|
Nu esti logat.
Surprize...#1 2006-09-07 23:40:12
Surprize...Fetelor, cum v-ati surprins baietii "in pat"??? De exemplu, ati facut vreodata streaptease sau a facut el? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #2 2006-09-07 23:55:26
Re: Surprize...mmmmm..streapteaas..voi face..in curand pt babi meu.. adik abia duminik.privirile "ucigatoare" l-au da gata p al meu.. sua cnd am iesit d sub dush doar cu prosopu..si am incercat asa fel incat s nu-mi ascund unele parti..goliciunea..si a lasat naibi si pc si tot.iar cnd suntem deobicei "in pat"..asta o zik "din casa"desi mi-e asa cum s zik :"> ii zik"ooooooooooo babiiiiiiiiiii(stiti voi continuarea)",eventual mai nou masaj..k sa se mai destinda.si ceva cu care l-am surprins in ultima vreme a fost sexul..oral..la asta chiar nu se astepta..dk ami aveti alte metode bagati aici..poate i le apilk si yo lu babi. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2006-09-08 00:08:41
Re: Surprize...Pai de-aia am deschis si eu subiectul asta. Presimt eu ca o sa-i fac si eu baiatului meu sex oral saptamana viitoare. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #4 2006-09-08 00:37:16
Re: Surprize...Ce subiect dragut fetelor... eu pe iubi meu l-am surprins intr-o zi....de curand ..eram singura acasa, dimineata si el a venit la mine...am facut un dus inainte sa apara si mi-am pus decat halatul pe mine, fara nimic altceva si cand a sunat la usa i-am deschis....si in secunda urmatoare mi-am dat halatul jos..a ramas uitat la mine si apoi...stiti si voi mai bine ce urmeaza..dar atunci a fost una din zilele in care ne-am simtit mai mult decat bine.... intr-adevar iesitul din dus e o metoda eficienta. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #5 2006-09-08 00:46:09
Re: Surprize...Tare asta cu indiciile...dar al meu e asa aiurit incat nu le-ar vedea... si ce indicii ii dadeai? Ca eu n-am imaginatie...eu i-am facut pe un perete (care e aproape gol) la el in camera o inima din post-its, fiecare cu "Te iubesc!" sau cu alte cuvinte dulci. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-08 00:58:29
Re: Surprize...pai i-am pus 4 indicii de la usa de la intrare pana la mine in camera: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #7 2006-09-08 01:00:21
Re: Surprize...loloi!catusi..??poti s-l legi cu altcav eu stiu..nu neaparat catusi.stiti fetelor.. eu ma gandeam s-i las fara s stie un articol d imbracaminte si s i-l pun in dulap, si cnd vrea s-si ia un tricou d acolo s-mi gaseasca tricoul sua chiar niste chilotzei..boxarei eu stiu .el are obiceiul s ma miroasa,mai ales p fatza si zice "cu c te-ai dat p fatza?" eu"dc?" el" pt k mirosi frumos" si in secunda urmatoare...e magique.deasta zik s-i las un articol d imbracaminte.. voi c parere aveti? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-08 01:02:57) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2006-09-08 01:06:58
Re: Surprize...da cred ca e k dc ii lasi niste chilotei pe tricou...o sa-i vina idei...si lui iubi meu ii place sa ma miroasa si chiar i-am facut cadou o pereche de chilotei..care i-a vrut el. Maine doarme la mine ca mergem sambata la o nunta si ma gandeam sa-l surprind cumva...sa-mi iau un tricou cu care dorm..de obicei dorm in tricou si boxeri... si de data asta nu imi mai iau boxeri...oare o sa fie k?? "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #9 2006-09-08 01:08:09
Re: Surprize...Pai camy asta cu esarfele e geniala!! trebuie neaparat sa incerc...dc tu zici ca e k si incitant...abia astept! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #10 2006-09-08 01:13:13
Re: Surprize...mey cata eu zik k o s fie ok dk ai doar tricou..oooo yeeaaa.. ..cred k prietenului tau o s mai aibaun pik si o s se catare p pereti .o s-i las niste chilotzei dragutzi..niste boxarei-tanga cam asa..blue...culoarea mea preferata.. pt el as vrea s-mi cumpar unii p rosu k ii place culoarea.o s vd c ii las p acolo hihi genialus..hy k m-am umplut de idei deja,am mai completat si d la voi. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2006-09-08 11:59:13
Re: Surprize...sa mor de mai citesc ce scrieti imi dati prea multe idei Offline #12 2006-09-08 13:25:34
Re: Surprize...Si mie imi starniti pofta,avand in vedere k prin niste manevre eu dorm la iubitul meu weekendul asta cat e plecata mama lui .Am facut si faza cu legatul la ochi,si am simtit p propria piele cat d sensibil esti cand nu vezi .I-am facut si masaj,chiar ma ruga sa-i fac si ceva gen thailandez.Am si dansat,era o melodie foarte interesanta a lui Snoop Dogg care facea referire la chilotzei ..Eram imbracata cu o bluza de-a lui si cand am inceput sa ma misc era mort .A,si o data trebuia sa vina la mine si l-am asteptat cu un cearsaf p mine si ardea d curiozitate sa vada dak am ceva p dedesubt .Ne-am jucat o data si cu ciocolata .Am facut dragoste si legati la ochi,senzatii foarte intense :->.Sa vad dak zilele astea iau frisca si ma joc Offline #13 2006-09-08 14:47:03
Re: Surprize...simonica, daca postezi in mai multe locuri nu vei primi raspunsuri diferite. plus ca intrebarea ta nu are nici o legaura cu 2 din topicurile uinde ai postat. pune intrebarea intr-un singur loc si asteapta. Nobody home Offline #14 2006-09-08 14:50:08
Re: Surprize...poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi ...vom pleca week viitor la munte singurei(fara mama,catel, purcel) ... vrem cateva clipe libere doar ptr nooi ...ma gandem cu ce a il surprind ... poate imi da cineva vreo idee originala ( m-am gandit eu la lumanari, etc... dar astea cam s-au invechit ...la noi) ... ceva mai special .. D din pacate nu imi trece nimik prin cap acum ...unt la servici )... vom pleca vineri seara dupa servici si vom ajunge mai tarziu .. asa ca poate ma ajutati voi fetelor cu un sfat o idee ...Va rog mult! "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline #15 2006-09-08 15:29:04
Re: Surprize...pt cele care fac sex oral incercati sa mancati inghetata inainte,luati o gura de inghetata si apoi la actiune si din cand in cand cate o mica pauza pt inghtata pe care o puteti pune si pe abdomen sau pe unde vreti... misto faza cu biletelele...ca sa inteleg si eu mai exact care e faza cu iesitul din dus???? Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #16 2006-09-08 16:10:25
Re: Surprize...merge legat si cu o curea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2006-09-08 16:20:59
Re: Surprize...sa il leg ? nu prea am incercat asta niciodata ....dar cine stie .. ma gandesc "Daca n-ai iubi, in alb si negru ai trai fara un strop de culoare" - VH 2 Offline #18 2006-09-08 19:33:05
Re: Surprize...woow cate faze belea.... trebuie sa-i fac si eu faze dastea lui yuby meu.... saracutii deci mi-au venit multe idei in minte daca ar sti ce i-am pus in gand ) i-am facut faza cand ne sarutam si e mai infocat sa ma retrag asa incet sa-l las sa se intinda ... hmmm prima ocazie cand vom face dragoste saracutul ce o sa-i fac .... as vrea sa incerc faza cu biletele dar la mine usa de la intrare este fata in fata cu dormitorul unde stam poate cand se duce el la dus sa pun repede biletele spre dormitor hihihihi poop dulce fetele Offline #19 2006-09-08 23:24:11
Re: Surprize...Hm...asta cu biletele e tare!!! Cand vine la mine sambata viitoare i le insir pe jos...sper sa le vada! Si il astept in cada, cu lumanari si spuma...asta daca o sa am timp sa pregatesc baita pana ajunge el, ca speram sa vina imediat ce pleaca ai mei ca si-asa nu avem prea mult timp la dispozitie...vad eu! Si dupa o chestie super-romantica, il leg de pat cu 2curele, sa vedem cum ca nu ma pricep, dar oricum nu trebuie sa fac nod marinaresc, e vorba numai de a sugera ceva! Si atunci, cand e legat fac un mini-streaptease si ii fac si sex oral! Asta daca pot...mama, cate idei mi-ati dat! O groaza de surprize in aceeasi seara! Super! Si aia cu chiloteii e geniala!!! Trebuie sa o fac si pe-aia! Sau mai bine ii pun un sutien parfumat cu parfumul care il excita pe el! Mai aveti idei? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|