|
Nu esti logat.
Anorexia si bulimia-2#20 2008-05-12 11:07:35
Re: Anorexia si bulimiaAle mie chiar imi suna a anorexie ai grija ce faci!.eu sunt de la mama natura slaba asa ca 2-3 kg in munus se vede.acum am 1.64 si 43-44 de kg mai vreau inca 3-4 kg. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-05-12 11:10:39
Re: Anorexia si bulimiaEu aveam impresia ca daca ma ingras putin nu o sa ma mai placa/iubeasca nimeni. Eu am avut noroc, dar am vazut multe fete care nu au avut acelasi noroc. Offline #22 2008-05-12 11:12:24
Re: Anorexia si bulimiaasta asa este iti da tot organismul peste cap.din pacate la noi in Romania nu se vorbeste suficient despre aceste afectiuni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-05-12 11:20:20
Re: Anorexia si bulimiaParca e un subiect tabu. In strainatate sunt tot felul de ONG-uri, grupuri de sprijin etc. La noi..."Hai fata, nu vezi ca esti numai piele si os?! Baga in tine ca te ia vantul". Offline #24 2008-05-12 11:21:35
Re: Anorexia si bulimiae chiar un subiect tabu...ca multe altele Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-12 11:22:26
Re: Anorexia si bulimiaexact Sea.la noi afectiunile de genul asta nu sunt luate in serios,nu par suficient de importante desi consecintele pe termen lung sunt mai mult decat grave VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-05-12 11:22:47
Re: Anorexia si bulimia
zi-i asta si prietenei mele dragi care e o slabanoaga saracutza si o sa te iubeasca intotdeauna e bine ca daca eu zic ca is grasa, imi sare ea in cap si invers ne-am gasit Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-05-12 11:26:40) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #27 2008-05-12 11:26:15
Re: Anorexia si bulimiapsihologul are, sau ar trebui sa aiba, mare rol in rezolvarea acestor probleme...ce sa ne facem insa cind in capul oamenilor a merge la psiholog este egal cu a te declara nebun??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2008-05-12 16:09:35
Re: Anorexia si bulimiada doctoressa..standardele societatii actuale sunt de vina, asta ma faceau si pe mine sa vomit, o fata de 16 ani e foarte influientzabila,slaba.. si'si poate rata toata viatza dintr'o prostie de genul... 6 ani de dragoste Offline #29 2008-05-12 18:14:27
Re: Anorexia si bulimiaSuper Tare faza! Offline #30 2008-05-12 19:07:24
Re: Anorexia si bulimiaasta e. traim in lumea asta dar avem creier sa descebaluim ce e ok si ce nu Offline #31 2008-05-12 19:18:50
Re: Anorexia si bulimiaDa, dar e trist sa vezi fetite de 11, 12 ani care isi fac probleme ca sunt grase si incep sa dezvolte tot felul de complexe. Offline #32 2008-05-12 19:24:23#33 2008-05-13 13:45:41
Re: Anorexia si bulimias-ar putea sa mai fie si vina parintilor cat de cat (nevoit, dar nu au fost pregatiti). eu cred k ei trebuie sa aiba grija de greutatea copilului si de felul cum arata inca de la cativa ani. adica daca e mai grasun, trebuie dus la tot felul de sporturi, si dulciuri cu portia. multi nu realizeaza asta. pe mine ma indopa bunicamea cand eram mica de nu mai stiam de mine, si asa am ramas, acu bag de una singura pt a inceput sa imi placa, si mi-e f greu sa ma abtin, bine totusi k se slabeste si din sport http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #34 2008-05-13 14:07:38
Re: Anorexia si bulimiaAsa e! Pe mine maicamea ma dispera: cum ajungeam acasa de la scoala prima ei intre bare era: "Ce mananci?". Plus ca o perioada am fost complexata pt ca eram prea slaba. Colegii imi spuneu "scheltel" sau "panza de corabie". Asa ca bagam in mine ca sparta. Si dupa o vreme a aparut si conflictul in mintea mea: manac ca sa ma ingras pt ca sunt slaba, dar daca ma ingras lumea nu o sa ma mai placa! Offline #35 2008-05-13 14:16:27
Re: Anorexia si bulimiasi pe de alta parte, sportul nu e f popular in scolile din romania, si astfel copii nu sunt obisnuiti sa faca sport, unii nici nu iau in considerare aceasta posibilitate si prefera sa mearga pe metoda regimurilor. si cred k prea putini parinti sunt constienti de asta. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #36 2008-05-13 15:12:16
Re: Anorexia si bulimiaintra la subiectul acesta si Binge Eating Disorder? (nu stiu cum se numeste exact in romana) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #37 2008-05-13 15:19:58
Re: Anorexia si bulimiada, intra... Offline #38 2008-05-13 17:04:39
Re: Anorexia si bulimiahmmm la mine problemele de geul asta au aparut in facultate cand datorita sesiunilo,unor probleme si "inteligentei"mele nu mancam cum trebuie.eu eram si asa slaba am mai slabit si eu si ma simteam rau din punct de vedere psihic cand lumea imi zicea ca sunt slaba tare etc.etc.nu stiam unde sa ma duc ce sa fac.sa rezolvat totul cu ajutorul doctoressei si unui nutritionist care mi-a facut o schema cu ce sa mananc si nu in ultiml rand mi-am rezolvat problemele :adica nu mai eram mereu pe drumuri ba la mine ba la el manaca pe fuga si ce apuci etc.etc si mi-am facut curaj sa vb.cu mama si sa ii spun ca ma mut cu el VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|