|
Nu esti logat.
Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?-28#514 2010-06-26 16:47:58
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
exemplele date de tine sunt de obicei undeva la 5-10% diferite de ce am expus eu mai sus. și chiar și-n condițiile astea, eu una n-aș putea intra la cineva ?n casă să văd peste tot păr de animale, sau praf și canapele murdare, iar c?nd ?mi dă să beau un pahar de suc, acel pahar să aibă jeg pe fund, dar totuși să trec cu vederea pe principiul că persoana ?n sine e curată și ok ca și caracter. undeva, ?n ad?ncul sufletului, aș blama acel om pt modul său de trai, pt că nu m-aș putea abține. nici eu n-am avut timp niciodată pt prea multe lucruri, dar curățenia casei și a hainelor a fost mereu prioritară Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-26 16:49:24) Offline #515 2010-06-26 16:58:14
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Acu pe bune eu n-am vazut sa serveasca cineva un pahar de suc cu jeg pe fund I love you. Remember. They cannot take it Offline #516 2010-06-26 17:00:43
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?oho, de-ai ști la c?ți oameni curați și muncitori am fost ?n casă și m-am ales cu pahare de suc cu jeg Offline #517 2010-06-26 18:02:15
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?anabela.oau.se intampla si in oras asa ceva?eu doar la tara la mine vad asa ceva.de asta cand mergem , mergem cu sticla de suc, paharele, farfuriile, linguritele, cutitul, servetelele(de obicei mergem toata familia la o aniversare ceva) Offline #518 2010-06-26 18:09:33
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Paharele ca paharele. Mie baile-mi plac Offline Publicitateloading...
#519 2010-06-26 18:28:41Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Vai Ayra, baile sunt crima. Mama tot timpul zicea ca un om curat se stie dupa baie. Ca intri in casa, e dezordine, dar cand vezi baia ca e curata stii ca omul doar nu a avut sa faca ordine, dar daca totul e la locul lui si baia e murdara (cand zic murdara ma refer la wc nespalat, chiuveta galbena etc.) In mod sigur ordinea e doar ca sa impresioneze. Offline #520 2010-06-26 19:24:34
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Ca tot veni vorba de vase, noi avem o problema cu ele, mai exact eu: toate au ceva pe ele. De exemplu are un set de farfurii din alea din sticla maro care pe "dos" sa zic asa au pete sau sunt lipicoase, ca si cum n-as fi fost slapate bine. Si mai multe vase sunt asa. Intrebarea mea e cu ce sa le spal / frec? Cu Pur normal si burete nu merge. Alea pe care le folosim mai des s-au mai curatat, dar as vrea sa le curat pe toate intr-o zi. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-06-26 19:25:50) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #521 2010-06-26 19:30:50Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Eu am vazut de multe ori cand am mers in vizita ordine si mizerie. Adica daca te uitai asa in mare totul arata ok, dar sa vezi praful la colturi,si jegul in wc. Stiai clar ca nu le au cu curatenia. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-06-26 19:31:51) Offline #522 2010-06-26 19:39:08
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Da, cred ca asa o sa fac pana la urma, le las la inmuiat pana la dimineata. Ma gandeam ca de la aia tre sa fie si de cat au stat nespalate in chiuveta iar cand le spala intr-un final, dadea doar pe partea de pe care mananci. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #523 2010-06-26 20:01:33
Da poate fi gluma in cazul ala nu era.Poti incerca si cu cif, la fel bine clatite apoi. Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #524 2010-06-26 20:07:31
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?JessicA ca tot te-ai luat de postul meu cu menajera ..trebuia sa citesti tot am zis atata timp cat nu are probleme poate sa faca si el..adica lucrurile se fac jumatate jumate.In casa la mine mama face mancare dar tata curata morcovii,ceapa...el curata pestele si mama il prajeste sau ce mai face,gunioiu il ducem toti Offline #525 2010-06-26 20:37:14Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
Nu neaparat ca toate-s prost intelese, dar feminismul poate fi dus uneori la extrem. Sub ideea asta n-ar mai trebui sa mai facem nimic pentru ca trebuie sa existe egalitate intre sexe si daca el suporta sa stea in jeg, ar trebui sa suport si eu, ca doar suntem egali, nu? Dar atata timp cat multi considera ca a fi femeie de servici spre exemplu e o munca injositoare, inteleg si de ce a-i spala sau a face mai multe lucruri casnice intr-o casa decat barbatul poate fi interpretat ca si slugarnicie.
Cam asa gandesc si eu. Bine, poate eu sunt mai fitoasa din fire, nici intr-o camera de hotel care arata mai dubios sau are diverse defecte de ordin "curatatoresc" nu pot sa stau, dar mi se pare un minim de bun-simt ca in momentul in care vine cineva la tine casa ta sa arate decent. Poate n-ai timp sa o faci mereu luna si poate nu stii mereu ca vine X in vizita si te ia pe nepregatite, dar daca vine pe nepregatite si totul e vrasite si nu doar dezordine, cat mizerie ... mie mi se cam ia. Nu-mi schimb neaparat parerea despre persoana respectiva ca si prieten (daca mi-e prieten), doar ca pe viitor as cam evita sa mai merg la el/ea acasa - cel putin neanuntat Offline #526 2010-06-26 21:40:51
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Wow, Pink, ai avut curaj sa-i faci ordine in lipsa si noroc ca nu s-a suparat. Eu am avut o tentativa de a-i face asa ceva cand stateam separat si s-a enervat si a zis sa nu-i fac ordine in viata, iar de atunci si pana ne-am mutat nu am mai pus mana pe nimic la el acasa. Cand ne-am mutat i-am explicat ca trebuie sa ma lase sa fac ordine ca nu pot sta in dezastrul ala. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #527 2010-06-26 21:45:34
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?In afara de o iubire la varste foarte mici- eventual, sa fii prima din viata lui care...nu stiu ce nu stiu cum...cred ca TOTI barbatii isi iau gagica stabila fix si exact in scopul asta, printre altele, dar hotarator. Dau impresia de eveniment deosebit pentru sensibulosenia presupusa a femeilor, dar de fapt la ei e "ceasul biologic" despre care se tot vorbeste. I love you. Remember. They cannot take it Offline #528 2010-06-26 22:14:33Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Kathrynn, prima data cand am facut-o mi-a cam fost teama, dar pentru un om care tine cu dintii de independenta lui, a fost surprinzator de catelus cand a venit vorba de curatenie iar apoi, asteptandu-l sa vina acasa, am facut-o tocmai pentru ca stiam ca-i place. Si asa am descoperit ca si mie mi-ar placea sa am un pic grija de casa , iar casa lui sa devina "acasa" pentru amandoi. Acum, na, admit ca poate nu m-ar tine mai mult de cateva luni Offline #529 2010-06-26 22:17:07
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?@ free la faza cu ceasu' biologic Pai normal ca au, dar pe la un 23 chiar. Barbatii insa- sau cel putin din ce am observat eu- nu au nici o treaba cu mutatul cu o fata la 23 de ani, numai eventual daca sunt mai de la tzara ceea ce nu e deloc rau, doamne fereste, mai ales daca au oi, capre, gaini, porci. Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-06-26 22:21:27) I love you. Remember. They cannot take it Offline #530 2010-06-26 22:17:08
free, dezvolta putin ideea ca imi place inceputul Offline #531 2010-06-26 22:38:28
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Adica e in natura femeii sa stea cu unul care-i trage la pumni constant. Offline #532 2010-06-26 23:04:20
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?@free Na... pai atunci... stii ce se zice... we are just statistics but some of us are left behind. I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|