|
Nu esti logat.
Anorexia si bulimia#1 2008-05-09 17:40:47
Anorexia si bulimiaM-am gandit sa deschid acest topic pt ca aceste 2 tulburari sunt chiar o problema si nu cred ca se discuta suficient. Doar atunci cand mai moare vreun manechin. Offline #2 2008-05-09 19:02:27
Re: Anorexia si bulimiaFelicitari! ai foarte dreptate la noi se vorbeste foarte putin despre aceste boli din pacate.poate ne spui si noua cum ai reusit sa treci peste toate acestea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-09 22:06:56
Re: Anorexia si bulimiada Sea, de obicei aceste eating disorders vin impreuna... 6 ani de dragoste Offline #4 2008-05-10 18:53:45
Re: Anorexia si bulimiaoricat s-ar discuta cred ca atunci cand cineva are o obsesie pentru a slabi, cand vrea neaparat sa arate ca alea de la tv nu mai conteaza nimic din jur. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-05-10 21:06:35
Re: Anorexia si bulimiala mine nu era problema slabitului cea mai mare... 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-11 19:17:53
Re: Anorexia si bulimiaahhh, asa mai patesc si io din cand in cand, deci incep sa mananc si nu ma pot opri .... si dupa... mi se mai face rau, dar mananc lamaie cat cuprinde si in juma de ora sunt k noua aproximativ, numai k ma misc mai greu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2008-05-11 21:40:13
Re: Anorexia si bulimiaeh eu vomitam voit... 6 ani de dragoste Offline #8 2008-05-11 21:44:41
Re: Anorexia si bulimiaincep sa cred ca is anorexica la 22 de ani sau e doar o inchipuire. mananc f putin sau deloc intr-o zi. asta nu pt ca imi interzic ci pur si simplu nu mi-e foame. nu o fac ca sa slabesc doar ca nu am pofta de mancare ... tre sa studiez adanc problema ca nu se mai poate asa Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #9 2008-05-12 01:20:32
Re: Anorexia si bulimiamie mi-e neclar cu bulimia... o persoana bulimica ajunge la un moment dat sa vomite involuntar sau pur si simplu nu poate sa se lase de acest obicei? :f?rv?nad: Offline #10 2008-05-12 07:29:03
Re: Anorexia si bulimiapai nu toate anorexicele vor sa slabeasca...poti sa ai si la 42...nu 22....e o problema legata de inghitzitul mancarii...de pofta de mancare...eu asha shtiu...shtiu ca tot anorexie se numeste si la bebeii care refuza sa manance...da' care dureaza de ceva vreme 6 ani de dragoste Offline #11 2008-05-12 08:04:21
Re: Anorexia si bulimiaanorexia este o boala in care persoana refuza sa manace de teama exagerata ca se va ingrasa,crede ca tot ingrasa si daca bea un pahar de apa traieste cu teama asta,ia laxative pastile de slabit pe scurt se infometeaza in mod voit.ceva foarte important persoanele ce sufera de anorexie desi sunt slabe cand se uita in oglinda se vad grase traiesc cu impresia foarte reala pt.ele ca sunt grase VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-05-12 09:24:12
Re: Anorexia si bulimiaeu ma incadrez in categoria lui JJ. intrebarea e ... is sau nu is anorexica? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #13 2008-05-12 09:26:29
Re: Anorexia si bulimianu.poate nu strica sa vb.cu un nutritionist.treci printr-o perioada mai grea d.p.d.v sentimental sau profesional.eu anul trecut aveam niste probleme si pofta mea de mancare era 0 am slabit pe fond nervos si inca sunt in perioada de recuperare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-05-12 09:39:48
Re: Anorexia si bulimialasa ca eu am de unde da. merita sa mai slabesc un pic pe sistemul asta nervos Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #15 2008-05-12 10:34:33
Re: Anorexia si bulimiaEu nu am fost niciodata grasa, dar la un moment dat, pe la 17 ani, am incept sa am impresia ca nu sunt suficient de slaba. Si am inceput sa nu mai mananc. Acasa minteam, spuneam ca am mancat la o colega, la scoala le spuneam colegelor ca am mancat mult inainte de a pleca la scoala. Am inceput sa evit locurile in care se manca (gen petreceri). Am reusit sa slabesc infiorator (atunci nu imi dadeam seama, dar de curand am revazut niste poze...horror!!!). Ajunsesem la 1,72m sa am 45 kg. Offline #16 2008-05-12 10:47:49
Re: Anorexia si bulimiaSea, felicitari pentru ca ai trecut cu bine peste toate astea Offline #17 2008-05-12 10:55:59
Re: Anorexia si bulimiaSea, felicitari... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #18 2008-05-12 11:00:41
Re: Anorexia si bulimiaeu in iarna plangeam pt.ca slabisem tare imi era frica sa ma urc pe cantar si sa vad atat de putine kg.nici de mancat nu prea mancam treceam printr-o perioasa destul de grea pt.mine din multe puncte de vedere.pana nu mi-am rezolvat problemele nu mi-am revenit.acum manac mult mai bine am mai pus nitica carne pe mine nu cat am vrut eu ca se pune greu .si pt.toate astea nu pot decat sa ii multumesc doctoressei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-05-12 11:05:15
Re: Anorexia si bulimiavai evil, vreau sa zic ca anul trecut pre vremea asta reusisem sa slabesc zdravan ca a trebuit sa imi modific vreo 4 perechi de pantaloni si am primit pe atunci vizita de 1 mai din partea prietenilor care ma stiau mai cu forme si toti s-au minunat ca pantalonii nemodificati atarnau ca si agatati in cuier eu? pffffff, eram cea mai fericita mi se parea ca fetele chiar ma invidiaza pt silueta, in mintea mea trebuia sa mai slabesc inca pe atat mama era speriata saraca There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|