|
Nu esti logat.
Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?-26#476 2010-06-25 23:06:52
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?
Sa stii ca ai dreptate aici. Offline #477 2010-06-25 23:22:43
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?kathrynn, eu zic sa nu te stresezi. Atata timp cat EL nu are o problema cu asta nu ar trebui sa te stresezi. Cand o sa se planga el, atunci da. Si cand te mai intreaba altii ce ai gandit baga niste tituluri pompoase din care sa nu inteleaga nimic Oricum, la un moment dat tot vei gati pentru ca vei fi satula sa mananci pe la altii, vor aparea copiii pe care nu-i poti trimite in vecini la cina si uite asa o sa stai la cratita in fiecare zi, cate putin Offline #478 2010-06-25 23:26:11
Mai, la ciorbe chiar nu ma bag, inca. Am avut niste tentative esuate in facultate si inca n-am chef sa ma reapuc. Dar stiu sa fac feluri 2 destule. La mine cea mai rapida mancare sunt pastele cu sos si ne plac foarte mult amandorura. Fac si chestii cu carne de pui invatate de la mama de acasa. Si praji stiu sa fac. As face si chestii la cuptor dar e stricat. Daca se repara sper sa fac ceva yummy si sa pun poze la topicul cu pricina Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #479 2010-06-25 23:43:39Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?kathtyn, daca nu si timp sa gatesti, nu gati. Offline #480 2010-06-25 23:54:59
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Eu simt ca am grija de el cand ii calc hainele sa nu mearga cu ele sifonate la serviciu, si cand ii fac ceai dimineata si cand ii fac sandwich pt ca zice ca sandwich-urile mele sunt foarte foarte bune si lui nu-i ies niciodata asa chiar daca foloseste aceleasi ingrediente. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#481 2010-06-26 00:01:22
Da, da, sigur. Si-mi place si sa-i gatesc. Doar ca atunci cand timpul e limitat, aleg treburile mai urgente. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #482 2010-06-26 00:16:42
Ii si calci ? Offline #483 2010-06-26 00:20:17Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Ayra, stai linistita ca sunt si baieti care isi calca singuri. Eu nu calc, nu gatesc, nu spal singura. Totul impratim frateste. Pai da ce, si-a luat prietena nu menajera. Eu acasa nu faceam abosut nimic, copil rasfatat, ce sa fac. Doar nu m-a lovit cineva cu parul in cap si ma apuc acum sa fac. Offline #484 2010-06-26 00:28:07
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Ah, ok, asa da Offline #485 2010-06-26 01:39:53
eu te ascult Offline #486 2010-06-26 09:05:08
Pai tocmai, zicea o fata de mai sus ca stie sa calce frumos camasi. Mie imi place si fac mancare- especially ciorbe nu musai pentru el, pentru noi, ca de el tre' sa ma rog de tz+1 ori sa manance fiind fumator si cafegiu la greu- si imi place si sa spal- dar habar n-am pana la venerabila asta varsta sa calc rufe. I love you. Remember. They cannot take it Offline #487 2010-06-26 09:12:22
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Jessica.eu il sustin in tot ce face si il iubesc neconditionat.asta pt.el e mai important decat o oala de sarmale gatita si 10 camasi calcate. Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-06-26 09:19:03) #488 2010-06-26 13:10:35Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Eu nu inteleg de ce automat trebuie sa te simti ca o menajera daca speli niste rufe sau faci ordine in casa - ca pana la urma stati impreuna si daca faci asta, o faci pentru amandoi, nu pentru ca esti pe post de menajera (sau menajera lui personala). Cred ca cel mai mult conteaza si atitudinea lui: daca iti arunca hainele de la usa si-ti zice "ia, ocupa-te de ele, ca doar asta-i treaba ta" cred si eu ca nu-ti mai vine sa faci nimic ... el sta cu berea la tv si tu cureti covorul din dormitor dar daca atitudinea e alta - pozitiva, buna, ok, cum vreti voi sa-i spuneti - nu vad de ce te-ai simti ca si cum nu mai esti iubita, ci esti menajera... Offline #489 2010-06-26 13:12:13Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?pana acum faceam eu aproape tot, nu-i vorba, daca il rugam sa ma ajute la ceva ma ajuta dar preferam sa nu...de ce? din ambitie nu stiu....pana am descoperit ca sunt extenuata: eu spal (adica masina de spalat da tot tre sa le pui la uscat, sa le strangi etc), eu calc, eu strang de prin camere, eu strang din bucatarie, eu spal vase, eu gatesc, eu ma ocup de animalute etc...cand am descoperit k practic nu mai pot i-am zis clar k tre sa isi ia si el din responsabilitati asa ca el gateste, strange ce e de strans prin bucatarie si se ocupa de animalute, iar eu fac restu...oricum e mai bine ...imi place sa am grija de el (apropo de ce intreba Jessica mai sus) sa-i spal, calc, gatesc etc etc etc dar eram atat de obosita si irascibila incat incepuse relatia sa aiba de suferit. Evident nu e batut in cuie in sensul ca mor de foame daca nu e el acasa sa imi faca de mancare, dar e bine sa ai niste reguli Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #490 2010-06-26 14:59:18
Subscriu in totalitate. Eu, ce fac in casa, fac in principal pentru ca vreau eu, nu pentru el. PE MINE ma deranjeaza dezordinea, din partea lui am putea sa nu mai avem dulapuri ca hainele ar sta toate aruncate cat colo. Problema rufelor o rezolvam impreuna, uneori pune el masina, alteori eu, de intins la fel. Daca am alta treaba si il rog sa le intinda el, nu zice niciodaca ca nu. Curatenia tot asa o impartim. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #491 2010-06-26 15:10:42
ce intelegi tu prin mai mult? #492 2010-06-26 15:14:13
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?atata timp cat nu are vreo problema fizica mai poate face si el..adica se poate decurca singur.Daca vrea o menajera sa-si ia menajera si sa o plateasca cred ca rolul unei femei in viata unui b nu e sa stea la cratita Offline #493 2010-06-26 15:21:54
Re: Mutatul impreuna. Distruge oare iubirea?Noi stam impreuna de ceva timp si nu se pune problema de cine face si cat face in casa.cand ajung acasa mai tarziu decat el ma suna sa ma intrebe ce sa faca de mancare.cand spal de mana mai multe haine vine si ma ajuta la stors ca nu ma descurc (dupa ce le storc eu ploua din ele si se usuca in 3 zile)Curatenie in casa face cine are timp/sta acasa ori amandoi.si nu prea inteleg cum poate mutatul impreuna sa distruga iubirea.. Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #494 2010-06-26 15:25:50
nu, o spun pt că-n rom?nia feminismul e ?nțeles prost, ca orice altceva, de altfel Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|