|
Nu esti logat.
Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-5#77 2006-09-05 15:09:54
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Mirabela, unde te duci tu sa faci examenul asta, ca eu stiu extrem de putine locuri dunde dureaza 7 zile....de regula ai rezultatul in 2-3 zile. Nu te supara, te rog, insa eu, acum cel putin, nu te pot ajuta mai mult....mergi la un ginecolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #78 2006-09-05 15:43:19
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Am cautat pe net la tot felul de clinici si spun ca rezultatele sunt in 7 zile. Oricum o sa mai caut. Offline #79 2006-09-05 18:03:09
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Mirabela, asteapta sa treaca menstruatia, nu se poate recolta proba de secretie daca singerezi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #80 2006-09-06 01:46:53
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!buna am si eu o problema...dupa contact sexual mi-a aparut ca un fel de iritatie..fara scurgeri, am avut zona vaginala uscata..mi-am dat cu panderm vreo 3-4 zile si mi-a trecut...peste 2 sau 3 saptamani, dupa alt contact sexual (cu acelasi partener, desi am avut si altele intre timp) mi-a aparut iar iritatie dupa 2 zile mi-a aparut si o secretie albicioasa. aceasta secretie nu am avut-o decat o singura zi, acum nu am decat un usor diisconfort din cauza lenjeriei...programarea la ginecolog nu o am decat peste o saptamana..ma gandeam ca da as fi avut candidoza simptomele ar fi trebuit sa se accentueza in loc sa se amelioreze... si de una singura nu vreau sa ma tratez, ca sa pot afla de la doctor ce am sa il tratez si pe dumnealui, care oricum e cam speriat acum ...va pup Offline #81 2006-09-06 10:55:03
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Este laudabil faptul ca nu vrei sa te tratezi de una singura, asa si trebuie procedat. Mergi la medic saptamina viitoare pentru diagnostic si tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#82 2006-09-06 11:32:29
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!dar dupa simptome ar putea stii cineva ce este...se poate sa fii avut candidoza si sa se fii vindecat de una singura??? Offline #83 2006-09-06 11:36:35
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!daca a fost candidoza nu s-a vindecat singura. s-a cronicizat. adica e tot acolo, dar nu o mai simti pt ca nu se manifesta. atat pot sa iti spun. Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-06 11:38:36) Nobody home Offline #84 2006-09-06 11:56:47
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!ms mult pt raspuns asa ma gandeam si eu ca am mai avut o data (acum 2 ani) si pana am ajuns la doctor am simtit ca mor, acum ma dau cu crema de galbenele si nici nu ma mai ustura nici nimic, si secretia are acum consistenta normala dar e albicioasa...nici eu nu mai stiu ca ma enerveaza asteptarea asta. si daca n-ar fi candida ce altceva ar putea fii? sper ca nu ceva si mai grav Offline #85 2006-09-06 11:58:31
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!jinxie, nu te mai stresa....stai calma, vei merge la medic, vei face examen de secretie, si vei afla daca e o infectie sau nu. Daca nu, ar putea fi pur si simplu consecintele unui contact sexual desfasurat mai pe uscat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #86 2006-09-06 23:53:21
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Pentru candidoza este foarte bun in regim de urgenta un ovul cu lomexin (max 2) pana reusiti sa ajungeti la medic... Este cam scump, dar merita din plin. Offline #87 2006-09-07 12:37:34
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!kris, e un sfat relativ util dar extrem de incomplet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #88 2006-09-07 13:14:48
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!oni.. la ce medic ai fost tu de ti-a dat rezultatul in 15 min.pliz spune-mi si mie Offline #89 2006-09-08 11:13:51
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Oni, e foarte posibil sa fie nevoie sa mai faci tratament. Sa nu fie de ajuns ca il faci acum, sa trebuiasca sa il repeti. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #90 2006-09-08 14:29:28
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Nu e o idee rea....ar putea sa ajute mai mult decit crezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2006-09-09 16:22:08
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Oni poti lua orice iaurt simplu din comert, dar e bine sa ti-l pui seara ca sa nu curga imediat afara My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #92 2006-09-11 12:59:57
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!mi-a aparut in analize candida patogena iar tratamentul prescris este(spalaturi cu o lingura de bicarbonat dizolvat intr-un L de apa,un ovul de Gynozol la 2 zile si 3 tablete pe zi de Nistatina+ungere cu glicerina boraxata).A urmat cineva genul acesta de tratament???sunt putin speriata pt ca n-am avut pb de genu asta vreodata Offline #93 2006-09-11 13:07:11
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!gynozolul stiu k e f bun.si bicarbonatul stiu k e bun.in rest nushu.yo cu glicerina m dau cnd imi apare cva l gura,vreo bubita cva..in rest nushu.nu fi speriata,cu cat o tratezi my rpd cu atat scapi d ea my usor. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-11 13:07:45) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #94 2006-09-11 17:13:12
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!am citit cam tot cde s-a scris aici legat de acest subiect...dar eu tot nu am inteles: daca ai raporturi sexuale si te protejezi cu prezervativul tot se transmite? Offline #95 2006-09-11 17:21:54
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!kattya eu am facut-o de la antibiotice....si pot sa zik k am luat la greu:(...deci sunt si alti factori decat raporturile sexuale neprotejate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|