homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Surprize...-2

#20 2006-09-08 23:41:17

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

Re: Surprize...

diana ce receptiva esti,mai bine il legi cu o esarfa,cureaua l-ar putea rani...eu una nu as face tot intr-o seara, cate putin de fiecare data,azi una peste ceva timp iar ceva.astfel cotidianul este intrerupt din cand in cand cu ceva picant,dar asa daca faci ceva "deosebit" in fiecare zi s-ar putea sa ramai fara idei...ma rog eu asa consider mai ales ca nu prea am imaginatie si le voi plagia pe fete big_smile

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#21 2006-09-08 23:49:59

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

apropos duminik a ramas k facem un gratarel la el,el face gratarul yo piureul big_smile si dupa hihiiii uiiii sau inainte...eeeee..imi apilk ideile+ideile voastre.abia astept big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#22 2006-09-09 00:03:27

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Pai ma gandeam sa fac mai multe atunci pt simplul motiv ca e prima data dupa vreun an si ceva cand facem sex pe indelete cand suntem singuri. In rest, facem ori cand ai lui sunt in cealalta camera, ori cand ai mei tre sa vina de la serviciu. Deci aia cu biletelele pica in cazurile astea. Aia cu legatul de pat, iar nu merge decat la mine pt ca el la pat are tablie dintr-o foaie de pal, eu am asa, ca 2 bucati de lemn, deci merge legat numai la mine. Iar daca suntem in graba nu mai am asa mult timp...iar, baita, tot la mine, in aceleasi conditii. Streaptease la el mi-e teama sa fac pt ca-s ai lui si am inceput sa stau cu teama ca intra peste noi, era sa se mai intample. Mai ramane numai sexul oral, dar...e singura ocazie intr-o perioada foarte indelungata in care pot sa fac toate celelalte...vedeti vreo solutie?

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#23 2006-09-09 00:14:52

blue_elf
Hero member

yo zik s le incerci p toate acm...dupa incet incet s apilici cate o metoda..acm dk aveti moment prielnik profitati d el big_smile

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#24 2006-09-09 00:53:09

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

in cazul asta si eu zic sa profiti,dupa daca este poate ne mai dau fetele idei wink

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

Publicitate

loading...

#25 2006-09-09 01:10:07

dragutza_14
New member
Inregistrat: 2006-07-23

Fetelor nu mai scrieti idei?????k imi place sa citesc ce idei aveti.imi placea si mie ideea cu legatu de pat dar din pakte nu o pot aplica:(am un pat de kre nu il pot lega:(((.imi plac mult ideile voastre.diana profita si fa tot ce iti trece prin kp in seara aia.mult succes

#26 2006-09-09 01:41:01

babymik
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2006-07-28

Diana... sincer shi eu ash face pe rand cum zicea shi nereida da' dak e o situatzie mai complicata cum spui u...profita big_smile

P.S. Cred k n'o sa uite sambata aia cate zile o avea rotfl

Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...

#27 2006-09-09 01:56:40

blue_elf
Hero member

pai l ora asta nushu c idei....nu aveti som fetelor? tongue

Pastreaza-ti cugetul

#28 2006-09-09 10:19:37

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

diana, ia-o usurel, ca-ti moare baiatu' de inima!

Nobody home

#29 2006-09-09 11:18:21

Diana
Sr. member

El poate sa moara, sa nu moara altceva in seara aia...big_smile nu, sincer, chiar nu stiu peste cat timp mai am ocazia...uite, vrem sa plecam la munte, dar in camera in care stam n-am cum sa intind biletele, ca doar e una singura. Daca patul are tablie, nu merge sa-l leg. As putea amana numai sexul oral, dar pe-asta chiar nu-l aman, mai ales ca facem si baita impreuna...!
Am uitat sa va zic ce surpriza i-am facut baiatului meu cand am facut prima data....nici mie nu-mi vine sa cred! Cand a venit l-am asteptat imbracata in nush ce pantaloni scurti, neinteresant si dupa aia, cand am vazut ca lucrurile incep sa se "incalzeasca", m-am dus si m-am schimbat, mi-am dat totul jos si mi-am luat un sutien alb, o pereche de chilotei albi care ii placeau lui mult si, pe deasupra...un halat alb! Si mi-am pus un stetoscop la gat! Si asta pt ca in urma cu cateva zile fusese la spital din cauza unei muscaturi de caine si zicea ca i s-a parut draguta o asistenta. Si i-am dat eu asistenta, sa nu se mai uite la altele! big_smile de atunci nu m-am mai "costumat" in nimic, numai ca si acum, dupa aproape 2ani, isi aminteste...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#30 2006-09-09 11:32:12

blue_elf
Hero member

aseara dupa c am inchids pcu imi venise o idee d genu asta:COSTUMATIA. big_smile.intresting k asistenta.pakat k nu am stetoscop,avea sorsa puteam s imprumut de la ea tongue

Pastreaza-ti cugetul

#31 2006-09-09 11:51:11

Diana
Sr. member

Eu am luat halatul de o farmacista, i-am zis ca-mi trebuie ca ne duce la chimie in laborator big_smile si stetoscop am in casa de la un aparat de tensiune...stau acum si ma gandesc ce alta costumatie as putea sa mai pun in practica, dar n-am nici o idee...ma rog, asta pt altadata, nu tot pt sambata viitoare...

#32 2006-09-09 11:54:30

RoxiFreak
New member
Inregistrat: 2006-09-08
Site

bai fetelor , ce "Stapane" sunteti lol , mie-mi place invers . ma gudur pe langa el cu privirea aia de catelus plouat si-i zic " bate-ti joc de corpul meu " si rade lol si ma-ntoarce pe toate partile big_smile

#33 2006-09-09 11:58:13

RoxiFreak
New member
Site

Diana iti spun eu ce-am facut lol .. erau mai demult ( poate se mai gasesc si acum ) in plaza la woman`s secrets niste portjartieri roz draguti cu dantelute si nebunii .. te duci in cora sau pe unde se mai gasesc uniforme de scolarite .. itri iei una mai maricica ( oricum o sa iti vina super stramta chiar si aia cu cel mai mare numar ) si-ai rezolvat-o .. sau uite chestie si mai simpla .. ai palton lung ? faci un dus , te parfumezi lotiuni de corp nebunii .. pui paltonul pe tine si dai o fuga pan la el si cand deschide usa poc te desfaci la palton si ii arunci o priveliste ( asta in cazul in care sta pe langa tine si sta singur .. sau stii ca nu sunt parintii acasa ) smile

#34 2006-09-09 12:01:33

Diana
Sr. member

Ah, nu, asta se intampla rar, ca mie imi place sa ma alinte, sa ma puuuupe....mie, de exemplu, nu-mi place sa stau sus, prefer sa stea el deasupra, sa-l simt pe el "stapan" si de fiecare data cand incepem ceva eu pe asez repede pe spate si bag un ranjet de-ala de copil cretin sa ma lase sa stau jos. Si el mereu ma pune sa stau sus....si mereu ma oftic. Dar dupa aia ii vine si lui randul! big_smile tocmai de-asta pt el e o surpriza sa-i fac toate astea de mai sus, ca ma stie ca-mi place sa ma "domine" smilesmilesmilesmile mama, cum suna! Dar si eu stiu ca-i place sa-l "domin"...smilesmilesmile

#35 2006-09-09 12:03:18

RoxiFreak
New member
Site

eu nu prea sunt dominatoare .. decat foarte rar si cand sunt am chestii d-alea sado-maso hmm

#36 2006-09-09 12:04:50

Diana
Sr. member

Ah, pai m-a mancat in fund si i-am zis o data ca voiam sa-mi iau portjartier si acum ma bate la cap sa-mi iau "de-ala pe picioare" smilesmile deci cred ca ar fi socat. Numai ca eu stau la 20min de el...dar vad eu cum fac si i-o fac si pe-asta! Dar pe sub palton, "dupa dus, lotiuni de corp, nebunii", nu era........nimic????? Sau era uniforma? Ca dezbracata cred ca as ingheta!

#37 2006-09-09 12:07:08

sandu anca
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-07-07

mai apropo de statul deasupra mie imi este o rusine ingrozitoare sa stau deasupra si cand stau nu ma smnt deloc bine ma tot gandesc ca daca nu fac bine daca nu ma misc bine daca nu ii place si tot  felul de chestii de astea ce naiba sa fac sa nu mai fiu asa? si acum cu surprizele..cand am facut 6 luni de relatie cu iuby meu i-am pregatit o surpriza super.am cumparat un tort in forma de inima in jur de 80 de lumanari pe care le-am asezat in toata camera mai intai am facut o carare din lumanari care ducea la o inima mare tot din lumanari am luat o sticla de vin rosu .......cand a intrat in camera a ramas masca nu ii venaea sa creada a fost super emotionant si acum dupa 4 ani mai vb despre seara aia

in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu!

#38 2006-09-09 12:12:35

Diana
Sr. member

Asta chiar e tare! Pacat ca noi nu prea suntem singuri acasa si camerele sunt destul de inghesuite, nu am loc de o inima. Dar fac una mica in camera mea! Dar cat timp ti-a luat pana ai aprins toate lumanarile alea????? tongue si eu vreau sa iau pt sambata o sticla de ceva, dar nu stiu ce: vin rosu, alb sau sampanie? M-am gandit la vin rosu, ca vinul alb e mai mult pt mese (asa il vad eu), iar sampania daca am sarbatori ceva si nu sarbatorim nimic...spuneti-mi ce le place baietilor vostri (nume de vinuri, eventual), ca daca il intreb acum se prinde...
Off topic: nici mie nu-mi place deasupra si pana acum vreo luna cand eram eu hot nu reuseam sa am orgasm "acolo sus" pt ca ma gandeam mereu cum sa ma mai misc sa-i placa lui. Si mereu ma grabeam...dar acum am inteles. Pt ca stau sus numai la inceput si asa ii vine lui primul, ma misc suuuuper incet. De cele mai multe ori ma misc o data sau de doua ori, ma opresc. Si dupa aia iar...o data-de doua ori, pauza. Pana trece el pragul asta de excitatie puternica si apoi ma misc mai mult si cum vreau si abia asa am inceput si eu sa simt si sa am orgasm sus. Si moare cand ma vede!! Ca noi le-am clasificat. De exemplu, asta cand sunt eu sus e foarte profund sa zic asa, ala cand e el sus e mai intens, iar cand intra pe la spate sunt adevarate artificii!!! Si de-alea luuuuungi!!! big_smile   cred ca am dat prea multe detalii, scuze! big_smile

Ultima oara a fost editat de Diana (2006-09-09 12:17:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.