homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitul meu se insoara-4

#58 2008-05-31 20:52:16

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: iubitul meu se insoara

mai bine ca nu a fost sa fie al tau. smile
cum ti-a mai zis cineva de pe aici. viata trebuie traita cu pacatele ei.
dupa cate povestesti tu mi se pare ca era un om cu conceptii invechite. crezi ca ai fi dus-o bine langa el? nu acum in 2-3 ani? mai tarziu pe la 40-45 cand stai cu cel de langa tine doar de dragul de a nu divorta sau de dragul copiilor.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#59 2008-05-31 20:55:13

Chocolate22
Insomniac member

sti ce maj sfatuieste pe mine mama? smile
sa nu caut eu iubirea pt ca va veni ea singura la mine wink
si eu iubesc un idiot care nu merita si care isi bate joc de mine. pt ce sa plangem dupa ei? sa fie fericiti cu cine vor. si noi vom fi fericite. stii cum e ... daca nu cunosti tristetea, nu vei cunoaste fericirea. sa speram ca asta e singurul pret platit pt fericirea noastra puss

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#60 2008-05-31 20:56:46

adelutza21
New member
De la: oradea
Inregistrat: 2008-05-28

nu o duceam bine deloc , trebuia sa stau tot inchisa in casa, la o nunta nu , la suc cu prieteni nu, nu ii trebuia nimik, nici prieteni nici neamuri, nimik, duceam o viata de rahat, nu stiu cum am putut sa il indragesc in halul asta, parca mi-a luat mintile

#61 2008-05-31 20:57:14

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

pai eu i-am zis lu' al meu de la inceput...eu fac un singur copil...daca am noroc sa fie gemeni si mai bine...dar eu nu nasc de 2 ori. rotfl Daca vrea mai multi...sa-i faca el... rotfl Ce cred ei, ca-i asa usor sa nasti un copil? nu mai zic sa ai 2-3 copii mici...unul plange ca vrea mancare, altul sa-i schimbi scutecul...vine si ala de 3 ani "mami, mami vreau la olita"...pff...innebunesti. lol Ca sa nu mai zic de faptul ca femeia va ajunge sa aiba grija doar de copii (nah...n-o sa lasi 5-10 copii acasa si tu te duci la serviciu)....si ma indoiesc ca doar tatal va putea asigura banii necesari pt toti. Prefer sa am 1-2 copii care sa-i pot ingirji bine, s ale ofer de toate...decat 10, sa stau toata ziua sa fac mancare si sa spal haine...si sa ma mai si planga copii la cap ca vor papusi, masinute, etc...si eu sa zic "nu pot mami, ca trebuie sa mancam...de unde bani?"  Si daca peste 10-20 de ani i se pune pata masculului pe una mai tanara (ca deh...cu 10 copii cine mai are timp sa s eingrijeasca si de ea)...raman si fara serviciu, singura si cu o echipa de fotbal dupa mine... Neahh...au trecut vremurile alea...s-au desteptat femeile. wink
Si cuma dica doar martea si joia? auleo...si daca eu am chef sambata ce fac? rotfl pf...dar de viol a auzit? rotfl ma sui pe el si-l violez...si gata.... si numa de'a naibi martea si joia ma apuca subit durerile de cap... rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#62 2008-05-31 21:03:40

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

buey, eu n-am postat de 2 ori acelasi mesaj lol nu stiu ce s-a intamplat lol
ade, e bine ca realizezi ca n-ai fi avut un trai prea frumos cu tipul ala, nu-ti ramane decat, incetul cu incetul, sa-ti vezi strict de viata ta si sa nu te mai gandesti deloc la el!

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#63 2008-05-31 21:04:48

Chocolate22
Insomniac member

esti constienta ca nu te merita smile
nu are rost sa suferi pt el puss

#64 2008-05-31 21:05:17

adelutza21
New member

as vrea sa vad cum va fi peste cativa ani, cum am zis ea nema servici, el are un salar de jandarm destul de bun dar e ingropat in banci, mai bine de juma de salar da la banci in fiecare luna nu stiu cum se va descurca

#65 2008-05-31 21:13:49

Chocolate22
Insomniac member

asta te intereseaza pe tie? cum se va descurca el? ... dupa fapta si rasplata wink
crezi ca va fi mult timp cu aia? sau crezi ca fata aia va avea o viata buna cu el? acu se bucura ca a pus mana pe el, dar stai linistita ca va avea timp sa si planga wink

#66 2008-05-31 21:18:04

adelutza21
New member

mi-e mila si de ea ca nu stiu cum o va duce o viata intrega cu el, pt ca ea avea o viata foarte libera ii placeau distractile iar acujm dintr-o data va trebui sa se schimbe,

#67 2008-05-31 21:27:56

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

adelutza21 a scris:

mi-e mila si de ea ca nu stiu cum o va duce o viata intrega cu el, pt ca ea avea o viata foarte libera ii placeau distractile iar acujm dintr-o data va trebui sa se schimbe,

ade, nu vrei tu sa incepi de pe acum sa nu mai pomenesti de ei doi? si sa te alaturi jocurilor noastre de pe forum si discutiilor de tot felul si sa-ti mai limpezesti gandurile? big_smile haide smile u can do it! nu faci decat sa-ti alimentezi suferinta tot reproducand una alta in legatura cu ei. neutral 
te pup si ai mare grija de tine, caci tu si doar tu contezi! smile
si mai e vorba aia: mi-e mila de tine, dar de mine mi se rupe sufletul!  ia sa nu-ti mai fie tie mila de nimeni si nimic wink

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-05-31 21:28:39)

There ain't no sunshine now that he's gone

#68 2008-05-31 22:04:34

Chocolate22
Insomniac member

are dreptate alle a noatra puss
sa stii ca si eu am suferit mult din cauza unui idiot, dar forumul m-a ajutat foarte mult. hai incearca sa te alaturi noua si sa uiti de el.

#69 2008-05-31 22:21:22

adelutza21
New member

multumesc mult pt sfaturi, cel mai rau este sa suferi din dragoste, si sa plangi pt cineva care nu merita

#70 2008-05-31 22:28:13

Chocolate22
Insomniac member

asa e, dar hai nu mai fi trista puss si nu mai plange
capul sus. oricum nu se poate repara nimic. te distrugi singura acuma.

#71 2008-05-31 23:19:41

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Adelutza cred ca e foarte greu pentru u dar parerea mea e sa il lasi na dracu ca nu te merita.Cum sa faca asa ceva? mai ales cand zici ca e atat de credincios....tu trebuie sa mergi mai departe,noi suntem aici sa iti fim alaturi smile

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#72 2008-05-31 23:37:42

adelutza21
New member

oare asa sa fie? voi reusi sa fiu fericita, va veni si ziua aia pt mine?

#73 2008-05-31 23:43:34

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

doamne ce porc...nu te mai gandi la el...eu l-as dispretui din start

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#74 2008-05-31 23:51:38

Chocolate22
Insomniac member

adelutza21 a scris:

oare asa sa fie? voi reusi sa fiu fericita, va veni si ziua aia pt mine?

te asigur ca va veni, numai ca trebuie sa ai rabdare smile

#75 2008-06-01 00:25:31

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Vei reusi sa fi fericita chiar atunci cand te astepti cel mai putin.Gandeste-te ca pentru ce sa suferi...ca el nu s-a gansit la tine cand a facut asa ceva

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#76 2008-06-01 00:26:24

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

marita-te si tu !

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.