|
Nu esti logat.
NEGII GENITALI-45#837 2011-12-06 15:10:42
Re: NEGII GENITALIam auzit si eu un caz cand ea avea genitali si el pe mana... si eu cred ca e posibil sa existe tulpini care sa atace si corpul dar si zonele genitale. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-19 01:13:17) Offline #838 2011-12-06 15:20:37
Re: NEGII GENITALIfrankie, nici unul dintre noi n-am avut alti parteneri sexuali, ma-sa e sanatoasa, maica-mea e sanatoasa daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #839 2011-12-06 15:31:41
Re: NEGII GENITALIyoyo te cred, aveti motive serioase sa nu fie hpv, mai ales ca tie nu ti-au iesit in cati ani aveti impreuna. btw, super draguta povestea voastra Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-06 15:33:52) Offline #840 2011-12-06 15:52:19
Re: NEGII GENITALIasta cu cater si super glue e cam extrem. in cazul unei persoane cu sute de negi, poate dermatologul are vreo idee cum sa ii inlature, poate cu vreo crema sau solutie . ma gandesc si ca scoaterea lor brusca (gen cauterizare sau substante chimice puternice) s-ar lasa cu semne care trec greu sau deloc. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-19 01:15:26) Offline #841 2011-12-06 15:57:22
Re: NEGII GENITALInu cred ca se iau; am avut o colega cu o tona de negi naspa pe maini si in talpi, n-am luat de la ea si am facut multe impreuna (nu va ganditi la prostii ) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#842 2011-12-06 18:12:15
Re: NEGII GENITALIdar el daca nu ii vrea nu a facut nimic pana acum? ca doar nu i-au aparut toti 1000 odata ma gandesc ca daca facea ceva la primii aparuti poate nu ii mai ieseau si restul... si sincer cauterizarea sau inghetarea pentru mine = taiat si lipit numai ca de catre medic. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-06 18:13:18) Offline #843 2012-01-10 14:28:56
Re: NEGII GENITALIBuna ziua,in primul rand felicitari pentru acest forum de mare ajutor pentru multe persoane.Problema mea este ca mi-au aparut cam de doua luni negi genitali in orificiul uretral extern,la inceput unul mic pe care nefiind informat l-am rupt,a sangerat iar acum sunt vreo doi ceva mai mari.Din cauza sarbatorilor si a faptului ca nu am fost niciodata la un medic ginecolog nu am fost nici acum. Offline #844 2012-01-11 16:57:31
Re: NEGII GENITALIVladut89 ,tu nu ai treaba cu ginecologul .Barbatii cand au o problema genitala se adreseaza urologului sau in cazul tau dermatologului. Offline #846 2012-01-20 10:51:27
Re: NEGII GENITALIAm o intrebare, va rog.....singura cauza a condiloamelor este virusul HPV? Offline #847 2012-02-25 00:05:17
Re: NEGII GENITALIWhao!!!! great information about the topic i like to watch it when people need it more as a guider.. hmm great posting ? Ultima oara a fost editat de gargarita (2012-02-25 00:08:32) Offline #849 2012-03-05 15:32:20
Re: NEGII GENITALIbuna ....in urma cu cateva luni am depistat si eu neg care se afla chiar langa intrarea in vagin...la inceput habar nu aveam ce este....am incercat sa il tai...dar sau inmultit....nu va mai zic ce mancarimi si usturimi imi produceau....am fost la doctor si mia spus ca sunt infectata cu hpv....am crezut ca lesin...habar nu aveam ce asta si nici doctorul nu mia explicat prea multe....mia dat o reteta.CONDYLINE,am aplicat pe negi si in maxim 5 zile miau disparut cu totii....nu am mai avut probleme dupa aceea....ce ma deranjeaza pe mine este faptul k mai am cativa inauntru si nu stiu cu ce sa ii tratez.doctorul mia zis sa iau o oglinda si sa aplic condyline dar cine poate sa faca asta......nnu mia zis nimeni de nicun test papes....nu ma deranjeaza cei de dinauntru nu simt nimik,sunt vreo doi sau trei....dar ma sperii deoarece am citit pe internet ca pot sa fac cancer de col....am fost in germania la doctor...mia luat probe de la nivelul vaginului si mia zis ca ma contacteaza daca este ceva suspect...nici acesta nu ma contactat....am o intrebare...oare uleiul de ricin pot sa il aplic inauntru pe zona aceea cu negi???va multumesc si astept rasp.......... Offline #850 2012-03-12 20:27:02
Re: NEGII GENITALIroxannik, hpv-ul este o boala cu transmitere sexuala se poate lua si prin atingeri exclusiv ale zonelor genitale in mod direct, si poti sa iei virusul acum de la un partener si sa iti apara negi abia peste 2 ani depinde si de imunitatea ta. trebuie sa ai grija cu viitorii parteneri sexuali sa le spui adevarul este foarte contagioasa si trebuie sa stie. testul se numeste babes-papa-nicolau, nu papes, si nu se face special pentru hpv, ci este un test de rutina pe care orice femeie incepand de la 18 ani sau chiar mai devreme daca este activa sexual, trebuie sa-l faca macar anual, pentru a verifica sanatatea colului. tu va trebui sa-l faci chiar mai des, si daca iti iese ok de fiecare data poti sa stai linistita, nu e obligatoriu sa faci nici un cancer exista doar o posibilitate mai mare. Offline #851 2012-04-19 11:29:25
Re: NEGII GENITALIVreau sa ma lamuresc cu ceva.nodulii si negii genitali sunt una si aceeasi sau difera?daca sunt aceeasi chestie ii simt,te dor?daca sunt diferiti,unul dintre doare,adica simt ceva disconfort inauntru? Two souls don't find each other by simple accident Offline #852 2012-05-08 17:00:55
Re: NEGII GENITALIBuna ziua, am si eu o neliniste in legatura cu o mica excrescenta dureroasa aparuta pe una dintre labiile mici; a aprut ca o umflatura, un cos, in apropierea menstruatiei s-a umflat si a devenit rosie si dureroasa la atingere, la un moment dat s-a retras si acum a iesit iar la menstra; la milocul menstrei s-a facut mai moale dar e tot dureroasa si tr sa am grija cand ma spal sa nu o rascucesc ca e dureroasa. Offline #853 2012-05-09 09:48:18
Re: NEGII GENITALIar putea fi o glanda al carei canal excretor e infundat si de aceea se umfla... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #854 2012-05-09 10:28:47
Re: NEGII GENITALImultumesc frumos pentru raspuns doctoressa! Offline #855 2012-05-09 17:36:26
Re: NEGII GENITALIcred ca a mai intrebat cineva ceva asemanator la inceputul topicului dar mi-ar fi de folos raspunsul vostru. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|