|
Nu esti logat.
Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-4#58 2006-09-04 09:17:29
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!intr-adevar un medic ar trebui,ea este studenta la medicina ultimu an,inainte a s-a gandit s se specializeze in ginecologie,dar acm si-a schimbat opinia. la mine a functionat tratamentu p care l-am fct atunci.acm nushu dk va merge si al ea(dragutza_14) sua la altcineva. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-04 09:19:42) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #59 2006-09-04 09:18:34
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!De cateva zile si la mine e ceva care nu e in regula. Am niste mancarimi jos. Doar atat. De secretie nu-mi dau seama ca mi-a venit ciclul. Acum vreo 2 sapt. jumate am luat un tratament pt anexita (cu antibiotice) ....Sa fie din cauza asta? Offline #60 2006-09-04 09:22:46
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!posibil si asta,din cz antibioticelor,eu am patit-o cnd am luat niste ciprofloxacin pt o infectie urinara si nu a mers atunci tratamentu si m-am trez c o candida,iar medicu d fam.mi-a zis k am o vulvo-vaginita,si mi-a dat ea dupa capu eii niste tantum rosa(care ma linistea seara apoi a2a zi era l fel)si nu my stiu c..nici macar nu mi-a dat trimitere l gineco...asa k si cu doctorii astai(unii) tot darq ala e.iti dau s t tratezi d cva si iti apare altcva.dc?pt k nu s-au documentat suficient si nu prea isi dau interesul. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #61 2006-09-04 09:24:03
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!pai yo stiu asteapta s treaca menstruatia si vezi dupa aceea dk my ai mancarimi sau nu.monitorizeaza-te k s zik asa . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #62 2006-09-04 09:44:45
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!
da se poate, din pacate. scrie si pe prospect. Offline Publicitateloading...
#63 2006-09-04 09:53:04
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Nu mai suport toate problemele astea.... Offline #64 2006-09-04 10:25:47
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Mirabela- vei afla multe informatii utile..daca vei citi ceea ce s-a mai scris aici despre candida, citeste sau reciteste ceea ce au scris alte fete si Doctoressa Offline #65 2006-09-04 11:09:28
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!
eu nu as face un tratament daca nu as sti sigur... Nobody home Offline #66 2006-09-04 11:15:45
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Laurik, da-i si prietenului o tableta de flucovim. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2006-09-04 11:17:21
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!pai altceva nu prea are c sa fie pt k am citit sintomele kre apar si km alea sunt.oricum aqm sunt si p ciclu si mai astept,dar dak nu imi trec sintomele astea merg la farmacie sa imi i-au ceva.aaa....si ink ceva candida poate influenta in vreun fel ciclu?(stiu k e o intrebare tampita).dar pana aqma imi venea mai mult,aqma sunt in a2a zi si imi vine f putin fata d obicei.d asta intreb Offline #68 2006-09-04 11:19:05
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!dragutza_14, candida nu influenteaza cantitatea de singe pierduta la menstruatie....anticonceptionalele, da.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2006-09-04 11:21:11
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!nu vreau s compar p nimeni cu nimeini.am zis si parerea ei atat.oricum mierucuri ma dk la doc.k sma lamuresc dc mi-a dat alea.oricum nu incep tratamentu asta care mi l-a dat doc. pana nu fc si alt ex s vd eu sigur dk am sua nu.deci cu alte cuv merg p mana ta . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #70 2006-09-04 11:21:21
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!k,multumesc mult.nu iau anticonceptionale&ma mir qm d imi vine asa putin. Offline #71 2006-09-04 11:22:55
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!risc de sarcina? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #72 2006-09-04 11:26:33
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!sa siti k si eu sunt km speriata,dar am avut toate sintomele premenstruale,nu am nici un semn k ar fi insarcinata.......of....knd mi se termina menstruatie merg sa imi i-au un test. Offline #73 2006-09-04 18:47:07
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!gata mi-a trecut sperietura.a inceput sa vina la fel k de fiekre data,aceasi culoare si aceiasi cantitate k d obicei.multumesc pt tot Offline #74 2006-09-04 20:25:45
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!e in regula, ma bucur ca te-ai linistit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #75 2006-09-05 13:56:43
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Doctoressa...eu cred ca am candidoza.....mancarimile de jos nu mi-au trecut.... Offline #76 2006-09-05 13:57:49
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Si pt examenul de secretie trebuie sa astepti 7 zile rezultatul.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|