|
Nu esti logat.
Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?-27#495 2010-06-26 15:26:52
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
Chiar are mama o colega la munca care spune "ce mancare?! e margarina, e paine, sa manance" Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #496 2010-06-26 15:28:57
hai ca asta e chiar tare #497 2010-06-26 15:32:39
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?acum eu stau totusi ma intreb daca ea nu gateste,el nu gateste..oamenii aia ce mananca??!!!! nu luam in calcul restaurantul sau comandatul ca nu avem toti bani sa facem asta de 3 ori pe zi/7 zile pe saptamana. #498 2010-06-26 15:35:46
Si cate exemple ar fi..cred ca tine de bun simt...cum ar fi eu stau toata ziua acasa si vine acasa flamand ii zic sa isi puna ori faca.sa gaseasca dezastru in casa..regula care se aplica si in cazul in care e el liber. Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #499 2010-06-26 15:39:28
stai ca poate si eu un job iar in casa intra 2 salarii nu unul Publicitateloading...
#500 2010-06-26 15:42:27
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?ok,jessica acum am inteles ce ai vrut sa zici. #501 2010-06-26 15:42:34
că nu-mi cade rangul și nu sunt mai puțin femeie dacă spăl, gătesc, calc și fac curat pentru bărbatul pe care-l iubesc de 8 ani și pentru care fac mult mai mult de at?t. așa cum nici lui nu-i cade acum, c?nd eu sunt aproape lipită de pat și trebuie să spele, să calce, să facă și curat, să muncească și să aibă grijă de mine și de nevoile mele, redusă fiind aproape la stadiul de sugar care depinde aproape ?n totalitate de omul de l?ngă el. ne ajutăm reciproc, fiecare cu ce poate, cu ce se pricepe să facă. Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-26 15:43:28) Offline #502 2010-06-26 15:45:47
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?inainte ii spalam si calcam hainele.dar pana am vazut ca deja"vai da nu ai calcat aia?" i-am zis:iti faci o sacosica si le duci la "momy".asa ca in fiecare zi are un colt in care isi arunca hainele si la sf de saptamana le duce la soacra.in fiecare zi vine cu umerase de camasi/haine Offline #503 2010-06-26 15:48:33
Nu dezvolti un pic? Ca-s curioasa
Nu stiu cum fac altii, dar iti spun cum e la noi, pe zile ale saptamanii: sambata ori iesim undeva in oras, ori gatesc eu ceva (cum ar fi azi, imediat), duminica de cele mai multe ori mergem la masa la parintii mei, mai ales cand facem afara la gratar. Aproape intodeuna primim ceva la pachet, pt lunea, chiar daca "doar' carnea si fac eu o garnitura. intr-una din celelalte zile ale saptamanii ne face bunica-mea , in restul zilelor ne luam ceva meniu. E plin de firme care fac livrari la serviciu, cu meniuri intre 5-10 lei. Seara nu mancam mancare gatita, ci ceva usor, de ex o salata, un sandwich, ma rog, fiecare ce are pofta.
Deci, tu pana la urma crezi ca in asta se masoara iubirea dintre 2 oameni? Daca ea nu-i face de mancare, gata, inseamna ca nu-l iubeste?
Dar tu chiar stai toata ziua acasa? Sau ziceai asa a exemplu general? Ca eu, de exemplu, nu stau toata ziua acasa. Adica merg la serviciu si cand vin acasa imi mai iau de lucru, deci clar nu stau degeaba. Stiu ca sunt femei cum zici tu, gen Peggy Bundy, care nu fac nimic sau mai rau, toaca banii barbatului pe la diverse saloane, dar alea se numesc ... altfel. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #504 2010-06-26 15:54:15
tocmai am dezvoltat un pic mai sus. și am vorbit exact din punctul de vedere al unei femei care a trecut prin toate etapele succesului, de la cel personal p?nă la cel profesional (mai ales cel profesional, unde am avut ?n subordine destui bărbați peste care am fost eu mai bărbat, ca să răzbesc). că altfel nu mi-aș permite să-mi dau cu părerea despre feminism, la modul ipotetic Offline #505 2010-06-26 15:56:04
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?planuim si noi sa ne mutam impreuna din august. sper sa reusim. sunt f curioasa cum va fi, dar stiu ca el o sa imi fie alaturi si o sa ma ajute. el e mai maniac ca mine cu curatenia, deci clar la asta o sa ma ajute. de calcat isi calca singur daca are nevoie, iar mancare o sa facem amandoi. deja ne-am inteles ca nu o sa mai cerem mancare la parinti. de abea astept sa ma mut in casa noua, sa fim noi doi. iubesc si sunt iubita Offline #506 2010-06-26 15:59:48
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?și aș mai adăuga ceva: casa ?n care locuiești te reflectă pe tine ca om, ca femeie, ?n primul r?nd. de la mobila aleasă cu gust, ca să dea bine cu ansamblul, așa cum numai o femeie se pricepe să aleagă, p?nă la praful de pe ea și covoarele sau podelele strălucind de curățenie. ești ceea ce ai ?n casă. Offline #507 2010-06-26 16:00:26
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?totul suna f bine acum, Jessica, dar sa vedem cum va fi atunci. cel mai mult am stat 3 saptamani numai noi 2 si faceam eu cam tot ca eram acasa, el lucra. totusi seara ma ajuta la pregatirea cinei, ma intreba dc nu vreau sa ma ajute cu vasele si asa mai departe. sa speram ca o sa fie bine si in continuare iubesc si sunt iubita Offline #508 2010-06-26 16:01:51
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?tinem pumnii mariash Offline #509 2010-06-26 16:02:29
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Nu stau acasa in fiecare zi..era doar un exemplu...Am 2 libere pe saptamana care din pacate nu pica sambata si duminica mereu..Azi sunt libera el e la munca, maine ma duc eu la munca si e el liber.Am specificat ca se aplica regula si in cazul in care e el liber.Traim impreuna nu muncim unul pentru altul.Asa vedem noi lucrurile cum a spus si anabella_n nu sunt mai putin femeie daca fac ceva pentru noi Ultima oara a fost editat de florentina irina (2010-06-26 16:03:33) Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #510 2010-06-26 16:11:56
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Anabella, de acord cu tine, nu e deloc injositor sa faci nimic din tot ce ai zis tu. Si nu ma simt deloc injosita cand fac orice lucru din casa, nici macar sa duc gunoiul - care - teoretic, e treaba barbatului. Si mama face de toate in casa, si are si serviciu si se descurca, asa ca am avut un model bun.
si
Mie ca femeie, mi se pare putin arogant si obraznic sa spui asa. Dar nu cred ca daca nu ii face de mancare, asta inseamna ca nu ii pasa de el. Ceea ce incercam eu sa spun e ca exista si alte moduri de a-i arata ca tii la el, nu neaparat sa-i faci de mancare, chiar daca dragostea trece prin stomac. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #511 2010-06-26 16:17:57
și mie mi-era ?ngrozitor de greu să le fac ?n timpul săptăm?nii, mai ales c?nd stăteam la bucurești, dar aveam o regulă de la care nu mă abăteam: s?mbăta dimineața era pentru curățenie (de spălat, spălam c?nd veneam de la muncă, băgam mașina și mergea c?t timp făceam eu altceva), iar duminica pt m?ncare. după-amiezele pt relaxare, prieteni, oraș, etc. dacă avea el mai mult timp liber, le făcea el ?ncă de pe atunci, dar timpul liber e mereu o problemă ?n capitală Offline #512 2010-06-26 16:28:04Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Eu nu inteleg de unde pana unde ce faci in casa echivaleaza cu iubirea. Si, da consider ca daca femeia face de toate in casa, el clar o priveste ca pe o menajera. Offline #513 2010-06-26 16:30:20
anabella,.. hai sa iti pove ceva- ca doar tot stam ca fetele la o "barfa" : prof universitar, doua fete, superdragutze, as zice chiar frumoase si stilate, el de asemenea- in zilele noastra am zice metrosexual- de ex mergea sa isi faca mani-pedichiura bla bla si asta inaintea erei noastre in anii 90 cand eram eu mica -la el in casa era...aspru s-ar zice varza, sa fiu mai blanda as zice ciudatel de dezordine si praf. I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|