homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima data : esti pregatita?-11

#191 2010-08-06 03:40:45

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: Prima data : esti pregatita?

rotfl
pentru aanticonceptionale nu trebuie sa mergi la ginecolog big_smile
de unde esti ?
aa, si bafta goodluck

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#192 2010-08-06 11:51:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

diana.didi a scris:

Ma pot increde totusi in metoda calendarului?..avand in vedere ca exista si anticonceptionale de urgenta...

anticonceptionalele de urgenta sunt mult mai nocive decat celelalte si iti pot da organismul peste cap. ele se iau chiar in cazuri exceptionale, cel mult de 2 ori pe an. deci nu sunt o metoda de backup, atunci cand metoda calendarului da gres.

#193 2010-08-06 12:05:56

phantom
New member
Inregistrat: 2010-07-11

Hei, am si eu o nelamurire. Sunt cu prietenul meu de aproximativ un an, eu am 16 ani el 19 si as vrea sa-mi incep viata sexuala cu el. Nu m-a presat niciodata, nici macar nu mi-a sugerat sa facem dragoste. Ce-i drept, am vorbit despre sex de multe ori. Am facut si petting de cateva ori si mi-a placut. Eu imi doresc foarte mult sa merg mai departe si i-am spus zilele astea ca vreau sa o facem . E de inteles ca vom folosi prezervativ si nu as renunta la el niciodata. Insa tot am sa fiu stresata, daca se rupe sau aluneca etc... Asa ca am hotarat sa iau anticonceptionale. Intrebarea mea, pot sa iau de la farmacie fara prescriptie medicala?
Apoi, am hotarat sa merg si la un cabionet de planning si acolo poate sa-mi prescrie AC?? Avand in vedere ca am 16 ani treb sa merg neaparat cu prietenul?

Inca o problema ar fi ca amandoi suntem virgini. Si cum nu are experienta ma gandesc ca nu va fi poate prea placut. Ma gandeam sa-i zic sa citeasca pe net despre prima data sfaturi si despre cum sa se poarte cu o virgina.. Eu tin la el, nu il iubesc si chiar daca vreau sa o fac atat de mult cred ca mai mult e din curiozitate. Acum nu stiu ce sa fac, vreau foarte mult sa o fac, am o dorinta foarte mare in mine si ma gandesc constant la sex.

Alta intrebare, anticonceptionalele sunt 100% sigure? 9oricum folosim prezervativ daca e cazul sa o facem dar nu vreau sa stau stresata.)

**In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream**
Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure.

#194 2010-08-06 12:50:56

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

phantom,nu e bine sa iei anticonceptionale fara prescriptie.dute la planing pt ca acolo prescrie AC si din cate stiu eu te primeste si fara prieten tongue ..eu in locul tau m-as gandi de mai multe ori inainte sa fac pasul asta..singura ai zis ca e mai mult curiozitatea..ar fi mai bine ca prima oara sa o faci din dragoste nu din curiozitate.
..daca o sa iei anticonceptionale o sa fii protejata,nu are rost sa mai folositi si prezervativ(sau ar trebui pt boli..)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#195 2010-08-06 13:43:34

diana.didi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

@ nifelhim: pai:-?..eu stiam ca pentru anticonceptionale tre sa mergi macar la ginecolog sau planning:))..ca nu le prea poti lua asa de capul tau:-?
@ Jessica_m: ...de ce ma sperie ginecologul hmm...probabil datorita varstei:))..tu la 15 ani aproape 16 nu aveai problema asta:-s?lol
@ anca90: da stiu cat de nocive sunt anticonceptionalele de urgenta...le-as folosi doar in zilele "negre" cand s-ar rupe prezervativul sau alt incident nefericit
offtopic @ phantom: avem o situatie asemanatoare...imi poti da id?

Ultima oara a fost editat de diana.didi (2010-08-06 13:53:10)

Publicitate

loading...

#196 2010-08-06 15:17:14

phantom
New member

am fost la endocrinolog acum o luna si mi-a prescris yasmin dar le-am terminat. Mi le-a dat pt problema mea cu acneea si acum vreau sa continui tratamentul tot cu yasmin. Dar trebuie sa merg din nou la endocrinolog ca sa-mi prescrie? Va trebui sa merg in fiecare luna?

**In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream**
Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure.

#197 2010-08-06 15:36:43

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

nu trebuie sa te duci in fiecare luna..dar mi se pare ciudat ca tratamentul sa dureze doar o luna

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#198 2010-08-06 15:37:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

oricum trebuie sa-ti fi dat tratamentu pentru 3 sau 6 luni... nu scrie pe reteta ?

#199 2010-08-06 15:45:38

phantom
New member

nu, mi-a spus sa iau o cutie doar . Deci data urmatoare sa-i spun sa-mi dea mai multe?

#200 2010-08-07 00:18:12

diana.didi
New member
Inregistrat: 2010-08-06

da...acum de exemplu..nu as avea nicio problema s amerg la ginecolog. Dar daca intr-adevar as avea un contact sexual in curand m-as simti destul de prost sa merg cu mama de exemplu la ginecolog. Singura nu as avea nicio problema.

#201 2010-08-17 09:16:38

phantom
New member

Hei, pana la urma a fost bine. Prima mea data a fost ieri seara si pot sa spun ca a fost sublim. El a adus lumnarele si a aprins toata camera si apoi... M-a durut foarte mult insa nu a curs nicio picatura de sange. M-am mirat dar pana la urma se mai intampla. Mi-a placut foarte mult si ma bucur ca am facut pasul asta cu el. Faza e ca eu nu pot sta deasupra pentru ca ma doare foarte mult si nu ma las niciun pic. Poate in timp durerea asta se mai duce.

[Acum cand imi aduc aminte cat am tipat rosesc toata]

#202 2010-08-17 09:20:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

phantom ...nu e obligatoriu sa iti curga sange ....depinde la unele curge sange la unele dintre noi nu ....

durerea iti va trece dupa cateva contacte sexuale si pe urma vei simti numai placerea tongue

si nu ar trebui sa iti fie rusine ca ai tipat... e prietenul tau si nah e firesc...daca te'a durut tu ai tipat (fiecare reactioneaza in momentul asta diferit)

ai grija la metodele de contraceptie pe mai tarziu

bafta puss

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-08-17 09:21:05)

#203 2010-08-17 13:13:00

phantom
New member

Am avut grija de contraceptie, iau ac si am folosit si prezervativ . Ma durut de fiecare data cand a intrat, un fel de usturime si nu pot sa il suport mai mult de cateva secunde. Acum voi mai vedea, o sa mai incercam.

#204 2010-08-18 00:04:23

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

daca iei anticonceptionale de ce mai folosesti prezervativ?

#205 2010-08-18 18:02:23

phantom
New member

Pentru ca vreau sa fiu sigura ca nu raman. Chiar daca iau corect anticonceptionalele ma simt mai relaxata cu prezervativ si el nu are nimic impotriva lui.

#206 2010-08-20 10:36:27

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Himmel a scris:

din mom c ati inceract.. nu mai esti ... virginica...
e normal sa doara... la inceput.. se rezolva prin practica.. si un preludiu lung. foarte lung.. k tu sa fii ... ff lubrifitata sa intre el mai usor smile

Eu imi amintesc ca abia dupa un an si ceva de sex constant am inceput sa simt si eu placere...si el chiar avea rabdare la preludiu si chestii, era foarte atent si pe mine tot ma mai durea...
Ma credeti ca prima oara dupa ce am facut-o am zis ca nu mai fac asa ceva in viata mea? rotfl e asa de funny cand imi amintesc...
Oricum merita chinul ala de un an sau poate alte fete sunt mai norocoase si nu au dureri asa de mari.
SI sexul asta e asa ca un viciu, chiar daca ma durea tot simteam nevoia s-o fac smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#207 2010-08-24 15:21:49

MnM
New member
Inregistrat: 2010-08-24

Buna ziua!Indraznesc sa va cer anumite sfaturi si pareri avand in vedere ca acum o luna am facut dragoste pentru prima data..Am o mica(mare) problema,mintea mea. Desi ne protejam (nu se pune problema de neprotejat), cam de o saptamana ma simt rau(dureri de cap..somnolenta.. si ma dor sanii un pic mai tare decat de obicei..si s-au umflat exagerat..ca inainte de a imi veni menstruatia; ah, si era sa uit, ma doare cam tare ovarul drept). Este posibila o sarcina? (incerc sa ma conving ca nu, nu ar fi posibil si ca sunt paranoica(asa zice prietenul meu, in gluma ce-i drept dar..))., sau este o raceala? Mentionez ca am mai fost racita si nu m-am mai simtit asa rau.. In timp ce scriu imi dau seama ca pun intrebari cam prostesti, dar nu ma pot abtine.Se poate sa fie doar autosugestie?Grijile mele se trag si din faptul ca amandoi eram virgini.Totusi nu as vrea sa il sperii si mai tare pe el,deoarece mi-a marturisit ca se simte jenat de faptul ca e virgin.. desi i-am spus de multe ori ca il respect pentru asta.(Am uitat sa spun ca au existat doar 3 contacte in aceasta luna). M-as duce la ginecolog, dar am 17 ani si nu stiu daca este posibil fara sa fiu insotita de un parinte.. O alta varianta ar fi sa vorbesc cu mama mea dar probabil ar muri de rusine..nu vorbeste cu mine pe tema asta..Astept raspunsul dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumesc anticipat!

#208 2010-08-24 15:56:34

MnM
New member
Inregistrat: 2010-08-24

Iti multumesc pentru raspunsul prompt! De protejat, ne-am protejat corect zic eu..am si verificat prezervativul dupa..Se poate sa fie spm.. dar parca e mult mai accentuat decat de obicei..iti multumesc.. >big_smile<

#209 2010-08-24 15:56:40

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Stai linistita, ca nu ai cum sa fii insarcinata DACA v-ati protejat corect. In ipoteza ca folositi prezervativul, banuiesc ca stiti cum anume trebuie pus si ca trebuie folosit de la inceputul actului sexual. Dupa ce ati terminat, il puteti verifica, sa nu cumva sa se fi spart ( se poate umple cu apa ). Daca procedati asa, nu ai cum sa ramai insarcinata - plus ca spui ca cele 3 contacte au avut loc luna asta, iar asa de repede sunt slabe sansele sa ai ceva simptome, chiar daca prin absurd s-ar fi intamplat ceva. Ceea ce simti tu ar putea fi intr-adevar o raceala sau SPM. Poti merge linistita neinsotita la ginecolog, iar pe mama ta o poti aborda chiar tu intr-o discutie de genul asta, cu calm si rabdare din partea amandurora. Evntual poti sa incepi sa iei anticceonptionale - oricum, cantareste bine ipoteza asta, sunt totusi niste hormoni. Zic asta ca sa nu stai cu stresul ca poate s-a rupt prezervativul. Iar daca mai ai intrebari, suntem aici. Succes ! smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.