|
Nu esti logat.
Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?-30#552 2010-08-31 21:28:05
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?si eu zic la fel ca Sum, nu mi se LAT o solutie. in primul rand, ai vrut atat de mult sa te muti cu el, ai reusit asta si ar insemna acum sa renunti la toate lucrurile pozitive si placute pe care le ai. punand in balanta, care parte ti se pare ca atarna mai greu, cea cu dezordinea&Co sau lucrurile placute care decurg din statul impreuna? Offline #553 2010-08-31 22:09:40
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?eu l-as ruga pe el sa puna rufele la spalat asa si le aduna singur. si incet incet poate se da pe brazda. Offline #554 2010-08-31 23:02:36
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Lavinia, asta oricum s-ar intampla o data pe saptamana. Dezordinea e 24/7. In plus, daca ii spun sa puna rufele la spalat, si le pune numai pe ale lui ... chipurile sa nu le strice pe ale mele. Si asa, eu am 2 jumatati de maldare de haine, albe si colorate dar din niciunele suficiente pt o masina, pt ca el pe ale lui si le baga toate la gramada. Oricum am hotarat ca nu ii adun hainele imprastiate prin casa, cand spal. Daca le pune unde le e locul bine, daca nu, nu. Sa umble-n fundu' gol Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #555 2010-08-31 23:09:20#556 2010-08-31 23:43:01
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?..la mine nu a facut bine...ne certam mereu...timp de noi nu avem.. vrreau si eu sa fiu miresica Offline Publicitateloading...
#557 2010-09-01 00:09:21
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?si al meu era foarte dezordonat la inceput cand ne-am mutat impreuna.hainele p care le dezbraca,le lasa pe scaun,pe masa,sosete sub masa ,prosoapele le lasa umede in baie in cos si gunoiul niciodata nu il punea in cos,ci intr-o punga sii aia la vedere.acum nu mai este asa,s-a mai dat la brazda,stie ca nu imi place sa le vad aruncate...si credeti-ma ca sunt zile in care gateste doar el si nu are pretentii sa-l ajut cu nimic Offline #558 2010-09-01 00:11:17
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?dar asta nu e o regula ca toti sunt la fel... Offline #559 2010-09-01 01:01:45
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?s eu cand i-am aranjat toate hainele pe sortimente ca era un dezastru total....chiloti , sosete, amestecate cu prosoape...s dupa nu mai stai unde s ale gaseasca ca el si le gasea asa in toata dezordinea care era....dar ma repet,acum e ok...asta nu inseamna ca e perfect si ca le face toate cum trebuie..dar daca ii zici pe un ton frumos sa le puna la spalat, sau sa nu le mai arunce pe nu stiu undele face... Offline #560 2010-09-01 01:12:03
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
Dragostea nu se stă, se face. Offline #561 2010-09-01 08:28:36
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?la mine a fost bine din punct d.v.d.r al curateniei, spalat, gatit si probleme gospodaresti.depinde de om. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #562 2010-09-01 10:25:14
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea? ma speriati deja Offline #563 2010-09-01 11:08:14
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?la mine a fost bine cand ne-am mutat impreuna,desi ne stiam doar decateva luni.mi-a fost un pic teama,da mi-a trecut.n-am avut probleme cu dezordinea,ba chiar inainte al meu facea patu la linie,ramasese asa din armata facea mai multe atunci decat acum,da nu ma plang.au fost si neintelegeri,ca,na,2 tineri impreuna deodata,cu idei diferite uneori,se mai si cearta,da ne-am inteles pana la urma.si e cel mai bine sa locuiasca cei 2 impreuna.doar asa se pot cunoaste cel mai bine in toate aspectele. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #564 2010-09-01 11:14:59
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?noi nu stam impreuna dar cred ca nu vom avea probleme de genul asta. Sau va avea el cu mine .El locuieste singur de mai bine de 10 ani, asa ca e obisnuit sa-si faca ordine, curat, sa gateasca etc. E mult mai ordonat ca mine Are un dulap cu nu stiu cate haine si le are pe toate ordonate acolo: tricouri, panataloni, camasi, lenjerie, prosoape, haine de casa, de oras.. ca sa nu mai spun ca are camasile puse pe umerase dupa culoare, toate albastre la un loc, albe, gri Offline #565 2010-09-01 11:28:37
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?super taisha! Offline #566 2010-09-01 12:52:44Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Toate ca toate, dar eu nu inteleg asta cu LAT: care-i diferenta intre conceptul asta si faptul ca fiecare sta separat, ca si pana atunci? Doar ca fiecare are casa lui, ca nu locuieste cu prieteni sau parinti etc? Ca zau ca nu mi se pare vreo inovatie doar sa dai o denumire la un lucru care exista oricum in orice relatie Offline #567 2010-09-01 13:27:51
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
mama are obiceiul asta nasol sa imperecheze sosetele, nu suport chestia asta, oricum stie ca are interzis sa se atinga de lucrurile mele Offline #568 2010-09-01 13:47:02
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?nasol ?? dar tu cum le ti? Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-09-01 13:47:13) Offline #569 2010-09-01 13:47:55
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?din punctul asta de vedere nici eu nu am probleme cu al meu. hainele de spalat le pune intr-o plasa(nu avem cos de rufe), nu lasa sosetele prin toata casa...singura problema e ca isi mai pune hainele pe care vrea sa le mai poarte pe manerele de la bicicleta mea. iubesc si sunt iubita Offline #570 2010-09-01 14:00:01
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?eu le tin intr-o punga pe toate, iar punga aia sta in sifonier Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|