|
Nu esti logat.
Surprize...-10#172 2010-09-20 11:25:13
Re: Surprize...deuzza - se pare ca nu sunt singura in situatia asta Offline #173 2011-06-26 00:22:43
Re: Surprize...hey ... vreau si eu idei noi nu doar in pat.....ce surprize va vin prin cap sa le faceti iubiteilor?:"> Offline #174 2011-07-01 21:54:45
Re: Surprize...fetelor,, am prins si eu un pic de curaj ca sa va scriu pe aces topic. Dar maine iubitul meu ramane singur si vreau sa ii fac o surpriza din pct de vedere sexual.Mi-am luat o pereche de bikini negri cu dantele si un sutien la fel de sexy. voi ce credeti ca ar fi mai bine, ce surpriza ar fi sa ii fac ca sa il aduc in cea mai buna forma, sa fie fff fericit. Offline #175 2011-07-01 23:58:53
Re: Surprize...Fa-i un mic show,ceva.Orice te face pe tine sa te simti bine,sa te simti dorita.Cu el ar trebui sa fie mai usor,ca tipii se entuziasmeaza rapid la chestiile de genul ;D Offline #176 2011-07-02 10:10:29
Re: Surprize...adinaingrid ai warn pt postare multipla. Offline Publicitateloading...
#177 2011-07-02 22:29:12
Re: Surprize...Am citit cuvintel cu cuvintel aceste 6 pagini Frumoase experiente ... Noi mergem la mare in doi daca trag o linie mai jos de toate ideile culese de pe aici, zic ca o sa avem parte de o experienta frumoasa Vreau sa il surprind cu un oral (pentru prima data) la dush, o partida legat la ochi si o lengerie sexy Poate pare oarecum mecanic cum am scris eu aici, in realitate insa stiu ca o sa iasa scantei )))) cum cumbin aceste situatii, vad eu pe loc Sper sa petrecem aceste zile frumos avem cazare de practic 5* numai pentru noi + telefoanele deconectate oricum pentru ca suntem in alta tara Nu are ce sa iasa rau Ultima oara a fost editat de Orange (2011-07-02 22:29:43) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #178 2011-07-02 22:43:19
Re: Surprize...Orange, teoretic, cand te duci la medic sa iti prescrie AC, ar trebui sa te trimita sa iti faci un set de analize de sange si pe baza rezultatelor sa decida care sunt cele mai potrive. Nu stiu cati medici faci asta, mie nu mi-a cerut sa fac analize, asa ca puteam foarte bine sa iau ce imi tuna mie, dar eu m-am dus si i-am zis ca "vreau sa iau niste AC care nu ingrasa". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #179 2011-07-02 22:54:11
Re: Surprize...Ideea nu e ca as fi iresponsabila, doar ca mai am doar 10 zile pana plec(respectiv 3 zile pana ar trebui sa le incep ca sa fiu acolo protejata) si niste randuri infernaaaaaaaaaale la clinica! Stiam ca incep sa le iau in prima zi de menstruatie(urmeaza sa imi vina), iar cauza din care as vrea sa le incep e ca sunt paranoica in ce priveste o posibila sarcina nedorita. Suntem ambii studenti si presati de timp si spatiu o facem relativ rar, protejandu-ne cu prezervative. Chiar si in aceste conditii am avut deja un accident(a alunecat). In perioada de vacanta nu as vrea sa am surprize pentru ca asta mi-ar strica tot cheful si ar baga o frica de zile mari in mine. Dupa vacanta, decid daca se merita sau nu sa le mai iau Daca incep sa le iau zilele viitoare(si respectiv peste 7 zile sunt deja protejata) as sta mai calma cu toate ca la prezervativ tot nu renunt. Ce credeti, se merita ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #180 2011-07-03 00:14:36
Re: Surprize...N-ai de ce sa-ti cer scuze. E bine ca intrebi, desi nu stiu cat de mult te-am lamurit, pot doar sa-ti povestesc din experienta mea cu ele. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #181 2011-07-03 00:32:06
Re: Surprize...Eu nu vreau sa le iau pentru a intarzia CM pentru ca oricum la acea perioada o sa se termine deja. Vroiam sa le iau pentru un plus de siguranta (din alta parte privind, o saptamana imediat dupa ciclu nu am cum fi in perioada fertila, nu ?). Si apoi, m-ai pus pe ganduri cu situatia in care as avea spotting Nu mai stiu... Tu nu te-ai dezamagit niciodata in prezervativ ca metoda de protecte ? Iti multumesc din suflet pentru receptivitate! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #182 2011-07-03 09:39:26
Re: Surprize...Spotting ar fi un impediment doar daca aveti o problema cu sangele, atlfel nu cred ca ar fi mare lucru. Daca ati mai facut-o in ultimele zile de ciclu si nu v-a deranjat, n-o sa fie problema nci cu spotting-ul. Si nici nu e 100% ca o sa ai si tu, dar fiind destul de comun, exisa o posibilitate. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #183 2011-07-04 04:09:01
Re: Surprize...Fetelor, eu sunt noua aici, dar sunt aici pt ca am o dilema. Sunt cu prietenul meu de 2 ani jumate, timp in care am experimentat destul de mult. De un an am prins curaj si am cam renuntat la inhibitii... dar acum parca suntem intr-un impas. Amandoi stam cu parintii, asa ca rar apucam sa petrecem toata noaptea impreuna, daramite sa facem ceva special. Cand se intampla, se intampla mai pe fuga vreo doua runde si gata, si mi-e tare teama ca n-o sa reusim sa iesim din pasa asta de monotonie. Iesitul din dush partial sau complet goala l-am practicat asa de des incat e rasuflata faza striptease'ul n-am reusit sa-l duc niciodata pana la capat , de legat nu ma lasa sa-l leg...si am facut-o si in locuri cat de cat palpitante. Nu mai am idei, si nici nu vreau ca sexul sa devina ceva monoton. Am I a part of the cure or am I a part of the disease? Offline #184 2011-07-04 05:00:51
Re: Surprize...Daca nu practicati sexul oral si nu te deranjeaza s-o faci, puteti incepe chiar acum. In lupta contra monotoniei puteti ataca prin spontanietate adica nu mai alegeti si planuiti momentul, iar cand se intimpla....mmmm Din alta parte, cand stii ca urmeaza sa petreceti ceva timp in doi, ai putea sa ii faci niste aluzii(priviri, soapte, atingeri) inca fiind in public, cu siguranta se va aprinde si nu mai scapi cand gasiti cateva momente de intimitate. Daca problema voastra e spatiul(si a noastra dealtfel ), puteti merge la mare/munte pentru cateva zile Acolo ii faci ceva surprize placute(gen lengerie sexy, portjartiere cu dantela, atitudine dura etc.). pana la urma nu e chiar ata de rau P cu dorinta, rabdare si dragoste - treceti voi peste toate ! Bafta ! Ultima oara a fost editat de Orange (2011-07-04 05:02:13) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #185 2011-11-25 23:36:57
Re: Surprize...try this http://www.iheartsexylingerie.com/ and everything will be just great!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|