homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsit-9

#153 2008-07-08 15:32:16

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Totul despre sarcina si cum sa ducem totul la bun sfarsit

multumesc cristina, azi am incercat sa fac ceva care sa ma mai bine dispuna si sper sa reusesc, eu la prima sarcina am fost ok, nu am avut asa ceva, tocmai de aceea mi-e greu sa accept ca e altfel acum
raluka, sunt la fel, crize de plans, bazdacuri, stau in pat si imi scutur picioarele si mainile uneori, seara ma apuca cand sunt obosita si ma iau si greturile, deja sunt in sapt. 13, astept rez. la dublul test si peste cateva zile ma duc la dr. sa imi prescrie antibioticul pt urocultura proasta ca sa iau de sapt. viitoare

Ultima oara a fost editat de daliana (2008-07-08 15:35:04)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#154 2008-07-08 16:38:49

CristinaOlaru
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-01-14
Site

Fetelor dragelor, sunteti viitoare mame, bucurativa de aceasta perioada din plin...asa cum fac eu . Bobita, sunt sigura ca bebelusul tau e bine Ok, si ca acum are si el o perioada de relax, si o sa vezi ca maine cand mergi la eco o sa fie asa de zgubilitic incat nu o sa-ti vina sa crezi si te vei gandi ca ti-ai facut griji degeaba.
Daliana, capul sus, fiecare din noi avem stari de nervozitate sau alte cele, Eu am zile si zile... cand mai bune cand mai proaste, da le dau repede la spate si incecam sa ne destindem, citim povesti, ascultam muzica indiana,papam fructe si muraturi big_smile , bem zilnic cate 1 litru de lapte(ceea ce u nu faceam cand nu eram insarcinata).
Azi de pilda ma-m trezit cu asa un chef de viata si asa de happy.. mai ales ca maine mergem la medic sa ne vedem bebe-u` ..La inceput am fo` stresta din cauza analizelor sotului si cand am falat ca el are Rh++ iar eu Rh--..dar asta nu m-a impedicat sa fiu vesela si zambitoare. Capul sus..Asa repede trece perioada asta ..Mie una o sa-mi para rau de ea sad (pana la urmatoarea) .dar o sa-i duc dorul.. E CEA MAI FRUMOASA PERIOADA DIN VIATA UNEI FEMEI! Va pup puss

:gravida33+
bebe

#155 2008-07-08 17:25:22

daliana
Hero member

imi pare rau sa te contrazic cristina, mie nu mi se pare cea mai frumoasa perioada, ba cea mai ......., ma mira sa cred ca sunt singura care gandeste asa

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#156 2008-07-08 17:35:20

CristinaOlaru
Full member
Site

fiecare e asa cum vrea sa fie ...eu daca imi doresc sa fiu schimonosita sau nervoasa in ziua aia sunt ..daca ma trezesc cu chef de viata si ma gandesc ca mai trece o zi si bb-ul meu creste in fiecare zi ..e alt`ceva ... ti-am  zis ca fiecare se resimte cum vrea.. eu una nu dau imp. prea mare la mom. rele sau de panica pe moment le tratez cu grija si cu ganduri mai putin la laocul lor ..dar dupa aia,  incerc sa ma gandesc pozitiv si sa fie totul bine. Ce as castiga daca as fi tot timpul morocanoasa si rece cu toti din jur? Ma-s izola si ma-r apuca istericalele..
Aici am asit intelegere si multe fete dragute. Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor ..sau cum se mai zice ..partea plina a paharului wink

bebe

#157 2008-07-08 17:37:59

daliana
Hero member

eu ma refeream la partea strict fizica aici, ne e greu sa ne miscam, sa ne intoarcem, nu ne mai incape nimic, e cald si deja imi ating pulpele si ma deranjeaza, eu ma plang de aceste neajunsuri care daca ar fi mult diminuate si psihicul meu ar fi mai bun

Publicitate

loading...

#158 2008-07-08 17:44:31

CristinaOlaru
Full member
Site

De ce zici ca"ne e greu" eu ma simt bine in pielea mea si asta conteaza cel mai tare . Daca ma dor pulpele imi fac un masaj cu ulei caldut sau crema de galbenele si trece, daca ma doare capu` imi ud o batista si o pun pe sinus..si mai apo caldut ..le alternez.. daca ma doare burtica imi incalzesc mainile la aragaz si le asez pe burtica si imi trece, daca ma doare` spatele imi puns sotul sa-mi faca masaj` sau eventula trag o fuga la un salon de masaj, daca mi-e cald, fac dusuri cu apa potrivita, etc. etc ..sunt multe ...eu am 74 de kg. si 1,65cm. deci nu sunt  vre-un fotomodel sau ceva ..sunt o fiinta normala care incearca sa treaca cu brio peste toate...
Cat despre garderoba.. mi-ams chimbat`o de 1 luna incoa.. pe mine nu ma incurca deloc burtica.. ba din contra mi-s asa de mandra de ea ca o vad cum creste...Ca sunt greoaie..eu nu ma resimt inca ..si circul destul de mult.. mai nou cu masina ..da nici asa nu ne e bine da incercam sa le facem fata

Ultima oara a fost editat de CristinaOlaru (2008-07-08 17:46:34)

bebe

#159 2008-07-09 16:40:54

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

eu cred ca cea mai frumoasa perioada din viata unei femei este atunci cand isi ia copilul in brate... si poate ultimele luni de sarcina cand deja esti obisnuita cu silueta ta...
eu care eram trasa pe sfoara inainte o sa ma acomodez greu cu burta... smile
egoism sau nu eu asa gandesc

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#160 2008-07-09 17:59:03

daliana
Hero member

asa e, primele luni sunt mai grele, cand mai ai putin si psihicul e mai bun, chiar daca burta e mai mare, ca stii ca nasti dintr-un moment in altul
mie imi e greu sa ma misc, ma deranjeaza burta, dupa ce merg putin obosesc, parca ma misc cu totul ca un dulap, trebuie sa acceptam ca sunt femei care suporta f bine si unele ca mine care suporta f greu

#161 2008-07-10 09:44:03

_alexa_
Hero member

eu una cel putin mi-am dorit copilul foarte mult, si mi-am dorit si sarcina lol dar in utlimele luni. Cand comunici mult mai usor cu el, il simti cand se misca si se mai joaca smile cand deja simti ca vei fi mama... si uiti cate kg ai pus pe tine lol
eu una d-abea astept sa-l vad, sa-l strang in brate, sa-l pup peste tot, sa-l iubesc si sa fie sufletul meu, si sa ma duc la sala zilnic sa-mi revin rotfl sa pot baga viteza cat pot eu pe role, sa nu ma mai menajez atata lol sa pot sa-mi car si singura punga cu cumparaturi etc lol
lasa daliana lol vara viitoare o sa fim super ok, cu niste bebei superbi si noi niste mamici frumoase. sper rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#162 2008-07-10 10:02:52

daliana
Hero member

sa dea dumnezeu! din pacate mi-au iesit analizele proaste la dublul test, am postat acolo ce si cum, asa e cand te apuci de copi dupa 35 de ani

#163 2008-07-10 10:09:42

_alexa_
Hero member

nu te mai stresa... ai sa vezi ca e totul ok... cate au avut rezultate proaste? si cate pana la urma au fost ok? adu-ti aminte ca pe vremea parintilor nostri nu existau atatea teste, si nu provocau atata stres gravidei.

#164 2008-07-10 10:14:23

daliana
Hero member

stiu asta, mama m-a facut dupa 40 de ani si nu a facut nici-un test, nici analize...

#165 2008-07-10 11:29:55

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

pe mine m-ar interesa ceva pentru ameliorarea durerilor gambelor, ma dor in special noaptea in somn

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#166 2008-07-10 11:35:46

daliana
Hero member

mie a inceput sa mi se umfle numai piciorul stang...., ce o mai fi si asta

#167 2008-07-10 11:42:16

CristinaOlaru
Full member
Site

pe mine ma ingrijoreaza cel mai tare TT ...si pe 1 august mergem sa-l facem ...am citit atatea pe internet incat m-i sa zburlit paru` pe ceafa :-O si mai tare rau imi fac ..astept sa vedem ce iese la analiza ..cel putin maica-mea nu a facut atatea analize si atatea teste peste triplesi duble teste si suntem toti sanatosi multumim lu` Dumnezeu ..numai ca in zilele noastre ..nu stii ce se poate intampla

bebe

#168 2008-07-10 11:46:07

daliana
Hero member

si eu merg pe 4 august la el..... vezi ca exista subiecte si cu dublu test si cu triplu test

#169 2008-07-10 11:57:25

CristinaOlaru
Full member
Site

Pardon, am gresit samy si noi tot pe 4 august mergem dumbom am citit cev aref. la ele pe internet..da dupa cum am spus..m-i sa zbarlit paru pe mine smile ..si nuh` ..acolo scrie ca se face peste 30 de ani ..si noi suntem mititele ..smile

Ultima oara a fost editat de CristinaOlaru (2008-07-10 12:00:49)

bebe

#170 2008-07-10 12:01:41

daliana
Hero member

chiar nu stiu de ce va trimite, eu macar am aproape 37....

#171 2008-07-10 12:13:56

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

cea mai concludenta e o eco,nu rezultatul la TT,asta e o previziune doar

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.