homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Complexele imi influenteaza prea mult viata

#1 2008-04-29 21:42:41

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

complexele imi influenteaza prea mult viata

de fiecare data cand vorbesc mai mult timp cu un baiat pe mess si incepe sa ne placa unul de celalalt,ar trebui sa ne intalnim si face2 face...numai ca,din cauza complexelor mele,nu sunt in stare sa fac asta...cand am facut-o pana la urma,ma simteam atat de rusinata si de mica pe langa el...m-am indragostit si totusi nu ma simteam suficient de buna pt el...acum incerc sa il uit si sa trec totusi peste complexele mele...sad

My Tears Dry On Their Own

#2 2008-04-29 21:51:18

andrutza
Vizitator

Re: complexele imi influenteaza prea mult viata

da dc ai u complexe?

#3 2008-04-29 21:56:30

skumpi
Vizitator

si ce fel d complexe `?

#4 2008-04-29 22:04:19

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

e greu cu complexele...eu incerc sa scap de ele.mi-e f greu.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#5 2008-04-29 22:54:02

old_soul
Insomniac member

ancutsa a scris:

delishor..dc ai complexe?

pai din cauza greutatii...acum vreo 2 ani aveam 80 de kg si in 6 luni am ajuns p l 67...insa ma compar in continuare cu alte fete mai slabe si la care se mai uita baietii si ma cred intr-un fel inferioara lor...imi lipseste increderea in mine din acest punct de vedere..

Publicitate

loading...

#6 2008-04-29 22:59:35

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

aham ... si eu am complexe "sunt prea slaba , n-am sani , n-am fund " , dar de fapt cred ca n-am minte.Stiu clar ca sunt in crestere , dar continui sa cred "minuni" despre mine si corpul meu .E o tampenie faza cu complexele... cuvant care n-ar trebui sa existe. Delishor , tu ai 67 kg la ce inaltime ?

#7 2008-04-29 23:06:14

old_soul
Insomniac member

Britney a scris:

aham ... si eu am complexe "sunt prea slaba , n-am sani , n-am fund " , dar de fapt cred ca n-am minte.Stiu clar ca sunt in crestere , dar continui sa cred "minuni" despre mine si corpul meu .E o tampenie faza cu complexele... cuvant care n-ar trebui sa existe. Delishor , tu ai 67 kg la ce inaltime ?

la 1.65...sad...

#8 2008-04-29 23:08:47

old_soul
Insomniac member

andrutza a scris:

da dc ai u complexe?

de ce le am,nici eu nu stiu...probabil din lipsa de ocupatie si pt ca de cand ma stiu am fost plinuta...ma intreb daca as avea o relatie stabila s-ar schimba ceva?

#9 2008-04-29 23:09:34

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

e mult mai usor sa te ascunzi in spatele messului, evident... pt ca stii ca el nu te vede, deci complexul tau nu exista in momentele alea, poti sa fii tu insati... e normal ca atunci cand vine momentul sa va intalniti, sa te panichezi. de ce nu incerci sa dezvolti relatii, chiar si de prietenie doar, ca banuiesc ca asa incepe si pe mess, cu baieti din viata de zi cu zi? care te vad, te cunosc... stiu din start cum arati? ca sa treci peste complexul asta (care nu-si are rostul, stii ca exista si baieti care prefera fetee mai "implinite"? smile )

si daca tot ai reusit sa slabesti atat de mult, de ce nu esti mandra de tine cum arati acum? incearca sa te autodepasesti, continua procesul de slabire  daca simti nevoia..

Just like a tattoo
I'll always have you...

#10 2008-04-29 23:09:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

GreenBubbles a scris:

e greu cu complexele...eu incerc sa scap de ele.mi-e f greu.

tu ce complexe mai ai domnisoara? dumbom

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#11 2008-04-29 23:13:24

andrutza
Vizitator

cum a zis si ivy incearca sa socializezi cu pers pe care le stii, sa iesi cu baieti care-ti sunt amici si sa continui sa faci miscare....dc nu te duci la un nutritionist?

#12 2008-04-29 23:14:36

old_soul
Insomniac member

ivy a scris:

e mult mai usor sa te ascunzi in spatele messului, evident... pt ca stii ca el nu te vede, deci complexul tau nu exista in momentele alea, poti sa fii tu insati... e normal ca atunci cand vine momentul sa va intalniti, sa te panichezi. de ce nu incerci sa dezvolti relatii, chiar si de prietenie doar, ca banuiesc ca asa incepe si pe mess, cu baieti din viata de zi cu zi? care te vad, te cunosc... stiu din start cum arati? ca sa treci peste complexul asta (care nu-si are rostul, stii ca exista si baieti care prefera fetee mai "implinite"? smile )

si daca tot ai reusit sa slabesti atat de mult, de ce nu esti mandra de tine cum arati acum? incearca sa te autodepasesti, continua procesul de slabire  daca simti nevoia..

am prieteni care sunt baieti...cand ii vad ca simpli amici e mai usor...cum incep sa simt ceva,incep sa am si complexele...si am trecut peste ele o singura data,cand am avut o relatie de 10 luni cu un baiat...insa cand s-a terminat totul,complexele au reaparut...simt nevoia de cineva alaturi...o sa incerc sa slabesc la vara,caci acum sunt si cu bacu'...oricum,multumesc pt sfaturi...nu ma asteptam sa primesc raspuns atat de rapid la un sb deschis de mine...

#13 2008-04-29 23:17:17

old_soul
Insomniac member

andrutza a scris:

cum a zis si ivy incearca sa socializezi cu pers pe care le stii, sa iesi cu baieti care-ti sunt amici si sa continui sa faci miscare....dc nu te duci la un nutritionist?

am fost la nutritionist,altfel nu reuseam sa slabesc 13 kg in 6 luni...acum am bacu' si nu pot sa mai tin regimul dat...acum sa nu crezi despre mine ca sunt o persoana chiar asa de retrasa incat sa nu socializez deloc cu baieti...insa nevoia de a avea pe cineva alaturi si faptul ca nu apare nimeni la orizont ma face sa intru intr-o mini-depresie...

#14 2008-04-30 03:25:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

poate daca ai incerca sa cunosti tipii in viata reala, si nu pe mess... nu ai mai avea complexe de genul...pentru ca daca ii place de tine, stii ca ii place asa cum esti, cum te-a vazut.. si ca se indragosteste de tine din start, cu totul...nu numai de felul tau de a fi si a discuta pe net..

hjarta

#15 2008-04-30 03:31:17

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Loveable a scris:

poate daca ai incerca sa cunosti tipii in viata reala, si nu pe mess... nu ai mai avea complexe de genul...pentru ca daca ii place de tine, stii ca ii place asa cum esti, cum te-a vazut.. si ca se indragosteste de tine din start, cu totul...nu numai de felul tau de a fi si a discuta pe net..

exact wink

si daca orice ar fi, tot te simti aiurea pe faza asta, da-i in continuare cu slabitul tongue
da io nu cred k arati rau

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2008-04-30 09:23:30

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

cunosc persoane care cantaresc aproapte 100 kg si au prieten si se inteleg bine si numai probleme despre slabit nu isi fac. iar tu la 67 kg ai complexe?

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#17 2008-04-30 09:37:00

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

greu cu complexele astea, stii nici mie nu imi convine ca am celulita si ca nu sunt asa slaba cum as dori sa fiu, dar trebuie sa treci peste, nu poti sta inchisa in casa, am o prietena care la fel ca tine e complexata de greutatea ei, daca mergem undeva la iarba verde ea se imbraca pana-n gat sa nu i se vada "grasimea" . Sa fim seriosi, nu vom arata niciodata ca tipele din reviste, si nici ele nu arata ca in pozele alea, fiecare avem partile noastre mai putin placute, continua cu cura aia de slabire si la complexele la o parte, chiar nu merita , vezi si tu partea frumoasa a vietii... sincer chiar nu merita puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#18 2008-04-30 10:43:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nici eu nu am talie de fotomodel dar ma simt bine in pielea mea. Atata timp cat sunt sanatoasa multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Si cine ma place, ma place pentru ceea ce sunt ca om si mai putin pentru felul in care arat. Asa gandesc eu. Incearca si tu sa imprumuti un pic din gandirea mea si ai sa vezi ca o sa te simti mult mai bine. Pana la urma, frumusetea trece ... doar sufletul ramane.

Fericita mamica de Aida Maria!

#19 2008-04-30 11:25:31

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

si eu ma simteam complexata cateodata ca arat mai tanara decat is..am aproape 19 iar lumea-mi da 16 si atunci toti ma percep ca o tipa de 16 ani...e aiurea, dar ideea e sa te accepti asa cum esti. asta fac si eu si nu ma mai prea stresez smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.