|
Nu esti logat.
Surprize...-8#134 2006-09-15 21:20:45
Re: Surprize...Aseara iar ne-am vazut...si a fost dulce ca acum vreo 2 saptamani...a ras, a fost vesel, facea misto, ma gadila, se juca cu mine...parca nu s-ar fi intamplat nimic. Ma vedea mereu suparata si rece si s-a suparat, dar i-am explicat ca nu pot sa trec asa usor peste, ca vreau sa vb, sa-mi spuna daca s-a gandit la ce i-am spus eu cu o seara inainte, ce decizie a luat...si a zis ca nu vrea sa vb despre asta, dar ca s-a hotarat sa faca asa cum i-am spus eu, de-aia se poarta asa (ii zisesem sa dea frau liber sentimentelor si gandurilor - eu ma refeream la plans, daca simte nevoia sau sa-mi spuna macar ce are pe suflet)....el parca a uitat tot ce a fost in sufletelul lui...si eu tot nu pot sa uit... aseara mi-a trecut si acum incepe sa-mi treaca, e iar baiatul meu...dar oricum, surpriza nu mai pot sa i-o fac pt ca e foarte posibil sa ma duc eu maine seara la nunta cu frate-meu si chiar daca nu ma duc, ai lui sunt acasa ca nu se mai duc la nunta... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #135 2006-09-20 18:37:27
Re: Surprize...diana pana la urma ce ai facut sambata??? ai fost sau nu la nunta??? .... poop si astept vesti Offline #136 2006-09-20 19:49:07
Re: Surprize...N-am mai fost nici eu, nici ai mei. Si am iesit in oras cu el. Si am fost la el, dar fara surpriza, fara nimic pt ca erau ai lui acasa...asta e! Data viitoare! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #137 2006-09-21 12:35:32
Re: Surprize...eu cred k ar trebuii sa cam plece ai lui d aks k sa ii poti face surpriza...eu m-am certat ieri monstruos cu iuby al meu si d obicei dupa cearta facem dragoste si n impacam din nou...eu fiind p stop am zis k poate il multumesc cu un oral bine facut si atingeri p tot corpul.m-am pus p treaba si rezultatele au fost cu mult peste cele asteptate. pot sa spun k am fost multumita d mine....iuby meu si-a revenit si toate sunt din nou bune si frumoase... Offline #138 2006-09-21 22:00:09
Re: Surprize...Buna! Am citit tot ce ati scris voi si am regasit pe bucatele supriza pe care mi-a facut-o iubitul meu...Erau ai lui plecati si am mers la el acasa...nu aveam nici cea mai mica idee ce ma asteapta.cum am intrat, m-a legat la ochi cu o esarfa, m-a sarutat si m-a dus spre baie...a inceput deodata o melodie la saxofon, lenta...m-a dezbracat si m-a dezlegat la ochi...toata baia plina cu lumanari si langa cada o sticla de vin si 2 pahare. Eram gata ...S-a dezbracat si el, ne-am sarutat si ne-am bagat in cada, unde am stat cam o ora sarutandu-ne si mangaindu-ne si sorbind din vinul rece...yam yam. Dar nu se terminase. Am iesit amandoi din cada, mi-a adus un halat moale de baie si m-am uscat...si apoi...zbang...iar m-a legat la ochi...acu chiar ca nu mai stiam de ce. Si m-a dus in dormitorul lui si mi-a zis sa ma intind...m-am intins, si mi-a luat mainile una cate una si le-a legat cu alte 2 esarfe care erau pregatite...Mi s-a pus un nod in gat si am simtit ca ma ia cu ameteala ...apoi a inceput sa mangaie usor si sa se apropie cu buzele de gatul meu...si m-a "chinuit" asa vreo ora pana cand nu am mai rezistat si...........eh....a fost minunat...abia astept sa i-o fac si lui (PS...pt sceptici, nu am visat asta aseara )...va pup fetele Offline Publicitateloading...
#139 2006-09-22 00:08:36
Re: Surprize...Cristina, vreau sa-ti spun ca te invidiez sincer #140 2006-09-22 23:23:22
Re: Surprize...c misto cristina.o sa copi ce ai scris u si fac cumva sa vada si al meu poate sa gandeste sa fak si el o data asa:)pakt k noi nu prea avem ocazii sa facem seara chestii dinastea.....of km complikt......oricum esti super norocoasa:)si mie mi-a facut o un fel d surpriza,sa zic asa pt k stiam c ma asteapta si nu mi s-a parut asa interesant.oricum a fost super.dar vreau qm ti-a facut tie iuby tau:( Offline #141 2006-09-22 23:33:05
Re: Surprize...merci fetelor...va recomand totusi sa faceti asa ceva doar daca aveti incredere in iubitii vostri, pentru ca altfel stresul o sa cam omoare totul. Eu sunt cu iubitul meu de vreo 3 ani si ceva si nu se mai pune problema. Si voi puteti chestiile astea...incepeti voi daca vedeti ca ei nu au initiativa...faceti-le voi o surpriza de genul asta, ca sigur nu o sa zica nu...va garantez...si apoi...puteti tranti o vorba gen....ai o saptamana la dispozitie sa pui la cale ceva identic poate chiar mai bun...Zic si eu...Nu cred ca nu le-ar placea si lor...doar ca nu stiu, nu s-au gandit sau nu au curajul...depinde de voi sa ii faceti sa danseze dupa cum cantati....oricum...urmeaza randul lui. Puteti spune si voi micile voastre "scenarii" si poate impreuna gasim o idee geniala...v-am pupat! bafta Offline #142 2006-09-29 23:51:29
Re: Surprize...fetele am o intrebare si vreau raspuns pana maine in jur d ora 2plz.km kt costa un set d 100 de lumanari??in jur d kt?sau unul d 25??? Offline #143 2006-09-30 00:42:55
Re: Surprize...pot sa zik ca imi place ff mult ce ati scris dar sincer n-am tupeu sa il leg desi recunosc ca mi-ar placea.Adik am sentimentul ala ca sunt penibila..crd ca unele dintre voi ma intelegeti..si chiar as vrea sa-i fac o surpriza dat fiind faptul ca avem o relatie la distantza si incercam cat mai mult sa fim aproape..asta e facultatea asta...iar el are un loc de munk stabil.Iar peste o sapt merg la el...si chiar mi-ar placea sa-i fac o surpriza de genu.Desi nu stiu cat noroc am ca s-ar putea sa-mi vina:(((.ne vsm si noi de cateva ori pe luna si fix atunci imi si vine...ce imi sugerati??si ce fac cu sentimentul asta ...frik de penibil??desi el e ff dulce si stiu ca nu m-ar face vreodata sa pik in postura asta Offline #144 2006-09-30 00:50:04
Re: Surprize...dragutza_14,eu am luat unul de 30..si m-a costat 60 de mii..iar cele d 50 cam 100 de mii Ultima oara a fost editat de auricy (2006-09-30 00:54:10) Offline #145 2006-09-30 00:57:10
Re: Surprize...ok.mersi mult,sper sa imi iasa c vreau maine sa fac:) dak iese bine o sa va povestesc dak nu nu Ultima oara a fost editat de dragutza_14 (2006-09-30 00:57:41) Offline #146 2006-09-30 10:13:19
Re: Surprize...kitty, nu poti scapa de temeri decat infruntandu-le. leaga-l. pe langa faptul ca e foarte posibil sa-i placa o sa scapi si tu de frica de penibil. Nobody home Offline #147 2006-09-30 13:29:53
Re: Surprize...Nashira poate ai dreptate dar sa vd ce o sa fac pt ca voi fi pe stop:((...ob-ul la putere si e cam rau ca nu stiu ce va iesi...dar vreau sa fac o chestie de genu mai ales ca nu il vad atat de des si trebuie sa profit zik eu Offline #148 2006-09-30 13:31:36
Re: Surprize...eu zic sa iei repede anticonceptionale. luni dai fuga la doctor, incepi sa le iei imediat si nu iti va veni bucuria peste ele. va veni abia cand le intrerupi. inteleg a tre' sa vina si iuitul si bucuria... Nobody home Offline #149 2006-09-30 13:43:03
Re: Surprize...da asa e numai ca noi am facut nebunii intr-o zi desi am avut prezervativ in prima instanta..apoi l-am lasat...si sunt putin paranoica..si astept sa-mi vina sa ma asigur ca nu sunt insarcinata desi a terminat afara.Relatiile le-am avut in a10a sau a11a zi dupa ce mi-a venit menstruatia..akm as intarzia dar stau putin cu inima la gat.desi zik sincer ca m-ar tenta sa il intarzii..pt ca merg la iuby ca avem o nunta...e necaz dublu..mai am si nunta:P Offline #150 2006-09-30 13:44:33
Re: Surprize...complicata poveste... Nobody home Offline #151 2006-09-30 13:48:29
Re: Surprize...da ee ff complicata...de aceea nu stiu ce sa fac sa las sa-mi vina?nu pot avea atata ghinion ..sper..Adik in primul act a terminat in prezervativ iar in al 2-lea a terminat afara..tind sa crd ca nu sunt...De aceea nu stiu ce sa fac sa iau anticoncep. de luni sau sa astept sa-mi vina??grele:P Offline #152 2006-09-30 13:51:11
Re: Surprize...eu as face asa: as lua de luni anticonceptionale si la cateva zile dupa ce stiu eu ca ar fi trebuit sa vina fac un test de sarcina. si scap de ambele probleme. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|