homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru cei ce cred in zodii !!!-20

#362 2011-06-08 13:00:54

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: pentru cei ce cred in zodii !!!

Toriana a scris:

Mie imi sunt antipatice fecioarele, cel putin fetele. Sunt complicate, cu mai multe fete, barfitoare, rautacioase si fitoase.  dumbom

de acord cu tine.si eu mai pun si fetele rac-toate care le-am cunoscut erau la fel:false,barfitoare,materialiste.
(vorbesc strict de persoanele pe care le cunosc personal in aceste zodii big_smile )

si sunt de acord si cu sunshine:cu gemenii nu te plictisesti niciodata,sunt persoane creative,visatoare,foarte bune la suflet,vorbarete (cand stau cu mama parca ascult documentare la radio  rotfl )

#363 2011-06-08 13:23:05

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Hmmm, nu cred ca fetele rac sunt barfitoare. Fetele in general sunt barfitoare, iar falsa nu sunt decat cu cei care sunt falsi cu mine si materialista nu am fost niciodata si nici nu sunt tongue Nu ma regasesc deloc in descrierile voastre big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#364 2011-06-08 13:41:35

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Suntem si noi buni la ceva (entertainment) smile.

Ultima oara a fost editat de Random (2011-06-08 13:42:06)

Do the world a favor, stay like this forever.

#365 2011-06-08 13:52:04

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Am avut si eu un amic in zodia gemeni mai de mult si era nebun rau de tot. Radeam mereu cu el, chiar daca ne mai tachinam noi.  chicot Si sunt si optimisti de felul lor.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#366 2011-06-08 14:00:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Toriana a scris:

Mie imi sunt antipatice fecioarele, cel putin fetele. Sunt complicate, cu mai multe fete, barfitoare, rautacioase si fitoase.  dumbom

al meu e fecioara... e idealist, mandru, cateodata vorbeste gura fara el, se da mare, se crede destept si in mod surprinzator  e mai sensibil ca mine.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#367 2011-06-08 14:11:19

Miss_B
Insomniac member

k?reste a scris:

Hmmm, nu cred ca fetele rac sunt barfitoare. Fetele in general sunt barfitoare, iar falsa nu sunt decat cu cei care sunt falsi cu mine si materialista nu am fost niciodata si nici nu sunt tongue Nu ma regasesc deloc in descrierile voastre big_smile

eu am si precizat  ca ma refer la fetele pe care le cunosc personal  chicot  oricum,nu ii putem cataloga pe toti/toate asa,fiecare e diferit.dar am avut experiente urate cu fecioara si rac-fete.Stiu ca fetele in general barfesc,dar nu sa imi fie "prietena" si apoi sa rada de mine cu altii  pana se prapadeste lol  Cunosc 5 fete rac care au zis ca nici nu se uita la un baiat daca nu are "masina bengoasa"  sau care si-au parasit iubitul pt ca  le-a adus doar flori de ziua lor,nu si ceva mai "consistent"  rotfl
am multe exemple,toate se aseamana,dar vin de la persoane diverse din aceste zodii  lol

Not my intention to offend anyone puss

#368 2011-06-08 15:38:40

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

BabyBlueDoll a scris:

k?reste a scris:

eu am si precizat  ca ma refer la fetele pe care le cunosc personal  chicot  oricum,nu ii putem cataloga pe toti/toate asa,fiecare e diferit.dar am avut experiente urate cu fecioara si rac-fete.Stiu ca fetele in general barfesc,dar nu sa imi fie "prietena" si apoi sa rada de mine cu altii  pana se prapadeste lol  Cunosc 5 fete rac care au zis ca nici nu se uita la un baiat daca nu are "masina bengoasa"  sau care si-au parasit iubitul pt ca  le-a adus doar flori de ziua lor,nu si ceva mai "consistent"  rotfl
am multe exemple,toate se aseamana,dar vin de la persoane diverse din aceste zodii  lol

Depinde si de perioada in care te nasti. Eu una sunt nascuta in iunie dar cunosc niste fete nascute in iulie si mi se pare si mie ca sunt putin materialiste. In fine... chestia asta cu zodiile e ceva relativ...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#369 2011-06-08 15:40:58

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Fetele rac si  eu stiam ca`s materialiste... smile Doar ce cunosc eu,nu generalizez,Doamne feste,ca doar nu exista doar 12 tipuri de persoane in lume forgetit

#370 2011-06-08 15:42:13

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

BiancaElena a scris:

Fetele rac si  eu stiam ca`s materialiste... smile Doar ce cunosc eu,nu generalizez,Doamne feste,ca doar nu exista doar 12 tipuri de persoane in lume

Tare asta!  lol

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-06-08 15:43:16)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#371 2011-06-08 15:56:14

Miss_B
Insomniac member

k?reste a scris:

BabyBlueDoll a scris:

k?reste a scris:

Depinde si de perioada in care te nasti. Eu una sunt nascuta in iunie dar cunosc niste fete nascute in iulie si mi se pare si mie ca sunt putin materialiste. In fine... chestia asta cu zodiile e ceva relativ...

sa stii ca cele pe care le cunosc sunt in iulie  tummenupp  nu am bagat de seama pana acum,adica na...nu m-am gandit la asta lol

#372 2011-06-08 15:57:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si daca vin eu care sunt nascuta in iulie ce mai ziceti ? lol ma invidiati ca sunt plina de bani lol

#373 2011-06-08 15:59:59

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Toriana a scris:

BiancaElena a scris:

Fetele rac si  eu stiam ca`s materialiste... smile Doar ce cunosc eu,nu generalizez,Doamne feste,ca doar nu exista doar 12 tipuri de persoane in lume

Tare asta!  lol

Pai nu-i asa? Ne-ar fii foarte usor sa stim cu cine sa vorbim,in cine sa avem incredere,cu cine facem sex,cu cine ne casatorim daca ar fii doar 12 tipuri de persoane in lume,conform zodiacului forgetit

#374 2011-06-08 16:04:02

Miss_B
Insomniac member

heimdall a scris:

si daca vin eu care sunt nascuta in iulie ce mai ziceti ? lol ma invidiati ca sunt plina de bani lol

rotfl

#375 2011-06-08 20:57:42

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

hei, eu nu sunt materialista lol nici rautacioasa cesafac si sunt fecioara cesafac in svhimb sunt critica si incapatanata si foaaarte obsedata de tot tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#376 2011-06-08 21:50:52

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Toriana a scris:

Am avut si eu un amic in zodia gemeni mai de mult si era nebun rau de tot. Radeam mereu cu el, chiar daca ne mai tachinam noi.  chicot Si sunt si optimisti de felul lor.

L-ai descris perfect pe fratele meu geaman... care e si in zodia gemeni, evident tongue  rotfl  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#377 2011-06-09 01:10:31

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

sunshine16 a scris:

Toriana a scris:

L-ai descris perfect pe fratele meu geaman... care e si in zodia gemeni, evident tongue  rotfl  big_smile

exaaaact

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#378 2011-06-09 01:27:39

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ai si tu frati/prieteni din zodia asta? Asa-i ca sunt funny? Moaaa, acum cred ca ne injura fetele, ca de zodia asta am zis numai de bine rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#379 2011-06-09 02:39:41

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

sunshine16 a scris:

Ai si tu frati/prieteni din zodia asta? Asa-i ca sunt funny? Moaaa, acum cred ca ne injura fetele, ca de zodia asta am zis numai de bine rotfl

Frati nu, dar cunosc un baiat care e exact cum zici tu de fratele tau.. Acum e logic ca tine de persoana treaba asta, dar parca nu e doar o coincidenta. Imi plac cei in zodia gemeni smile
Eii lasa ca doar nu o sa zicem de rau daca nu prea avem ce lol Deja defectele gemenilor nu mai conteaza, daca in rest sunt cum i-am descris mai sus   punk

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#380 2011-06-09 07:47:15

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mie fetele gemeni nu imi plac nustiu desigur cele pe care le-am cunoscut eu tongue
am avut 2 prietene, mi se pareau chiar cu 2 fet(z)e, pe de-o parte cea aratata tuturor, boooring, plictisitoare, daca voiai sa iesi undeva cu ele trebuia tu sa propui un loc, sa alegi tu tot, ca ele erau incapabile de o decizie, usor manevrabile de oricine, in special de prietenii lor din cuvantul carora nu ieseau. una chiar si la restaurant i-a comandat gagicasu ceva, ca nu si-a ales singura.
pe de alta parte fata negativa, barfitoare, aduna informatii si apoi le discuta cat de poate de "frumos" cu altii. cel putin cele 2 gemene pe care le stiu erau identice, nu aveai ce sa faci cu ele si mai trebuia sa te si feresti ca nu stiai cand ti-o luai ca spuneai o prostie.

no offence sunshine big_smile puss

baieti gemeni nu am cunoscut tongue insa din cate spuneti voi sunt diferite de femei tongue

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-09 07:54:05)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.