|
Nu esti logat.
Surprize...-5#77 2006-09-10 10:54:53
Re: Surprize...fetelor incercati sa descarcati limewire...e cel mai tare si mie una mi le-a gasit pe multe dintre ele . kisses Offline #78 2006-09-10 12:19:31
Re: Surprize...today is the day!!! .tineti-mi pumnii.i-am dat un mik indiciu,i-am zs k o s aiba o surpriza azi si el mi-a zs k si el m va surprinde cu cva.m intreb oare c o fi? .wish me luck! Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-10 12:19:53) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #79 2006-09-10 12:44:00
Re: Surprize...good luck blue!!! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #80 2006-09-10 12:48:34
Re: Surprize...10x 10x 10x.. am emotzii Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #81 2006-09-10 13:24:50
Re: Surprize...np have fun http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#82 2006-09-10 13:26:53
Re: Surprize...nu mai stiu daca ati zis de kylie minouge - red bloodes woman si chocolate si bryan adams - everything i do I do it for u, have u really loved a woman, I think about u :0 http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #83 2006-09-10 13:33:57
Re: Surprize...si daca tot am un moment revelator..... trebuie sa amintesc si de roxette http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #84 2006-09-10 13:50:48
Re: Surprize...Pai, fetelor, daca incepeti cu muzica slow, spuneti-mi si mie, ca va dau eu ditamai lista...daca vreti, spuneti-mi. V-o scriu aici sau v-o trimit pe mail! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #85 2006-09-10 14:11:27
Re: Surprize...offtopic: apropo de ce zice Diana, era bine daca mergea sa atasam documente in cadrul unui mesaj..si asa cine era interesat le lua..erau accesibile pt toti My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #86 2006-09-10 15:41:43
Re: Surprize...da ar fi fost foare bine,sigur nu se poate? Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #88 2006-09-10 18:08:02
Re: Surprize...am si eu o intrebare .... luna trecuta am inceput un nou blister mai devreme de timp ... si vreau si de datat asta sa incep altu ...cu o zi mai rpd... e ok? ...ar fi probl? Offline #89 2006-09-10 18:29:10
Re: Surprize...Da, e ok. Nu e nici o problema. Tu vrei sa scurtezi pauza, important e sa nu o lungesti, daca o lungesti pierzi protectia... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #90 2006-09-10 20:43:28
Re: Surprize...blue sa ne zici cum a fost...si mie mi-e dor de uby meu...nu l-am mai vazut de miercuri dar maine sigur ne intalnim(sper ) fetele abia astept sa am ocazia sa fac cu uby meu dragoste eu deja am scris biletele...saracutii de ei daca ar sti ce-i asteapta... nu fetele??? hhihihi l-am mai chinuit eu intr-o seara nu-l lasat sa ma atinga,il tineam legat il pupam peste tot mangaiam...si la un moment dat imi spune "uby nu mai pot....nu ma mai chinui.." si apoi l-am lasat si era asa pasional...uffffff ce pofta mi-ati facut fetele : poop dulce si diana bafta saptamana asta cu pregatirile mai ales sambata...sa ne ziceti ce v-au zis ne tineti la "curent" Offline #92 2006-09-10 23:56:08
Re: Surprize...i'm back girls. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #93 2006-09-11 00:14:35
Re: Surprize...a fost asa superrrr....maaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii vreeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!i-a pikat fatza azi.am vb cu el p mess inainte si am stabilit s mergm l supermarket(unu care era aproape de el)si s luam niste vin,u a vrut busuioaca de bohotin k zicea k e prea dulce si nushu c..eu inainte s plk d acs mi-am pregatit cu c s m imbrac.boxerii si sutienu(rosii-ii place mult culoarea) o bluza,blugi si adidasi.mi-am fct parul cu spuma,m-am aranjat.in fine, am luat vinul(a mai luat si cav dulce el pt amn2) si yo mi-am luat niste abs zilnice.apoi cnd am aj l-am intrebat"vrei s mancam inainte?o s fim cu burtile pline asa k nu ar fi mai bine s..??" nu a refuzat logik..m-am dus s fc dush,m-am dezbracat la baie,mi-am fct dush apoi m-am sters si m-am imbracat cu boxerii,sutienul si bluza si mi-am pus halatul d baie,astfel inkt s nu se vada k port bluza.apoi el era deja naked (s-a miscat f rpd-adik s se dezbrace) si apoi am pus cd-ul cu muzik de la roxi si c am ami gasit yo p la mine.si cnd am uitta s mai pun cva:lumanarea parfumata si aroma.am cautat noi prin debara o lumanare si pana la urma am lasat-o p cea care era acolo desi era fol. mai mergea.ne-am intors in treaba noastra.. i-am zis stsea p spate.el ranjea..mi-am dat halatu jos si cnd a vz k aveam bluza i-a cam pierit ranjetu...apoi am inceput s fc streap.mi-am dat si bluza jos..l-am tot sarutat,mangaiat,etc.el incerca s-mi dea jos sutienul si nu putea..cica"nu are vreun buton in fatza,k s fie mai usor?" Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #94 2006-09-11 00:37:26
Re: Surprize...am uitat s mai specific k mi-a fct de mancare azi .piure cu copanele ,f dragutz din partea lui. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #95 2006-09-11 09:52:45
Re: Surprize...eeeeeeeeee...oleeeeeeeee:D. bravo blue! un nou inceput! e bien ca ai facut un pas nou in rekatia ta! mai vbm noi pe mess! nu stiu daca apucam sa vbm azi ca la 2 am tren si palc acasa in sfarsit si ajung la 8 si acsa nu cred k mai intru in seara asta ca o sa fiu obosita rau. te-am pupat In dragoste si in razboi totul e permis! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|