homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-2

#20 2006-09-01 12:12:11

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!

cum era d asteptat m-am dus la doc (abia am vnit)k s-mi iau analizele la secretie.si ghici?am o infectie.o s  scriu mai multe my inkolok acm misuna mama p aici.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#21 2006-09-01 12:35:55

scumpete
New member
Inregistrat: 2006-08-30

Din cate stiu ..nu faci candida de la anticonceptionale...in schimb... pastilutele cresc riscul de aparitie al  candidozei........ SAU dupa parerea unora intretin candidoza...si DEPINDE si de organismul fiecareia...insa sunt atatia factori care declaseaza candidoza  incat....uff........

Ce factori cresc riscul de aparitie al candidozei? Iata...ce am citit:

- un tratament recent cu antibiotice. De exemplu, in cursul unui tratament cu antibiotice pentru o infectie, este distrusa flora saprofita ce mentine un echilibru al candidei in organism. Astfel, aceasta se dezvolta prea mult si determina aparitia unei infectii.
- diabetul zaharat necontrolat. Exista o cantitate prea mare de glucoza in sange si in urina in acest caz.
- sarcina cu modificarea nivelurilor hormonale.

Alti factori implicati:

- contraceptivele orale
- tulburari ale sistemului imun
- tulburari endocrine sau tiroidiene
- terapia costicosteroida

astept alte pareri......

Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-09-01 12:45:00)

#22 2006-09-01 12:52:52

blue_elf
Hero member

mi-a iesit la analize asa:-frecvente epitelii
-frecventi lactobacili
-rare leucocite deci scrisul e cam nashpa,sper s se inteleaga.
k tratament mi-a dat:
-ciproflxacin cp.500-1 cp la 12 h
-combinatii:kliond(sau mama naibii c scrie)1cp/zi(asa cred k scrie)si  sunt 10 ovule cred.
-10 plicuri feorilin(cred ) 1 plic la 0,5 L apa calda-mini irigator pompita.
mai am o intrebare:prietenul c s foloseasac k tratament?k am uitat s intreb si p drum abia mi-am amintit dar nu m-am mai intors din drum k nah..nu e bine tongue.puteti s-mi rasp cele care stiti si doctoressa

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#23 2006-09-01 13:09:26

blue_elf
Hero member

mai am o intrebare,dk iau ciprofloxacin si nu da roade, tzin minte k am mai luat cnd aveam o infectie urinara si m-am ales cu candida atunci d la ele,si mi-a dat nurfloxacin si cu ala mi-atrecut.ar fi my bien in log d ciprofloxacin s iau nurfloxacin dk stiu k mi-a trecut cu asta?ar fi mai bien asa?

Pastreaza-ti cugetul

#24 2006-09-01 13:19:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

blue_elf, daca doar atit scrie pe analiza aia de secretie, nu te apuca sa iei nimik....Lactobacilii sunt bacilii Doderline, numiti si bacilii curateniei, responsabili de mentinerea Ph-ului normal vaginal. Daca iei antibiotic ii distrugi, si o sa o tii dintr-o infectie in alta. Medicul ala ar fi trebuit sa stie treaba asta!!!!!Nu ai nici un fel de infectie, dimpotriva
Laurik, ajunge gynozol si flucovim. Ginozol va rezolva problema la nivelul vaginului iar flucovim sterilizeaza tubul digestiv. Nu te panica, nu e cazul. Trateaza si partenerul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#25 2006-09-01 13:22:11

blue_elf
Hero member

m-am zapacit d tot..sad..eu mai am si o usturime dupa c fcm sex.si jos mai scria prezent produs sua cav de genu...nushu c inseamna, ea mi-a zis k s-ar putea s fie o contaminare di laborator sua k iau antibebe.... iar jos p hartie scrie o serie d antibiotice din care as putea s le iau
ciprofloxacin-S
nurfloxacin-S
cefuproxim-S
gotamicina-S(asa cred k scrie,k nu inteleg)
amoxicilin-Rsi mai jos scrie cva da nu mai stiu.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-01 13:25:46)

Pastreaza-ti cugetul

#26 2006-09-01 13:23:54

scumpete
New member

Ce ti-a dat tie Doctora ta..intr-adevar se numeste ciproflaxacin...... KLION D-ovule si intr-adevar in cazul infectiei cu candida, se administreaza, zilnic, câte un ovul (se introduce intravaginal), seara, înainte de culcare, timp de 10 zile. http://www.medicamente.romedic.ro/medic … 5&fl=1

In privinta partenerului vezi ca mai este un topic deschis asupra acestui subiect, asta e..... unde doctoressa spune   cu ce se poate da partenerul CITEZ: "sa ii iei partenerului sexual crema clotrimazol cu care sa isi unga penisul(decalotat) macar odata pe zi, daca nu de doua ori, si o pastiluta de flucovim si pentru el".....Doctoressa a sugerat pastiluta Flucovim-costa 70.000 lei si se ia una pe luna...insa citeste si dincolo tot ce scrie..k????

#27 2006-09-01 13:25:10

Al Pacino
Administrator

usturimea de dupa contactul sexual se datoreaza faptului ca se intimpla cam pe uscat....poate nu te exciti suficient, poate ca dureaza prea mult....dar cu lactobacilii lucrurile stau cum ti-am zis eu. Fa cum crezi, insa risti sa devii un cotizant constant si serios al medicului cu pricina, in incercarea disperata de a reface lactobacilii aia pe care ii distrugi acum

#28 2006-09-01 13:28:32

blue_elf
Hero member

nu vreau s iau cva care..poate s ma afecteze.dk imi zici asta mi-ai sugera s m dk in alta parte s-mi fc examenul de secretie?ms scupete,cu prietenu am vb mai devr la tel si i-am zis c si cum s ia k ma gandeam k tre crema clotrimazol.mai scrie frecvente epitelii,din cate stiu nu ar trebui s existe nu?

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-01 13:29:39)

Pastreaza-ti cugetul

#29 2006-09-01 13:33:30

Al Pacino
Administrator

blue_elf, de ce sa nu existe epitelii??? Pielea si mucoasele noastre(toate) se descoameaza pe stratul superficial, se innoiesc....epiteliile alea se elimina apoi....
In mod normal, aproximativ 95% din flora vaginala este formata din bacterii numite lactobacili. Lactobacilii ajuta la mentinerea pH – ului vaginal la un nivel scazut si la prevenirea inmultirii excesive a altor tipuri de microorganisme.
Cauzele care duc la aparitia vaginitei bacteriene sunt putin cunoscute. Totusi, un numar de factori de risc cunoscuti pot determina modificari ale florei bacterine existente in mod normal la nivelul vaginului: o scadere a bacteriilor lactobacili care sunt "bune" si o crestere a bacteriilor care sunt mai putin "prietenoase", a caror inmultire este de obicei tinuta sub control de catre nivelurile mai mari ale lactobacililor. Astfel femeile cu vaginita bacteriana au mai putine microorganisme de tip lactobacili decat in mod normal si mai multe bacterii de alte tipuri.

#30 2006-09-01 13:34:43

blue_elf
Hero member

ce ma sfatuiesti s fc?KILON D as putea lua?ar afecta cu cva flora?in afar d ovulele astea c as my putea lua?pliculetele cu pulberea aceea d care vb sunt ok,k s-mi fc spalaturi intravaginale?si apropo d iaurt..ar merge?e o optiune buna?

Pastreaza-ti cugetul

#31 2006-09-01 13:36:08

Al Pacino
Administrator

nimik.....nu pune nimik in vagin, nu lua nici un antibiotic, nu te spala in vagin, asta e sfatul meu

#32 2006-09-01 13:36:46

blue_elf
Hero member

ok nu tzipa k m sperii sad,mie asta mi-a zs doc. d fam.cnd am fct analize l urina si aveam acolo epitelii plate-relativ frecvente.

Pastreaza-ti cugetul

#33 2006-09-01 13:39:07

blue_elf
Hero member

dar un alt examen de secretie in alta parte mi-ai recomanda?

Pastreaza-ti cugetul

#34 2006-09-01 13:40:33

Al Pacino
Administrator

nu tip....iarta-ma. sunt disperata ca sfatul unui medic nedocumentat poate duce la niste probleme de care nu ai nevoie.....
cu examenul de urina e alta problema....pina la urma tu rezultatul de la care analiza l-ai postat?

#35 2006-09-01 13:45:54

blue_elf
Hero member

pai de la examenul de secretie. p asta l-am postat.m gandeam c ai zis,cum naiba poate s-mi dea asa o reteta cnd nu am nik.mi-as face alt examen in alta parte s vd c iese.u c spui?eu nuam inceput s iau tratamentul,k o s trebuiasca s-mi vina menstruatia,dar acm dupa c am auzit nu cred k o s-l iau..

Pastreaza-ti cugetul

#36 2006-09-01 13:47:34

scumpete
New member

Mie doctoressa mi-a sugerat sa nu-mi fac spalaturile vaginale, dar vedem ce spune ea in cazul tau.....IAR in privinta iaurtului...am citit f multe sfaturi pe numeroase forumuri si site-uri...... ca e f buna metoda.......nu am incercat DAR..................... intentionez Doctoressa spunea: CITEZ-------- """"" e bun iaurtul din comert(sa nu fie cu fructe!) Odata la 2-3 luni, 2-3 zile la rind, e suficient. Cea mai buna varianta e seringa(fara ac, cum bine spui) o seringa de 5ml e suficient""""

#37 2006-09-01 13:48:48

Al Pacino
Administrator

fa un alt examen in alta parte....daca vrei, desi dupa parerea mea nu examenul de secretie e problema(el ne arata ca esti bine sanatoasa din punct de vedere vagin) ci sfatul medicului.
Cu cistitele, ele pot fi si de vecinatate, datorate faptului ca ai contacte sexuale "pe uscat". Eu in locul tau sa fiu, m-as concentra asupra rezolvarii acestei probleme

#38 2006-09-01 13:52:38

blue_elf
Hero member

pai sincer si mei mi-e cam nushu cum s-mi fc spalaturi cu chestia aia si cu pulbere din aia din pliculete.mie  mi-e s nu fc mai rau.deasta si cum am fost al doc si am primit rezultatele,am zis  svin acas s intreb aici p forum s vd si eu dk e ok sua nu c mi-a dat si dk sunt ok analizele.singura prob e aceea cnd dupa c urinez ma ustura un pik da nu mereu.si in rest mai era usturimea dupa contact,si aceea f vaga si nu d multe ori insuportabila,am auzit k se poate s ma usture si pt k da el k dispe.si aiz mi-am amitit faza cu iaurtu,k stiu k e f bun,si mentine Ph-ul  ok.

Pastreaza-ti cugetul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.