Rezultat echografie mamara-12
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
Re: rezultat echografie mamara
pai da,dar calugaritele nu au deloc viata sexuala. eu vorbeam de cea neregulata.. ma rog.. nu conteaza..daka n-as fi luat 5 la examen la fiziologie as fi stiut sa iti explic by the way..ma gandeam sa ma duc pana la "renasterea"..oare ma pot opera acolo.sau ei sunt strict pe cancer?
Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-12-15 12:35:36)
Sa nu te astepti sa te salut!
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
anca9 a scris:la analizele hormonale nu ai facut si estradiol? pt ca asta ar tb sa fie mare in cazul tau. celelalte eu zic ca nu reflecta nimci in cazul tau.
la ce endocrinolog ai fost? varciu e laudat, dar cand am fost eu la el cu aceeasi pb, nu mi-a facut o impresie buna. m-a intrebat daca am ciclul regulat. eu i-am spus: da, dar iau anticonceptionale. el: daca e regulat, inseamna ca nu ai nicio pb hormonala!!?? deci ce sa inteleg? oare chiar nu stie ca anticonceptionalele regleaza ciclul la 4 sapt? de asemenea, nu mi-a zis sa renunt la AC, cand ele sunt pline de estrogen!! deci eu n-am incredere in el. tot la endocrinolog, am mai fost la doctorita stoicescu. asta mi s-a parut alta planta. prima data mi-a prescris niste analize de rutina (nici macar hormonale), iar a 2-a oara cam ce ai facut si tu. nicaieri dozarea estradiolului. eu inca n-am intalnit endocrinolog bun in bv. daca stii vreunul, sa-mi spui te rog.
la apostu am fost si eu de 2 ori. nu-mi place ca e aroganta si te sictireste. ce sa mai ai pretentii sa iti explice? la ecografii e pluta.
nu mi-ai spus la cine ai facut ecografia. daca nu ai facut-o la doctorita dumitrescu, iti recomand sa faci o ecografie la ea. eventual luna viitoare, imediat dupa menstruatie. daca o intrebi, ea iti va spune care e situatia si te va si indruma ce sa faci mai departe. iar apoi cu rezultatul asta si cu rmn (asta nu stiu ce e), m-as intoarce la iacob. eu cred ca asta as face.
sanatate multa.
deja insisti exagerat de mult! fii nitel atenta la mine:ESTROGENUL ESTE HORMONUL FEMINITATII NOASTRE. EL E SECRETAT DE CATRE OVAR IN MOD NORMAL bun. acuma; atita timp cit tu iei anticonceptionale ai in organism o cantitate mai mica de estrogen decit atunci cind nu iei ah, si in plus: cancerul de sin e mai frecvent la calugarite decit in populatia generala
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- mykutza
- Moderator
asa..asta era explicatia in cuvinte mumoase
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
doctoressa a scris:deja insisti exagerat de mult! fii nitel atenta la mine:ESTROGENUL ESTE HORMONUL FEMINITATII NOASTRE. EL E SECRETAT DE CATRE OVAR IN MOD NORMAL bun. acuma; atita timp cit tu iei anticonceptionale ai in organism o cantitate mai mica de estrogen decit atunci cind nu iei ah, si in plus: cancerul de sin e mai frecvent la calugarite decit in populatia generala
scopul meu nu a fost de a deveni insistenta, ci de a ajuta cu sfaturi bazate pe experienta si pe articolele citite.
imi era cunoscut faptul ca estrogenul este un hormon natural, secretat de ovare, la fel cum imi este cunoscut si faptul ca in exces el poate duce la formarea si marirea fibroadenoamelor. ceea ce nu stiam, este ca el s-ar gasi in cantitate mai mica atunci cand luam anticonceptionale. propria experienta ma face sa nu am incredere aceasta afirmatie. cu tot respectul fata de cunostintele dvs. medicale, as dori daca aveti rabdare sa postati cateva link-uri catre articole care sustin acest lucru. de asemenea, nu am gasit nicio statistica legata de cancerul de san in randul calugaritelor. am aceeasi rugaminte de a face cateva referinte catre articole din care sa reiasa astfel de statistici.
va rog sa nu ma interpretati gresit. nu va pun la indoiala cunostintele, insa sunt cam toma necredinciosul din fire si asa cum am afirmat mai sus, am nevoie de dovezi stiintifice pt a ma lamuri de unele afirmatii. si nu e vb numai de mine (pt ca atunci nu s-ar merita efortul), ci cred ca ar fi util si pt fetele care mai intra la acest topic.
inca o data, no offense.
- mykutza
- Moderator
doc..lamurete-ma si p mine pls..institutul clinic fundeni e acelasi cu spitalul fundeni si e la capatul lui 66 nu?
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
anca9 a scris:nu cred ca mi-as face vreodata testul asta.
Eu am intrebat daca se face sau nu.
Din ce cauza nu ti l-ai face?
- anca90
- Platinum member
- Baroneasa
- New member
- Inregistrat: 2006-06-30
in timpul sexului se elimina serotonone si endorfine( hormoni ai fericirii) care nu au nici o treaba cu estrogenii, progesteronul, fsh sau lh.Deci sexul nu interactioneaza in nici un fel cu aceste formatiuni tumorale.Teoretic etiologia acestor formatiuni este presupusa a fi hormonala , dar acest lucru nu este sigur. In orice caz , aceste tumori pot disparea dupa menstra sau dupa o sarcina si apar de obicei la femeile fertile. Este de retinut ca diferenta intre benign si malign sta in viteza de crestere a tumorii maligne care "invadeaza" corpul lasand la o parte compozitia chimica diferita si etc(aspecte care se evidentiaza la o biopsie). Fibroadenoamele se trateaza chirurgical in special atunci cand ele sunt mari si cand viteza lor de crestere poate pune semne de intrebare. Totusi nu va alarmati! O tumora benigna tinuta sub observatie nu pune mari probleme.
- anca90
- Platinum member
Baroneasa a scris:in timpul sexului se elimina serotonone si endorfine( hormoni ai fericirii) care nu au nici o treaba cu estrogenii, progesteronul, fsh sau lh.Deci sexul nu interactioneaza in nici un fel cu aceste formatiuni tumorale.
good point
convingerea mea e ca fibroadenoamele pot aparea in urma unei dereglari hormonale si in majoritatea cazurilor sunt sensibile la estrogen (se maresc atunci cand acesta e in exces)
ziceai ca mergi marti la doctor. ai fost? ce ti-a zis?
Ultima oara a fost editat de anca9 (2008-12-18 09:01:27)
- ET
- Addicted member
Myku, ce-ai mai facut?
Ce chirurgi buni de la Institutul Oncologic cunoasteti la Cluj? O prietena are probleme si trebuie sa se opereze la inceputul anului viitor. Eu il stiu pe dr. Dan Muresan. Alte sugestii?
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
A facut cineva ecografie la Medana ? Doctoressa mi-a zis ceva de un dr. Mihailescu parca, si nu l-am gasit la Medsana pe site.
- ET
- Addicted member
Echo mamara presupun. Este--> explorari functionale
- heimdall
- Diamond member
Multumesc, nu-l vazusem
- ET
- Addicted member
- heimdall
- Diamond member
Multumesc ! Anul asta nu cred ca ajung. By the way, cand iei anticonceptionale e vreo perioada ideala pentru echo ? Ca acum sunt la ultimele pastile si nu cred ca e prea indicat sa ma duc...
- ET
- Addicted member
Dupa menstra cred ca e cel mai bine.
- heimdall
- Diamond member
Multumesc din nou, trebuie sa ma mobilizez. Ma dor ca naiba si mi-e frica de ce o sa se vada pe acolo.
- ET
- Addicted member
Doctoressa nu te-a palpat?
- heimdall
- Diamond member
Nu, mi-a zis sa ma duc la ecografie... si eu speram macar sa ma mai linisteasca pana una-alta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|