|
Nu esti logat.
Anorexia si bulimia-3#39 2008-05-14 09:12:50
Re: Anorexia si bulimiaBravo! Esti un caz fericit! Offline #40 2008-05-14 11:06:05
Re: Anorexia si bulimiainca mai am de lucrat .vreau sa ma mai ingras 3-4 kg. inainte nu imi placea deloc cum arat imi era frica sa ma urc pe cantar si sa vad kg in minu .incet,incet toate se rezolva . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2008-05-14 11:13:27
Re: Anorexia si bulimiaRespectele mele, doctoressa! Offline #42 2008-05-14 11:15:18
Re: Anorexia si bulimiaEu sunt inca obsedata de greutata si mai am cateva kg de dat jos, uneori imi vin in minte ganduri extreme (sa nu mai mananc deloc, sa vomit etc), dar ma chinui sa mi le scot din minte... sper sa rezist in continuare... Offline #43 2008-05-14 11:17:12
Re: Anorexia si bulimiabravo! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-14 11:24:59
Re: Anorexia si bulimiati-am zis, si eu sunt la fel, daca sunt foarte stresata mi-e imposibil sa mananc... Offline #45 2008-05-14 12:06:19
Re: Anorexia si bulimiaeu nu stiu daca pot zice ca am avut accese de bulimie....chestia e ca pe la 15 ani imi intrase in cap ca sunt prea grasa pentru cerintele vietii de liceu si pentru a fi placuta de vreun baiat....asa ca m-am supus la niste cure de slabire cu tot felul de porcarii si privatiuni....diete din astea de genul 5 kile in 2 zile... infometare...si dupa ce terminam dieta abia asteptam sa manac la ce poftisem in timpul dietei...si pana la urmatoarea dieta care incepea in 2-3 zile bagam in mine de rupeam...si dup-aia imi parea rau...si mai vomitam..deci cam asta e , pendulam intre infometare si indopare...noroc ca mi-a venit mintea la cap...de vreo 6 ani m-am calmat..desi nu pot spune ca nu-mi doresc sa mai slabesc si ca nu ma crizez uneori...insa reusesc sa ma mentin sanatoasa mintal...Din pacate sunt niste afectiuni carora la noi nu li se acorda destula atentie...aveam multe colege in liceu in situatia mea...iar "copiii supremi" - ca sa le zic asa, citand pe altcineva incepeau sa comenteze imediat daca una mai plinuta baga si ea ceva in gura "uita-te la cutare, dupa ce ca e grasa, mai si mananca"...da, cam astea sunt anturajele, asta e situatia...visul meu cel mai mare pe-atunci era sa ma culc seara si sa ma trezesc dimineata slaba...era visul suprem... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #46 2008-05-14 12:37:19
Re: Anorexia si bulimiaNicolle_Rox, ce faceai tu se cheama bulime. F bine ca ti-ai revenit! Offline #47 2008-05-14 14:00:08
Re: Anorexia si bulimiaeu chestia cu vomitatul n-am incercat-o niciodata, dar, in rest... cam la fel ca nicolle_rox am dus-o... numai ca n-am avut niciodata rabdare sa tin cure complexe, asa ca, pur si simplu... nu mancam... sau mancam doar "frunze". dupa care, cand imi permiteam psihic... baga, frate, cat incape!! aaa.. si chestia cu mama si "ce mananci azi?" sau "uite ce am facut de mancare"... nici pana acum nu s-a lasat de ea... si nici pana acum n-am ajuns s-o suport! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #48 2008-05-14 14:11:07
Re: Anorexia si bulimiasi eu, la fel precum katami, mi-am revenit dupa ce l-am cunoscut pe EL. am slabit vreo...7 kg in 2 luni, daca nu mai mult...fara sa fac nimic...insa recunosc ca am ramas cu oaresce sechele....daca 2-3 zile pap mai mult, incep sa ma framant...ma gandesc la cure....la calorii...din fericire, la chestia cu vomitatul nu am apelat decat de cateva ori...si acum nu as mai face asta...prefer sa nu mananc... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #49 2008-05-14 14:20:04
Re: Anorexia si bulimiala mine n-a mers asta cu amorul... acum de exemplu mi-a zis al meu dimineata ca ar trebui sa mai slabesc vreo 3 kg (asa cred si eu de fapt) si sunt cu nervii la pamant... n-a zis-o cu rautate, saracul, dar mie-mi vine sa mor Offline #50 2008-05-14 14:37:20
Re: Anorexia si bulimiapai si ce incerca sa faca sa te faca sa atinci un tipar??? stiu ca nu a zis nimic cu rautate dar vb.de genul asta nu ajuta ! el nu stie ceea ce simti tu??? in fine eu merg pe pricipiu ca partenerul nu trevuie sa imi zica nica sa ma ingras nici sa slabesc! al meu cand am trecut prin perioada cu pricina nu imi zicea ca sunt slaba ca ma busea plansul instantaneu in schimb avea si are grija sa mananc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2008-05-14 14:40:26
Re: Anorexia si bulimiapai stie ce simt, probabil ca s-a saturat sa ma auda ca ma plang, dar pe de alta parte nici nu fac sport, de exemplu, si sa vada ca ma simt prost in pielea mea. el e genul care crede ca daca exista o problema, trebuie sa actionezi cum e si normal, eu incep prin a-mi plange de mila si abia in ultima instanta ma urnesc... Offline #52 2008-05-14 14:43:24
Re: Anorexia si bulimiapai mie daca imi zicea ceva atunci de greutate cred ca il bateam la propriu! eram satula sa imi zica toata lumea vai ce slaba esti si atitudinea lor nu ma ajuta de loc.a inceput sa constientizeze cat de mult ma afecteaza cand ma gasit bocind din cauza asta.si a facut multe ca sa ma ajute!. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2008-05-14 14:45:42
Re: Anorexia si bulimiada, situatia e putin diferita pentru ca tu nu prea aveai ce sa faci, doar nu era sa mananci ca sparta ca sa te ingrasi sa nu-ti mai spuna lumea ca esti slaba eu as avea ce sa fac, dar inertia e mare si tot imi gasesc pretexte sa nu ma misc, nu stiu de ce... Offline #54 2008-05-14 14:47:26
Re: Anorexia si bulimiaehhh pai gaseste un sport care sa iti placa zic eu.eu as vrea sa fac echitatie pt.relaxare dar din pacate e un sport costisitor si e si departe la iesirea din bucuresti. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2008-05-14 14:55:14
Re: Anorexia si bulimiapai da, caut de ma tampesc o sala aproape de serviciu si nu gasesc, pentru ca eu lucrez pana la 19:00 si as avea timp in pauza de masa... sau sa ies sa alerg, dar dimineata mi-e prea somn, seara sunt prea obosita... intelegi cum si-ar lua cineva campii daca m-ar auzi asa toata ziua Offline #56 2008-05-14 14:56:50
Re: Anorexia si bulimiahmmm ia o bicicleta si faci acasa cand te apuca cheful. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2008-05-14 15:00:13
Re: Anorexia si bulimiaHeimdall e un puic cam insensibil daca ti-a spus asta! Ce, el e perfect! Mor cand aud faze din astea! Bai, nene, tu esti Brad Pitt? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|