homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitul meu se insoara-3

#39 2008-05-31 13:17:51

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: iubitul meu se insoara

nu trebuie sa iubesti acum,nici nu te implica in alta relatie acum.lasa timpul sa treaca,sa se vindece ranile. si cand te vei simti pregatita... oricum nu trebuie sa pui suflet din prima.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#40 2008-05-31 13:18:30

adelutza21
New member
De la: oradea
Inregistrat: 2008-05-28

el vroia ca in fata altarului sa mearga curat, nu a fost a mai avut relatii cu alte fete de aceea sa dus la manastire sa ii dea canon sa ii se ierte pacatele, si uite acum in fata altarului ma merge cu una care are burta la gura, deja are 5 luni si se vede destul

#41 2008-05-31 13:21:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

e un ordinar in cazul asta! nu te mai gandi la el,nu te merita deloc! oricum,Dumnezeu e sus si le vede pe toate...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#42 2008-05-31 14:08:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

adelutza... de-acum, asta e. poate ca e mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu... ce zici? daca e asa slab si cedeaza din prima... cine stie, te trezeai cu situatia asta cand erai tu insarcinata... hai.... timpul o sa le vindece pe toate. iar el s-a ales cu rezultatul propriilor greseli. din pacate... te-ai ales si tu, fara vina. dar ce a facut e bun facut... iarta, uita.... si TRECI MAI DEPARTE.

iar apropo de chestia cu pacatele... poate e ultima chestie la care te gandesti, dar... cum te-ai fi simtit daca el nu ramanea cu aia si ea facea avort din cauza asta? chiar daca n-ai fi avut tu vina... nush... eu cred ca m-as fi simtit aiurea.....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#43 2008-05-31 15:47:28

adelutza21
New member

deci e mai bine asa, si daca nu o iubeste copilul acela nu are nici o vina, merita sa fi cu amandoi parinti, nu ii port dusmanie, l-am iubesc si inca il iubesc, ii doresc toata fericirea din lume, eu il iert pt ce mi-a facut dra nu doresc la nimeni sa pateasca ce am patit eu

Publicitate

loading...

#44 2008-05-31 16:31:53

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

theSame_ElaElis a scris:

hmmmm! ma gandeam ca tipa a facut copilul intentionat, sa puna laba pe el; nu merita sa te consumi; faptul e consumat; asta daca nu vrei sa le spargi casa si apoi sa il vezi pe el cum tanjeste dupa copil, sau, mai rau, dupa ea! hello! mai sunt baieti pe lumea asta!

oke, o fi ramas aia intentionat insarcinata... dar cu cine? aici e problema!!!
nu mai am cuvinte! ade, "iubitul tau" nu ti-a fost niciodata iubit! cu parere de rau zic asta si ma opresc aici inainte de a arunca cu cap niste vorbe grosolane la adresa lui, pt ca le merita pe toate!  ptiu, ce jeg de om! mi-e sila acklad
doamne, ade, iti doresc sa ai parte in viitor de un om adevarat si sper sa nu ramai cu sechele din toata povestea asta murdara, pt ca, pana la urma, viata se dovedeste a fi una frumoasa, cu bune si cu rele, ai sa vezi  smile puss si ai grija de tine smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#45 2008-05-31 19:00:18

adelutza21
New member

asa este viata este frumoasa si cu bune si cu rele, sper ca o sa pot trece peste to, si va veni timpul cand voi fi si eu fericita

#46 2008-05-31 19:11:25

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ade, stii si tu ca nu merita. cum ti-a zis si bogdan al nostru. "don't love and cry, fuck and smile" wink
nici sa nu te gandesti sa suferi in ziua aia. gandeste-te ca nu te-a meritat. puss

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#47 2008-05-31 19:31:43

adelutza21
New member

nu cred ca pot rezista sa nu sufar in ziua nunti, dar nu mai am ce sa fac, daca nu era copil poate mai speram la o impacare intre noi, dar asa copil ala va trebui sa aiba si tata si mama

#48 2008-05-31 19:44:53

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

iubita ce e asa greu?n-a meritat si nu merita....si tu trebuie sa-ti scoti din cap suferinta,iubirea etc....
cred ca tu acum te si complaci sa suferi.mai bine zi merci ca nu te-ai culcat cu el si apoi sa vina o faza dintr-asta.

#49 2008-05-31 19:50:19

adelutza21
New member

da nu merita, da bine ca nu m-am culcat cu el, poate imi facea si mie un copil si chiar nu m-as vedea inca in stare sa cresc un copil, poate daca l-as avea mai m-as maturiza

#50 2008-05-31 19:53:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

cum adica poate-ti facea si tie un copil....stiai tu sa te pzesti..inainte sa se gandeasca el la protectie te gandesti u.maturizarea consta in altele ..nu in a avea un copil smile

#51 2008-05-31 19:56:25

adelutza21
New member

iti dai seama nu ma lasa sa iau medicamente zicea ca daca iei medicamente e la fel daca ai face avort, am vb despre chestile astea, cica era pacat sa te protejezi, deci poate acum ii face acum la asta vreo 4-5

#52 2008-05-31 20:17:26

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

fata mea nu te mai gandi la el. doreste-i fericire ca si tu vei fi wink
esti fata buna. o sa-ti gasesti un baiat bun si care sa te merite.
de unde esti si cati ani ai? smile parca ai zis 21, nu?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#53 2008-05-31 20:31:50

adelutza21
New member

da 21 am am toata viata inainte, chiar mi-as dori sa fie foarte fericicit, si sa aiba parte doar de bucurii

#54 2008-05-31 20:34:53

SonneAle
Addicted member

da' nu te mai gandi atat la el ca ma indoiesc ca el se gandeste la tine asa cum o faci tu! spune ca ti-ai dori sa fii tu fericita si sa ai parte doar de bucurii! el a ales alta cale, sa-i fie de bine!  totul se petrece cu un rost!

#55 2008-05-31 20:41:41

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

adelutza21 a scris:

iti dai seama nu ma lasa sa iau medicamente zicea ca daca iei medicamente e la fel daca ai face avort, am vb despre chestile astea, cica era pacat sa te protejezi, deci poate acum ii face acum la asta vreo 4-5

Mda...si sa se culce cu alta nu a fost pacat. ce ipocrit.... Cu tine 2 ani era pacat sa faca sex (desi te iubea, nah...de fapt nu era sex...era dragoste)...dar cu aia...cum o vede cum o beep-uie...si nu a mai fost pacat. Asta nu merita nici sa te uiti la el.
Eu sincer nu as putea sta cu un asemenea om. Adica gandeste-te ca te casatoreai cu el la 22 de ani...pana ajungeai la menopauza tu ii faceai cate un copil pe an sau cum? ca daca nu va protejati deloc....era clar ca faceati macar o echipa de fotbal...macar un copil la 2 ani si tot iesea. Sau nu faceati sex deloc...decat la inceput...pana faceati 1-2-3 copii, cat voiati voi...si apoi abstinenta totala? Tare mia-r placea sa se inventeze o posibilitate sa ramana si barbatii insarcinati...si apoi sa vedem ce mai zic de metodele de contraceptie... Ar mai fi vrut sa faca copii pe banda rulanta? rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#56 2008-05-31 20:44:40

SonneAle
Addicted member

copii pe banda rulanta rotfl2 tare andre lol  da-i dreq pe toti ca is niste porci kknari! fir-ar rasa lor sa fie!

#57 2008-05-31 20:47:50

adelutza21
New member

cam asa era un copil pe an, cica doar martea si joia se putea culca cu nevasta asa mi-a zis oricum " ce-i al meu e pus deoparte" fiecaruia cand ii vine sorocul, poate nu  afost sa fie el al meu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.