homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-3

#39 2006-09-01 13:55:14

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!

adik de vecinatate...adik deaia se datoreaza usturimea d dupa contact?pb e k nsuhu cum s o rezolv,mai mult o fi legat d psihic..dar nushu nu am pb. s nu fiu excitata..acteodata se mai intampla..cnd am chef mai putin sau sunt obosita.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#40 2006-09-01 13:57:28

Mirabela
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

Of....te duci sa te tratezi de ceva si dai in altceva.....
Cum e posibil?

#41 2006-09-01 13:58:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

of....cu rusine recunosc, mi-e foarte greu sa inteleg scrisul asta.....poate voi reusi sa ma obisnuiesc pina la urma. Oricum, e bun iaurtul, insa tu nu ai nevoie....Ph-ul tau e ok, ai lactobacili suficienti....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#42 2006-09-01 14:02:53

Mirabela
Full member

Blue_elf....dar ce simptome ai avut de  te-ai dus la medic?

#43 2006-09-01 14:03:36

blue_elf
Hero member

mirabela in RO e posibil orice.bine doctoresaa voi asculta d sfatul tau.nu iau niciun  tratament.eventual cum mi-ai zis s fc un examen de secretie in alta parte.o  sfc d curiozitate s vd c iesesi voi cere informatii apoi.scrisul cui?al meu? smile.deobicei scriu cu picioarele lol)la figurat.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

Publicitate

loading...

#44 2006-09-01 14:06:06

blue_elf
Hero member

pai yo pur si simplu m-am dus s vd c fc cu pasilutzan(antibebe adik) k terminam folia si trebuia s fc ecografie s vd dk my am chistuletz sau nu si vroiam s o anunt k m operez si d apendicita,si k tot am fost acolo s-mi fc si un examen de secretie s vd dk am cva sau nu,cum mi-a zs doctoressa my demult s fc un examen de secretie si pt chlamidya,s nu am vreo uretrita  sau cva d genu.

Pastreaza-ti cugetul

#45 2006-09-01 16:18:09

Laurik
New member
Inregistrat: 2006-04-21

Doctoressa, multumesc mult. El isi da cu clotrimazol crema. Trebuie si pastilute? Daca da, ce sa-i dau? Un flucovim? El oricum nu are simptome.

Ultima oara a fost editat de Laurik (2006-09-01 16:18:40)

#46 2006-09-01 17:40:01

Mirabela
Full member

Cum isi poate da seama un baiat ca a luat candidoza...daca la baieti simptome nu prea sunt??

#47 2006-09-01 17:57:29

scumpete
New member
Inregistrat: 2006-08-30

Candidoza peniana======

Dupa cateva ore dupa ce un barbat a avut contact sexual cu o persoana care are candidoza, se poate sa;
- apara o roseata a glandului penian (capul penisului)
- secretie cremoasa ca o branza (cum am spus ca este si la femeie)
- usoare usturimi si mancarimi.

*Candida poate fi transmisa si  prin sex oral.

#48 2006-09-01 21:58:26

blue_elf
Hero member

apropo am uitat s intreb..si s zik..mie in analize mai jos mai scria:prezent proteus.adik e un bacil presupun,un E-coli sua cum s-o numi...si aici mi-a zis mie k s-ar putea s fie contaminare din laborator.deci la momemntul respectiv nushu c s mai cred,am vb si cu sora lu babi si mi-a zis k proteus e f rar intalnit...si m-ma certtat in seara asta cu sorma  k ii tot lua apararea la doctorita mea k zicea"deaia e medic ginecolog..nu s asculti u d oricine..sau dc s mai fci ink o analiza?"in fine...nu i-am zis d forum..i-am zis k mi-a zis o doctorita(adik u doctoressa) si imi tot zicea "ia s  vad c ti-a zis tzie doc. aceea."nu am vrut s-i arat pt k dupa intra p forum s vada c mai scriu,stiu  eu k e bagacioasa si nu-mi place.o s mai mai duk odata la gineco s intreb exact diagnostikul p care mi-a dat ea medicamente,kand am intratt azi in cabinet sincer nu my stiam c s intreb,parca era ceatza in capu meu..s-mi fc spalaturi cu irigatoru sincer nu vreau,chiar dk e bine is nushu c..nushu am o presimtire k nu fc bine dk fc..mi-a zis k sora lui k pot lua ovulele acelea k nu au c s-mi fca..rau,si ciprofloxacin poate s ma jaute si cu rinichii sua tractu urinar,in cz k am o infectie acolo si nu o depistez.mi-a mai zis s-mi fc spalaturi asa afra cu ceai de galbenele,e f bun sau musetel.nu-i my inteleg p doc. astia...unii zik cva altii altcva..dc m-o fi fct mama fata?..uff sad

Pastreaza-ti cugetul

#49 2006-09-01 23:47:21

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

blue_elf si eu ma intreb de ce ma facut mama fata.
eu zic sa gasesti un medic bun, la care sa fi fost vreo cunostiinta de-a ta ceva k sa fi sigura

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#50 2006-09-02 00:24:20

blue_elf
Hero member

nu prea am l cine s apelez,sad..in ziua d azi gasestiun medic bun my gre..tre s devii cobaiul altora cam asa cva...

Pastreaza-ti cugetul

#51 2006-09-04 00:29:50

dragutza_14
New member
Inregistrat: 2006-07-23

cred k am candida,am niste mankrimi,usturimi mai putine si avem o secretie mai ciudata. astazi mi-a venit ciclu.maine vreau sa ma duc la farmacie sa imi iau ovule gynozol,insa nu stiu knd trebuie puse.adik le pot pune numai dupa c imi trece ciclu,nu????si numai atat sa imi iau sau mai imi recomandati ceva?prietenul meu nu are pt k nu am avut contact sexual q el in ultimele zile.un sfat,plz

#52 2006-09-04 00:46:50

blue_elf
Hero member

deci dragutza e posibil sai o candida,sunt buen ovulele care el iei, poti s-ti dai cu o crema(clotrimazol sua flucovin-cred k asa s num nu-s sigura).si sa se trateze si el nu are importanta k ati avut contact in ultimile zile,poate s fi avut microbu in corp,nushu perioada d incubatie,dar pt siguranta s-si dea cu clotrimazol crema.yo pt candida am luat clotrimzol ovule si crema is metronidazol pastile.si el crema si metronidazol pastile.fa-ti un ex. de secretie s vezi.s t duci la doc.si dupa menstruatie iti pui ovulele,nu in timpul ei..astepti s traeca menstr.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-04 00:47:08)

Pastreaza-ti cugetul

#53 2006-09-04 00:51:44

dragutza_14
New member

si km in jur d kt costa toate produsele p kre le-ai scris u acolo?:)si multumesc mult k m-ai lamurit

#54 2006-09-04 01:04:21

blue_elf
Hero member

pai clotrimazol-crema si ovule si metronidazol costa pana in 100 000 sua in jur de atat.eu a trebuit s cumpar si pt prieten si m-a costat 100 si un pik.

Pastreaza-ti cugetul

#55 2006-09-04 01:06:49

dragutza_14
New member

sunt ieftine.ma asteptam sa fie mai mult.mersi mult d tot

#56 2006-09-04 01:17:45

blue_elf
Hero member

mie mi le-a recomadat sora pr meu.si ea a avut pb d genu asta si nu e nefamiliara cu chestiile astea.du-te si intreaba mai intai la farmacie cat costa k s fii sigura cat costa apoi fci un calcul si gata.mie mi-a trecut pot s zik,am tzinut si yo si prietennu tratamentu 10 zile plus abstinenta totala.

Pastreaza-ti cugetul

#57 2006-09-04 09:16:07

Mirabela
Full member

Dar un tratament pentru candida nu ar trebui sa ti-l prescrie un medic?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.