homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgina la 25 de ani-5

#77 2008-08-08 18:25:57

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Re: virgina la 25 de ani

si tu ce crezi ca ii tot spunem de la inceputul topicului??? wink
citeste-l te rog ....numai de curiozitate smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#78 2008-08-09 03:55:52

pitarello
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-06

decat dezvirginata la 14 ani mai bine virgin la 28...glumesc evident

#79 2008-08-19 21:32:52

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

nu te mai stresa...nu esti rupta de cele normale smile

de exemplu am o vecina, prietena mea cea mai buna...are 39 de ani, de aceasi varta cu tata...si pana acuma la orice iubit ii gasea defecte..si uite ca acum doua luni si-a gasit printul, o sa se casatoreasca sapt viitoare...aaaa..si sa nu uit, e virgina...era si ea asa ca tine, cadru medical, dar cu frica de sex...acum de abea asteapta sa sara pe motanelul ei...wink

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#80 2008-08-20 09:21:27

pitarello
New member
Inregistrat: 2008-08-06

hai_faiv a scris:

nu te mai stresa...nu esti rupta de cele normale smile

de exemplu am o vecina, prietena mea cea mai buna...are 39 de ani, de aceasi varta cu tata...si pana acuma la orice iubit ii gasea defecte..si uite ca acum doua luni si-a gasit printul, o sa se casatoreasca sapt viitoare...aaaa..si sa nu uit, e virgina...era si ea asa ca tine, cadru medical, dar cu frica de sex...acum de abea asteapta sa sara pe motanelul ei...wink

offtopic

#81 2008-08-21 15:03:35

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Nu stiu eu cum m-as simti virgina la peste 25 de ani.. insa cred ca daca toti sunteti disperati sa nu mai fiti.. tot degeaba. Cam asa se intampla.. la un moment dat si eu vroiam sa am neaparat un prieten... si nema big_smile printul nu mai aparea... si cand eram prinsa de nu stiu cate teze si lucrari si tot asa, neavand timp sa ma gandesc la asta.. hop si iepurele lol... Trebuie intai sa ai incredere in tine... sa iti iubesti corpul asa cum este... si sa te respecti... pt ca daca nu e asa cum mai ai pretentii sa iubesti pe cineva?
Parerea mea big_smile

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

Publicitate

loading...

#82 2008-08-30 15:07:27

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

si io cunosc o tipa care a fost virgina pana la 29 de ani...acuma nu mai e pt ca si-a gasit "jumatatea".prima oara ii mai naspa,dar nu la toata lumea,daca stie cum sa se comporte cu tine nu simti nimic,daca iti alegi un badaran...ii naspa.....asa ca cu tupeu....nu trebe sa fie doar iubire sa poti sa te dezvirginezi...poate sa fie si atractie fata de o persoana....si io mam dezvirginat tarziu si sincer mia fost frica de durere...dar miam luat inima in dinti si dupa o sticla de vin ....am simtit doar o intepatura..big_smile...a doua zi a fost mai naspa dar dupaia nu am ami avut absolut nimic...iar baiatul respectiv....aveam doar atractie fata de el nu a fost iubire....asa ca nu mai pierde timpul...pune-te pe treaba:D tummenupp

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-08-30 15:09:47)

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#83 2008-09-01 16:02:53

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-07-18

aissa_kiss a scris:

si io cunosc o tipa care a fost virgina pana la 29 de ani...acuma nu mai e pt ca si-a gasit "jumatatea".prima oara ii mai naspa,dar nu la toata lumea,daca stie cum sa se comporte cu tine nu simti nimic,daca iti alegi un badaran...ii naspa.....asa ca cu tupeu....nu trebe sa fie doar iubire sa poti sa te dezvirginezi...poate sa fie si atractie fata de o persoana....si io mam dezvirginat tarziu si sincer mia fost frica de durere...dar miam luat inima in dinti si dupa o sticla de vin ....am simtit doar o intepatura..big_smile...a doua zi a fost mai naspa dar dupaia nu am ami avut absolut nimic...iar baiatul respectiv....aveam doar atractie fata de el nu a fost iubire....asa ca nu mai pierde timpul...pune-te pe treaba:D tummenupp

Same here...  durerea a fost banala si a trecut rapid... no feelings intre noi doi... Dar s-a purtat super ok, a umblat cu grija, dar nici nu m-a tratat in asa fel incat sa ma simt extraconstienta de ce lucru important mi se intampla smile

Chiar se pune prea mult accent pe ceea ce se petrece prima oara, nu-i asa de greu daca se "colaboreaza" bine smile

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#84 2008-11-10 16:53:42

Ashteroff
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Probabilitatea ca un om virgin sa se sinucida este mult mai mare decat la un om fericit cuplat si nevirgin; Si sinuciderea duce direct in iad. deci diavolului ii convine mai mult sa se sinucida un om din cauza singuratatii si/sau virginitatii
- un om virgin este predispus la disperare, la a huli  si la acuza pe Dumnezeu de toate relele care i se intampla , si aceasta e pacat mai mare decat sexul;

Perspectiva ta e interesanta...nu si opinia "misticista" ca "vrajile" ar dura pana la 30 de ani...eu am 31 si...degeaba.
De ajuns in iad nu ma tem...asta e iadul...fara afectiune si iubire, oriunde e iadul.
Eu recomand tuturor in situatia noastra, sa incerce sa-si vada numai de profesie, de hobby, bucurati-va de micile placeri, de propriul vostru corp, si incetati sa va mai chinuiti!!!Oricum nu se va intampla nimic...e un blestem.
Sinuciderea nu e o solutie, totusi, fiindca...pentru asteptarea asta  cine ne rasplateste?!Pentru ce am mai suferit atat?!
Si, oricum, nu va dura vesnic...nici macar mult.

#85 2008-11-10 23:17:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Auzi, dar de ce nu te combini cu tipul de la topicul "virgin la 28 de ani" ?  bis

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#86 2008-11-11 16:04:12

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

love_t a scris:

Auzi, dar de ce nu te combini cu tipul de la topicul "virgin la 28 de ani" ?  bis

rotfl   rotfl

#87 2008-11-12 18:32:56

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

daca e sa o faci pentru prima data trebuie sa fii sigura ca asta iti doresti,ca esti pregatita si ca merita sa fie el.va fi special,deosebit si placut daca ai incredere in persoana de langa tine,daca aveti o relatie frumoasa si daca va intelegeti.si waw....sa fiu baiat si prietena mea de 25 de ani sa fie virgina????pai ce poate fi mai grozav?????super.

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#88 2008-11-12 19:34:02

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

am o prietena care are vreo 18 ani si i s-au dat papucii pe motiv k e virgina ... am ramas si eu yikes cand am auzit

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#89 2008-11-13 03:05:40

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mie mi se pare ca e pacat sa risipesti atatia ani din viata asteptandu-l pe Fat-Frumos in loc sa te bucuri de placerile vietii cu "broscoii"

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#90 2008-11-14 18:46:01

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Wildhoney a scris:

am o prietena care are vreo 18 ani si i s-au dat papucii pe motiv k e virgina ... am ramas si eu yikes cand am auzit

da,si eu am auzit de multe tipe de gen.
si stiu tipi care daca aud k tipa e virgina se despart d ea .e aiurea dar astia sunt oamenii

They can because they think they can.

#91 2008-11-14 19:35:15

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

asta se intampla pentru ca le e frica ca, fiind primul, se vor atasa de el si in cazul unei despartiri o sa fie naspa...(ca si cum nu ar fi naspa oricum)... le e frica de aceasta legatura care se creaza...
si mie mi-a zis un tip ca incearca sa ocoleasca fetele nef****te. sper insa sa fie cat mai putini din astia..

#92 2008-11-16 23:16:50

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

love_t a scris:

offtopic    rotfl  rotfl  diablo  diablo  rotfl  rotfl

Ce nu te doboara te face mai puternic

#93 2008-11-17 05:47:37

07pularau
Membru
Inregistrat: 2008-11-17

18  spermatozoid o sa mori

#94 2008-11-17 06:14:19

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Alina Delia a scris:

ma city tu crezi ca diavolul chiar nu vrea sa faci sex?

scuzati intarzierea comentariului meu, dar asta chiar a fost rupere
rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

hjarta

#95 2008-11-20 05:48:44

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Am vazut ca este o tendinta ca atit fetele cit si baietii sa ramina virgini pina isi gasesc dragostea.

True Love Wait si Pledging Purity si vad ca sint susutinuti si de parinti si de comunitate.
Am vazut ca multi dintre ei au peste 20 de ani.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.