homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Surprize...-3

#39 2006-09-09 12:14:20

anouk
Full member
Inregistrat: 2006-09-05
Site

Re: Surprize...

asa simteam si eu la chestia cu statul de-asupra... dar dupa discutii indelungi, in care mi- a explicat omul ca nu e nimic in neregula cu corpul meu (nici macar burtica).. pot sa spun ca e bineeeeeeeeeeeeeeee.... il vezi cat de terminat e... contolezi ritmul... faci ce vrei din el... ce poate fi mai tare...? smilesmile
  mmm... si surprize... cred ca le-am incercat pe toate enumerate... dar cel mai mult imi place sa ma strecor dezbracata langa el, cand doarme... instinctiv ma ia in brate, si simte ca sunt dezbracata... si innebuneste tongue si alta a fost cand eram eu plecata acasa de vre-o 2 zile si vb pe net... si am dat drumul la web cam, abia iesisem de la dus, si am inceput sa fac steaptease... l-a innebunit faza... imi povestea ca ii venea sa ia monitorul in brate smilesmilesmile
  si la faza cu legatul de pat, aveti grija sa fie cat de cat legat bine... pt ca al meu a scapat o data smilelollol nu prea se pot abtine... tongue

" La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor

"i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb

#40 2006-09-09 12:22:21

RoxiFreak
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-08
Site

dana .. pe sub palton nimic lol incearca si tu acum mai curand pana nu incep ploile si vijeliile lol
la stat desupra .. nu-mi place smile obosesc repede si nici nu simt cine stie ce placere

#41 2006-09-09 12:22:53

sandu anca
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-07-07

mai mi-a luat ceva timp sa fac toate aranjamentele dar pe el l-am trimis la plimbare cu un prieten de-al lui care imi era "complice" si asa am avut destiul timp sa fac toate astea vreau sa spun ca atunci cand a vazut a fost foarte impresionat am pus si o muzica foarte romantica m-a luat in brate si atunci a fost prim aoara cand mi-a spus ca ma iubeste si a inceput sa planga era foarte emotionat........cat despre bauturi eu zic ca cel mai bun este vinul rosu ca doar stiti ce se spune despre vin ca e bun pentru femei cand il beau barbatii asa ca..........lui iuby meu si mie ne place foarte mult busoiaca de bohotin dulce e cel mai tare vin

in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu!

#42 2006-09-09 12:25:20

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Ce frumos!!! Vreau si eu!!! Abia astept sa-l mai aud ca-mi spune ca ma iubeste! sad bine, busuioaca de bohotin sa fie, parca mai zicea mai demult o colega despre vinul asta...
Sau, ce ziceti, fac asta sambata? Pun lumanari pe hol, pana la baie si in baie o inima? Si intre lumanarile care formeaza "aleea" pun biletelele? Dar merge facuta asta cand urmeaza o baita? E adevarat, o sa fie super-romantica, dar....oare merge? Si cum sa fac, sa-l astept la usa sau sa-l las sa intre singur si sa-l astept in cada??? Ce probleme existentiale am si eu!

Ultima oara a fost editat de Diana (2006-09-09 12:27:58)

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#43 2006-09-09 12:27:09

sandu anca
Full member

e cel mai bun e dulce dulce de te duceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Publicitate

loading...

#44 2006-09-09 12:38:09

sandu anca
Full member

eu cred ca ar fi frumos sa-l astepti in cada unde e spuma multa lumina sa fie stinsa si sa fie numai lumina data de lumanari si tu sa tii doua pahare in mana cand intra el ii pui vin in pahar si mai departe te descurci tu..........dar mai bine nu le faci pe toate in seara aia mai intai fa chestia asta cu lumanarile si mai incolo cu biletelele..........da ai crija cum pui lumanarile alea ca o sa se topeasca si o sa faci numai ceara in casa incearca sa le pui ceva dedesupt nu stiu un carton micut sau asa ceva

Ultima oara a fost editat de sandu anca (2006-09-09 12:41:19)

#45 2006-09-09 12:41:50

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

apropos cat costa busuioaca de bohotin?ma gandeam s cumpar o stikla d vin pt duminik,suntem si singurei (la el)facem si gratarel cu piure sau cartofi nature.big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#46 2006-09-09 12:42:44

sandu anca
Full member

pai nu prea stiu sigur in jur de 100de mii sau putin mai mult

#47 2006-09-09 12:55:26

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

aaaa atunci e parfum..sunt f nerabdatoare big_smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#48 2006-09-09 12:56:11

Diana
Sr. member

E cam 90-100...ok! Deci ii fac chestia asta cu lumanarile...numai ca acum nu mai merge si legat de pat! Si nu stiu daca mai merge nici sexul oral...las biletelele cu legatul si cu sexul oral pt alta data?? sad stiu cum e cu lumanarile ca folosim des, sper sa numai sa nu calce pe vreuna din inimioara! smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#49 2006-09-09 12:58:07

sandu anca
Full member

biletelele si legatul de pat le poti lasa ptr alta data dar sexul oral poti sa il faci

#50 2006-09-09 13:00:39

Diana
Sr. member

Acum ma apuca emotiile! Trebuie sa cumpar lumanari! Ca nu mai am decat cateva....tre sa ma gandesc cum fac! Offf, cata munca, sper sa i se para deosebit! Si sa aiba efect vinul ala! smile dar pana sambata viitoare mai e, toata saptamana parca vad ca fac "repetitii", parca vad ca insir in fiecare zi lumanari prin casa! Acum sper sa nu se razgandeasca ai mei cu nunta! sad

#51 2006-09-09 15:47:04

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

si eu zic sa faci sexul oral cred ca asta ar fi cea mai placuta surpriza si am mai spus inainte poti sa mananci inghtata asa ti se face mai multa pofta si pt el senzatia este super,sa treci de la cald la rece...acum va rog fie-va mila de mine si spuneti o melodie buna de streaptease ca am tot cautat prin ce am si nu mi se pare nici una potrivita:((

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#52 2006-09-09 16:26:36

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

ohhhhh....sa'i sa vedem:
intr'o zi am chiulit de la scoala si l'am chemat la mine urgent sub pretextul ca ma simt rau (i'm evil tongue).intre timp eu am acoperit geamul de la baie(ca sa fie intuneric) si am aprins cateva lumanarele.am pregatit apa (plina cu spuma),uleiurile si apare al meu.i'am deschis usa in halat de baie si l'am legat la ochi.l'am dus de manuta in baie(unde era sauna de'a dreptul) l'am dezbracat incet,l'am dezlegat la ochi si atunci mi'am dat si eu jos halatul smile...continuarea...usor de imaginat big_smile
ahhhh....si eu l'am surprins intr'o seara cand in timp ce il sarutam pe piept...am coborat si i'am facut sex oral,nu se astepta,dar i'a placut la nebunie smile
faza cu biletelele mi'a facut'o el smile...m'am plimbat prin tot apartamentul lui adunand biletele,iar l'a final cand l'am gasit mi'a dat un trandafir alb big_smile
ar mai fi multe,dar nu vreau sa va plictisesc smile

so in love ...

#53 2006-09-09 18:05:19

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

plictiseste-ne. orchid. big_smile

Nobody home

#54 2006-09-09 18:15:02

Diana
Sr. member

Da, chiar, plictiseste-ne! Hm, melodii pt streaptease..ar fi, evident, Joe Cocker - You can leave your hat on, Prince - Cream si Prince - Kiss. Altceva nu mai stiu...parca mai aveam eu una in playlist, dar nu-mi mai amintesc...asculta si tu melodii care sa mearga, nu neaparat recunoscute pt ca se face streptease pe ele....

Ultima oara a fost editat de Diana (2006-09-09 18:15:52)

#55 2006-09-09 18:23:09

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

merci.you can leave your hat on o avem si eu dar ma gandeam sa nu fie una celebra pt steaptease si de aia intrebam

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#56 2006-09-09 18:43:39

Diana
Sr. member

Sau poti sa mai iei Streptease de la No comment, era o formatie romaneasca acum vreo 5-6 ani, dar s-ar putea sa nu-ti placa versurile, poti sa o iei si sa cauti un program sa scoti vocea, lasi numai negativul. Dar nu stiu cum suna...

#57 2006-09-09 18:46:36

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

mi-am surprins prietenul cu camera plina de lumanari albe si albastre, cu vin si imbracata intr-o maieu albastru cu pantalonasi scurti din saten, super sexy. a fost super uimit si ce a urmat nici nu pot povesti smile

Cu zambetul pe buze...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.