homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Surprize...-7

#115 2006-09-12 18:05:33

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Surprize...

vezi? era un semn! trebuia sa te multumesti cu 25. tongue
nu mai face inimioare. pune lumanarele pe langa pat. dar ai grija la cearceaf!
improvizeaza, diana. imaginatie ai. si nu trebuie sa urmezi pas cu pas niste etape. ca asta nu e matematica. tongue
oricum, poate se razgandeste fratele. ca sa iasa exact cum vrei tu. wink
sa ne spui ce ai facut pana la urma.

Nobody home

#116 2006-09-12 18:14:13

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Eu si imaginatia suntem 2 chestii paralele...si chestia cu lumanari pe langa pat am mai facut-o...sa stii ca ai dreptate ca trebuia sa ma multumesc cu 25...acum am 125 si nu am ce face cu ele....oare nu stau ele pe perete fara sa curga ceara? Ca fac o inima pe perete, asa, sa vada si vecinii din blocul de vis-a-vis...:smilesmile(
Ah, si la el baita pica pt ca el nu are apa calda si sa incalzesc atatea oale cu apa cat sa umplu cada cred ca ma plictisesc, se raceste prima oala pana fierbe a doua...

Ultima oara a fost editat de Diana (2006-09-12 18:20:29)

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#117 2006-09-12 19:52:15

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

diana asta este ghinion,auzi dar nu poti vb cu fratele tau si sa il convingi sa nu vina.poti sa ii inventezi ceva,ca dai o petrecere si ca nu s-ar putea odihni sau cine stie ce,gasesti tu ceva.sau daca te intelegi bine cu el ii poti spune ca vrei sa ii pregatesti o surpriza prietenului tau si ca ai nevoie de intimitate big_smile sper sa mearga

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#118 2006-09-12 20:20:42

Diana
Sr. member

Vai, nereida! Pai ce petrecere sa dau in 2-3 ore? SI oricum, daca ar auzi de petrecere ar aduce o sticla de tequila...smile si nu ma inteleg deloc bine cu el, nu am cum sa-i zic ca vreau sa stau singura cu baiatul meu...deci pur si simplu nu am ce sa-i inventez. Azi a semnat un nou contract de munca, si-a schimbat jobul, e foarte incantat si probabil de-aia vine, vrea sa ne spuna mai multe...lui chiar n-am ce sa-i fac sa nu vina, mai ales ca n-a mai venit de vreo luna jumate, doua. Doar daca are el treaba in Buc nu vine, dar altfel...pana vineri eu tot mai sper...daca nu, vb cu sora baiatului meu, ca pe ea o pot avea complice...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#119 2006-09-12 20:28:58

nereida
Full member

mai este timp pana vineri sa se razgandeasca.iti tin pumnii,daca nu e bine ca se poate la prietenul tau acasa:)

Publicitate

loading...

#120 2006-09-12 20:33:28

Diana
Sr. member

Da, tot e bine ca o sa am si eu parte de o noapte romantica, romantica.....nu cum am visat, dar se pare ca nu se poate...mi-am amintit in seara asta ca ultima data am fost singura acasa anul trecut, tot in septembrie, pe 6 sau 8-9, cand ai mei au fost tot la o nunta...deci probabil urmatoarea ocazie va fi tot peste un an...:smilesmilesmilesmilesmilesmile(

#121 2006-09-13 10:25:01

RoxiFreak
New member
Inregistrat: 2006-09-08
Site

Diana lol hardcore nu exista numai in rock .. si ma refeream la hardcoriste .. stii tu hardcore sex ...  am specifical la inceput ca n-am stat sa sortez numai melodii speciale de strip , uite eu pot sa-ti fac strip si pe una musica brutal fara probleme , daca ai nevoie de coregrafie iti las adresa mea smile

#122 2006-09-13 10:47:48

Diana
Sr. member

Hardcore sex??? Io-s mai invechita, n-am auzit de asa ceva...ce e aia?

#123 2006-09-13 12:21:43

lexy
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

adevarul e ca si eu prefer muzica mai... "dura" big_smile cand vine vorba de seri "romantice". park iti da alt aplomb decat ti-ar da julio iglesias....

#124 2006-09-13 12:58:43

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

parerea mea e k melodiile mai romantice merg mai bine pt preludiu, si cele mai 'hard' si mai ritmate merg pt actul sexual

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#125 2006-09-13 14:15:47

dragutza_14
New member
Inregistrat: 2006-07-23

d acord cu tine deadrose

#126 2006-09-14 14:38:34

Diana
Sr. member

Am renuntat la surpriza...el trece printr-o perioada foarte grea, e foarte dezamagit de el din cauza scolii, iar cand eu incercam sa-l ajut mi-a zis sa-l las in pace, ca nu are nevoie de mine, sa-l las sa-si traiasca viata linistit si apoi mi-a spus tot felul de chestii care m-au durut...vorbeste foarte urat despre el si cand incerc sa fiu langa el, sa-l incurajez, sa simta ca are cine sa-l asculte, intotdeauna ma da la o parte, tipa la mine, se enerveaza. Aseara si-a cerut iertare si a zis ca a facut toate astea pt ca nu vroia sa ma faca si pe mine sa sufar langa el...stiu ca poate ar trebui sa-l inteleg si sa-l las in pace, dar nu pot sa-l las sa vad cum se distruge singur, cum isi face singur rau...si acum nu pot trece peste, m-a ranit rau pt ca el zicea mereu ca el vrea sa fim impreuna si la bine si la rau, iar acum, cand ii e greu, ma da la o parte din viata lui. Aseara i-am aratat sticla de vin si lumanarile si i-am zis ca am vrut sa-i fac o surpriza de neuitat si ca acum nu mai pot, chiar daca incep sa trec peste, dar pur si simplu nu mai pot...

#127 2006-09-14 16:18:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

exista oamenu care, atunci cind le e greu, cind sunt nemultumiti de ei, simt nevoia sa fie lasati in pace, sa se inteleaga ei cu ei. Indiferent in ce fel si cum vrei sa-i ajuti, nu vei putea, fiindca nu se lasa si vor simti, daca insisti ca vrei sa dai buzna cu bocancii in sufletul lor....si faci rau desi ai vrut sa faci bine. Asa ca eu zic, sa il lasi o vreme in pace, sa-si rumege ce are de rumegat....altfel exista riscul sa se spuna, si de o parte si de alta, vorbe care sa raneasca si care sa nu poata fi sterse mai apoi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#128 2006-09-14 16:26:07

Diana
Sr. member

Da, asa am zis si eu. Si dupa ce l-am lasat in pace m-a sunat, aseara am iesit in oras sa vedem meciul si cand ne-am intors am stat de vorba...si vedeam cum ii curgeau lacrimile si cum incerca sa le ascunda, sa nu-l vad eu, cum incerca sa se opreasca. Si cand l-am luat in brate a inceput sa planga de mi se rupea sufletul....aseara mi-a zis ca nu voia sa sufar si eu si ca atunci cand l-am lasat singur sa se gandeasca a realizat ca numai pe mine ma mai are si ca nu vrea sa ma piarda, ca are nevoie de mine...desi aseara am inteles ca a gresit si ca ii pare rau pt ce a spus, parca tot nu mi se vindeca rana aia...nu stiu, daca am ocazia credeti ca ar trebui sa pun totusi in practica surpriza aia? Adica ar trebui sa incerc sa readuc eu lucrurile acolo unde erau acum vreo 2 saptamani sau sa-l las pe el sa faca asta? Dar el deja pare ca ar fi trecut peste, azi m-a alintat, a glumit, vrea sa vina iar la mine...nu stiu cum sa ma port. Nu stiu daca ar trebui sa-mi ascult sufletul si sa trec totusi peste asta si asa sa imi vindec singura rana sau sa-mi tin totusi pe pozitii un oarecare orgoliu (care oricum a fost stirbit aseara cand l-am luat in brate)?

#129 2006-09-14 17:31:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Diana, orgoliul nu are ce cauta aici...cu surpriza nu stiu ce sa zic...vezi si tu daca e momentul...daca el e inca incrincenat pe problemele cu scoala sau cu ce altceva mai sunt, si tu pui in scena stiu si eu ce romantisme, ar putea sa para si ca si cum nu ti-ar pasa de ce se intimpla cu el ci doar de fanteziile tale romantice....tu il cunosti, stii daca a iesit din conul de umbra, daca e momentul sau nu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#130 2006-09-14 17:31:09

nereida
Full member

diana eu in locul tau i-as face totusi o suripriza,ca sa compensez necazurile pe care le-a avut in ultima vreme. e bine sa vada ca nimic nu s-a schimbat intre voi si nu fi suparata pe el,si eu cand am probleme vreau sa stau singura sa ma gandesc si sa vad ce fac si abia apoi sa vb cu cineva

#131 2006-09-14 18:38:22

alinutza_alina
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-07-27

diana si eu te sfatuiesc sa incerci totusi cu surpriza....o sa-l facy sa mai uite si el de probleme... big_smilebig_smile:big_smile oricum orice decizie ai lua BAFTA  si suntem alaturi de tine...dar intelege-l si pe el ca era supy nervos...... poop

#132 2006-09-15 18:46:35

alinutza_alina
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-07-27

fetele mai spuneti-mi si mie ce sa scriu pe biletele ca am facut...dar mai vreau...l-am anuntat ca am o surpriza ptr el....dar nu i-am zis ce... big_smile:big_smilebig_smile poop

#133 2006-09-15 20:24:48

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

mai.. cand ti-e sufletul amarat si ai o multime pe cap nu-ti mai arde de "Savurat" surprize..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.