homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Surprize...-6

#96 2006-09-11 11:11:21

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Surprize...

bravoooooooooooooooooooooooo blue lol pe mine m-a suparat un pic matu meu si daca ar fi acu langa mine cred k i-a da cu ceva in cap big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#97 2006-09-11 12:16:30

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Bravo, blue!!!!! Am intrat special sa vad ce ai scris tu! Ma bucur ca a iesit cum ai vrut tu!!!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#98 2006-09-11 12:23:26

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ms fetlor pt incurajari.big_smile sper s iasa si al tine asa cum ai planuit.apropos cnd  avz azi boxerii(i-am lasat offline aseara is i-ma zi sk are cva in shifonier si k nu-i zik my mult d atat) a zis k am innebunit :)9in sensul bun)oricum i-a plkt si mie de altfel big_smile

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-11 12:25:42)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#99 2006-09-11 15:37:33

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Ma bucur blue-elf ca ti-a iesit totul asa cum ai vrut!
V-am zis ca o sa raman cu iubi acasa si o sa incerc chestia cu doar tricoul si atat, am incercat si nu a iesit ca nu aveam cum sa ies din baie asa pt ca erau ai mei in sufragerie si ma vedeau... dar l-am pus sa stea pe spate , pe fata si l-am mangaiat tot corpul cu parul meu care e lung, a zis ca se simte super misto apoi cu manutele...pana nu a mai putut rabda saracutul..smile si apoi a fost f frumos, am incercat mai multe..am avut parte de senzatii noi si in plus in noaptea in care am fost la nunta mereu imi soptea la ureche ca se gandeste numai la noaptea anterioara...deci i-a placut....

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#100 2006-09-11 15:40:23

cata
Full member

Diana am obs ca te pregaesti intens...stai linistita sunt sigura ca o sa iasa super bine..... sau a iesit deja? sa ne tii la curent cu noaptea pe care o pregatesti, pls, sunt curioasa!

Arsenii Tarkovski

Publicitate

loading...

#101 2006-09-11 16:02:18

Diana
Sr. member

Stati, mai asteptati..smile azi e baiatul meu la Buc si tot bat din picior sa ia lumanari ca mai avem doar 7, dar sa nu mai ia 25 ca pana acum, sa ia 100!!!! Cred ca i se pare lui ciudat ca ii amintesc din ora-n ora, dar...o sa vada ca merita!!! big_smile acum o sa ies sa cumpar vinul, dar nu stiu sigur ce sa iau...ca nu prea as cumpara dulce, cred ca o sa cumpar demi-sec...nu stiu! Oricum, stau si intorc pe toate partile problema....

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#102 2006-09-11 16:14:31

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

noi cred k am baut pietroasa..oricum era la stikla asa mijto..sincer nici nu my stiu cums  num..o s-l intreb p babia.acm e l un interiu pt un job,sper s-l angajeze.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#103 2006-09-11 21:46:46

Diana
Sr. member

Fetelor, sunt plina de draci!! Baiatul meu n-a luat decat un set de 25 de lumanari ca in Carrefour nu mai aveau decat unul de 25. Nici de 100 si nici mai multe de 25...doar unul! Si cu miros de portocala!! Si nu s-a gandit sa le intrebe pe-alea care se invart pe acolo daca mai au...nu mai pot, imi vine sa plang!! Ma duc maine in oras sa caut pe la magazine unde se gasesc, dar eu stiu daca aia au seturi de 100? Ca ei dau mai mult la bucata...sunt plina de nervi! Nu pot sa cred ca imi strica surpriza! Mai ales ca nu stiu cand mai pot sa o pun in practica...:smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile(

#104 2006-09-11 21:59:40

cata
Full member

auzi diana dar nu poti cumpara mai multe seturi de 25 de lumanari..pana se fac 100! si chiar dc nu o sa ai 100 tot o sa gasesti tu ceva si o sa fie surpriza placuta...si in legatura cu vinul noi de ex luam Crasa de cotnari, e f bun...

Arsenii Tarkovski

#105 2006-09-11 22:06:42

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

diana, calm. nu te enerva. foloseste-le pe alea 25. sunt suficiente. o sa te plictisesti aprinzandu-le. saracu' o fi crezut ca glumesti cu 100. sau poate chiar nu a gasit...
foloseste 25. si daca vrei sa fii rea, dupa ce va faceti de cap zi-i d c voiai 100. o sa se simta vinovat. da' lasa, ca il impaci tu.tongue

Nobody home

#106 2006-09-11 22:23:19

Diana
Sr. member

Nu, ca eu am holul luuuuuung, de vreo 15metri si baia e dincolo de jumate...si 25 nu-mi ajung sa fac o "alee" din lumanari si sa mai fac si o inimioara in baie si sa pun si in camera pt dupa-baita...:smilesmilesmilesmile( si cand aveam si eu pregatita cea mai frumoasa surpriza de pana acum, mi-a stricat-o...si acum chiar nu stiu cand mai pot sa o fac pt ca ai mei nu mai pleaca de acasa pana pe la anul cand probabil se vor duce tot la vreo nunta din obligatie...oricum i-am zis deja ca nu-mi ajung 25 de lumanari sa-i fac surpriza pe care voiam sa i-o fac si ca era cea mai frumoasa de pana acum...sper sa gasesc maine cate imi trebuie! Si nu cred ca a crezut ca am glumit, i-am zis de prea multe ori ca am nevoie de 100, nu doar de 25! Am vrut sa-i zic de azi ce surpriza mi-a stricat, dar nu i-am zis ca sper sa gasesc maine. Si daca nu gasesc, tot nu-i zic tot ce voiam sa fac pentru ca o las pt data viitoare, cand o fi si aia!
cata, pai asa i-am zis si lui, asa voiam si eu sa faca. Numai ca a zis ca n-a gasit in carrefour decat UN SINGUR set de 25de lumanari si mai erau de cate 6, numai ca alea erau tot 120k, adica tot atat cat setul de 25...si eu in oras nu stiu daca gasesc lumanari la set ca e orasul mic si nu cred ca se cumpara asa multe odata...dar chiar, oare la biserica or vinde pastile? big_smile sa ma fereasca sfantu', am luat-o razna!

#107 2006-09-11 22:26:15

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

sa te ferasca, dar poate ai noroc. wink
doamne-doamne tine cu cei care se iubesc.

Nobody home

#108 2006-09-11 22:37:10

Diana
Sr. member

smilesmilesmilesmilesmilesmile da' cred ca se uita ala crucis la mine cand aude cate vreau. La noi la biserica nu cred ca se vand lumanari de-astea pt ca astia fac galagie si daca te vad cu lumanari de-alea lungi, dar albe, cica-s de catolici...vai, dar ce discutie interesanta...big_smile offf, deci ziceti Crasa de Cotnari...n-am reusit sa iau azi vin ca m-am intalnit cu el, dar ma duc maine...si maine parca vad ca ma intalnesc iar cu el!

#109 2006-09-11 22:45:23

Diana
Sr. member

Roxi, am luat si eu o parte din lista pe care ai scris-o tu si nu mi se par de streptease...adica eu mai degraba le-as pune in playlist pt o noapte romantica...sau e pt streptease de-ala leeeeeeeeeent? Dar mi se par prea lente....si acum nu ma refer numai la cele la care ai specificat tu ca sunt pt romantice....Rob D - clubed to death...cum adica pt hardcoriste? Din cate stiu eu, hardcore-ul e o forma de rock...dar ce ascult eu nu e prea rock, mai degraba e o chestie facuta din aranjamente muzicale si din orgi...o fi vreun remix? Ca suna mai mult a house....pe "una musica brutal" iar nu vad ce streptease se poate face....

#110 2006-09-11 23:08:03

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

diana dar melodia aia de la cafe del mar ai gasit-o?cum este?eu ma gandeam la harem-de la shara brightman dar tot cam lenta este sad ce probleme existentiale avem.cat despre lumanari imi pare rau dar nu dispera inca asteapta sa cauti in oras poate totusi gasesti.iti tin pumnii.

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#111 2006-09-11 23:11:38

Diana
Sr. member

N-am ajuns pana acolo...le-am luat in ordine si descarcam cate 2odata....am ajuns doar pana la delerium - fallen...

Ultima oara a fost editat de Diana (2006-09-11 23:12:15)

#112 2006-09-11 23:28:50

dragutza_14
New member
Inregistrat: 2006-07-23

diana u unde ai gasit melodiile?eu am oDC da nu merge k eu nu is inscrisa acolo,adik nu am pus muzik k sa pot deskrk alte melodii.vreau si eu melodiile.d unde fac rost d ele???????

#113 2006-09-11 23:59:05

Diana
Sr. member

Pai eu de pe dc le-am luat...de ce nu share-ezi ceva? Cativa giga, acolo...daca vrei sa te invat, trimite un mail!

#114 2006-09-12 17:58:16

Diana
Sr. member

Scap de una, dau de alta!!! Normal, ca asa mi se intampla mie mereu. Am fost in oras, am luat 100 de lumanari (pastile, n-am mai ajuns la biserica:)) si o sticla de Merlot facut de Pietroasa, e un vin demisec...
Si cand am terminat de cumparat trec pe la mama si-mi spune ca sambata vine si frate-meu acasa ca n-a mai venit de mult (de la munca de la Buc)....frumos, nu?Asa ziceam si eu...inca mai sper sa se razgandeasca, s-a mai intamplat. Dar daca nu, fac asta la el acasa ca si ai lui sunt la nunta si e doar soru-sa acasa. Si azi dupa ce am cumparat tot m-am intalnit cu ea intamplator si i-am zis ce vreau sa fac. SI daca nu merge la mine, o pun sa-mi fie complice si sa il trimita pe undeva si sa plece si ea vreo ora-doua de-acasa, macar pana intra el si vede totul...numai ca dormitorul lui e in stanga usii de la intrare, pe aceeasi parte, la 30 de centimetri, unde mai pun eu lumanari? Ca la el in camera chiar nu mai am loc de inimioara...de ce e asa complicat??????:smilesmilesmilesmilesmilesmile(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.