|
Nu esti logat.
Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?-32#590 2010-09-28 10:32:38
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?buna fetelor.am vazut topicul si sunt si eu intr-o situatie asemanatoare.adica urmeaza sa ne mutam impreuna saptamana aceasta. sunt de parere ca este un lucru bun si sper sa ramana asa.precizez ca suntem din orase diferite la 200 km distanta unul de altul.suntem impreuna de 2 ani,ne-am cunoscut in caminul facultatii si in acesti 2 ani am petrecut destul timp impreuna.la noi nici nu prea a fost vorba de intalniri in oras si intalniri pe fuga.in primul an,5 zile din 7 eram aproape tot timpul cu el,exceptand orele petrecute la facultate,in anul 2 petreceam mai putine zile impreuna pt ca el venea mai rar,fiind la master.mi-era un dor de el!!!!abia asteptam duminca sa-l vad iar!!! in vacanta aceasta am fost 5 saptamani plecati la ai mei,cand ne-am intors in tara am mai stat eu 1 saptamana pe la el,si ieri tocmai a plecta el de la mn.sa zic ca in situatia noastra a fost ceva de genul"mutat impreuna" dar niciodata decat noi 2.acum o sa stam in orasul in care suntem studenti.mi-e un pic teama.nu vreau sa se plictiseasca de mine sau sa il sufoc.din partea mea,el poate sa ma sufoce pe mine,adik niciodata nu ma plictisesc cand sunt cu el,am asa un sentiment placut cand stiu ca e langa mine. Avem libertate, daca vreau sa ies undeva cu vreo prietena nu are nimic impotriva si eu la fel.abia astept sa avem"locusorul"nostru si sa fim numai noi doi!! I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #591 2010-09-28 23:13:18
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Eu zic ca nu distruge !Noi suntem de 3 ani impreuna si de 2 stam impreuna si de 1 unul si lucram impreuna ! Deci practic suntem 24/24 impreuna si seara tot in brate ne tinem si numai in pupaturi !bun nu zic ca nu mai exista discutii ,dar sunt minore ! Offline #592 2010-12-12 20:51:20Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?pun urmatoarea situatie: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #593 2010-12-12 20:57:21
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Emi...eu zic ca mai e nevoie si de astfel de momente...in care fiecare sa faca ce-i place... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #594 2010-12-12 21:04:19Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?deocamdata e cam dificil pentru ca nu avem unde iesi, orasul e mic...eu m-am obisnuit foarte mult cu Bucurestiul, in plus mi-am lasat toata viata acolo, toate prietenele, deci aici nu am cu cine sa ies i ce sa fac prin urmare stau toata ziua in casa. Mai mergem la cumparaturi, mai mergem la o pizza da nu putem merge in fiecare zi la cumparaturi asa aiurea. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#595 2010-12-12 22:05:29
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?din ce-mi descrii tu pare a fi putina monotonie...tocmai din cauza faptului ca stati tot timpul impreuna si din lipsa unor activitati. Dar lasa ca e ceva temporar...o sa va gasiti de lucru...si-atunci altfel vor sta lucrurile "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #596 2010-12-12 22:07:09
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Em, dc ai lasat tu Bucurestiul pentru un oras mic in care nici macar nu v-ati gasit servici ? Offline #597 2010-12-12 22:07:55
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Emilya, nu cred ca se poate pune poblema ca e sau nu normal. Normal e ceea ce te face pe tine sa te simti bine. Sau tu crezi ca o relatie "normala" e doar una de tip siamez? O fi normala pentru cei care sunt in ea si sunt fericiti. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #598 2010-12-12 22:17:27
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
citesc si ma amuz asa era si al meu doamneee!! domnul scama avea ochi de soacra! imi dadea sa ii miros hainele "uite uite miroase a statut!! uiteeeee" eu nu simteam nimic nesimtita de mine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #599 2010-12-12 23:23:34Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
pentru ca in vara dupa ce da al meu licenta o sa plecam din tara...mi-as fi dorit sa raman in Bucuresti, dar nu singura Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #600 2010-12-12 23:38:50Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Emilya, daca nu te deranjeaza atunci e normal. Noi ne-am luat birou lung de tot ca sa stam amandoi la el sa fim unul langa altul, asa ca suntem nas in nas toata ziua, dar nu ne deranjeaza. Sunt absolut sigura ca multi si-ar lua campii in locul nostru. Offline #601 2010-12-12 23:41:58
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?in concedii da, stam 22/24 impreuna si 1 saptamana nu e deranjant, dar mai mult de atat cred ca mi-as lua campii, rau de tot. ador! cele 8-10-12 ore cat e el la lucru si pot sa fac ce vreau singura acasa... Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-12-12 23:44:40) Offline #602 2011-03-05 12:08:44
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?am si eu o intrebare..... la ce varsta v.ati mutat impreuna? Offline #603 2011-03-05 12:21:37
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?mia, eu cand m-am mutat cu al meu aveam 22 de ani (acum am 24); el avea 28 Offline #604 2011-03-05 18:28:28
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
O perioada de concediu nu este anormal...Iar in concedii, in general, esti plecat pe coclauri, nu prea stai pe acasa... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|