Prima data : esti pregatita?-16
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Re: Prima data : esti pregatita?
eu consider ca la 14 ani nu stii nici ce fel de fel de mancare vrei sa mananci, sa nu mai vorbim de alegeri in materie de sex. mie mi se par putin exagerate persoanele care dupa 2 ani de relatie inca nu se simt pregatite, dar asta la o varsta mai inaintata. sub nici o forma nu mi se pare normal ca un copil de 14 ani sa faca sex, o fi fiziologic pregatit, dar psihologic sub nici o forma, nici nu stie ce e aia mai exact. fetitele la 10-13 ani le vine ciclul, deci sunt pregatite sa faca copii, de ce sa nu ii faca, doar fizic sunt pregatite nu?
nu inseamna ca daca incepi viata sexuala la 18-20 de ani nu vei avea multi parteneri si vei ajunge sa fi nefericita.
nu mi se pare ok ca un copil, pentru ca la 14 ani esti un copil, sa faci sex. nu esti informat, poti lua boli, poti ramane insarcinata (vezi cazul cu copiii de 14-15 ani care faceau gang bang in sala de clasa si 10 fetite au luat sifilis).
aceasta nu este o preconceptie, este un fapt cat se poate de real. ai timp berechet toata viata sa faci sex, sa incepi la 14 ani este o aberatie. copiii sa se bucure de jocuri si floricele, ca orgasme vor avea destule cand vor fi mari.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
.. no coment, pacat ca un barbat nu intelege intimitatea unei femei si cat e de important pasul respectiv.sexul nu e doar o acctiune, e si o emotie, mai ales la varsta aia.
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- nascut_la_cerereafemeilor
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-10-22
Va intrebati de ce un barbat nu intelege sufletul unei femei?emotia primului act sexual,primele clipe de neuitat.
Raspunsul e simplu: PENTRU CA NICI MACAR ELE NU SE INTELEG
Fosta prietena cand incepea o cearta tinea foaaarte mult timp. Nu ati observat ca barbatii si femeile sunt foarte diferiti?
Sa luam un exmplu:
Ea: De ce ai venit la ora asta? Eu: Pai sa vezi draga mea ca am mai stat pe afara cu prietenii Ea: Ce prieteni? Eu: Pai ala,ala si ala. Ea: Si pe mine de ce nu m-ai luat?
Atat era nevoie sa zica si incepea cearta. Si zice zice zice zice zice multe chestii care s-au intamplat cu un an in urma,chestii care nu s-au intamplat,dar s-ar fi putut intampla,imi enumera toate defectele...multe lucuri paralele cu subiectul. La un moment dat se opreste...
Si zici in gandul tau:GATAAAAA,IN SFARSIIIIT.
Dupa 5minute: De ce ai venit la ora asta? Pai nu am discutat? Si daca am discutat ce?...si totul se relua:)
De foarte multe ori nici la 30 de ani nu stii ce alegeri sa faci in materie de sex,pentru ca pe cat de dragut e baiatul care iti vorbeste,atat de dragut te poate parasi a2a zi:)
Nu am de gand sa inteleg sufletul unei fete,e normal sa avem conceptii diferite. Dar adultii care practica sexul in grup nu au fost candva copii?e doar o diferenta de varsta,e alegerea lor,nu suntem in masura sa le impunem noi ceva.
Problema nu e ca au facut sex in grup,ci ca nu le-a vorbit nimeni de pericolele la care se expun.
Din pacate am trecut cu putin peste varsta lor,dar eu consider e ceva frumos ca doi adolescenti sa se iubeasca
Ultima oara a fost editat de nascut_la_cerereafemeilor (2010-10-24 00:42:40)
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
bine.. eu am senzatia ca ai chiar 14 ani
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
In orice caz, la 14 ani esti oricum numai pregatita psihic pt sex nu
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- acelasi
- New member
- Inregistrat: 2010-08-06
...cu parere de rau, am intalnit femei care nu erau pregatite nici la 30 ani. Atatea complexe, atata imaturitate si orizonturi restranse incat nu mi-a venit nici sa insinuez o posibila relatie. Varsta nu cred ca`i un factor determinant ci mai degraba mediul in care creste si complexitatea activitatii cerebrale mostenite/educate.
- V.
- Banat
- Inregistrat: 2010-08-10
Mai oameni buni,sincer,citesc pe-aici si ma crucesc.Nimeni nu zice ca e normal sa ai 25 de ani sa ai o relatie de 2-3 ani si sa nu accepti o apropiere fizica.DAR,sa fim seriosi,imaginati-va ca sunteti parinti,si la 13-14 ani fiica voastra vine la voi 'Tata am facut sex,in grup chiar.' Ce raspuns ii dati? 'Bravo,sa te protejezi?' Nu cred.Oricat de open-minded esti,asa ceva nu e in regula.Psihic un om nu ajunge la maturitate sexuala la 14 ani,ma rog aici vorbesc de majoritate.Ca sunt fete de 14-15 ani care se culca cu cine apuca de cate ori vor,asta e altceva,depinde si de educatie si de personalitate. Dar ca idee,ok sex faci si de cand esti mai tinerel,da' la 14 ani e prea mult,sincer. Si nu stiu,a zis cineva pe-aici ca nu incearca sa inteleaga femeia.Ma nu stiu eu asa multe despre relatii ,dar ca sa poti sa ai langa tine un om care sa fie fericit ca esti cu el si invers,trebuie sa ai capacitatea de a empatiza cu persoana respectva,implicit de a o cunoaste. Zic
- coraline
- Addicted member
nascut_la_cerereafemeilor ce treaba are prietena ta si certurile ei cu sexul prima data? ca sincer nu ma prind
cand o sa ajungi parinte, eventual de fata, o sa vezi ce frumos este sa iti aperi fata de toti badaranii de pe strada, ce o sa tremuri de frica cu cine umbla si ce face, sa nu vina cu boli sau cu burta la gura. cea mai grea meserie este sa fi parinte de fata.
nu vrei sa intelegi sufletul unei femei? problema ta.. nimeni nu ti-a cerut-o. dar atunci te rog, nu critica ce nu intelegi. ca nici eu nu incep sa critic barbatii doar ca sa ma aflu in treaba.
un barbat sta, si-o baga, pf pf pf stropeste putin si a terminat. o femeie plange de durere, sangereaza, face infectii, se urca pe o masa unde se chiombeaza cineva ca la spectacol, merge la salon sa isi jupoaie parul pubian, face multe sacrificii in numele sexului. si daca atunci cand ati face si voi sex pentru prima oara ati simti acea durere oribila si ati sangera, la cum sunt barbatii, cred ca ar lesina instant si ar crede ca trebuie sa li se amputeze. nu stii prin ce trece o femeie asa ca, te rog, nu mai critica ce nu intelegi. si sa treaca prin asa ceva la 14 ani in loc sa se dea in leagan si sa se joace mi se pare doar...bolnav!
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Banana Split
- Sr. member
sunt perfect de acord cu tine, coraline!!!!
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
coraline a scris:nascut_la_cerereafemeilor ce treaba are prietena ta si certurile ei cu sexul prima data? ca sincer nu ma prind
cand o sa ajungi parinte, eventual de fata, o sa vezi ce frumos este sa iti aperi fata de toti badaranii de pe strada, ce o sa tremuri de frica cu cine umbla si ce face, sa nu vina cu boli sau cu burta la gura. cea mai grea meserie este sa fi parinte de fata.
nu vrei sa intelegi sufletul unei femei? problema ta.. nimeni nu ti-a cerut-o. dar atunci te rog, nu critica ce nu intelegi. ca nici eu nu incep sa critic barbatii doar ca sa ma aflu in treaba.
un barbat sta, si-o baga, pf pf pf stropeste putin si a terminat. o femeie plange de durere, sangereaza, face infectii, se urca pe o masa unde se chiombeaza cineva ca la spectacol, merge la salon sa isi jupoaie parul pubian, face multe sacrificii in numele sexului. si daca atunci cand ati face si voi sex pentru prima oara ati simti acea durere oribila si ati sangera, la cum sunt barbatii, cred ca ar lesina instant si ar crede ca trebuie sa li se amputeze. nu stii prin ce trece o femeie asa ca, te rog, nu mai critica ce nu intelegi. si sa treaca prin asa ceva la 14 ani in loc sa se dea in leagan si sa se joace mi se pare doar...bolnav!
subscriu pt fiecare cuvintel de al tau
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Orange a scris:coraline a scris:nascut_la_cerereafemeilor ce treaba are prietena ta si certurile ei cu sexul prima data? ca sincer nu ma prind
subscriu pt fiecare cuvintel de al tau
si eu, si eu !!!
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- nascut_la_cerereafemeilor
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-10-22
Nu sunt metrosexual,dar consider ca ingrijirea corpului e foarte importanta.
Si controlul ginecologic e important,chiar daca te pune domn doctor pe o masa ca la spectacol.
Tot ce nu suport eu e comportamentul de virgina neprihanita.
Ati cunoscut vreodata o virgina neprihanita? Nu cred ca exista ceva mai rau decat o virgina neprihanita.
Unele raman virgine neprihanite intreaga lor viata,multe din ele sunt si la televizor.
P.S nu stiu ce inseamna "neprihanita",dar suna amuzant:))
Durerea se simte doar o singura data sau de cateva ori.
Te-ai gandit vreodata ca si pe barbati ii doare cand dezvirgineaza o fata?
Ultima oara a fost editat de nascut_la_cerereafemeilor (2010-11-11 19:58:21)
- iuli_ana
- Full member
Probabil crezi ca esti pregatita sa faci sex de la 14 ani din acelasi motiv pt care folosesti cuvantul neprihanita "E amuzant sa faci sex la 14 ani"Durerea o simti si daca nu faci sex o perioada, cel putin eu am simtit-o dupa o luna si jumatate in care nu facusem nimic, ce sa mai zic de durerea care am simtot-o prima data? Si cum sa te doara pe tine cand dezvirginezi o fata? Peretii vaginului sunt stramti si parctic asta provoaca o usoara presiune asupra "obiectului tau de joc" care o simte ca o placere.
Si o intrebare pt fete. Prima mea data a fost in urma cu 3 luni. Ideea e ca durerea a existat si a fost destul de puternica dar sange nu a curs deloc. A mai durat o perioada de o luna si jumatate pana cand s-a intamplat a doua ora si nimic. Oare de ce?
Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.
- Banana Split
- Sr. member
nu e o regula sa sangerezi. la fel cum eu am sangerat doar cateva picaturi si nu m-a durut decat fff putin
- coraline
- Addicted member
eu sunt sigura ca pentru tine controlul ginecologic este foarte important, dar de ce barbatii atunci cand au o problema nu merg la medic? pe net sunt sute, mii de barbati care scriu "am facut sex neprotejat, mi-au iesit bube mi-e rusine sa merg la medic ce sa fac?" si atunci de ce pentru barbati e normal ca femeia sa se cocoate pe o masa, dar ei nu ai niciodat animic sau le este rusine sa isi afiseze obiectul muncii unui medic?
pe barbati poate doar psihic sa ii doara, asta daca chiar tin la femeia de langa ei. dar numai aici pe forum cate povesti sunt ale unor fete care si-au inceput viata sexuala cu marlani care nu dadeau doi bani pe virginitatea sau durerea lor, ei voiau doar sa se descarce.
si mie mi se pare ciudat (ca sa nu folosesc alt cuvant..) ca o femeie la 20-23-25 de ani sa spuna "sunt virgina nu sunt pregatita sa fac pasul" dar asta este deja alta poveste. la 14 ani nu esti pregatit nici un sandwich sa iti faci..
- Banana Split
- Sr. member
coraline a scris:la 14 ani nu esti pregatit nici un sandwich sa iti faci..
corect
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
iuli_ana a scris:Prima mea data a fost in urma cu 3 luni. Ideea e ca durerea a existat si a fost destul de puternica dar sange nu a curs deloc. A mai durat o perioada de o luna si jumatate pana cand s-a intamplat a doua ora si nimic. Oare de ce?
Si eu am singerat doar foarte foarte putin... durere a fost dar probabil mai mult pentru ca nu eram prea lubrifiata si inca si himenul era al naibii de rezistent si apropo, nu a fost priam incercare....de fiecare data durea dar simteam eu ca nu "e gata" si renuntam .. poate e si cazul tau... chiar si dupa 3 luni la mine a fost o diferenta de vre-o juma de an intre prima incercare si "prima data propriu-zisa"
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- iuli_ana
- Full member
Nu a fost doar o incercare, a fost un act sexual propriu-zis, tocami asta este... A fost o saptamana in care ne-am intalnit si am facut-o zilnic si a mai trecut o perioada de o luna si ceva pana cand a venit iar o saptamana in care s-a intamplat la fel ca in cealalta si nimic...
Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
nascut_la_cerereafemeilor a scris:De foarte multe ori nici la 30 de ani nu stii ce alegeri sa faci in materie de sex,pentru ca pe cat de dragut e baiatul care iti vorbeste,atat de dragut te poate parasi a2a zi:)
dar treci cu totul si cu totul altfel peste faptul ca te paraseste!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|