|
Nu esti logat.
Iubitul meu se insoara-4#58 2008-05-31 20:52:16
Re: iubitul meu se insoaramai bine ca nu a fost sa fie al tau. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #59 2008-05-31 20:55:13
Re: iubitul meu se insoarasti ce maj sfatuieste pe mine mama? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #60 2008-05-31 20:56:46
Re: iubitul meu se insoaranu o duceam bine deloc , trebuia sa stau tot inchisa in casa, la o nunta nu , la suc cu prieteni nu, nu ii trebuia nimik, nici prieteni nici neamuri, nimik, duceam o viata de rahat, nu stiu cum am putut sa il indragesc in halul asta, parca mi-a luat mintile Offline #61 2008-05-31 20:57:14
Re: iubitul meu se insoarapai eu i-am zis lu' al meu de la inceput...eu fac un singur copil...daca am noroc sa fie gemeni si mai bine...dar eu nu nasc de 2 ori. Daca vrea mai multi...sa-i faca el... Ce cred ei, ca-i asa usor sa nasti un copil? nu mai zic sa ai 2-3 copii mici...unul plange ca vrea mancare, altul sa-i schimbi scutecul...vine si ala de 3 ani "mami, mami vreau la olita"...pff...innebunesti. Ca sa nu mai zic de faptul ca femeia va ajunge sa aiba grija doar de copii (nah...n-o sa lasi 5-10 copii acasa si tu te duci la serviciu)....si ma indoiesc ca doar tatal va putea asigura banii necesari pt toti. Prefer sa am 1-2 copii care sa-i pot ingirji bine, s ale ofer de toate...decat 10, sa stau toata ziua sa fac mancare si sa spal haine...si sa ma mai si planga copii la cap ca vor papusi, masinute, etc...si eu sa zic "nu pot mami, ca trebuie sa mancam...de unde bani?" Si daca peste 10-20 de ani i se pune pata masculului pe una mai tanara (ca deh...cu 10 copii cine mai are timp sa s eingrijeasca si de ea)...raman si fara serviciu, singura si cu o echipa de fotbal dupa mine... Neahh...au trecut vremurile alea...s-au desteptat femeile. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #62 2008-05-31 21:03:40
Re: iubitul meu se insoarabuey, eu n-am postat de 2 ori acelasi mesaj nu stiu ce s-a intamplat There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#63 2008-05-31 21:04:48
Re: iubitul meu se insoaraesti constienta ca nu te merita Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #64 2008-05-31 21:05:17
Re: iubitul meu se insoaraas vrea sa vad cum va fi peste cativa ani, cum am zis ea nema servici, el are un salar de jandarm destul de bun dar e ingropat in banci, mai bine de juma de salar da la banci in fiecare luna nu stiu cum se va descurca Offline #65 2008-05-31 21:13:49
Re: iubitul meu se insoaraasta te intereseaza pe tie? cum se va descurca el? ... dupa fapta si rasplata Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #66 2008-05-31 21:18:04
Re: iubitul meu se insoarami-e mila si de ea ca nu stiu cum o va duce o viata intrega cu el, pt ca ea avea o viata foarte libera ii placeau distractile iar acujm dintr-o data va trebui sa se schimbe, Offline #67 2008-05-31 21:27:56
Re: iubitul meu se insoara
ade, nu vrei tu sa incepi de pe acum sa nu mai pomenesti de ei doi? si sa te alaturi jocurilor noastre de pe forum si discutiilor de tot felul si sa-ti mai limpezesti gandurile? haide u can do it! nu faci decat sa-ti alimentezi suferinta tot reproducand una alta in legatura cu ei. Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-05-31 21:28:39) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #68 2008-05-31 22:04:34
Re: iubitul meu se insoaraare dreptate alle a noatra Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #69 2008-05-31 22:21:22
Re: iubitul meu se insoaramultumesc mult pt sfaturi, cel mai rau este sa suferi din dragoste, si sa plangi pt cineva care nu merita Offline #70 2008-05-31 22:28:13
Re: iubitul meu se insoaraasa e, dar hai nu mai fi trista si nu mai plange Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #71 2008-05-31 23:19:41
Re: iubitul meu se insoaraAdelutza cred ca e foarte greu pentru u dar parerea mea e sa il lasi na dracu ca nu te merita.Cum sa faca asa ceva? mai ales cand zici ca e atat de credincios....tu trebuie sa mergi mai departe,noi suntem aici sa iti fim alaturi Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #72 2008-05-31 23:37:42
Re: iubitul meu se insoaraoare asa sa fie? voi reusi sa fiu fericita, va veni si ziua aia pt mine? Offline #73 2008-05-31 23:43:34
Re: iubitul meu se insoaradoamne ce porc...nu te mai gandi la el...eu l-as dispretui din start ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #74 2008-05-31 23:51:38
Re: iubitul meu se insoara
te asigur ca va veni, numai ca trebuie sa ai rabdare Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #75 2008-06-01 00:25:31
Re: iubitul meu se insoaraVei reusi sa fi fericita chiar atunci cand te astepti cel mai putin.Gandeste-te ca pentru ce sa suferi...ca el nu s-a gansit la tine cand a facut asa ceva Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #76 2008-06-01 00:26:24
Re: iubitul meu se insoaramarita-te si tu ! Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|