcat starmb cat timp era cu tine nu cred ca mai merita afectiune asa ca nu te mai gandi la el si gasesteti pe cinva care sa merite. si legat de el ca nu a avut ei sunt cei care transmit dar tot ei sunt cei care nu au semne asa le-as face ca numai noi suferim de pe urma lor
- Lavi84
- New member
Ai dreptate, merita pumni cat mai multi...el nu are simptome si-l doare undeva, eu am suferit ceva timp si fizic si sufleteste din cauza lui si inca sufar si cred ca am scapat ieftin momentan pt ca am vazut ca multe fete se confrunta cu acesti negi chiar ani de zile... Si cand ma gandesc ca am aproape 25 de ani si nu se leaga nimic de mine imi vine sa urlu...dar decat sa stau cu unul care nu merita atentia mea mai bine mai astept...as vrea sa-si dea seama intr-o zi ce a pierdut ...ma scuzati ca m-am abatut de la subiect.
- complez
- Full member
lavi ce puii mei? cum adica nu se leaga nimic de tine? vrei sa spui ca tu altceva nu mai ai de facut la 25 de ani decat sa astepti sa te combini cu unu stai cu el doi ani apoi te mariti faci un copil si ii suporti basinile? come on fa ceva pt tine
- Lavi84
- New member
Complez, cad usor in depresie...mi-e greu pt ca a fost primul si n-am reusit sa-l uit in 6 luni...am destule de facut, imi termin masterul acum in vara, vreau sa-mi gasesc un loc de munca bun dar vreau si un barbat langa mine care sa ma sprijine, sa stiu ca tine la mine...el nu merita insa, aveti dreptate toate...gata, nu mai deviez de la subiect ...mersi ca m-ai tras putin de urechi
- motty
- New member
- Inregistrat: 2008-11-28
am si eu o dilema!? am acelasi partener d 5 ani , acu 6 luni mi-am facut pap a iesit c1 - doctorita mi-a zis ca e f bine insa eu am d vreun an niste chestii gen alunite,azi o alta doctora mi-a zis ca-s condiloame. cum de nu a aparut ceva in test pap ? si e probabil sa am hpv? e bine sa le cuterizez,mai apar? heeeeeeeellllp! mersi
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
motty a scris:am si eu o dilema!? am acelasi partener d 5 ani , acu 6 luni mi-am facut pap a iesit c1 - doctorita mi-a zis ca e f bine insa eu am d vreun an niste chestii gen alunite,azi o alta doctora mi-a zis ca-s condiloame. cum de nu a aparut ceva in test pap ? si e probabil sa am hpv? e bine sa le cuterizez,mai apar? heeeeeeeellllp! mersi
motty, mergi la dermatolog sa iti spuna ce si cum exact insa in orice caz, eventualele condiloame cutanate sunt una iar testul Papanicolau e cu totul si cu totul altceva, adica, mai clar, poti avea testul Papanicolau clasa1(adica foarte bun)si condiloame cutanate in acelasi timp
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- complez
- Full member
lavi...intr-adevar fiecare cu ce isi doreste si cu ce stie ca-i place.dar intai si intai lasa barbatii si ocupa-te cum trebuie de sanatate...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|