|
Nu esti logat.
Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsit-8#134 2008-06-24 11:40:43
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitadevarul e ca si eu ma simt aiurea cateodata si-mi vine sa-mi bag picioarele si abea astept sa-l vad in patucu` lui si sa ma lase pe mine in pace sa-mi revin la kg-le de dinainte de sarcina sa beau o bere linistita, etc Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-06-24 11:51:36) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #135 2008-06-24 11:42:45
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitalexa daca iei cateva inghitituri nu e bai.mama de exemplu cand era gravida cu mine simtea nevoia sa fumeze desi era nefumatoare asa ca tragea cateva fumuri si isi facea pofta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #136 2008-06-24 11:42:50
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitvezi, asta e si la mine, ma descurc eu dupa ce se naste, nasol e si cu kg care se pun si te simti ca o vaca...., o bere nu strica...., un pahar de pofta sa nu mori, eu poftesc de ieri la sorici......, ce sa fac??? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #137 2008-06-24 11:56:46
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitpune mana si infrupta-te ia o gura Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #138 2008-06-24 12:13:04
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsit
eu am mancat la inceputul sarcinii...unele fete m-au atentionat aici pe forum...altele nu...eu am mancat din comert, e unul bun la gima....dar un pic nu face rau, zau asa:smoke: Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline Publicitateloading...
#139 2008-07-04 12:36:44
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitam gasit sorici! de la o sunculita buna, dar cica la Obor in piata de carne se gaseste din belsug There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #140 2008-07-04 12:52:14
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitai grija daliana, asa un pic de pofta, mai ales ca e si cald.... si nu e tocmai un aliment sanatos Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #141 2008-07-04 13:23:29
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitee, am mancat cat un deget mic de mi-am facut pofta, atat There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #142 2008-07-04 14:59:15
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsiteu am avut parte de sorici de la tara afumat vai un deliciu si slanina Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #143 2008-07-06 00:09:57
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitPentru nervozitate, stari de plictiseala si sictir am gasit reteta ideala: Vizionarea unei comedii la primele ore (ca si asa ma trezesc de nebuna la 5...6 dimineata).. si cateva alte filme puse de-o parte sa fie vizionare in timpul zilei. Stiu ca in Ro nu se inchiriaza DVD-uri... da se pot dld de pe net f multe. Aici il pun pe al meu inainte de a veni aksa sa ia vreo 3 -5 DVDuri ..ma bag in dormitor in pat ...cu catronul de salata de cruditati sau de fructe si ma simt excelent. Offline #144 2008-07-07 12:20:22
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitsi in Ro se inchiriaza DVD-uri...si nu de azi de ieri... Offline #145 2008-07-07 12:23:20
aici in bucuresti se pot inchiria dvd-uri chiar si de la atm-uri speciale:P Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #146 2008-07-08 08:20:34
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitSUPER! N-am stiut. Cand am plecat eu dld de pe net filme.. cum de altfel fac si acum insa doar pt cele f vechi gen Haiduci lui 7 cai.. Offline #147 2008-07-08 08:41:44
hohoho si inca cum... Offline #148 2008-07-08 09:15:51
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsiteu nu mai suport televizorul de cand sunt insarcinata......... asa ca.... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #149 2008-07-08 10:00:44
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitasa am patit si eu...in special emisiunile violente, sonorul prea tare, etc. am preferat sa nu ma mai uit decat la survivor si anatomia lu' gray mami de minuni Offline #150 2008-07-08 10:05:28
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitdaliana speram sa treci cat mai rpd peste. esti mai bine? Offline #151 2008-07-08 12:30:59
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitAm citit aci din experietele voastre care mai de care dar daliana m-a bagat in toti speritii Eu multam lu` Dumnezeu nu am avut pb. greturi am avut numain 1 saptamana dupa ce am aflat ca sunt insarcinata , stari emotionale cred ca are fiecare, la fel ca si starile de nervozitate. Eu asa ii multumesc Domnului ca ne-a dat un bebe mic , cateodata plang de emotie si de bucurie, cateodata sunt stresata si nervoasa, da ma razbun repede pe o cana de lapte sau de ceai, dureri de cap am avut si eu si mai am cateodata da le rezolv repede cu cate o cana de ceai de tei si musetel, cat despre insonii le tratez cu ceai de valeriana:) Incerc sa ma bucr de aceasta perioada din plin si savurez fiecare moment al zilei, cu bune si rele, gandind pozitiv ca totul va fi bine si ca Dumnezeu a vrut sa fim mame. :gravida33+ Offline #152 2008-07-08 12:32:36
Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsitcristina,eu chiar aveam nevoie de o incurajare,e chiar binevenit mesajul tau mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|