|
Nu esti logat.
Pentru cei ce cred in zodii !!!-19#343 2011-06-07 00:57:16
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!bianca daca te ajuta cu ceva, tata e capricorn, si mai am un amic tot capricorn... fustangiu mai mare ca el nu am vazut. Sunt pretentiosi, stiu sa se miorlaie pe langa cineva, si sa se foloseasca foarte bine de acea persoana. Autoritari, si cred ca mereu au dreptate, si vina nu e niciodata a lor. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #344 2011-06-07 00:58:12
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!
Partea bolduita o stiu perfect Offline #345 2011-06-07 00:59:10
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Mda, si eu os tiu perfect, datorita tatalui meu.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #346 2011-06-07 01:01:15
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Eu sunt pesti Offline #347 2011-06-07 01:02:35
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Dar te-am mirosit pe tine ca esti pesti .. De la topicul cu YR .. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#348 2011-06-07 01:04:32
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Capricioasa nu. Sufletista doar cu cei apropiati. Lipicioasa peste masura si increderea...e o chestie subiectiva,ma consider doar realista Offline #349 2011-06-07 01:07:01
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-06-07 01:07:51) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #350 2011-06-07 07:43:13
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!si eu sunt pesti... in mare ma regasesc in caracteristicile zodiei, sunt visatoare, pun suflet, sunt incapatanata, nu ma las pana nu`mi duc la implinire un vis sau orice alt lucru. nu ma las deloc influentata, sunt de multe ori f sceptica si prefer sa gandesc eu un lucru, decat sa`l iau gata gandit de catre altii. cand am dreptate, nu ma las pana nu demonstrez faptul ca am dreptate, nu accept sa mi se spuna ca gresesc, daca de fapt eu am dreptate. natura ma inspira foarte mult, ma simt extraordinar in spatii verzi, linistite. nu stiu ce sa mai zic... sunt genul boema cred si sunt realista, chiar daca mai visez. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #351 2011-06-07 08:00:58
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!capricorni mi-aduc aminte.... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #352 2011-06-07 08:52:39
oh yeah Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #353 2011-06-08 07:30:22
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!deea bine ai venit in lumea racilor crede-ma, este doar inceputul o sa urmeze muuuulte alte discutii si situatii ciudate Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #354 2011-06-08 10:14:43
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Pai asta intrebam, de ce face asa? Pentru atentie? Tre` sa-i dau apa la moara sau sa trec repede peste subiecte de genul? Eu nici nu sunt un om foarte rabdator.. sa stau, sa-i explic de n-shpe mii de ori ca viata e frumoasa si ca eu ma chinui sa i-o fac si mai frumoasa.. *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #355 2011-06-08 10:17:58
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!acum asa offtopic, in primul rand nu cred ca tine neaparat de zodie asta, in al doilea rand nu e treaba noastra sa-i schimbam ideile despre viata ale partenerului si sa i le bagam pe gat pe ale noastre Offline #356 2011-06-08 10:39:29
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Daa, normal ca nu tine neaparat de zodie, doar eu nu-l percep ca fiind "iubitul-meu-rac" Doar ca ma mirase ce-a putut sa spuna, in conditiile in care el e o persoana "de viata"..si totusi in mintea lui sunt alt fel de lucruri.. Eh, chiar ca nu o sa ma chinui eu sa-i schimb vreo idee *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #357 2011-06-08 10:42:22
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!da, crede-ma ca si eu sunt rac si imi dau seama ca te poate exaspera sa stai langa o persoana din asta negativista si pesimista, dar prietenul meu a gasit cea mai buna cale : ma ignora cand sunt asa, si functioneaza perfect asa ca nu-i mai da atata atentie si sa vezi ca o sa fie ok Offline #358 2011-06-08 11:17:23
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!da, racii sunt mai depresivi asa So where is the passion when you need it the most... Offline #359 2011-06-08 11:36:07
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Eu nu stiu... am mai zis... cu pestii ma inteleg, dar cateodata mi se par foarte plictisitori cu berbecii am legat prietenii ok, desi si astia sunt incapatanati, cu scorpionii... well... cu astia m-am inteles cel mai bine si ma mai inteleg cu gemenii Offline #360 2011-06-08 11:40:04
Do the world a favor, stay like this forever. Offline #361 2011-06-08 12:50:29
Re: pentru cei ce cred in zodii !!!Mie imi sunt antipatice fecioarele, cel putin fetele. Sunt complicate, cu mai multe fete, barfitoare, rautacioase si fitoase. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|