|
Nu esti logat.
Sala/aerobic/tae bo si alte minuni fac parte din programul vostru?-4
#58 2012-05-15 14:48:21
Re: sala/aerobic/tae bo si alte minuni fac parte din programul vostru?care este mai dragut? care este mai solicitant? aerobic sau zumba? zumba nu am facut niciodata. Offline #59 2012-05-15 15:15:42
Re: sala/aerobic/tae bo si alte minuni fac parte din programul vostru?zumba e cosmarul meu daca iti place muzica latino si sa misti lasciv din solduri zumba e pentru tine e o combinatie de aerobic cu dans Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-15 15:15:53) Offline #60 2012-06-14 10:40:58
Re: sala/aerobic/tae bo si alte minuni fac parte din programul vostru?Parerea mea este ca bicicleta medicinala e buna, spun asta din proprie experienta. Am lucrat la ea 1-2 ani, a modelat frumos picioarele, iar conditia fizica a imbunatatit-o. Cand m-am decis sa ies si afara la alergat, imi era chiar usor, nu oboseam repede...inca trebuia sa imi astept partenerul de jogging care se tot oprea ori alegea sa mearga. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|