NEGII GENITALI-26
- Lavi84
- New member
- Inregistrat: 2009-03-14
Re: NEGII GENITALI
Ok, mersi de sfaturi...voi avea grija de mine...Sanatate multa iti doresc si tie...Ne mai auzim pe aici
- krisssstina
- New member
- Inregistrat: 2009-02-28
am 18 ani ..si mi'am inceput viata sexuala de 6 luni. de atunci un singur partener .e posibil ca el sa aiba hpv si sa nu se manifeste, si eu sa iau de la el , si la mine sa se manifeste? pentru ca, atunci cand m'am spala inauntru am observat o mica umflatura pe col, si acum 2 zile, mi'a iesit ceva si la intrarea in vagin(ca niste bubite)..ce parere aveti?
Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-05-28 17:20:07)
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
eu zic k ar trebui sa mergi la un control... in cele mai multe cazuri barbatii sunt doar purtatori de acest virus ...si in concluzie nu sunt simptome...dar nu e cazu sa gandim chiar asa pesimist... e posibil totusi sa fie o iritatie...sau o infectie...candidoza de exemplu... asa ca...e f indicat sa-ti faci un control si dak chiar e vreo pb sa o depistezi in faza incipienta pt k iti va fi mult mai usor de tratat.
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- complez
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
kristina e imposibil sa ajungi cu degetul pana in col . cred ca de fapt acea umflatura pe care ai simtit-o este chiar intrarea in col, cervixul; zic asta pt ca el asa se simte , ca o umflatura rotunda, evident. cat despre ce-ai pe afara....nu stiu...daca-s bubite poate fi herpes.depinde cum arata bubitele.
- krisssstina
- New member
poi pe cervix...am simtit o mica umflatura ..ca un cosulet ...iar afara am la intrarea in vagin 3 punctulete ff mici ...putin iesite in afara...si acum , cand am fost la baie , am observat pe labia mare (abik aproape de picior)ica o umflatura, ca un cosulet , doar ca foarte tare. nush ce sa mai cred...la gineco nu pot ajunge ff curand, pentru ca am cu bacul ..plus ca mai e o problema .. cum sa'i spun mamei k vreau sa merg la gineco ? ea nu stie k mi'am inceput viata sexuala...si o sa vrea sa mearga cu mine...
Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-05-28 18:44:28)
- alexa91
- Membru
- Inregistrat: 2009-05-28
si eu am negi genitali:( si vreau sa stiu dak arderea lor doare? fara sa imi dau seama am lua boxerii unei colege....kre avea acesti negi...i-am incurcat pt ca aveam la fel
- Lavi84
- New member
- Inregistrat: 2009-03-14
Buna alexa91...mie mi-au fost arsi negii prima data cu laserul si a piscat putin,o durere mica am simtit dar mai rau a fost cu anestezia pt ca mi-a facut cateva injectii... dar exista posibilitatea sa-ti faca anestezie cu un spray special...oricum nu e o durere de nesuportat dar nu vreau sa mai trec vreodata prin asa ceva...ai grija de tine
Ultima oara a fost editat de Lavi84 (2009-05-28 20:04:43)
- complez
- Full member
da ce tu si colega aia va tineati chilotii in acelasi loc? pai scuza-ma ai gandit si tu un pic chestia asta? kristina du-te singura la ginecolog. eu mi-am rezolvat singura toate problemele.deci se poate.dar du-te mai repede si ce daca ai bacu??
- krisssstina
- New member
am rezolvat...merg luni la control cu o colega...mi'e cam frica ....dar asta este...sper doar sa nu fie ceva grav...
ms pt sustinere
- complez
- Full member
- Iulia_Julie
- New member
- Inregistrat: 2009-04-15
In dimineata aceasta,spalandu-ma,am simtit un nodulet mic pe labia externa dreapta.In relief nu se vede nimic. Si am o usoara senzatie de arsura.Poate fi vorba de negi genitali? Medicul meu ginecolog e in concediu.Ar trebui sa merg deindata la medic sau mai pot astepta? Multumesc
Ultima oara a fost editat de Iulia_Julie (2009-06-17 11:34:38)
- lizz
- New member
- Inregistrat: 2006-11-13
mi s-a intamplat si mie sa simt asa, dar in 2 zile sau chiar mai putin nu am mai simtit nimic, nici durere nici nodulet...nu prea imi place sa ma panichez foarte repede. Acum am o problema, cu un fel de neg sau nu stiu ce e, e in zona genitala, dar pe unde vine elasticul chilotului sa zicem, poate chiar mai spre interiorul coapsei....mie mi se pare ca arata ca un...cos sa zicem (ca am impresia ca daca as stoarce ar iesi cum iese la cosuri puroiul ala) ce ar putea fi? aveti idee? ah si a avut un fel de cojita care s-a rupt...e ciudat si nu stiu ce ar putea fi...o sa merg si la doctor dar as vrea si o lamurire ceva mai devreme ca e ciudat , va multumesc mult
am uitat sa zic ca nu am avut niciodata un neg niciunde, nici pe deget, sau in alta parte a corpului....se poate in zona genitala sa existe negi "normal" sa zicem asa
Ultima oara a fost editat de lizz (2009-06-18 00:43:00)
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Te epilezi in zona intima? Nu cumva e vreun firicel de par crescut sub piele?
Fericita mamica de Aida Maria!
- lizz
- New member
- Inregistrat: 2006-11-13
dap, ma epilez...nu stiu daca era firicel ca s-a rupt f usor
- alexmihalcea
- Membru
- Inregistrat: 2009-06-18
bine v-am gasit. am si eu cateva intrebari la care caut raspunsuri.
acum aproximativ 3 luni sau mai mult prietenei mele i-a aparut in zona genitala aproape de marginea din spate a vulvei o excrescenta de culoare alba, nedureroasa, relativ dura, fara mancarimi pe care a taiat-o. a sangerat suficient dar rana s-a vindecat. la aproximativ o saptamana dupa i-a mai aparut una, tot pe vulva cu care a procedat la fel, dupa care nu a mai reaparut nimic, atat extern cat si intern.
cam la 2-3 saptamani dupa aceste incidente am inceput si eu sa am cateva excrescente pe preput. albe, mici, nedureroase, semi-moi, fara mancarime si cu sangerare destula la extirpare. nu am fost imediat la medic si mi-au aparut si inspre baza penisului, acestea fiind insa mai spre culoarea pielii, mai dure si similare la atingere cu crusta care se formeaza peste rani (aceea maro si aspra).
acum 2 saptamani prietena mea a fost la ginecolog pentru cosult. in urma examenului ginecologic, ecografiei si a testului babes-papanicolau medicul i-a dat vestea fericita ca nu are nici o problema in afara de o usoara candida si o infectie urinara cu e.coli, prescriindu-i tratament cu antibiotice pentru bacterie si crema pentru candida. prin urmare nici o excrescenta, nici o anomalie, totul in regula din acest punct de vedere.
eu si prietena mea suntem impreuna de un an si aproape 2 luni, timp in care contactele sexuale au avut loc exclusiv intre noi doi si au fost in proportie de 97% neprotejate. singurele probleme aparute au fost mancrimi ale ei, pe vulva, pentru care medicul ginecolog i-a prescris acum un an macmiror. alte simptome nu a avut nici unul din noi.
astazi eu am fost la consult la dermatolog care mi-a spus ca am condiloame si mi-a prescris condyline si nimic mai mult. in cazul in care suspecteaza ca am hpv sau alta infectie de tip viral, bacterian sau fungic nu ar fi trebuit sa imi dea trimitere catre un test de laborator sau macar o prescriptie pentru antibiotice pentru tratarea cauzei nu a simptomei. mi-a spus ca nu exista la barbati test pentru hpv si in acelasi timp ca virusul exista doar in acele condiloame si cand din bun simt am intrebat-o de biopsie a dat din colt in colt incercand sa-mi spuna ca "pur si simplu la barbati nu se face testul hpv". raspuns care pe mine nu m-a satisfacut chiar deloc.
alta problema este ca daca ma suspecteaza pe mine de hpv de ce nu mi-a sugerat investigatii de specialitate sau tratament pentru prietena mea, eu spunandu-i ca intretinem relatii sexuale neprotejate.
mi-a mai spus ca din momentul in care imi dispare ultima excrescenta daca timp de un an de zile nu mai apare alta sunt "vindecat" dar avand in vedere ca eu si cu prietena mea facem sex neprotejat, urmatoarele cateva luni sa folosim prezervativul.
pe scurt, intrebarile mele se concretizeaza in: 1. exista sau nu test hpv pentru barbati sau pur si simplu tratamentul cu medicamentul condyline se prescrie "la o-ha" ? 2. in cazul nefericit in care as avea o infection, nu mi-ar trebui prescris un tratament cu antibiotic (oral sau cel putin local) ? 3. ar trebui sa consult alt dermatolog? 4. ce alte cauze pot duce la aparitia acestor excrescente (in cazul in care nu sunt provocate de hpv) ?
multumesc mult
Ultima oara a fost editat de alexmihalcea (2009-06-18 20:23:57)
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
alexmihalcea a scris:bine v-am gasit. am si eu cateva intrebari la care caut raspunsuri.
acum aproximativ 3 luni sau mai mult prietenei mele i-a aparut in zona genitala aproape de marginea din spate a vulvei o excrescenta de culoare alba, nedureroasa, relativ dura, fara mancarimi pe care a taiat-o. a sangerat suficient dar rana s-a vindecat. la aproximativ o saptamana dupa i-a mai aparut una, tot pe vulva cu care a procedat la fel, dupa care nu a mai reaparut nimic, atat extern cat si intern.
cam la 2-3 saptamani dupa aceste incidente am inceput si eu sa am cateva excrescente pe preput. albe, mici, nedureroase, semi-moi, fara mancarime si cu sangerare destula la extirpare. nu am fost imediat la medic si mi-au aparut si inspre baza penisului, acestea fiind insa mai spre culoarea pielii, mai dure si similare la atingere cu crusta care se formeaza peste rani (aceea maro si aspra).
acum 2 saptamani prietena mea a fost la ginecolog pentru cosult. in urma examenului ginecologic, ecografiei si a testului babes-papanicolau medicul i-a dat vestea fericita ca nu are nici o problema in afara de o usoara candida si o infectie urinara cu e.coli, prescriindu-i tratament cu antibiotice pentru bacterie si crema pentru candida. prin urmare nici o excrescenta, nici o anomalie, totul in regula din acest punct de vedere.
eu si prietena mea suntem impreuna de un an si aproape 2 luni, timp in care contactele sexuale au avut loc exclusiv intre noi doi si au fost in proportie de 97% neprotejate. singurele probleme aparute au fost mancrimi ale ei, pe vulva, pentru care medicul ginecolog i-a prescris acum un an macmiror. alte simptome nu a avut nici unul din noi.
astazi eu am fost la consult la dermatolog care mi-a spus ca am condiloame si mi-a prescris condyline si nimic mai mult. in cazul in care suspecteaza ca am hpv sau alta infectie de tip viral, bacterian sau fungic nu ar fi trebuit sa imi dea trimitere catre un test de laborator sau macar o prescriptie pentru antibiotice pentru tratarea cauzei nu a simptomei. mi-a spus ca nu exista la barbati test pentru hpv si in acelasi timp ca virusul exista doar in acele condiloame si cand din bun simt am intrebat-o de biopsie a dat din colt in colt incercand sa-mi spuna ca "pur si simplu la barbati nu se face testul hpv". raspuns care pe mine nu m-a satisfacut chiar deloc.
alta problema este ca daca ma suspecteaza pe mine de hpv de ce nu mi-a sugerat investigatii de specialitate sau tratament pentru prietena mea, eu spunandu-i ca intretinem relatii sexuale neprotejate.
mi-a mai spus ca din momentul in care imi dispare ultima excrescenta daca timp de un an de zile nu mai apare alta sunt "vindecat" dar avand in vedere ca eu si cu prietena mea facem sex neprotejat, urmatoarele cateva luni sa folosim prezervativul.
pe scurt, intrebarile mele se concretizeaza in: 1. exista sau nu test hpv pentru barbati sau pur si simplu tratamentul cu medicamentul condyline se prescrie "la o-ha" ? 2. in cazul nefericit in care as avea o infection, nu mi-ar trebui prescris un tratament cu antibiotic (oral sau cel putin local) ? 3. ar trebui sa consult alt dermatolog? 4. ce alte cauze pot duce la aparitia acestor excrescente (in cazul in care nu sunt provocate de hpv) ?
multumesc mult
dermatologul face 5 ani de specializare in principal ca sa stie bine sa recunoasca condilomatoza veneriana(si alte boli de acest tip). asadar. 1. condyline nu se prescrie la o-ha ci in urma diagnosticului clinic al dermatologului in care eu am incredere....si nu exista test hpv pentru barbati 2. taman ca ai primit tratament cu produsul care e eficient pe virusul cu care esti tu infectat....antibioticele sunt inutile 3.poti sa mai consulti si alt dermatolog, evident 4. ar putea sa mai fie molluscum contagiosum insa dermatologul stie sa faca diferenta... daca tu vrei sa platesti biopsie pentru ca nu vrei sa crezi un diagnostic clinic...cred ca poti gasi un loc... personal as trimite-o pe prietena sa faca testul HPV(vizita la ginecolog care i-a spus ca e ok nu inseamna ca nu are virusul si nici ca excrescentele voastre nu sunt condiloame....inseamna doar ca in momentul examinarii nu avea condiloame
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- dorana19
- Membru
- Inregistrat: 2009-06-19
mi-am facut un control ginecologic..doar ca nu mi-a explicat mai nimic, dr. mea si am niste nedumeriri, daca puteti, ati vrea sa ma ajutati! celule superficiale ++ , celule intermediare +++ , granulocite ++ , histocite ++ , bacili doderlein ++ , coci + , candida + , alte -rari spori de candida, papanicolau C II , clasificare bethesda -reactiv benign...concluzii:proces inflamator. nu stiu ce este cu "clasificare bethesda -reactiv benign"!
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
dorana19 ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l.
- gabi_justme
- New member
- Inregistrat: 2009-02-19
Buna la toatel! Am o nelamurire... a mai folosit cineva Condyline-ul pentru un timp indelungat? De exemplu eu am negi de vreo 3 luni,altii au mai trecut,altii nu, si de cand mi-au aparut folosesc in fiecare zi de 2 ori pe zi.Poate afecta chestia asta cu ceva in vindecarea negilor? Adica daca folosesc tot timpul solutia fara pauza aia de 3 zile sau mai multe? Va pup si astept raspuns cu nerabdare!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|