homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat echografie mamara-13

#229 2008-12-18 18:38:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: rezultat echografie mamara

De ce va ganditi voi la ce e mai rau? Vezi ce iti spune!
Sanul a suferit vreo modificare la exterior?

Ultima oara a fost editat de ET (2008-12-18 18:39:08)

#230 2008-12-18 18:45:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu, nu vad nicio modificare. Si nu ma gandesc la ce-i mai rau, numai ca nu reusesc sa-mi mai dau seama daca e ok sau nu, stiu cum ar trebui sa fie nodulii benigni, dar acum parca totul e o masa grea si dureroasa si nu mai mai descurc. Mai degraba mi-e ca or sa-mi spuna sa nu mai iau AC or smth smile

#231 2008-12-31 05:06:33

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

mykutza

ce mai faci?

ai facut sau operatia?

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#232 2009-01-04 11:09:42

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nu am facut-o.o sa il sun zilele astea pe dr sa ma programez pe 20 ianuarie sa vad dak poate..k am o pauza intre 2 examene..

Sa nu te astepti sa te salut!

#233 2009-01-06 22:40:33

bia brasov
New member
Inregistrat: 2008-12-04

buna fetelor, ma bucur ca ma gasit cateva raspunsuri aici pe forum si pot spune ca m-am mai linistit un pic ....as incepe prin a va spune rezultatul ecografiei mele
san drept paraareolar superoextern leziune nodulara solida, hipoecogena, discret macrolobulata, cu semne sugestive pentru benignitate, de 14,4/8.8 mm, cu cateva arterepenetrante intranodular prezentand o mica arie transsonica probabil de necroza-aspect fibroadenom, in apropierea acestuia ganglion intramamar nonpatologic, de 5.8 mm
san stang supraareolar de 1 cm si jum leziune cu aceleasi caractere, de 13.3/7.5 mm, prezentand si acesta artere penetrante

la multi ani fetelor si un an asa cum il doriti!
am revenit pentru a mai afla cate ceva si pt a mai primi ceva sfaturi .am fost la doi oncologi iacob si ciurascu din bv ,iacob mi-a zis clar operatie ciurascu mi-a recomandat eco peste 3 luni.
am facut si rmn dar culmea acolo mi-a iesit numai la un sanul stang ca as avea noduli...ciudat oricum.
operatie nu sunt decisa sa fac pt ca am fost tratata cu prea multa superficialitate de iacob, in 3 min practic mi-a hotarat soarta.
acum am inceput sa fac reflexoterapie si un tratament naturist, incerc si asta pt ca nu vreu direct la operatie,pt ca din ce am citit pe net dupa operatie in maj cazurilor apar altii.
sanatate multa si astept sfaturile voastre.

Publicitate

loading...

#234 2009-01-07 09:26:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

se pare ca iacob s-a ticnit cu totul. fibroadenoamele tale sunt destul de mici, de ce sa le operezi? as merge pe mana lui ciurascu (desi nu-l cunosc) si as reface eco peste 3 luni pt a vedea daca sunt modificari.

tratamente naturiste au incercat mai multe fete si fara rezultat sad. nu vreau sa te descurajez. daca fibroadenoamele sunt noi, atunci pot reactiona la tratament si se mai micsoreaza. insa nu cred ca sunt sanse sa dispara. mai ales ca pe ecografie scrie ceva si de necroza, nu cred ca sunt noi fibroadenoamele tale. repet, nu vreau sa te descurajez, insa din ce am mai citit si eu, fibroadenoamele nu prea dispar. cel mult pot fi tinute in frau. de asta nu stiu daca se merita sa dai bani pe tratamente. crede-ma, si mie la fel mi s-a spus si nici eu nu am crezut. inarmata cu un optimism gigantic, am facut tot felul de tratamente care mai mult m-au dereglat (nu e vb de cele naturiste (care n-au avut niciun efect), ci de cele hormonale). acum am ajuns si eu la concluzia ca tb lasate in pace si observate periodic.

daca raman nemodificate timp de 3 luni, atunci cred ca poti sta linistita si doar sa le tii sub observatie (repeti ecografiile la 6 luni).
nu sunt doctor, deci nu tb sa iei de bun ce zic eu, spun doar cum as face eu sa fiu in locul tau. nu m-as opera pt niste fibroadenoame atat de mici.

Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-01-07 09:28:33)

#235 2009-01-07 10:33:59

mykutza
Moderator

iar m-am dus degeaba la dr azi..adica nu mi-a zis nimic fata de data trecuta..de fapt vroiam sa ma programez pt operatie pe 22.si m gandeam k o sa imi zica ce sa fac,ce analize,unde cum...mi-a zzis sa il sun pe 19 sa ma treaca si in agenda de operatii..sunt un pic dezamagita..
in sch mi-a aratat cum ma taie si  mi-a zis k nu o sa fie cicatricea naspa k e langa mamelon..si k am si pielea mai inkisa..eu credeam k o sa fie mare cicatriea pe orizontala,da a zis k o sa fie un arc de cerc in jurul mamelonului..
l-a intb iuby de "finante" si s-a facut k ploua...nuj ce sa fac..7-8 mil or ajunge lui si restul pana la 10 mil la anestezist? hmm
am o stare naspa k nu am rezolvat nimik..stie cineva ce analize se fac inainte?

#236 2009-01-07 13:38:12

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

fetelor va rog ajutati-ma cu un raspuns. sunt foarte ingrijorata pentru mama mea.

Ieri a simtit ca o doare un san si a simtit niste noduli. A fost dimineata la medicul de familie si a trimis-o sa faca mamografie. A facut-o si pe aceasta si la ora 3 trebuie sa merg sa iau rezultatul.

Pe rezultatul acesta scrie ce este? sau este nevoie ca un medic sa citeasca respectiva mamografie? Vreau sa aflu cat mai repede ce se intampla..asteptarea asta ma omoara.  grater

Imi este tare frica pentru ca e foarte ciudat dintr-o data sa o doara asa tare. Mama a inceput sa aiba probleme cu menstruatia - are 43 de ani si nu i-a mai venit de vreo luna jumate aproape 2. Ma gandesc si sper sa fie de la asta..dar in acelasi timp ma tem ingrozitor de ceva mai rau.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#237 2009-01-07 14:23:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Alexutza in primul rand cancerul (ca la asta cred ca te gandesti) nu doare. Deci durerea e un semn bun in cazul asta. Eu ma ca mama ta intra la menopauza ... si in organismul ei au loc ceva dereglari hormonale.

Fericita mamica de Aida Maria!

#238 2009-01-07 14:27:18

alexutza12345
Sr. member

andreea_andy2 a scris:

Alexutza in primul rand cancerul (ca la asta cred ca te gandesti) nu doare. Deci durerea e un semn bun in cazul asta. Eu ma ca mama ta intra la menopauza ... si in organismul ei au loc ceva dereglari hormonale.

Da, la asta ma gandeam si eu - si mai auzisem undeva ca nu doare cancerul - sper ca asta sa fie . multumesc mult. m-am mai linistit

#239 2009-01-07 14:28:02

anca90
Platinum member

asa e si a mea, ca un arc de cerc. mie mi-au facut analizele dupa internare, cu o zi inainte de operatie: de sange (nu stiu care, ca nu am vazut niciodata rezultatul), radiografie pulmonara (tb sa nu fi insarcinata), si testul de coagulare din ureche. parca atat.

alexutza, astazi o sa iei si filmele si si un buletin de la un medic radiolog pe care scrie ce se vede pe acele radiografii (mamografii).

#240 2009-01-07 14:34:28

alexutza12345
Sr. member

anca9 a scris:

alexutza, astazi o sa iei si filmele si si un buletin de la un medic radiolog pe care scrie ce se vede pe acele radiografii (mamografii).

si probabil ca eu nu o sa inteleg nimic din ce scrie acolo - asta ca sa mai stau stresata pana maine

#241 2009-01-07 15:07:57

anca90
Platinum member

pai poti sa scrii aici rezultatul si poate te ajuta cineva. ziceai ca la 3 tb sa le iei. astazi?

#242 2009-01-07 16:33:31

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

mykutza a scris:

iar m-am dus degeaba la dr azi..adica nu mi-a zis nimic fata de data trecuta..de fapt vroiam sa ma programez pt operatie pe 22.si m gandeam k o sa imi zica ce sa fac,ce analize,unde cum...mi-a zzis sa il sun pe 19 sa ma treaca si in agenda de operatii..sunt un pic dezamagita..
in sch mi-a aratat cum ma taie si  mi-a zis k nu o sa fie cicatricea naspa k e langa mamelon..si k am si pielea mai inkisa..eu credeam k o sa fie mare cicatriea pe orizontala,da a zis k o sa fie un arc de cerc in jurul mamelonului..
l-a intb iuby de "finante" si s-a facut k ploua...nuj ce sa fac..7-8 mil or ajunge lui si restul pana la 10 mil la anestezist? hmm
am o stare naspa k nu am rezolvat nimik..stie cineva ce analize se fac inainte?

Iti vor face analizele necesare in spital. Sa le spui ce boli ai avut, daca iei ac. etc.
Pana la urma cine te va opera?

#243 2009-01-07 20:49:09

mykutza
Moderator

cezar stroescu..
pai faza e k eu nu ma internez..ma duc cu o zi inainte sa fac analizele..
a zis k a doua zi dim la 7 ma opereaza si la 3 imi da drumul..k i-am zis k nu am timp mult..

#244 2009-01-07 21:20:36

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

sa ai succes.

#245 2009-01-07 21:22:14

mykutza
Moderator

ms..am fost l victor babes l eco si nu era nitipir si cealalta dr mi l-a recomandat p el..

#246 2009-01-07 21:31:50

bia brasov
New member
Inregistrat: 2008-12-04

anca9 imi poti spune te rog unde te-ai operat, si daca inainte de operatie ai consultat doar medici din brasov?
nu stiu de ce dar nu prea am incredere in cei de aici.

eu acum o sa merg si la un ginecolog, la prodasca ca de cand am descoperit problema am fost doar la apostu care ....mi-a lasat un gust amar

#247 2009-01-08 00:26:06

alexutza12345
Sr. member

anca9 a scris:

pai poti sa scrii aici rezultatul si poate te ajuta cineva. ziceai ca la 3 tb sa le iei. astazi?

am fost dupa analiza mamei si era deja interpretata : nu stiu ce....ca e scris de doctor...conform varstei - deci teoretic ar trebui sa fie totul ok, cu toate k mama inca simte acolo nodulii respectivi.

Se va duce vineri la un medic sa se uite putin peste mamografie ca e ciudat tare  hmm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.