homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?-28

#514 2010-06-26 16:47:58

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?

ani88 a scris:

anabella_n a scris:

și aș mai adăuga ceva: casa ?n care locuiești te reflectă pe tine ca om, ca femeie, ?n primul r?nd. de la mobila aleasă cu gust, ca să dea bine cu ansamblul, așa cum numai o femeie se pricepe să aleagă, p?nă la praful de pe ea și covoarele sau podelele strălucind de curățenie. ești ceea ce ai ?n casă.

așa cum hainele te reprezintă pe stradă, sunt cartea ta de vizită ?n fața necunoscuților, așa e casa pt cei care te cunosc și-ți trec pragul: cartea de vizită a caracterului tău

anabella,.. hai sa iti pove ceva- ca doar tot stam ca fetele la o "barfa" : prof universitar, doua fete, superdragutze, as zice chiar frumoase si stilate, el de asemenea- in zilele noastra am zice metrosexual- de ex mergea sa isi faca mani-pedichiura bla bla si asta inaintea erei noastre in anii 90 cand eram eu mica wink-la el in casa era...aspru s-ar zice varza, sa fiu mai blanda as zice ciudatel de dezordine si praf.
Dar omul era simpatic si curatel, si fetele la fel...
Eu stiu....Mai stiu si nebuni/nebune maniace cu curatenia si cu decoratul si al dracu de rele sau de strambe.
Etc
Deci....

exemplele date de tine sunt de obicei undeva la 5-10% diferite de ce am expus eu mai sus. și chiar și-n condițiile astea, eu una n-aș putea intra la cineva ?n casă să văd peste tot păr de animale, sau praf și canapele murdare, iar c?nd ?mi dă să beau un pahar de suc, acel pahar să aibă jeg pe fund, dar totuși să trec cu vederea pe principiul că persoana ?n sine e curată și ok ca și caracter. undeva, ?n ad?ncul sufletului, aș blama acel om pt modul său de trai, pt că nu m-aș putea abține. nici eu n-am avut timp niciodată pt prea multe lucruri, dar curățenia casei și a hainelor a fost mereu prioritară

maniacii curățeniei sunt din start dilii la toate capitolele, eu vorbesc de oameni normali, care e logic și firesc să trăiască ?ntr-un mediu igienic și curat, nu?
dar cred că discuția e de mult  offtopic

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-26 16:49:24)

#515 2010-06-26 16:58:14

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Acu pe bune eu n-am vazut sa serveasca cineva un pahar de suc cu jeg pe fund smile
Da' mai stii...totul e relativ... cesafac

I love you. Remember. They cannot take it

#516 2010-06-26 17:00:43

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

oho, de-ai ști la c?ți oameni curați și muncitori am fost ?n casă și m-am ales cu pahare de suc cu jeg lol
mai greu e să găsești explicații pt faptul că nu mai vrei să bei, că ți-a trecut setea dintr-o dată big_smile

#517 2010-06-26 18:02:15

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

lol anabela.oau.se intampla si in oras asa ceva?eu doar la tara la mine vad asa ceva.de asta cand mergem , mergem cu sticla de suc, paharele, farfuriile, linguritele, cutitul, servetelele(de obicei mergem toata familia la o aniversare ceva)

#518 2010-06-26 18:09:33

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Paharele ca paharele. Mie baile-mi plac neutral

Publicitate

loading...

#519 2010-06-26 18:28:41

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Vai Ayra, baile sunt crima. Mama tot timpul zicea ca un om curat se stie dupa baie. Ca intri in casa, e dezordine, dar cand vezi baia ca e curata stii ca omul doar nu a avut sa faca ordine, dar daca totul e la locul lui si baia e murdara (cand zic murdara ma refer la wc nespalat, chiuveta galbena etc.) In mod sigur ordinea e doar ca sa impresioneze.

Cat despre pahare, da, se mai intampla sad Mai ales cand mergi in vizita la oameni mai in varsta sad Ca stiti, de la o varsta nu mai vezi asa bine. La omeni tineri chiar nu am vazut. Poate am avut noroc lol

#520 2010-06-26 19:24:34

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ca tot veni vorba de vase, noi avem o problema cu ele, mai exact eu: toate au ceva pe ele. De exemplu are un set de farfurii din alea din sticla maro care pe "dos" sa zic asa au pete sau sunt lipicoase, ca si cum n-as fi fost slapate bine. Si mai multe vase sunt asa. Intrebarea mea e cu ce sa le spal / frec? Cu Pur normal si burete nu merge. Alea pe care le folosim mai des s-au mai curatat, dar as vrea sa le curat pe toate intr-o zi.

Da, Pill, si eu zic ca e oarecare diferenta intre ordine si curatenie. In general, poate sa fie curat dar dezordine (obiecte puse aiurea pe unde nu e locul) dar ordine si murdar nu prea am pomenit.
Si pentru ca sunt de acord ca intr-un fel casa e oglinda femeii care sta acolo, prefer sa nu vina nimeni neanuntat, ca sa am timp sa fac si un pic de ordine si un pic de curatenie. big_smile Ca eu sunt dezordonata de la natura si nu pot sa pastrez ordinea dupa ce o fac.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-06-26 19:25:50)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#521 2010-06-26 19:30:50

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am vazut de multe ori cand am mers in vizita ordine si mizerie. Adica daca te uitai asa in mare totul arata ok, dar sa vezi praful la colturi,si jegul in wc. Stiai clar ca nu le au cu curatenia.

Kathrynn,  incearca cu cilit, dar dupa tre sa le clatesti foarte foarte bine. Daca nu, lasa-le la inmuiat peste noapte in apa cu detergent de vase. Eventual pune apa calda cand pui vasele la inmuiat.

Si hai sa-ti spun ce e pe spate. Jeg de la multe multe spalari neantnte. Asa erau si vasele aici inainte sa le spal eu si sa-l invat ca farfuria are si dos rotfl2

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-06-26 19:31:51)

#522 2010-06-26 19:39:08

kathrynn
Hero member

Da, cred ca asa o sa fac pana la urma, le las la inmuiat pana la dimineata. Ma gandeam ca de la aia tre sa fie si de cat au stat nespalate in chiuveta iar cand le spala intr-un final, dadea doar pe partea de pe care mananci.

A, si referitor la celalalt post, nici eu nu inteleg ce legatura are iubirea din cei doi cu ce si cat face fiecare in casa. La modul ca daca ea nu-i gateste si nu-i calca, ar rezulta, chipurile, ca nu-l iubeste.
Iar o replica precum cea cu margarina, daca e spusa pe un anume ton si intr-un anumit cerc, poate fi chiar gluma. Depinde cum spui.

#523 2010-06-26 20:01:33

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

kathrynn a scris:

Da, cred ca asa o sa fac pana la urma, le las la inmuiat pana la dimineata. Ma gandeam ca de la aia tre sa fie si de cat au stat nespalate in chiuveta iar cand le spala intr-un final, dadea doar pe partea de pe care mananci.

A, si referitor la celalalt post, nici eu nu inteleg ce legatura are iubirea din cei doi cu ce si cat face fiecare in casa. La modul ca daca ea nu-i gateste si nu-i calca, ar rezulta, chipurile, ca nu-l iubeste.
Iar o replica precum cea cu margarina, daca e spusa pe un anume ton si intr-un anumit cerc, poate fi chiar gluma. Depinde cum spui.

Da poate  fi gluma  in cazul ala nu era.Poti incerca si cu cif, la fel bine clatite apoi.

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#524 2010-06-26 20:07:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

JessicA  ca tot te-ai luat de postul meu cu menajera ..trebuia sa citesti tot am zis atata timp cat nu are probleme poate sa faca si el..adica lucrurile se fac jumatate jumate.In casa la mine mama face mancare dar tata curata morcovii,ceapa...el curata pestele si mama il prajeste sau ce mai face,gunioiu il ducem toti
Trebuie ca sa fie o armonie nu ca eu sa fac tot sa-i pun mancare si rufe calcate ...asa din dragoste...ca intr-o zi cand lenea la el se va dezvolta mai mult sa vezi ce multa dragoste mai ai....
Faza sa stai acasa mi se pare aiurea..te plafonezi cu capu in mancare,praf si camasi
nu-ti scade rangu facand dar pe mine m-ar apuca nervii sa-l vad ca e nesimtit si sta cand eu fac mancare

#525 2010-06-26 20:37:14

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

anabella_n a scris:

in rom?nia feminismul e ?nțeles prost, ca orice altceva, de altfel

Nu neaparat ca toate-s prost intelese, dar feminismul poate fi dus uneori la extrem. Sub ideea asta n-ar mai trebui sa mai facem nimic pentru ca trebuie sa existe egalitate intre sexe si daca el suporta sa stea in jeg, ar trebui sa suport si eu, ca doar suntem egali, nu? Dar atata timp cat multi considera ca a fi femeie de servici spre exemplu e o munca injositoare, inteleg si de ce a-i spala sau a face mai multe lucruri casnice intr-o casa decat barbatul poate fi interpretat ca si slugarnicie.

anabella_n a scris:

și chiar și-n condițiile astea, eu una n-aș putea intra la cineva ?n casă să văd peste tot păr de animale, sau praf și canapele murdare, iar c?nd ?mi dă să beau un pahar de suc, acel pahar să aibă jeg pe fund, dar totuși să trec cu vederea pe principiul că persoana ?n sine e curată și ok ca și caracter. undeva, ?n ad?ncul sufletului, aș blama acel om pt modul său de trai, pt că nu m-aș putea abține. nici eu n-am avut timp niciodată pt prea multe lucruri, dar curățenia casei și a hainelor a fost mereu prioritară

Cam asa gandesc si eu. Bine, poate eu sunt mai fitoasa din fire, nici intr-o camera de hotel care arata mai dubios sau are diverse defecte de ordin "curatatoresc" nu pot sa stau, dar mi se pare un minim de bun-simt ca in momentul in care vine cineva la tine casa ta sa arate decent. Poate n-ai timp sa o faci mereu luna si poate nu stii mereu ca vine X in vizita si te ia pe nepregatite, dar daca vine pe nepregatite si totul e vrasite si nu doar dezordine, cat mizerie ... mie mi se cam ia. Nu-mi schimb neaparat parerea despre persoana respectiva ca si prieten (daca mi-e prieten), doar ca pe viitor as cam evita sa mai merg la el/ea acasa - cel putin neanuntat smile

Eu nu stau cu el, dar am avut ocazia de cateva ori sa-l astept acasa si sa bag un pic mana in dezordinea specifica multor apartamente de burlaci smile el a fost foarte incantat sa gaseasca lucrurile aranjate acasa, eu m-am simtit foarte bine stiind ca fac asta pentru el si de dragul lui. Iar cand a venit femeia sa-i faca (,) curat, i-a zis ca se vede ca a fost o mana de femeie pe acolo care a aranjat lucrurile smile Sunt de acord ca amandoi ar trebui sa puna osu' la treaba, nu unu' sa stranga si sa curete de dimineata pana seara si altul sa vina imediat dupa si sa faca totul vraiste ca inainte, dar nici nu cred ca a spala vasele ma face sa ma simt menajera daca stau cu el... cred ca tine si de felul in care fiecare privim lucrurile astea si le insusim pentru propria persoana.

#526 2010-06-26 21:40:51

kathrynn
Hero member

Wow, Pink, ai avut curaj sa-i faci ordine in lipsa si noroc ca nu s-a suparat. Eu am avut o tentativa de a-i face asa ceva cand stateam separat si s-a enervat si a zis sa nu-i fac ordine in viata, iar de atunci si pana ne-am mutat nu am mai pus mana pe nimic la el acasa. Cand ne-am mutat i-am explicat ca trebuie sa ma lase sa fac ordine ca nu pot sta in dezastrul ala.

In alta ordine de idei, asa cum exista femei care (poate) se simt menajere cand fac ceva treaba in casa, asa exista si barbati si inca o gramada care-si iau nevasta tocmai in scopul asta: sa aiba cine-i astepta cu o masa calda, cine sa le spele, calce, etc. EI sunt cei care le fac pe multe sa se simta asa. Tine foarte mult si de atitudinea lor. Daca ea face casa luna si bec si el vine si spune: "Pai foarte bine ai facut, ca de aia esti femeie la casa omului / e datoria ta, ce mare lucru?" si alte replici din categoria asta pai nu e de mirare ca femeia se simte ca o menajera. De ce accepta asemenea tratament ... nu-mi explic. Poate e chestie de educatia primita in familie.
Pe cand daca faci lucrul asta (curatenia) si el vine si remarca ce ai facut si apreciaza efortul, atunci normal ca-ti mai vine sa faci si alta data, cu draga inima.

#527 2010-06-26 21:45:34

ani88
Full member

In afara de o iubire la varste foarte mici- eventual, sa fii prima din viata lui care...nu stiu ce nu stiu cum...cred ca TOTI  barbatii isi iau gagica stabila fix si exact in scopul asta, printre altele, dar hotarator. Dau impresia de eveniment deosebit pentru sensibulosenia presupusa a femeilor, dar de fapt la ei e "ceasul biologic" despre care se tot vorbeste. tongue
Drept care unu de sa zicem chiar 33 daca nu 40 tongue  o abureste pa una ca sa creada aia ca e  e zana zanelor si toate de pana atunci au fost fix piealea organului. Indiferent daca alea au facut omleta, cozonaci sau sex deasupra mai bine sau mai prost decat desemnata zana zanelor angel chicot

#528 2010-06-26 22:14:33

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Kathrynn, prima data cand am facut-o mi-a cam fost teama, dar pentru un om care tine cu dintii de independenta lui, a fost surprinzator de catelus cand a venit vorba de curatenie lol iar apoi, asteptandu-l sa vina acasa, am facut-o tocmai pentru ca stiam ca-i place. Si asa am descoperit ca si mie mi-ar placea sa am un pic grija de casa , iar casa lui sa devina "acasa" pentru amandoi. Acum, na, admit ca poate nu m-ar tine mai mult de cateva luni smile

#529 2010-06-26 22:17:07

ani88
Full member

@ free la faza cu ceasu' biologic Pai normal ca au, dar pe la un 23 chiar. Barbatii insa- sau cel putin din ce am observat eu- nu au nici o treaba cu mutatul cu o fata la 23 de ani, numai eventual daca sunt mai de la tzara chicot ceea ce nu e deloc rau, doamne fereste, mai ales daca au oi, capre, gaini, porci.

Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-06-26 22:21:27)

#530 2010-06-26 22:17:08

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

free a scris:

Acum, sincer sa fim, si femeile au o chestie biologica. Dar exista si iubire. Daca-ti place persoana, orice ti-ar face, tot cu ea stai smile

free, dezvolta putin ideea ca imi place inceputul

#531 2010-06-26 22:38:28

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Adica e in natura femeii sa stea cu unul care-i trage la pumni constant. lol

Altfel nici eu nu imi explic de ce sunt atatea care accepta asta lol

#532 2010-06-26 23:04:20

ani88
Full member

@free Na... pai atunci... stii ce se zice... we are just statistics but some of us are left behind.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.