|
Nu esti logat.
Iubitul meu se insoara-3#39 2008-05-31 13:17:51
Re: iubitul meu se insoaranu trebuie sa iubesti acum,nici nu te implica in alta relatie acum.lasa timpul sa treaca,sa se vindece ranile. si cand te vei simti pregatita... oricum nu trebuie sa pui suflet din prima. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #40 2008-05-31 13:18:30
Re: iubitul meu se insoarael vroia ca in fata altarului sa mearga curat, nu a fost a mai avut relatii cu alte fete de aceea sa dus la manastire sa ii dea canon sa ii se ierte pacatele, si uite acum in fata altarului ma merge cu una care are burta la gura, deja are 5 luni si se vede destul Offline #41 2008-05-31 13:21:05
Re: iubitul meu se insoarae un ordinar in cazul asta! nu te mai gandi la el,nu te merita deloc! oricum,Dumnezeu e sus si le vede pe toate... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #42 2008-05-31 14:08:40
Re: iubitul meu se insoaraadelutza... de-acum, asta e. poate ca e mai bine ca s-a intamplat acum decat mai tarziu... ce zici? daca e asa slab si cedeaza din prima... cine stie, te trezeai cu situatia asta cand erai tu insarcinata... hai.... timpul o sa le vindece pe toate. iar el s-a ales cu rezultatul propriilor greseli. din pacate... te-ai ales si tu, fara vina. dar ce a facut e bun facut... iarta, uita.... si TRECI MAI DEPARTE. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #43 2008-05-31 15:47:28
Re: iubitul meu se insoaradeci e mai bine asa, si daca nu o iubeste copilul acela nu are nici o vina, merita sa fi cu amandoi parinti, nu ii port dusmanie, l-am iubesc si inca il iubesc, ii doresc toata fericirea din lume, eu il iert pt ce mi-a facut dra nu doresc la nimeni sa pateasca ce am patit eu Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-31 16:31:53
Re: iubitul meu se insoara
oke, o fi ramas aia intentionat insarcinata... dar cu cine? aici e problema!!! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #45 2008-05-31 19:00:18
Re: iubitul meu se insoaraasa este viata este frumoasa si cu bune si cu rele, sper ca o sa pot trece peste to, si va veni timpul cand voi fi si eu fericita Offline #46 2008-05-31 19:11:25
Re: iubitul meu se insoaraade, stii si tu ca nu merita. cum ti-a zis si bogdan al nostru. "don't love and cry, fuck and smile" Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #47 2008-05-31 19:31:43
Re: iubitul meu se insoaranu cred ca pot rezista sa nu sufar in ziua nunti, dar nu mai am ce sa fac, daca nu era copil poate mai speram la o impacare intre noi, dar asa copil ala va trebui sa aiba si tata si mama Offline #48 2008-05-31 19:44:53
Re: iubitul meu se insoaraiubita ce e asa greu?n-a meritat si nu merita....si tu trebuie sa-ti scoti din cap suferinta,iubirea etc.... Offline #49 2008-05-31 19:50:19
Re: iubitul meu se insoarada nu merita, da bine ca nu m-am culcat cu el, poate imi facea si mie un copil si chiar nu m-as vedea inca in stare sa cresc un copil, poate daca l-as avea mai m-as maturiza Offline #50 2008-05-31 19:53:15
Re: iubitul meu se insoaracum adica poate-ti facea si tie un copil....stiai tu sa te pzesti..inainte sa se gandeasca el la protectie te gandesti u.maturizarea consta in altele ..nu in a avea un copil Offline #51 2008-05-31 19:56:25
Re: iubitul meu se insoaraiti dai seama nu ma lasa sa iau medicamente zicea ca daca iei medicamente e la fel daca ai face avort, am vb despre chestile astea, cica era pacat sa te protejezi, deci poate acum ii face acum la asta vreo 4-5 Offline #52 2008-05-31 20:17:26
Re: iubitul meu se insoarafata mea nu te mai gandi la el. doreste-i fericire ca si tu vei fi Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #53 2008-05-31 20:31:50
Re: iubitul meu se insoarada 21 am am toata viata inainte, chiar mi-as dori sa fie foarte fericicit, si sa aiba parte doar de bucurii Offline #54 2008-05-31 20:34:53
Re: iubitul meu se insoarada' nu te mai gandi atat la el ca ma indoiesc ca el se gandeste la tine asa cum o faci tu! spune ca ti-ai dori sa fii tu fericita si sa ai parte doar de bucurii! el a ales alta cale, sa-i fie de bine! totul se petrece cu un rost! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #55 2008-05-31 20:41:41
Re: iubitul meu se insoara
Mda...si sa se culce cu alta nu a fost pacat. ce ipocrit.... Cu tine 2 ani era pacat sa faca sex (desi te iubea, nah...de fapt nu era sex...era dragoste)...dar cu aia...cum o vede cum o beep-uie...si nu a mai fost pacat. Asta nu merita nici sa te uiti la el. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #56 2008-05-31 20:44:40
Re: iubitul meu se insoaracopii pe banda rulanta tare andre da-i dreq pe toti ca is niste porci kknari! fir-ar rasa lor sa fie! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #57 2008-05-31 20:47:50
Re: iubitul meu se insoaracam asa era un copil pe an, cica doar martea si joia se putea culca cu nevasta asa mi-a zis oricum " ce-i al meu e pus deoparte" fiecaruia cand ii vine sorocul, poate nu afost sa fie el al meu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|